Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Show similar products
×
Menu

Green Straightline Complete Longboard

(4)
Item sold out. Cannot be delivered
Show similar products

Popular products

Description

This downhill bomber has a low centre of gravity, a wide and long base gives you very firm and good grip to do power slides. The combination of bamboo and fibreglass ensures a light weight and solid deck.

Specifications

Deck width:
8.5" (21.6cm)
Deck length:
38" (96.5cm)
Deck material:
Bamboo, 3-ply
Additional materials:
Fibreglass, 2-ply
Deck features:
Twin tip, Cut outs
Grip tape:
Pre-gripped
Truck type:
Inverted kingpin, Drop through
Hanger width:
180mm (7")
Wheel diameter:
70mm
Wheel width:
51mm
Wheel hardness:
80A
Wheel material:
PU casted
Bearing precision:
ABEC-7
Concave:
Low
Riding Style:
Downhill, Cruise
Show All

reviews   (4)

Super deska. Warta 99€
Artur T. (Warszawa)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Deska cudowna! jeździ się przyjemnie i długo. Jedyne do czego można się przyczepić to nierozbieralne łożyska i wytrzymałość gumek (ważę 80kg i nie były one dostosowane do mojej wagi). Deskę gorąco polecam :)
Wojciech Piotr Mikołajczak (Zbrudzewo)
13/11/2016
Rating: 4 of 5!
een mooi longboard, gaat heel snel en is van flexibel bamboe. hij hangt mooi door de bochten en is echt een "flex" de lagers zijn er wel moeilijk uit te krijgen de eerste keer. de grip is mooi en het longboard is zoals ik al zij van Bamboe, niet alle longobards van Rellik zijn van Bamboo. Een andere wat ik we nog Wel bij wil zetten Is dat er in het Board een barst zit die van de letter L tot K loopt in het merk teken Rellik onder het Board, ik denk niet dat het erg is, maar ik hou hem alsnog weg van water. Dit is het enige wat ik een nadeel vind, want SkatePro had het Board wel eerst mogen nakijken.
Jean-Philippe S. (Leidschendam)
25/08/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat fijn dat je tevreden bent met je longboard!
Omdat we dagelijks honderden bestellingen opsturen, zijn we helaas niet in de gelegenheid om elk artikel van tevoren te controleren, ook al zouden we dit wel graag willen. Dit zou een te duur project zijn waardoor we de prijzen voor de producten op de website ook hoger zouden moeten maken. Wij gaan er vanuit dat we artikelen in goede staat van de leverancier ontvangen, als dit niet het geval is dan balen wij er ook flink van! Het is dan raadzaam om direct contact met ons op te nemen, voordat je het artikel in gebruik neemt. Op deze manier laat je in ieder geval zien dat er vanaf het begin al iets aan de hand was, wat niet door je eigen toedoen is gekomen. We hopen dat je alsnog contact met ons op wilt nemen, zodat we de barst kunnen bekijken en kunnen onderzoeken of dit iets is waar actie voor ondernomen dient te worden!

/Laura
Piękna deska, syn jest bardzo zadowolony.
Adam L. (Łódź)
11/08/2016
Rating: 5 of 5!
SkatePro