MENU
Back |

Mindless Hunter III Longboard

EUR 89,95
EUR 119,95 SAVE EUR 30,00
Mindless longboards

Good to know

Zoom
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool (Black)
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95
Save for later
 pcs

Description

Long, stable and concave deck with a slight flex which allows skating both uphill and cruising the beach paths like a dream. The flexibility of this longboard deck makes it fun to turn and push on corners, and the distance between the wheels minimizes the risk of doing "Shoe-bites". The Hunter longboard can be used by everyone.

Specifications

Truck type:
Standard kingpin
Deck length:
44" (111.7cm)
Deck material:
Canadian Maple, 7-ply
Recommended for:
Dancing, Cruise
Wheel diameter:
70mm
Deck width:
9" (22.9cm)
Weight:
3200g
Deck features:
Wheel wells, Pin tail
Concave:
Shallow
Wheel width:
42mm
Wheel hardness:
80A
Wheel material:
PU casted, SHR
Bearing precision:
ABEC-5
Truck size:
152mm (6")
Risers:
14x8mm
Cushioning:
95A, SHR
Griptape:
Pre-gripped
Max rider weight:
90kg

Good to know

Reviews

Heel erg blij met deze longboard! Mooi design en rijdt er soepel!
Hidde Vroman (Zwammerdam)
24/08/2017
Rating: 5 of 5!
Flott longboard som passet bra til 13 år gammel jente.
Karine Munch (Hjelledalen)
07/08/2017
Rating: 4 of 5!
Mainio ensimmäinen longboard näin ikäkkäämmällekin aloittelijalle. Pehmeä kyyti kun pääsee alun tasapainoiluopettelusta eteenpäin. Asiakaspalvelukin ensiluokkaisen hyvää. Suosittelen lämpimästi sekä lautaa että sen toimittanutta yritystä!!
Katja L. (Oulu)
04/07/2017
Rating: 5 of 5!
Alt super, og konge board!
Marius H. (København S)
27/06/2017
Rating: 5 of 5!
Vroeger veel op de skateboard gestaan en ineens kreeg ik weer een drang om te cruisen ..... keuze viel op deze board ivm de prijs / kwaliteit verhouding en dat is zeker gelukt Prima board om lekker te chillen , de ABEC 5 lagers zorgen voor een prima drive Ben er tevreden mee .... mooie plank met een tikkeltje retro gevoel
Robin Verhoeven (MAASDAM)
08/06/2017
Rating: 4 of 5!
very good
Jaakko T. (Tampere)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Inte provat än, men den ser bra ut och känns bra.
Erik Falkenberg (Stockholm)
25/03/2017
Rating: 5 of 5!
Jest świetna i bardzo ładnie wykonana!
Magdalena F. (Dąbrówka)
07/03/2017
Rating: 5 of 5!
Mooi longboard. Mijn zoon van 7 is er super trots op. Is wel nog wat groot voor hem.
floris b. (ZOETERWOUDE)
22/02/2017
Rating: 5 of 5!
Fantastisk board!
Mads K. (København V)
20/02/2017
Rating: 5 of 5!
Fijn board voor m'n zoon mooi hout, rijdt erg soepel. Goed verpakt verstuurd
Remco B. (Aalsmeer)
16/02/2017
Rating: 4 of 5!
Goedemiddag 15 longboards gekocht en 'blind' gevaren op advies. Mooi materiaal, gaat intensief gebruikt worden door onze leerlingen. De leerlingen zijn enthousiast, leren elkaar, helpen elkaar. Nu wachten op het mooie weer om naar buiten te gaan. Calvijn College Krabbendijke, lokatie Kerkpolder
T.M Blok (Krabbendijke)
03/02/2017
Rating: 4 of 5!
Kanonbra!
David Elfström Lilja (Söderhamn)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
Aivan mahtava! Todella kestävä ja hyvä kokeneemmallekkin skeittaajalle.
Aino Myllynen (Kauhava)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtigt flot board og kvaliteten virker til at være helt i top. Det perfekte cruiserboard til mig. Jeg er meget tilfreds med købet og leveringstiden er tip top i orden.
Per Thomsen (Aalborg SV)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, grabben är ute och kör hela tiden och är jättenöjd.
Mattias Schmidt (Kristianstad)
29/07/2016
Rating: 5 of 5!
Køre super godt ✔️ Ligger perfekt på asfalten ✔️ Og Awesome leverings tid ✔️
Jonas Christensen (Herning)
22/07/2016
Rating: 5 of 5!
das longboard ist sehr schnell und man 2-3 tage um es zu beherschen aber dann macht es sehr viel spass
Fabian S. (Stadl-Paura)
21/07/2016
Rating: 4 of 5!
Kører helt perfekt! Super hurtig levering!
Janik Steffensen
28/02/2016
Rating: 5 of 5!
Bestilte boarded i rød til min datter, finishen er god og designet er rigtig flot simpel dekorering men klassisk så det går ikke af mode. efter et par justeringer og ekstra spænding af møtrikker (ikke efterset og klargjort inden salg af Skate Pro) så var det klar til at cruise på fortovet. Da det er første gang jeg køber et board ved jeg ikke om det kommer i emballage fra producenten eller om det skal modtages i en brun industri papkasse liggende løst i en plast pose.
Henrik L. (Hillerød)
08/01/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hvor dejligt hun syntes om boardet. De komplette boards vi sælger kommer emballeret fra producenten, derfor anbefaler vi altid at man gennemgår alle møtrikker, skruer osv. inden man tager boardet i brug. Såfremt man køber en vare, som man ønsker at vi skal gennemgå, kan man i søgefeltet på hjemmesiden skrive "Service", lægge denne service i kurven og i kommentarfeltet ved kassen forklare hvad man ønsker vi skal gøre. Skulle man være i tvivl om hvordan man justere eller klargøre et produkt, er man altid velkommen til kontakte kundeservice, på tlf. 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk
/Mads
Jeg havde bestilt det som julegave til min søn. Han blev rigtig glad for det og det ser også fint ud. Den eneste ting var, at kassen som det var sendt i var gået i stykker i hjørnet og ligeledes det plastic, det var pakket ind i var også i stykker. Jeg mener ikke der er sket noget med det, men når nu I spørger, kunne indpakningen måske være bedre.
Heidi Sassersen
04/01/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var ikke godt at høre! Da der er mange forskellige hænder der rører pakken fra vi afsender pakken til kunden modtager den, kan der ske skader på disse. Såfremt man modtager en pakke med skade eller lignende må man meget gerne kontakte os på tlf: 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk. Så skal vi selvfølgelig nok se nærmere på det. / Martin
Hinta-laatusuhde 10+, etenkin kun vertaa Suomesta ostettuihin lautoihin. Nopea toimitus kruunasi homman:)
Jani L. (Helsinki)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
Sønnen er super fornøyd. Vi er også veldig fornøyd med leveringstiden, må si det gikk veldig fort fra vi bestilte, til vi fikk det
Randi Janette Haug Røkeberg (Skotselv)
09/06/2015
Rating: 5 of 5!
Mega mega godt board
M. Jørgensen. (Ølgod)
19/05/2015
Rating: 5 of 5!
Fornøyd med produktet
Sigfred V. (Ytre Arna)
29/04/2015
Rating: 5 of 5!
Er super tilfreds med købet, hurtig leveringstid og ikke i det mindst et godt produkt. Kan anbefales til nybegyndere og måske let øvede.
M. Sørensen (Marstal)
26/03/2015
Rating: 5 of 5!