MENU
Back |

Heelys Propel 2.0 Black/Orange Shoes With Wheels

EUR 54,95
EUR 74,95 SAVE EUR 20,00
Heelys roller shoes
Zoom
Heelys Drawstring Bag
Heelys Drawstring Bag
EUR 19,951 pcs
EUR 5,95
Save for later
 pair

Description

Heelys skate shoes with smooth toe and an oversized logo on the side. The dual density outsole provides a lightweight and durable sole. With the mega wheels you can easier manoeuvre with your Heelys skate shoes since the wide wheels provide a better surface grip.

Specifications

Wheels:
1
Padding:
Yes
 

Reviews

Mooie, stevige schoenen, neem de schoenen echter wel een maat groter dan dat je normaal hebt.
Annemieke Lathouwers (Hilversum)
26/07/2017
Rating: 5 of 5!
Zeer goede en leuke schoenen voor mijn kleinzoon TOP !
Philippe Nouters (Kraainem)
13/07/2017
Rating: 5 of 5!
Bardzo wysokiej jakości produkt za rozsądną cenę. Polecam wszystkim
Edyta D. (Bartoszyce)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Elles sont magnifiques. Seul problème c'est que mon fils de 6 ans n'a pas assez l'equilibre et il aurait fallu que les roues se rétractent dessous car c'est pénible de se promener avec les outils pour défaire les roues à chaque fois qu'il s'en sert plus. Il aurait fallu que les roue puissent rentrer dans la semelle tout simplement pour pouvoir marcher normalement avec
B. Erika (Sorgues)
11/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Les outils est seulement une petite clé avec laquelle vous pouvez facilement enlever les roues des chaussures :-) Cordialement /Soraya
Sohnemann ist mit den Schuhen sehr happy und die Lieferung hat auch tadellos geklappt.
Lotte K. (Wien, Landstraße)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super schöner Schuh. Der kleine hat tierischen Spaß damit. Würde ihn jeder Zeit wieder bestellen.
Nancy P. (Köln)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Rullesko fra Heelys - super fede sko og endnu flottere i virkeligheden. Knægten er enormt glad for dem. Hurtig levering, god info gennem hele forløbet. Kan ikke nævne noget negativt om SkatePro som netbutik.
Simon Andersen (Sønderborg)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Efter 2 dagars normal användning så rullar inte det en hjulet längre. Min son som fick dom i födelsedags present är INTE glad. :-(
Ola Nilsson (Värmdö)
06/09/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det beklagar vi verkligen för, har du möjlighet att kontakta oss på Kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070 så ska vi kolla på vad som kan ha skapat detta.
Vallen groot uit. Maar verder een prima product. Werken goed en fijn dat de wieletjes er ook uit kunnen.
Anja T. (Drachten)
29/08/2016
Rating: 4 of 5!
Sønnen er veldig fornøyd :)
Anja johansen (Båtsfjord)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Sende sammen dag
Dianne Bertelsen
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
Een super blij kind
Janine van velzen (Zoeterwoude)
15/06/2016
Rating: 4 of 5!
100% Nöjd! Kommit snabbt med leverans och gav så mycket glädje till min son, kommit samma som på bilden! Rekommenderar! Tack! Bra jobb Skate Pro!
Mariola P. (Bandhagen)
10/06/2016
Rating: 5 of 5!
Piękne buty, wykonanie bardzo wysokiej jakości. Córka szczęśliwa, że są takie "cool". Ciasno opinają stopę więc wybrałyśmy rozmiar większy niż normalne buty i pasują.
Klaudia Czarska (Warszawa)
09/06/2016
Rating: 5 of 5!
"De er overdreven fede" er knægtens vurdering. Som far, er jeg fuldt ud tilfreds med dem. Kvaliteten er i top og det er nemt at montere / afmontere hjulene. Kanon måde at få ungerne ud og lege.
Jacob Wollenberg
03/06/2016
Rating: 4 of 5!
Llegaron en el tiempo estimado y el producto era exactamente lo que esperaba. Era un regalo para un niño y le encantó.
P. Manuel (Valladolid)
02/06/2016
Rating: 5 of 5!
God fornøyd med gode prise og ..god kvalitet,
John Rune åsland (Kongsberg)
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
Transakcja na medal! Buty super, polecam.
Katarzyna S. (ząbki)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
Te gekke Heelys, ben er erg blij mee!
Luna K. (Heerlen)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
Nöjd
Linda Åkesson (Mörrum)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
Fine sko av tilsynelatende god kvalitet. Gutt på snart 9 var veldig fornøyd. Litt kluss med to sett lisser, men med litt erfaring går det fint. Stilige sko som skiller seg ut fra mengden.
Tore K. (Valderøya)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra!
Johanna Benfatto (Älvsjö)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mein Sohn ist begeistert. Sind sehr bequem und gut zum laufen. Vor allem die Farbe ist super schön
Mihriban Okur (Altensteig)
18/05/2016
Rating: 4 of 5!
Mein Sohn findet sie super cool super ist das man die Rollen raus nehmen kann und sie zum laufen super schön sind . Wir haben sie seit einem Monat in vollen Betrieb und sie halten eine Menge aus
Isabella Utzelmann (Marktredwitz)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
God kvalitet. Hurtig levert
Franzie Lerch (Hagavik)
04/05/2016
Rating: 5 of 5!
prima stevige schoen.
Marij van Zuijdam ('s-Hertogenbosch)
30/04/2016
Rating: 5 of 5!
Onze zoon was helemaal blij met zijn heelys. Moest even wennen aan de voering en 1 maat groter bestellen klopt helemaal. Keurig optijd geleverd. Kortom tevreden.
Kelly V. ('s-Heerenberg)
28/04/2016
Rating: 4 of 5!
Leuke schoenen, onze zoon van tien is er heel blij mee. In het begin is het wat moeilijk maar na enkele dagen oefenen lukt het al aardig. Laatst wou hij ze aandoen om naar het shoppingcenter te gaan maar daar is het helaas verboden... maar dan oefent hij maar wat in de garage :)
Lars V. (Antwerpen Deurne)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
alles suuuuper!!!
viktoria nickel (Hamburg Winterhude)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Prima product. Hij heeft er veel plezier van. Solide wielen en 'klepje' om de schoenen voor de 'gewoon ' te gebruiken. Ziet er stoer uit ook. Levering via GLS was wat ingewikkeld dus het geduld van de bijna tienjarige werd erg op de proef gesteld. Ik raad dit bedrijf en product aan!
Hannah Weegenaar (ZWOLLE)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn zoontje van 6 is er super blij mee!!! Ze zien er goed uit en hij heeft er veel plezier van.
Leonie H. (Dordrecht)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Heel mooi en leuk. Geweldig kado voor mijn zoon van 7
Deirdre B. (Wittevrouwen)
19/04/2016
Rating: 4 of 5!
Goed product dat wel een goed evenwichtsgevoel van de gebruiker vraagt! Als je kind al kan scaten/rolschaatsen, kan het redelijk vlot geleerd worden. Vraagt wel om oefening. Stevige wieltjes van rubber.
Erik te Kamp (BREEDENBROEK)
13/04/2016
Rating: 5 of 5!
Das Kind ist begeistert. Wie lange die halten, kann ich nicht sagen. Sehen sehr gut aus. Das einzige: Größe ist ehe 35,5...
Vera Frank (Rottenburg am Neckar)
08/04/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Die Heelys mit Polsterung fallen etwas klein aus, so dass wir bei diesen Modellen empfehlen eine Nummer größer als die normale Schuhgröße zu wählen. Daher fällt die 36,5 dann eher wie eine 35,5 aus. Nähere Informationen zu den Größen findet ihr immer auf der jeweiligen Produktseite in der Größentabelle unter der Größenauswahl.

/Gregor
Mijn zoon is er heel tevreden over. In het begin is het wat onwennig daar je hielen iets hoger liggen dan de zool van je voet, maar na een paar keer proberen is er al héél behendig in; goeie aankoop
John Gryp (Zelzate)
05/04/2016
Rating: 4 of 5!
Beställningen blev försenad men jag fick information om det och inget problem uppstod i övrigt. Sonen är mycket nöjd med sina HEELYS!
Madeleine Leander (Lerum)
01/04/2016
Rating: 4 of 5!
alles is goed gegaan,prima
Altay Oudshoorn ('s-Gravenhage)
16/03/2016
Rating: 5 of 5!
Buty super, najwyższa jakość. Polecam
MONIKA ZYCH (ŻAGAŃ)
10/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie schoenen, zitten erg lekker! En rollen super. De schoen valt klein, normaal draag ik 37 maar van deze draag ik 38!
Jens Meeuwissen (Poelpolder, Lisse Rond)
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
De heelys bevallen erg goed...levering zou vertraagd zijn...maar bleek toch op tijd...top
marijn van dijk (ridderkerk)
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
Syn mega zadowolony z butów, rozmiarowka dobra, buty przemyślane, można się łatwo nauczyć na nich jeździć, idealne na szkolne korytarze
Agnieszka K. (Mierzyn)
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Die Heely's sind täglich im Gebrauch. Diese Investition hat sich gelohnt ;-)
Petra Pucher c/o Doris Meier (Feldkirch)
22/01/2016
Rating: 5 of 5!
snelle levering en een top product, erg blij mee!!
jasja simon (Culemborg)
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Alles bestens gelaufen. Schnelle Lieferung alles perfekt.
Björn Römer (Frankenthal (Pfalz))
15/01/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr schnelle Lieferung, und dass sogar knapp vor Weihnachten. Einfach nur Top
David Hartmann (Ludwigshafen am Rhein)
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
God
Nicla Ursin (Allerød)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt! Unser Enkel hat sich sehr gefreut. Gruss Opa Helmut
Helmut Junglen (Zeltingen-Rachtig)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Godt fornøyd med Heelys fra SkatePro. Ser ut til å være god kvalitet. :)
Anette Andresen (Svelvik)
04/01/2016
Rating: 5 of 5!
Perfect!
H.T.W. Gerritsen (Woerden)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg var fuldt tilfreds med at give heelys som julegave til et barnebarn. Hanne
Hanne Krogh Jensen
26/12/2015
Rating: 3 of 5!