MENU
×
Back |

Heelys X2 Dual Up Black/Pink Shoes With Wheels

EUR 74,95
Heelys roller shoes
Zoom
Please select shoe size 
Hurry! Only 2 in stock
Heelys Drawstring Bag
Heelys Drawstring Bag
EUR 19,951 pcs
EUR 5,95
 pair
  Add to wishlist

Description

This Heelys X2 model has the wheel "HX2" design that makes it very easy to ride, while also adding stability. It is possible to take of the front wheel so you can get the original heelys experience! Comes in the colours Black/Pink, with classic shoelacing and a velcro strap

Specifications

Wheels:
2
Lights:
No
Padding:
Yes
 

Reviews

Świetne buty córka mega szczęśliwa Polecam 100%
Rafał Korzeń (Warszawa)
21/09/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko jak najbardziej pozytywnie. Polecam
Żaneta B. (Gryfice)
19/07/2017
Rating: 5 of 5!
Jenta vår på 9 år er kjempefornøyd med dette produktet.Og en str.opp når skoen er polstret var helt riktig str.
sissel k. (Varhaug)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Zeer tevreden, dank u. Zullen u zeker aanbevelen.
Van Mossevelde Veronique (Schilde)
29/06/2017
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering fra SkatePro. Rulleskoene er forede så vi har bestilt en størrelse større end aktuel sko størrelse
Ann-Sofie Nygaard
29/06/2017
Rating: 5 of 5!
Min datter der fik dem i fødselsdagsgave er meget tilfreds med dem og de lever helt op til forventningerne. Super hurtig betjening.
Randy Oddershede (Hanstholm)
19/06/2017
Rating: 5 of 5!
Hej skatepro jeg skal først give dem i gave på lørdag d 17/6 til mit barnebarn , så de er ikke pakket ud og samlet i nu . Men dejlig hurtig forsendelse
Dagny benche
13/06/2017
Rating: 4 of 5!
Super hurtig levering og min datter på 9 er mega glad for de rollesko.
Inese Dobelmane (Lunderskov)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Passet bra. Normale i størrelsen . Rask levering.
Stella Johansen (drammen)
08/06/2017
Rating: 5 of 5!
Skoene passede fint, og kom meget hurtigt, fin service, men efter 1/2 time hvor Alberte øvede sig var næsen på den ene sko flosset, den kunne godt have været lavet af et stærkere materiale.
Pia T. (Esbjerg)
08/06/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Tak for din tilbagemelding på skoen og vores service. Angående skoene så har jeg sendt en mail til dig som du kan besvare med nogle billeder af den beskadiget del. Så vil vi rigtig gerne se nærmere på sagen.
/Frede
Jakość bardzo dobra ,rolki wytrzymały ponad tygodniową jazdę codziennie około 3 godzin ,nie widać na rolkach zużycia ,podeszwa sztywna nie odkształca się .Szybka dostawa .Polecam
Jacek Jarzębski (Warszawa)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Tyngre och tjockare än vad vi trodde. Annars jättefina och bra
Maria J. (Torslanda)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko w najlepszym porzadku
katarzyna j. (Zielonka)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Jakość wykonania butów bardzo dobra. Mam nadzieję, że długo wytrzymają :)
Andrzej Łoza (Warszawa)
24/05/2017
Rating: 5 of 5!
Barnbarnet blev glad - riktigt snygga som vanliga skor
LENA MONICA ELISABET ANDERSSON (Katrineholm)
24/05/2017
Rating: 4 of 5!
Fantastiske sko der svarede til forventningerne
Pkchemicals Kim Andreasen (Frederiksværk)
23/05/2017
Rating: 5 of 5!
Min datter er veldig fornøyd. Hjula er også veldig lydløse i forhold til mange andre rimeligere modeller på markedet. Raks levering kan også nevnes.
Tom Erik Rogn (Helgeroa)
16/05/2017
Rating: 5 of 5!
Helt i orden
Hanne Voss
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Gjett om en som ble glad for disse. Perfekt ! ;)
Evy-Ann F. (Oslo)
09/05/2017
Rating: 5 of 5!
Disse sko levede helt klart op til forventningerne og min datter er super glad for dem
Gitte Bachmann Appel
08/05/2017
Rating: 4 of 5!
Super gode rullesko.
Rikke Clausen (Nordborg)
04/05/2017
Rating: 4 of 5!
Efter jeg havde bestilt netop denne rullesko i disse farver, fortalte modtageren mig (farmor) at sort kun var til drenge og hun ikke ville have drenge rullesko :), men de gik rent ind på hitlisten pga. kombinationen af farverne. Hun er skøjteløber og jeg vidste ikke at skøjteløbere der bruger rullesko får en forkert holdning på skøjterne, men det kan jeg jo godt se nu, da man mest bruger hælene i stedet for hele foden, men til alle andre er det da fantastisk syntes jeg :)
Joan Pedersen (Tølløse)
01/05/2017
Rating: 4 of 5!
Perfekt, skoene stod øverst på ønskelisten og lever fuld op til forventningerne. Det gik også hurtigt med forsendelsen, så alt fint herfra:)
Anna Skyldahl Jensen
27/04/2017
Rating: 5 of 5!
Min datter elsker dem
Birgitte Iversen (Store Heddinge)
25/04/2017
Rating: 5 of 5!
Helt ekstraordinær hurtig forsendelse. Ordren afgivet på en påskehelligdag om eftermiddagen. varerne modtaget næste formiddag med GLS, bedre kan det simpel hen ikke gøres.
Johannes Simonsen
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Super gode sko, nemme for barnet at tage på og af. Mit barnebarn på 8 år er meget glad for skoene, det tog en eftermiddag, så susede hun af sted på dem.
Vivi Rasmussen
21/04/2017
Rating: 5 of 5!
Meine siebenjährige Tochter ist begeistert!!
Sonja W. (Grafenstein)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
God
Ulla Christensen Sønderbakken 19 Glud
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Ungerne elsker dem
Martin christensen (Fredericia)
04/04/2017
Rating: 4 of 5!
Bardzo fajne buty. Jakość bez zarzutu. Polecam
Beniamin S. (Łomianki)
03/04/2017
Rating: 5 of 5!
Super gode sko, hvor man har mulighed for både et og to hjul. Vores datter er i hvert fald helt vilde med dem hun fik i fødselsdagsgave, og de sidder godt på fødderne. God kvalitet til en rigtig god pris!
C/O T. Z. M. (Kalundborg)
31/03/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Michelle Holch (Kolind)
13/03/2017
Rating: 5 of 5!
Benedikte fikk Heelys X2 i februar. Vi var redd det skulle bli mye "knall og fall" men fra første stund gikk dette helt fint Mye lettere å gå på enn rulleskøyter og slike som blir spent på med reimer. Nå skal hun på 5år ha også.
O. Grøndalen (Oppaker)
06/03/2017
Rating: 5 of 5!
Virkelig lækker kvalitet. De sidder godt fast på foden selvom det ikke er bindesnørrebånd og så er de nemme af få af og på. Så skal der bare øves.
Kim T.
12/02/2017
Rating: 5 of 5!
Super fine rullesko, som gav kæmpe jubel
Maria Oldenborg Pedersen (Fredericia)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
Kjempefornøyd med produktet! Skoa er kule og robuste. Rask levering er et pluss. Størrelsen 32 tilsvarer str 31 sammenlignet med sko fra viking.
Monica Kolås (Ålesund)
01/02/2017
Rating: 5 of 5!
Buty bardzo dobrej jakości, zgodnie z opisem a zadowolenie córki mówi samo za siebie.Polecam
Bogdan Rogus (Kęty)
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
Min datter er meget glad for disse rullesko. God kvalitet som lever op til forventningerne. Normale i størrelsen.
mette henriksen (Stenstrup)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fine rullesko. Let, for en voksen, at afmontere hjulene når der blot skal vandres. Dog for stramt til at barnet(7år) selv kan.
Karoline Larsen
15/01/2017
Rating: 5 of 5!
Det er simpelthen hittet over alle julegaverne. Hun kører på dem hver dag og eeeeelsker det. De er dog noget små i størrelsen.
Helle Bang Andersen (Skive)
12/01/2017
Rating: 4 of 5!
Alles super..gerne wieder, super Service. .
Jasmin R. (Bad Rappenau)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Virkelig fine rullesko, de kører godt
Tanja Aalestrup Christiansen (struer)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Tres satisfaite en tout! Livraison rapide, article en parfait état, et correspond 100% à la commande!
Vânia Marques Sabato (Biel/Bienne)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Tilfreds, varen kom til tiden som lovet. Var pakket godt ind.
Malene Reher (Hadsten)
04/01/2017
Rating: 4 of 5!
skoene virker så langt solide og fine. Kort behandlingstid og problemfri levering
Mette gunnarstorp (Grålum)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super Service, super modische Schuhe! Rollen lassen sich ganz einfach an-und ausziehen. Meine Tochter würde am liebsten mit den Heelys schlafen gehen.
Berna Wagner (Nehren)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Snyggare i verkligheten än på bild= positiv överraskning! Vi är nöjda!
Emelie Falk (Sävar)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Er fuldt ud tilfreds.
Trine Duedal (Varde)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Väldigt nöjd med mitt köp
Susanne Lundgren (Tierp)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
perfect, alles in orde, ons dochtertje is er al snel mee weg, kwalitatief materiaal
STANDAERT NAOMI (EKEREN)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Super nöjd, jätte fina skor i bästa kvalité. Riktigt snabb leverans.
Sophia ghalaei (Bromma)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg er meget tilfreds med mine varer og den kom som lovet yderst tilfreds, mine børnebørn elsker deres rullesko
Ulla Andersen (Svendborg)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Rask levering og veldig vellykket julegave
Anne B. (Sundebru)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
De har bodd på føttene til datteren min siden julaften :-) Artige og lette å rulle på.
Siri S. (Hamar)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Snygga fina skor
Leif-Arne Wedman (Arnäsvall)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Hej mit barnebarn blev hel vild med sine løbesko, som hun fik juleaften.
Tandlæge Venge att:Jette Machenhauer (Rødovre)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Polecam, super buty.
Aleksandra O. (Hecznarowice)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Super fornøyd med produktet.
Katrine Sivertsen (Olsvik)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Super service og supre rullesko. Vi er kjempefornøyde.
Tonje Aspaas (Åfjord)
14/10/2016
Rating: 5 of 5!
Skoene vakte vild jubel hos min barnebarn på hendes 7 års fødselsdag. De skulle selvfølgelig prøves med det samme, og med Farmor i hånden fik hun taget nogle kluntede ture. Tre dage senere fik jeg en lille film, hvor hun bare skøjter i fuld fart hen ad gaden. Sejt gået og dejligt at give en gave, der nok skal blive brugt flittigt.
Jette Nielsen
01/10/2016
Rating: 5 of 5!
Smart og pæn rulleskøjter. Min pige er meget glad for den.
Shadi T. (Herning)
29/09/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter på 9 år har ønsket sig dem længe..nu er hun verdens lykkeligste pige..
cinna salow forsstrøm
15/09/2016
Rating: 5 of 5!
Super hurtig levering. Skoene er fantastiske og min datter (8 år) er vild med dem, selvom det dog lige kræver noget øvelse.
Charlotte From
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Levering i orden
Rikke Folmann
12/09/2016
Rating: 5 of 5!
Er yderst tilfreds med varen! Den passer i str og støtter foden godt, til nybegynderen:)
A. Vinther (Broby)
03/09/2016
Rating: 5 of 5!
livraison rapide, les enfants en sont ravis, ils ne savent plus marcher, mais ils roulent. super produit, je ne regrette pas mon achat
Albanese Emanuele (Tubize)
24/08/2016
Rating: 5 of 5!
Rask levering og flotte sko som vi er godt fornøyd med
Heidi Skaug (Ytre Enebakk)
24/08/2016
Rating: 5 of 5!
Rullesko til stor fornøjelse for Mia:)
Maja Marie Pedersen
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
En rigtig god gave til Caisa på 7 år, og virkelig god betjening, ikke sidste gang jeg handler hos jer
Pia Hjortshøj (Odense C)
04/08/2016
Rating: 5 of 5!
Flotte sko som jenta er veldig fornøyd med
Edel Karin Waage (Hauge I Dalane)
03/08/2016
Rating: 5 of 5!
en vildt god gave til Ida på 6 år
Erna Overgaard
28/07/2016
Rating: 5 of 5!
Fijne en goede heelys. Maat viel iets te klein uit. Maar doen het verder prima!
Tessa Peters (Heerlen)
19/07/2016
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans! Skorna är jättefina så nu är det bara upp till dottern att träna för att behärska dem ;)
Marianne Schwab (Malmö)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Polecam.Swietna jakość szybka dostawa i super prezent:)
Ewa z. (bujakow)
11/06/2016
Rating: 5 of 5!
Datteren min hadde sett ei venninne ha akkurat disse skoene (sort/rosa) og ønsket dem sterkt til bursdagen sin. Hun fikk de i helgen og har brukt dem siden. Så eieren er veldig fornøyd. Så langt alt bra (ingen grunn til å tro noe annet heller) , men man er jo alltids litt spent på kvaliteten og hvor lenge de holder før noe ryker. Bestillingen, betalingen og levering med post Nord gikk kjapt og knirkefritt. Så langt veldig fornøyd
Eivind Bentsen (Solbergelva)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Alles gut geklappt, sehr gute Qualität
Andreas D. (Bad Aibling)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Smarte sko. Flot design kombineret med at børnene kan have det sjovt
Elfi Rudelstorfer
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode rullesko
Jannie Jensen
26/05/2016
Rating: 5 of 5!
Kjøpte disse til jente 9 år. Kjempe fornøyd. Ruller stødig og godt. Rask levering.
nina carlsson (Husøysund)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
Superfornøyd 6-åring
Siw Kari Loen (Bjugn)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Enkel å skifte/sette i hjul, hjulene ruller godt og 2 hjul under hælen gjør skoen mer stabil, greit for nybegynnere. Rask levering. Mine 2 døtre er kjempefornøyde med skoene!
Julie Ånesbug (Engeløya)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Beste mensen Mijn dochtertje is zo blij dat ze die juiste keuze heeft gemaakt ik advieziere iedere kind Mvg Melina
Melina T. (BREDA)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter er super glad. Hurtig og fin service
Jette D.
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Erittäin hyvät lapsi on onnesta soikeena ja tuli erittäin nopeasti
susanna salonen (Lepsämä)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och dottern är jätte nöjd.
Erika H. (Skara)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Ik had zwart/rose Heely's besteld met 2 wieltjes. Nou heb ik regenboog heely's met 1 wieltje ontvangen. Ik kreeg ze thuisbezorgd op vrijdag 29 april en de dag erna werd mijn kleindochter 7 jaar. Ze was erbij toen het pakket bezorgd werd. Dus een erg enthousiast kleinkind. Maar achteraf ben ik er niet blij mee. De kleuren klopten niet EN ze heeft nu heely's met 1 wieltje. Vind het toch wel jammer achteraf.
Marlene Matters (Leiden)
14/05/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat vervelend zeg dat jullie de verkeerde schoen hebben ontvangen. Dat is zeer zeker niet de bedoeling. We kunnen niet terugvinden dat er hierover contact is opgenomen met onze klantenservice. Zou je dit alsnog willen doen zodat we je hiermee kunnen helpen?

/Gwen.
Onze kleinzoon is erg blij met zijn heelys, hij moet nog wel wat oefenen..:-)
Tiny Saal-van Bezouw (Dronten)
13/05/2016
Rating: 5 of 5!
Rätt storlek, snabb leverans!
Therese Lundén (Ösmo)
12/05/2016
Rating: 4 of 5!
Bardzo fajne buty - wszystko OK. Sklep godny zaufania
Kamil S. (Warszawa)
12/05/2016
Rating: 5 of 5!
Kjempe fornøyd. Rask levering og fine sko. Datteren min er kjempe stolt over de kule skoene sine.
Silje Trulsrud (Oslo)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Zeer tevreden. Snelle levering en goed advies van de maten.
Tamara B. (Maastricht)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Enkelt å bestille, rask levering og ei superfornøyd datter på 9 år.
Karin E. (Sperrebotn)
09/05/2016
Rating: 5 of 5!
Ik ben zeer tevreden
mohamed tohtouhi (utrecht)
04/05/2016
Rating: 4 of 5!
Snelle levering en keurig afhandeling, zoals een webwinkel moet werken! Mooie heelys van een goede kwaliteit! Helemaal blij mee!
Escha de Jonge (Vlissingen)
04/05/2016
Rating: 4 of 5!
Ik ben zeer tevreden over de goede en snelle levering van de Heelys. Mijn dochter was er blij mee.
Hicham Khalota (Leidsche Rijn)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Vår 8 åring er superfornøyd!
Merethe N. (Otta)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Meget fornøyd med disse skoene. Kvalitetsmessig helt suveren
Diane Skugghei (Mo I Rana)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
En meget fornøyd jente her med de julestemning skoa
Monica Nahlin Jensen (Sandefjord)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super kvik service og kvalitet og dejligt at se hvor hurtigt de lærer og bliver gode
Elin Pedersen
29/04/2016
Rating: 5 of 5!
God kvalitet, rask levering.
Thomas Gulliksen (KONGSBERG)
29/04/2016
Rating: 5 of 5!
Det er super, Tøsen ruller hver dag.
Søren Rasmussen
28/04/2016
Rating: 5 of 5!
Morsomme sko til 7-åringen. Hun er kjempefornøyd! Valgte de med to hjul, og det var lurt for hun må nok øve litt mer før hun kan ha ett.
Tonje S. (Sofiemyr)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super gode rullesko
Gitte Hauge
24/04/2016
Rating: 5 of 5!
prima spul
hind bgha ('s-Gravenhage)
22/04/2016
Rating: 5 of 5!
Superfornøyd ! Flotte rullesko ! Kjappt levert flott :)
rita stålesen (Farsund)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
Det var til mitt barnebarn, hun var kjempefornøyd. Tok de på med en gang
Tone P. Åsbryn (Drammen)
13/04/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig fin sko. God og hurtig oplevelse
Helle Løvgreen (Hellerup)
06/04/2016
Rating: 4 of 5!
Alle bis jetzt Gut geklappt!
Tomas Smolcic-Rodriguez (Langen)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is er zeer blij mee.
Wilfried Bleus (Alken)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Funkade toppen, snabb leverans och högt betyg på varan
Susanne Norman (Vällingby)
02/04/2016
Rating: 5 of 5!
mijn dochter is helemaal happy met deze schoenen. Het is een laag model dat goed aansluit bij haar smalle voeten en het leren rollen ging binnen 2 dagen. Tevreden dus!
Marjon Wijdeven (Uden)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is helemaal blij met haar Heelys!!! Was ff paar dagen oefenen, maar nu is ze zo blij dat ze het kan. Is super stoer natuurlijk dat je voorbij komt rollen!!! Goede schoen ook. Voetjes lijken er erg klein in doordat de klittenband bovenaan de schoen zit. Al met al goede aankoop!
Monique de Locht (Nijmegen)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
super god oplevelse hurtig levering et barnebarn der blev super glad for sin gave
ANNE JENSEN VESTERGADE 45 4340 TØLLØS
27/03/2016
Rating: 5 of 5!
leuke heelys. mijn dochter is er heel blij mee. maat is goed. lekker stevige schoen.
simone w. (amsterdam)
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
var den bedste gave til Katinka 9 år
lisbeth horn
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
Hei
Sonja thorsen (Skien)
20/03/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering trods varen ik var på lager kom de før det var forventet...
Tina Andersen
19/03/2016
Rating: 5 of 5!
Fede rullesko. Datteren er så glad!
Lone A.
09/03/2016
Rating: 5 of 5!
Femåring ble superfornøyd. Takk for super rask levering!!!
Anna Zhgun Pires (Havøysund)
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Super fine rullesko
Cosmetic Care
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie stevige schoentjes met 2 wieltjes per schoen. Schoen valt wat kleiner dus 1 maat kleiner bestellen. Kwaliteit is verder prima.
Bas van der Poel (ALPHEN AAN DEN RIJN)
12/02/2016
Rating: 5 of 5!
Hat alles super geklappt. Sehen sehr gut aus. Meine Enkelin ist total begeistert
Marion Körner (Barsbüttel)
12/02/2016
Rating: 5 of 5!
Fede sko!!! Kæmpe hit hos datteren, de skal nok blive brugt flittigt..
Nico Larsen
12/02/2016
Rating: 5 of 5!
Suværene rullesko De har været på prinsessens fødder lige siden vi fik dem med posten Ekstrem hurtig levering
Micha sørensen
22/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super lækker sko. Super god kvalitet. Ekstrem hurtig levering. Kan kun Anbefales.
Merete Graversen
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
Kule sko til jenter med stil! Datteren vår fikk de til jul og ble kjempe fornøyd:)
Jeanett Steen (Nesbru)
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter (11 jr) is ontzettend blij met de schoenen. Mooie kwaliteit schoen en zit perfect. Zij heeft mt 35 en ook van deze schoen heeft mt 35. Voordeel van deze schoenen dat je kan kiezen of je gebruik maakt van 1 of 2 wieltjes. Let op, de afdekplaatjes verlies je wel snel. Ik doe ze er dan ook niet op als ze de schoenen aanheeft zonder wieltjes. Service van Skatepro is erg goed! vriendelijk personeel.
Annemieke van Kasteel (Mijdrecht)
17/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super gode rullesko :-). Kan kun anbefales!
Susanne Skaarup
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super!
Signe j.
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter har kørt på dem alt det hun kunne siden hun fik dem. Hun er meget glad for dem. Det er blevet et kæmpe hit i skolen. Især er de glade for 2 hjul. Kvaliteten er i top. Tak
Jane faigh (Albertslund)
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
De var en gave, men blev modtaget med begejstring. Kvaliteten syntes af være i top :)
Maria Munk Nielsen (Hasselager)
11/01/2016
Rating: 5 of 5!
Dottern jättenöjd!
Anna Sylwan (Tvååker)
09/01/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering,julegave til barnebarn, som syntes de er helt fantastiske. Lærte hurtig at bruge dem.
Inger Mortensen
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super fine sko og vejledning inden køb
Maria Vindberg
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super fede rullesko. Hurtig levering og flot pakket ind. Ikke sidste gang vi handler der.
Mark Svendsen (Langå)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering fra dag til dag super effektiv. Skoene er helt i top og bliver brugt rigtig meget
Anne Bygholm
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Barnebarns julegave, super hit, fuldt ud tilfreds
Flemming Biilmann
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Goede schoen die ook geschikt is om zonder wieltjes te dragen. Met twee wieltjes is stuk makkelijker leren dan met 1. Erg veel plezier cd schoenen je kunt er op naar school, mee fietsen en in pauze lekker 'skeeler' plezier! Een aanrader
Sandra V. (Rijnsburg (gemeente Katwijk))
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
God kvalitet. God vejledning vedr størrelse inden køb.
Heidi Tingager Kristensen
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter er ret glad for den
Nada Al Bidani
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
perfect
Jacques Bax (EINDHOVEN)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter (en de rest van het schoolplein)vindt ze super leuk en super cool. Na een kwartiertje oefenen beheerste ze het goed. Fijne schoenen die na even wennen lekker zitten. Wieltjes kunnen er gemakkelijk in en uit.
Jolanda ritzen (Maastricht)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Helt nöjd
Inga-Britt Linnéa Nilsson (Täby)
01/01/2016
Rating: 4 of 5!
Hurtig og fin betjening. Tak for det.
Hanne Lise Kirkegaard Kramshøj
31/12/2015
Rating: 5 of 5!
Kjempegod kvalitet ☺
Rino Grepperud (Yven)
30/12/2015
Rating: 4 of 5!
Så fede og kvalitets rullesko :) Min datter elsker dem
Katja Handberg (Nivå)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Dottern överlycklig när hon öppnade sin julklapp... Mamma är också nöjd, med leveranstid, betalning, passform och kvalitet. Skostorleksguiden var informativ och gjorde att rätt storlek beställdes.
Åsa W. (Malmö)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Blev brugt til barnebarns julegave og det blev et mega hit. Alt er forløbet til vores fulde tilfredshed
Henrik Beckmann
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Super fornøyd med sko og Skate Pro! Rask levering, fikk bytte sko mot litt større og ny par kom frem nesten like raskt som første! Beste julegave til beste datter. Takk!!
Leelo M. (Slitu)
27/12/2015
Rating: 5 of 5!
Beste, Mijn dochtertje is super blij met de Heely's. Kwaliteit van de schoen is goed. De wieltjes zijn er makkelijk onder te "drukken" en blijven ook stevig zitten. De betaling en levering verliepen ook prima! Niets op aan te merken. Ik ben tevreden.
Marwanti Pool (privé) (Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbu)
27/12/2015
Rating: 5 of 5!
Mooie stevige schoen en goede kwaliteit
m. veen (Den Helder)
10/11/2015
Rating: 5 of 5!
Et par gedigne rullesko med god støtte omkring anklerne. Det var den bedste gave mit barnebarn kunne fik! Tror hun syntes de var seje!
Birgitte Dahl (Tranbjerg J)
07/11/2015
Rating: 5 of 5!
Wszystko ok. Buty jak w opusie. Szybka wysyłka. Polecam.
Bartłomiej Michalik (Gdynia)
06/11/2015
Rating: 5 of 5!
Orgineel. Mijn dochter is heel blij mee.
Sevgi arnavut (Schilderswijk)
20/10/2015
Rating: 5 of 5!
Geweldig!!!!
Lua helenklaken (Amsterdam-Oost)
07/10/2015
Rating: 5 of 5!
Rask levering
Monika Hovde (Hønefoss)
06/10/2015
Rating: 5 of 5!
Me dochtertje is er erg blij mee... en ik vind ze van mooie kwaliteit. Was er ook blij mee met de snelle service.
Jolanda Poland (Almere Poort)
01/10/2015
Rating: 5 of 5!
De er de beste heelys i verden
Sunee Jensen
16/09/2015
Rating: 4 of 5!
Très satisfaite du produit, après un échange de taille.
C. frederic (les granges le roi)
03/09/2015
Rating: 5 of 5!
Genau wie beschrieben, alles bestens
Ingo Aulenbacher (Theisbergstegen)
03/09/2015
Rating: 5 of 5!
rigtig fed Rullesko og faldt bestemt også i datterens smag. Hun syntes de var seje da det ligner en skatersko. Skoene er i rigtig god kvalitet og kan bestemt anbefales
Christina nilsson (Ballerup)
01/09/2015
Rating: 4 of 5!
De er bare så fine. Hun elsker dem.
Helle Asaa
18/08/2015
Rating: 5 of 5!
Świetny design, wykonane z dbałością o szczegóły, solidne i stabilne. Ogromna frajda dla dziecka. Szczerze polecam!
Weronika Gadzalińska (mieszkowice)
12/08/2015
Rating: 5 of 5!
Har en kjempefornøyd 11-årlig som ruller i vei og som elsker sine nye rullesko :-) Lett å montere og tøffe å se på. Levering dagen etter bestilling - raskere er vel ikke mulig å få til.
Heidi A. Hestholm (Oslo)
12/08/2015
Rating: 5 of 5!
Skorna var över förväntan. Jätte fina. Och snabb leverans, fick dem efter 2 dagar.
Lotta Abrahamsson (Dösjebro)
05/08/2015
Rating: 5 of 5!
We zijn heel blij met de schoen en service os top
Demir Filiz (Pendrecht)
31/07/2015
Rating: 5 of 5!
Net bedrijf goeie bezorging wel op tyd bestellen aangezien het uit Denemarken moet komen
M. Bakker (Alkmaar)
31/07/2015
Rating: 4 of 5!
Fungerte flott for min datter på 9. Hun ble trygg i løpet av noen dager og nå kan jeg nesten ikke få henne ut uten sine rullesko på beina. Topp produkt og fin service fra SkatePro.
Jan Smørholm (Molde)
29/07/2015
Rating: 5 of 5!
Utmerket!
Anders W. Olsen (Trondheim)
28/07/2015
Rating: 5 of 5!
Mooie stevige schoenen, wieltjes zijn eenvoudig te verwisselen voor de afdekklepjes, waar door de Heelys makkelijk te switchen zijn naar "gewone" schoenen.
Nancy Oostrom (Harmelen)
28/07/2015
Rating: 5 of 5!
Kjempefornøyd 9 åring som ruller overalt i sine nye rullesko. De sitter godt på foten. Lett å ta av og på hjulene med et klikk.
Monica Kristiansen (Trondheim)
25/06/2015
Rating: 5 of 5!
Alles super geklappt...immer wieder gern.. Sehr empfehlenswert.. Bin sehr positiv überrascht und begeistert..
Giulia F. (Soest)
13/05/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd.
Lene Mikkelsen (Stavanger)
07/05/2015
Rating: 5 of 5!
En kjempefornøyd 6 åring som fikk seg rullesko til jul! Lette å montere og gode på.
charlotte Mosbron (Åkrehamn)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig fine sko. Stor suksess som julegave til 8 åringen! Nå rulles det noe veldig innendørs her :-)
G. Endresen (Søgne)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Hej Jan, Min niece er vildt glad for rulleskoene og selvom hendes mor mente, at skoen i sig selv ikke var af særlig høj kvalitet, så blev hun også glædeligt overrasket :-) tak for fin betjening
Gitte A. (Aarhus N)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Zeer degelijke en leuk uitziende skate schoenen. Mijn dochtertje heeft maat 33 en heb maat 35 besteld. Maar 1 maat groter was op zich al voldoende. Het is een brede schoen dus zeker voor smalle voetjes is 1 maat groter echt voldoende
A. Snoeks (Lierop)
07/12/2014
Rating: 5 of 5!
Super godt produkt, min 9 årig blev meget glad. Hurtig levering.
Helle Eklund Ahlgren (Frederiksberg C)
22/10/2014
Rating: 5 of 5!
Augusta blev på sin 8 års fødselsdag meget glad for de super fine rullesko, som morfar og mormor havde fundet hos SkatePro.
karen madsen (Roskilde)
22/10/2014
Rating: 5 of 5!
tilfredsstillende
INGE LYNGGAARD MADSEN (Idestrup)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!