MENU
Back |

Roces Compy 5.0 Kids Inline Skates

EUR 49,95
EUR 59,95 SAVE EUR 10,00
Roces
Zoom
Please select shoe size 
Save for later
 pair

Description

Size adjustable kids skate with buckle and laces. Light and comfortable softboot with a out shell of nylon for better durability.

Notice: Choosing the the smallest size gives you 64mm wheels instead of the standard 70mm wheels.

Model specifications

ModelWheel diameter
30-3364mm
38-4170mm

Specifications

Boot/Shell type:
Soft, Adjustable size
Boot material:
PU leather, Plastic
Liner material:
Mesh, Foam
Liner features:
Anatomically shaped
Weight:
1160g
Closure:
Lacing, Powerstrap, Micro-adjustment buckle
Cuff:
High lateral support
Frame material:
Plastic
Frame type:
Flat setup
Wheel hardness:
82A
Bearing precision:
ABEC-3
Brake:
Yes

Reviews

IT DOES THE JOB, BUT DOESNT HAVE A NICE FINISHING, EXTREMLY LARGE SOME PLACES . personally I would say look cheep!!
KRISZTINA NIMTS (LONDON)
26/01/2016
Rating: 2 of 5!
Bra med inlines som man kan ställa inn storleken på. Grabben är jättenöjd!
Robert Svensson (Anderstorp)
25/07/2017
Rating: 5 of 5!
Pyörät pitää luistellessa kovaa ääntä, muutoin ok aloittelijalle.
Liisa K. (Kouvola)
03/07/2017
Rating: 3 of 5!
Är mycket nöjd med bladesen. Det enda som jag måste säga var skitkass är snör hyskorna,2 av dom lossnade vid första snörningen. I övrigt är som enkla för sonen att få av och på och rUlla tyst och fint.
BELLA ULLA-BRITT AGN SELONEN (GRÅBO)
02/05/2017
Rating: 4 of 5!
Perfekta
Siv Johansson (Mönsterås)
31/12/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie skates past goed en netjes verpakt en snel bezorgd
Patricia v. Z. (Spijkenisse)
11/08/2016
Rating: 5 of 5!
Bra. Snabb leverans. Svår att ändra storleken på. Inte lyckats än.
Tina Johnsson (Lidingö)
21/06/2016
Rating: 4 of 5!
God støvle til utrolig lille pris.
Esben Roulund Andersen
12/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mitt barnbarn, som önskade sig "rullor" i födelsedagspresent, blev förtjust, när han packade upp dessa Inlines. Jag blev förvånad över, hur snabbt paketet anlände till utlämningsstället, där jag kunde hämta presenten. Vi är mycket nöjda!
Aina Böös (Bjärred)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie skeelers prima pasvorm en snel geleverd
S. Mennes (Wijchen)
10/03/2016
Rating: 5 of 5!
Volgens mijn zoon zitten ze super, mooi model en rolt heel goed. Alleen de sluiting van de gesp schiet af en toe los. Verder heel tevreden, ook over de snelheid van de levering. Van mijn dochter ook hier gekocht en waren ook snel binnen.
Jeoffrey Schutte ('s-Hertogenbosch)
19/01/2016
Rating: 4 of 5!
Très beaux rollers ! Il s'agissait d'un cadeau qui a fait très plaisir à l'enfant qui les a reçus.
HARTWIG ALEXANDRA (MERVILLIERS)
07/01/2016
Rating: 4 of 5!
Mycket nöjd son. Lätt att få på, skön sko. Otroligt snabb leverans.
Carita Sandström (Nossebro)
28/12/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig bra. Rask levering. Lett å montere. Bra pris
Lise Marents (Oslo)
27/12/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekt :-)
Susanne Hovgaard Larsen
18/11/2015
Rating: 5 of 5!
Väldigt nöjd 6-åring, Snabb och bra leverans!
henrik malm (Torslanda)
18/11/2015
Rating: 5 of 5!
Jättenöjda! Snabb och bra leverans
Lina Åberg (Örebro)
06/10/2015
Rating: 5 of 5!
Rullaluistimet olivat vallan mainiot! Lapsi, jolle ne ostin, tykkää niistä kovasti. Tuntuvat jaloissa hyviltä. Liukuvat hyvin. Kiinnittäminen onnistuu 6-vuotiaaltakin hyvin. Ovat vielä ulkoasultaakin upean näköiset ja 6-vuotiasta miellyttävät. Hinta kohtuullinen.
Arja P. (Helsinki)
04/10/2015
Rating: 5 of 5!
De rollerskates voldoen tot volle tevredenheid van onze kleinzoon.
W.F.J. Hamann (Rotterdam)
30/09/2015
Rating: 5 of 5!
Har ikke givet gaven endnu
Lotte nielsen
05/09/2015
Rating: 5 of 5!
Tøffe skøyter til god pris. funker bra og ble levert raskt...
lasse andre lööv-olsen (Son)
25/08/2015
Rating: 5 of 5!
Fungerer topp,bra levering. Anbefales.
Odd Arne Halseth (Batnfjordsøra)
18/08/2015
Rating: 5 of 5!
Bra inlines till bra pris!
Hannah F. (Brantevik)
05/08/2015
Rating: 4 of 5!
Er godt tilfreds
Birthe Pedersen (Ålsgårde)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
Lätta att spänna fast och rullar bra.
Maria Lindqvist (Nummela)
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
Gode priser og produkter! Super rask levering!!!
Maria A. (Fjellhamar)
19/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super fedt look. Knægten var/er rigtig glad for dem. Rulleskøjterne virker fint. Synes at være af en god kvalitet. Handlen i hele sin helhed foregik ganske upåklageligt. Så alt i alt en rigtig god oplevelse. Tak for det.
Henning Jensen (Taastrup)
01/05/2015
Rating: 5 of 5!
Passer godt og kører rigtig fint
Irena J. (København SV)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
De flap van de skeelers die zakken continu naar beneden dit is heel erg vervelend. Niet tevreden dus.
Yassin h. (Amsterdam Nieuw West)
21/04/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat jullie niet tevreden zijn met de skates. Als je een email stuurt met een aantal foto's van de skates en een uitleg van het probleem, dan kunnen we hopelijk naar een oplossing zoeken.

/Laura
Onze zoon (5 jaar) is supertevreden over uiterlijk en pasvorm. Hij kon de eerste keer al direct aardig skaten. Door valpartijtjes op het asfalt is de kunststof sluiting boven de enkel al snel beschadigd. Verder alleen maar pluspunten.
Robin L. (Rotterdam)
26/03/2015
Rating: 4 of 5!
Smidigt och snabbt. Rekommenderas.
Carolina A. (Vellinge)
17/03/2015
Rating: 5 of 5!
Rask levering og bra kvalitet på skøytene. Guttungen har dem på seg halve dagen :)
Trond Tindeland (Førresfjorden)
28/01/2015
Rating: 5 of 5!
Virkelig seje skøjter. Passer fint. Har dog købt større nr. end skostørrelse. Hurtig levering
Pia Christensen (Middelfart)
27/01/2015
Rating: 5 of 5!
de er seje og fine - kører godt
Stine G. (København Ø)
07/01/2015
Rating: 4 of 5!
Vores søn har kun kørt i dem to gange indenfor i vores gym sal, og vi kan derfor ikke helt sige hvordan de er udenfor, men indendørs super.
line bøje jørgensen (Stubbekøbing)
06/01/2015
Rating: 4 of 5!
er godt tilfreds
Bitten Nielsen (Rødkærsbro)
04/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super fine inliners til en super pris.
Mette lyck jensen (Kongens Lyngby)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Min nevø blev super glad for det seje design og de køre rigtig godt
lene schnoor
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Kjempe fine rulleskøyter til fornøyd 5 åring. Han ble superglad..
Ekaterina Londono (Jessheim)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Super rulleskøjter som passer perfekt. Og det er perfekt at de kan justeres i størrelsen. Designet faldt i mit barnebarns smag.
L. Jensen (Ribe)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
De faldt i god jord til den glade giver, mit barnebarn.
Niels Krag Jensen (Roskilde)
05/09/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig fine, men lukkemekanismen, den øverste, er jeg ikke tilfreds med, når min søn har strammet den, løsner den sig selv, når han sætter i gang. Han føler, at den ikke kan strammes nok og dermed ikke sidder ordentlig fast.
Tina Neil Laursen (Aulumm)
07/01/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er glade at høre I synes rulleskøjterne er fine. En skøjte skal gerne sidde godt til. Hvis I oplever problemer med dem, er I meget velkommen at kontakte os på mail, så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe jer nærmere der. :)
/Sara
Smidigt köp och mycket snabb leverans. Mycket bra inlines, sonen blev helnöjd. Bästa julklappen!
Maria Buhre (Eslöv)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!