MENU
Back |

Roxa Beetle Kids inline skates

EUR 69,95
EUR 79,95 SAVE EUR 10,00
Roxa skates
Zoom
Please select colour + shoe size 
Black
Red
Black/Pink
Black/Red/Blue
Black/Blue
HangUp Kids Skate Protection 3-pack
HangUp Kids Skate Protection 3-pack
EUR 18,951 set
EUR 11,95  Show size guide
Save for later
 pair

Description

Sturdy and size adjustable rollerblades for kids and the young. These rollerblades have high ankle support and a solid plastic-shell making it suited for allround use.

The liner is made of adjustable double-density foam providing good comfort. The outer shell is an adjustable hard-boot made of S.E.B.S plastic with ventilation holes. Brake included.

Notice:

  • Wheels vary in color
  • Size 26-31 use 64mm wheels
  • Size 32-36 use 72mm wheels
  • Size 37-41 use 76mm wheels

Model specifications

ModelWheel diameter
26-3164mm
32-3672mm
37-4176mm

Specifications

Boot/Shell type:
Hard, Adjustable size
Boot material:
Mesh, Plastic
Liner material:
Foam
Liner features:
Ventilated
Closure:
2x Micro-adjustment buckles
Cuff:
High lateral support
Frame material:
Plastic
Bearing precision:
ABEC-5
Brake:
Yes

Reviews

Very smooth and trendy. Ideal for kids. Great item.
Claudia Henriques
30/01/2009
Rating: 5 of 5!
Nice skates, good quality, my daughter is very happy.
Matthias H. (Krummnussbaum)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode børnerulleskøjter. Er nemme at indstille i str
Heidi Poulsen
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Nem bestilling og fine rullesko. Anden gang vi handler hos skate pro. Kan bestemt anbefales
Janne Bannebjerg (Ranum)
12/05/2017
Rating: 5 of 5!
Et godt valg! - Min datter på 7 år havde aldrig før stået på rulleskøjter, men kørte stabilt efter få minutter. Der er god støtte, stabilitet og pasform - og med gode muligheder for at justere størrelsen, som barnet vokser. Er købt sammen med hjelm og håndled-/albue- og knæbeskytter.
Peter M. N. (Skørping)
11/04/2017
Rating: 5 of 5!
Godt produkt til prisen.
Michelle Kring (Galten)
30/03/2017
Rating: 4 of 5!
Fixations un peu fragiles
GASPARD VIAL (BARNAVE)
29/03/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Si vous avez un problème avec les fixations, veuillez nous contacter pour voir si nous pouvons trouver une solution. Cordialement /Soraya
hej hej, jeg kan kun gi mine bedste anbefalinger til SKATEPRO hurtig expedit og levering og varen er som forventet.
Hardy Jakobsen (Hobro)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Ella (7 jaar) is dolgelukkig met haar inline skates. Ze zijn gemakkelijk instelbaar, vlot aan en uit, zitten goed, en ze vind ze heel mooi. Ze geniet er met volle teugen van.
Luc roozen (Lommel)
21/03/2017
Rating: 5 of 5!
Super service. Bestilte varen om eftermiddagen, og kunne modtage den næste dag. Rulleskøjterne lever op til vores forventninger.
Tina præstholm
06/03/2017
Rating: 5 of 5!
Buenas tardes: Estoy muy satisfecha con el producto recibido. Muchas gracias por todo. Un cordial saludo: Inma
INMACULADA ARRIBAS PÉREZ (Soria)
24/01/2017
Rating: 5 of 5!
Min søn er lige begyndt at rulle og de her skøjter støtter virkelig godt omkring hans ankler.
Martin Jensen (Rønnede)
19/10/2016
Rating: 5 of 5!
Bon rollers roulent bien
Rey-herme H. (Toulon)
27/09/2016
Rating: 4 of 5!
Ungerne har tidligere haft BR skøjter. Men de her er klasser over og børnene har meget lettere ved at køre på dem. Super skøjter
Jens Guldager Købsted
18/08/2016
Rating: 5 of 5!
Bra. Snabb leverans. Lätt att ändra storlek.
Tina Johnsson (Lidingö)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fin rulleskøjte til en fornuftig pris. Man mærker en tydelig bedre kvalitet ift modeller fra legetøjsforretninger, Bilka og lign.
Svend Ottesen (Hobro)
13/06/2016
Rating: 5 of 5!
Parfait
COUREAU TZANKOFF ANOUCHKA (TONNAY CHARENTE)
08/06/2016
Rating: 5 of 5!
Onze kleinzoon is heel blij en tevreden met zijn skates.
Tonny Westerveld (Waalwijk)
27/04/2016
Rating: 4 of 5!
God, venlig og informativ betjening. Hurtig dag til dag levering. Rigtig god kvalitet. En super god begynder rulleskøjte. Derfor 5 velfortjente stjerner.
Leif Nielsen (Ringe)
25/03/2016
Rating: 5 of 5!
Jättenöjd med inlinesen! Lätta att ta på och av själv för barnen. Bilden stämmer dock inte helt överens med varan på ett par detaljer. Blixtsnabb leverans!
Eva Ljungman (Skogås)
02/09/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Bilden skulle gärna stämma överens som ligger online på hemsidan. Var det inte fallet här får du gärna ta en bild av inlinsen du mottagit och skicka till: email@skatepro.se, så vill vi kolla upp på detta snabbast möjligt. /Martina
Fungerer godt,varene kom etter 5 dg. Abefales.
Odd Arne Halseth (Batnfjordsøra)
18/08/2015
Rating: 5 of 5!
Meget fine rulleskøjter, god kvalitet - og super service!
Charlotte R.
18/08/2015
Rating: 5 of 5!
god kvalitet. Passer til dreng på 9 år, som også synes at de er "seje"
marianne jørgensen (Kastrup)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra att det går att justera till olika storlekar!
M. Persson (Angered)
18/06/2015
Rating: 5 of 5!
Vores pige på 4 lærte at køre på storebrors Roxa sat ned til str 32. Nu har hun sine egne - pigefarvede og str 28 og suser afsted. God begynderskøjte.
Tine R. N. (Fanø)
18/06/2015
Rating: 4 of 5!
Meget tilfreds og hurtig levering
Kirsten Bentzen (Spøttrup)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Har kun gode erfaringer med Skate Pro - derfor handler jeg hos jer igen og igen
Grethe Iversen (Vejle Øst)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode. Vores datter er super glad for dem.
Christina Nicolaisen (Allerød)
19/05/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig lett å bruke på en gutt på 7 år. Han får de lett av og på.
Nicole Kirschner (Svene)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
väldigt prisvärd skridsko barnen är super nöjda. känns lite klen i låsningen av storleks justeringen får se hur länge den håller.
DENNIS HANSSON (Ängelholm)
12/05/2015
Rating: 4 of 5!
Fijne skates voor een mooie prijs.
M. Overvoorde (Maartensdijk)
23/04/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode rulleskøjter. Min søn på 8 fik dem i fødselsdagsgave og er rigtig glade for dem.
julie dausell (hjortshøj)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Min søn på 9 som er begynder, har hurtigt lært at rulle på disse. De er stabile og kører godt. Dog er de lidt besværlige at lukke.
Line Drachmann Haag (Esbjerg V)
21/04/2015
Rating: 4 of 5!
God støvle
Gudrun Larsen (Hirtshals)
01/04/2015
Rating: 5 of 5!
Vår femåring har inte hunnit med mer än med ett par åk men än så länge är vi nöjda med produkten. Lite besvärlig att byta storlek på samt att själva spärren för den funktionen känns lite vek och tar mycket stryk vid fall. Annars väldigt stabil och sitter bra på foten.
Andreas S. (Bollebygd)
31/03/2015
Rating: 4 of 5!
Ok ok ok.
Jens O. Eriksen (Greve)
06/03/2015
Rating: 5 of 5!
Super fede og et stort hit. Skøjterne har stort set siddet på Carlas fusser siden, hun fik dem til sin 7 års fødselsdag i februar, så varen må jo nok betegnes som godkendt
Connie Søgaard (Ringkøbing)
04/03/2015
Rating: 5 of 5!
Godt fornøyd! Enkle å håndtere, bred og god i foten
Marita aagård dahle (Namsos)
03/03/2015
Rating: 5 of 5!
Super rollere
Daniel Olsen (Gilleleje)
24/02/2015
Rating: 5 of 5!
Min sønn på 10 år er veldig fornøyd!
Elisabeth Wathne (Hafrsfjord)
24/02/2015
Rating: 5 of 5!
Rask levering, helt greie skøyter så vidt jeg kan bedømme uten å ha greie på det i det hele tatt. 8-åringen klarer fint å ta dem av og på sjøl og koser seg med dem.
Katrine v. R. (Larvik)
05/02/2015
Rating: 5 of 5!
Motsvarade förväntningarna, snabb leverans = nöjd
Karin S. (Borensberg)
27/01/2015
Rating: 5 of 5!
Min dotter är jätte nöjd med dem.
K. Siesage (Stockholm)
25/01/2015
Rating: 5 of 5!
Så fine rulleskøjter
Charlotte Buus Hansen (Skive)
14/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super tilfreds Trods den billige pris, virker de til at være super gode:-) God service som altid!!!
Tina B. (Holmegaard)
14/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super hurtig levering. Modtog varen dagen efter bestillingen :)
Berit Juhl Hansen (Videbæk)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
glad modtager, glad mormor for hurtig ekspedition
Ulla Kreiser (Kokkedal)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
God service - god kvalitet
Dachser denmark (Egtved)
04/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super fornøyd
camilla kvernberg (Molde)
03/01/2015
Rating: 5 of 5!
Sønnen min var supefornøyd!
Christine Oppegaard (Finstadjordet)
02/01/2015
Rating: 5 of 5!
cool wäre gewesen, wenn man an beiden skates einen bremsklotz anbringen könnte
dirk bauer (Finowfurt)
31/12/2014
Rating: 4 of 5!
Mine to jenter på 7 og 9 er svært fornøyde med skøytene de fikk til jul!
Sissel H. (Oslo)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fine inliners. Allerede brugt hyppigt. Hurtig levering.
Heidi K. (Haderslev)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Var veldig fornøyd med produktet, kjøpte de til barnebarnet mitt. Det var hurtig og greit med forsendelsen. Ble oppdatert hele tiden, fra varen ble sendt fra lager, til den kom på mitt postkontor.
Elin Nordeide (Fyllingsdalen)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter was er erg blij mee! Mooie skates...
Ilona Stellmach (Etten-Leur)
15/11/2014
Rating: 4 of 5!
Fijne skates. Mijn dochter is er blij mee. We hebben ervaren dat de service goed is. Er bleek een fout te zijn bij de eerste levering. Binnen 2 dagen werd dit gecorrigeerd. Prima dus!
Janneke van der Veen (Lelystad)
16/10/2014
Rating: 5 of 5!
Roxa Beetle Børne Rulleskøjter blev anbefalet til mit barnebarn (7 år til oktober), og jeg glæder mig til at forære hende disse kvalitets rulleskøjter, der har lækre letrullende hjul og god støtte omkring anklen. Supergod kundeservice.
Lisbeth Wiggers-Ursin (Herlev)
23/09/2014
Rating: 5 of 5!
Rulleskøjterne var perfekte og gjorde stor lykke. Nemme at justere - sidder perfekt - ruller skønt.' der var en modtager der blev glad.
Per Irgens (Karlslunde)
23/09/2014
Rating: 5 of 5!
passede ikke helt
Linn Bisgaard (Vodskov)
16/09/2014
Rating: 1 of 5!
Good beginners model!
Christoph Ohly (Allerød)
27/08/2014
Rating: 4 of 5!
lækkert produkt og god kundeservice.. super hurtig levering, bestilte tirsdag kl. 17, havde dem onsdag!
Kristina strøm-Hune (Strøby)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg fik en fantastisk vejledning da jeg ringede på til Skatepro. Min datter på 7 år ønskede sig rullerskøjter - sikkerhedsudtyr - skateboard og hjelm. Jeg havde selv valgt produkterne på skatepros website, men fik kyndig vejledning, og fik valgt andre produkter der var mere målrettet min datter.
Heidi Bang-Andersen (Støvring)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb och bra service!
Anders Daniel Bengtsson (Helsingborg)
09/06/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt :-)
Helle Sørensen (Vrå)
29/05/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig service! Rulleskøjterne er både smarte og nemme at tage på.
Heidi F. Laursen (Christiansfeld)
26/05/2014
Rating: 5 of 5!
Meget bra til en fornuftig pris
Lars Stian Johansen (Straumen)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering, min 6 årige datter tog dem selv på efter at fået hjælp de første par gange. Let at indstille str. på støvlen.
Peter K. (Søborg)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering, gode rulleskøjter, datteren vilde med de:)
Dorte S. J. (Køge)
16/05/2014
Rating: 5 of 5!
Kjøpte disse til min nevø på 3 år. De ser bra ut, men hjulene ruller ikke fult så godt. Er egentlig et plus for nybegynnere og små barn. Vriker ut som han ikke har noe ubehag når han går med de på. Men ellers virker det som han har det veldig gøy med de der han går rundt på gresset. Skal bli gøy når vi kommer oss til asphalten. :)
Kim H. (Brattvåg)
15/05/2014
Rating: 5 of 5!
när min son hade åkt i 2 timmar fram hjulet sprack i två delar nu ligger han på sjukhus
Orvar instagram
10/05/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Det var tråkigt att höra att eran son hamna på sjukhus. Jag hoppas han mår bättre i dag. Skateing är en aktiv sport och tyvärr finns det en risk att man kan ramla och slå sig. Angående att hjulet sprack i två delar, beklagar vi. För att göra en reklamation på det vill vi gärna ha en bild på hjulet samt ett order nummer till: email@skatepro.se

Vänliga hälsningar
Martina
God service, hvor alt fungerede. Min niece blev meget glad for de flotte røde rulleskøjter
Jeanette Juul Dyhr (København NV)
08/05/2014
Rating: 5 of 5!
Bra nybörjarskridsko, rullar bra och är ganska stabil, remmarna till spännerna lite klena kan kanske bli problem i framtiden
Håkan Häggblad (Järved)
06/05/2014
Rating: 4 of 5!
Foreløbig er Louise meget glad for sine rulleskøjter. Skal have lidt hjælp til at spænde støvlen - men meget fint. Meget hurtig levering. Tak
Gitte Markus (Herlev)
29/04/2014
Rating: 5 of 5!
Ok skjønte, men hjullagrene er ikke gode. Står Abec 5 på de, men ruller tregt. Kjøpte denne til min sønn på 5 og Roces til min sønn på 4. Stor forskjell i fordel til sist nevnte.
Magnar Totland (KRISTIANSAND S)
28/04/2014
Rating: 3 of 5!
Et par fine rulleskøjter der kører godt. Min 8-årige skal have lidt hjælp til at spænde støvlen så den sidder ordentligt til. Hurtig levering.
Elin B. (Hørning)
26/04/2014
Rating: 4 of 5!
Fine rulleskøjter ;)
Pia winkel (Ballerup)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
Synes låsene over skøjten er svære at stramme ordentlig på foden, hvilket desværre også betyder at min søn på 9 år skal have hjælp til at stramme dem.
Eva Friis (Rødovre)
22/04/2014
Rating: 3 of 5!
fint produkt som min datter er glad for.
Jesper Hansen (Hadsten)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
hurtig levering og gode produkter
Carsten Isidoro Panduro (Horsens)
18/04/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvät rullaluistimet, kokosäätö on erinomainen
Sami L. (Halikko)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Datter fikk disse til 11 års dagen. Hun var fornøyd:-) Ragnhild Strand, Sandnes
Ragnhild Strand (Sandnes)
07/04/2014
Rating: 5 of 5!
lätta att ata på och av
Caroline Nilsson (bunkeflostrand)
04/04/2014
Rating: 4 of 5!
God model, nem at indstille og tage på, rigtig god til prisen.
Karen Hentze Mortensen (Vejle)
02/04/2014
Rating: 5 of 5!
Nogle rigtig gode rulleskøjter, til prisen, som er nemme at indstille og som kører godt! Nydes i fulde drag af 8-årig samt misundelige søskende. Ekstrem hurtig levering.
Pernille Ahnfelt-Rønne (Valby)
01/04/2014
Rating: 5 of 5!
Bra produkt, pojken är glad för dem och åkt redan 4 ggr på en vecka. Verkar robust. Spännen verkar lite klen, men få se om dem håller i längden, men för priset, ok.
Thomas Waldner (Malmö)
25/03/2014
Rating: 4 of 5!
Datter på 10 virker fornøyd. Litt misfornøyd med at sokken inni må ut når hun tar de av - men er fornøyd.
Tatiana Penzo (Oslo)
24/03/2014
Rating: 5 of 5!
Hejsa. Jeg har købt tre par Rulleskøjter hos jer og er godt tilfreds med jeres levering og jeres produkter. Mine børn som er aftager heraf syntes de er rigtige gode. Med venlig hilsen Christian
Christian Hammerich (Stenlille)
19/03/2014
Rating: 5 of 5!
De verkar fungera till belåtenhet, det är mitt barnbarn som önskade dom i 11 års present. Nu har jag beställt ytterligare ett par till, lillebror fyller 9 på söndag, och ville ha likadana. Det verkar ju perfekt att man kan reglera storleken. Skulle nog behöva få mängdrabatt. Snabb leverans också.
Christina Hörnsten (Umeå)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Jätte fina och fungerar alldeles utmärkt till vår 4 åring. Kanon att man kan reglera storleken också
petraa Sjöberg (Dösjebro)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Lättinställda och uppskattade. Snabb leverans. Har inga som helst anmärkningar.
Per Lindström (Torna Hällestad)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Vi har to dejlige tvillingedrenge som er ovenud begejstret. Jeg er ligeledes begejstret, det var første gang jeg havde bestilt noget via nettet, og hurtigheden , orienteringen om hvor varen befandt sig, og til jeg havde varen inden for døren var bare formidabel. Tak for god betjening.
Mia Rosa Kragh (Frederiksberg C)
13/03/2014
Rating: 5 of 5!
Mijn zoon gelukkig met zijn nieuwe skates. Hij heeft ze meteen uitgeprobeerd en het ging heel erg goed zei hij. Nu wil mijn andere zoon ook nieuwe skates. Volgende maand is hij aan de beurt
Marleen Ford (Amsterdam Nieuw West)
11/03/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig gode skøyter - ruller lett og er stabile - har gitt mye glede til vår 7åring :).
Anne Stendahl (Stavanger)
11/03/2014
Rating: 5 of 5!
Fedt, nem at tage af og på, selv min 4 årige datter kunne 80%, altså da hun kort fik lov at prøve. Også vildt smart og funktionelt med str. indstilling
Brian Johansen (Løsning)
04/03/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig god rulleskøjte
Thomas Jensen (Svenstrup J)
26/02/2014
Rating: 5 of 5!
Snabbt och smidigt. Pojken min tycker dom är bra, dom åker direkt på morgonen...
Mikael Andersson (Strängnäs)
24/02/2014
Rating: 5 of 5!
snabb leverans och jättenöjd kille på sin 10 års dag!
Johanna Åkesson (Veberöd)
19/02/2014
Rating: 5 of 5!
Igen en god oplevelse at handle med SkatePro
Birgit Jensen (Horsens)
17/02/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode rulleskøjter, til prisen. Bestilte søndag aften, og varen kunne afhentes på posthuset allerede tirsdag
Stefan Helming Kelstrup (Odense SV)
10/02/2014
Rating: 5 of 5!
Det er en god rulleskøjte, som virker robust og plastikket ser ud som god kvalitet. Desuden er den nem og indstille i str.
Anja degn lerkær (Hadsten)
07/02/2014
Rating: 5 of 5!
Bra köp!! 7-årig dotter som är mycket nöjd. Något äldre pappa som också är nöjd. Snabb leverans, bra och snabba svar på frågor. Kan rekommenderas.
Jonas Pettersson (Värnamo)
06/02/2014
Rating: 5 of 5!
Gode rulleskøjter. Nemt for barnet (6 år) at få af og på.
Karin Hansen (Aabenraa)
29/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fin skøjte
ursula hasager (Hornslet)
20/01/2014
Rating: 4 of 5!
Super kvalitet - og min datter på 6 kan selv håndtere skøjterne.
Signe Poulsen (Ballerup)
15/01/2014
Rating: 5 of 5!
rigtig gode rulleskøjter, og levering til tiden
Kirsten Sørensen (Juelsminde)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
super varer og fantastisk hurtig levering.
pernille brethvad (københavn)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig god børnerulleskøjte, har nu også købt til det næste barnebarn.
Bente Kann (Ribe)
09/01/2014
Rating: 4 of 5!
Vi købte skøjterne som julegave til vores datter på 8 som er nybegynder udi rulleskøjter. Hun tog dem på 1. juledag og har haft dem på siden! De var nemme at justere ift str. og dét at de kan 'vokse' i str. fungerer rigtigt fint. Et par gode begynderskøjter.
henriette schultz (Kalundborg)
09/01/2014
Rating: 4 of 5!
Ven købte disse Rulleskøjter til vores barnebarn. De gjorde stor lykke og vi har kun ros tilovers for håndtering og levering af varen. Kan varmt anbefales.
Jessie hellum (Aabybro)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Min datter fik dem i 7 års gave, hun er så glad for dem! Hurtig levering og helt iorden vare :) Kan kun anbefales!
Julie Andersen (Hundested)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
fine skøjter og det er fint at man kan vokse i dem!
Att: Birgitte Kehler Holst (KBH V)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Flotte og aldeles brugbare rulleskøjter!
Kristine Grauenkjær (Odense SV)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Flotte og seje rulleskøjter, der vakte stor begejstring hos min niece, der fik dem til sin 8 års fødselsdag.
Linda Hejbøl (Taastrup)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fine rulleskøjter til en god pris. De svarede fuldstændig til mine forventninger. Mit barnebarn blev glad for gaven - og de bliver brugt flittigt :-)
Lena Franch (Frederiksberg C)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fin begynderskøjte
Henrik Mfinanga Lund (Næstved)
04/01/2014
Rating: 5 of 5!
Jag är mycket nöjd med produkten. Lätta att ta av och på för en tjej på 5-6 år. Skulle absolut rekommendera andra att köpa dem.
Anni Juhlin (Limhamn)
09/10/2013
Rating: 4 of 5!
Super bra skøyter, stabile og lette å ta av og på for barnet.
Ellen-Merethe Lurås (Vettre)
07/10/2013
Rating: 5 of 5!
Fin lett og grei rulleskøyte.... til en god pris... :-) Vi er veldig fornøyde :-)
Kristin Wallin (Kristiansand)
16/09/2013
Rating: 5 of 5!
Två 10-åringar som är mycket nöjda med sina inlines. Snabb leverans, kommer sannolikt att handla här igen.
Katarina Kjellberg (Helsingborg)
05/08/2013
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn var meget tilfreds med rulleskøjterne, som var nemme at indstille til den rigtige størrelse. Jeg kunne følge købet og varen kom hurtigt (som forventet). Beskrivelsen af rulleskøjterne passede til virkeligheden (som forventet).
Gerd Lundqvist (Bagsværd)
29/07/2013
Rating: 4 of 5!
Sonen på 10 år är helnöjd med dessa, lätta för honom att ta på och av själv.
Kristina Andersson (Nyköping)
17/07/2013
Rating: 5 of 5!
rigtige gode og lette at få af og på-)-)-)
aida yadete (Værløse)
09/06/2013
Rating: 5 of 5!
God rulleskøjt som min datter på nu 9 år bleve rigtig glad for og ruller, trods hun er nybegynder, rigtig godt på. En rulleskøjte der er forholdsvis nem at tage af og på selv.
Marianne Delfer (Vedbæk)
07/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super gode rulleskøjter
Joacim Ipsen (Hillerød)
07/06/2013
Rating: 4 of 5!
Super rulleskøjter til en god pris... Bliver brugt flittigt... Ingen problemer overhovedet
Anita Thulstrup
04/06/2013
Rating: 5 of 5!
God inliner til begynder. Gode hjul, og nemt spændesystem. Sidder godt om fod, ankel trods smal fod. Stor tilfredshed fra 6-årig pige herhjemme.
Bettina riis
31/05/2013
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is 5 geworden en is er dolgelukkig mee. Ze kan ze zelf aan en uit doen. Heerlijk. Elke dag dat het niet regent wilt ze skaten.
Juliette Peters (Dordrecht)
16/05/2013
Rating: 5 of 5!
Kanonbra första inlines. Lätta att ställa in och sätta på. Sonen klara det själv. Rullar bra. Jättenöjda:-))
Maricka Forsebrink (Karlskoga)
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
Bra inlines för barn!! Barnen har varit jättenöjda!
Ann-Charlotte Holgersson (Kungälv)
15/05/2013
Rating: 3 of 5!
Köpte dessa till min son på 3års dagen men min 4åriga son har lagt beslag på dem. Han tycker de är mycket bättre än sina egna som är lite större. Funkar utmärkt att åka på asfalt och går också bra att spela inline hockey med dessa på asfalten. Min son tycker de är lättare att svänga med dessa än sina egna.
Jöran Lindkvist (Stora Skedvi)
14/05/2013
Rating: 4 of 5!
En god og stabil skøjte som glæder modtageren, men desværre er landet dækket af sne, så han øver sig mest indendørs.
Ulla Hoff Sparrevohn
20/03/2013
Rating: 5 of 5!
Rulleskøjterne blev modtaget med stor begejstring af mit barnebarn på hendes 10 års fødselsdag.
Jørgen Mortensen (Nykøbing M)
25/02/2013
Rating: 5 of 5!
Supergode rulleskøjter til prisen - de virker meget mere robuste og professionelle end de lidt billigere modeller. Min datter er virkelig glad for det her par og kan næsten ikke vente til det bliver forår :) Rulleskøjterne blev leveret lynhurtigt, og servicen har været imødekommende.
Louise Sloth (Hinnerup)
20/01/2013
Rating: 5 of 5!
Vil sige, at det var nemt at handle med SkatePro. Varene kom dagen efter.Mine børnebørn er glade og tilfredse med deres nye Roxa rulleskøjter.
Anna Bennett
05/01/2013
Rating: 5 of 5!
Super fede inliners!!! - Både udseendet og funktionen
Lise McDowall Hansen (Fredericia)
03/01/2013
Rating: 5 of 5!
Alt er tilfredsstillende. Hurtig og effektiv information og levering. Julegaven vakte megen begejstring
Karen Steenbjerg Hansen (Vejle)
02/01/2013
Rating: 5 of 5!
Sen vår dotter fick rullskridskorna går hon inte längre här hemma, hon åker. Hon älskar dem. Bra att man kan ställa in storleken; hon kan ha dem några år. Lätta att ställa in, sätta på, ta av. Verkar kunna hålla bra.
Louise Agnesdotter (Helsinki)
09/11/2012
Rating: 5 of 5!
Super til prisen. Måske en anelse små i størrelsen (38-42)
Camilla Rix Johannsen (Tommerup)
22/10/2012
Rating: 4 of 5!
Super fin og børnevenlig rulleskøjte som de selv kan tage på uden hjælp. Hurtig levering, alt ialt en god oplevelse
Kenneth Skou Willumsen (Aalborg SØ)
22/10/2012
Rating: 5 of 5!
Modtageren er meget begejstret for disse rulleskøjter.
Karen Sondrup (Værløse)
19/10/2012
Rating: 5 of 5!
Gode til prisen, nemme og hurtige at tage på og ok at transportere. Min søn har meget glæde af dem.
Merete Kræmmer Christiansen (Hørsholm)
08/10/2012
Rating: 5 of 5!
Vi är jättenöjda
Sara Gudmundsson (Tormestorp)
26/09/2012
Rating: 5 of 5!
Købte dem til vores datters 5 års fødselsdag - kvaliteten er super til prisen, og lukketøjet virker solidt og holdbart. Rart at man kan få pigeskøjter, der faktisk kan holde til daglig brug. Hurtig levering og super service.
Paul Henrik Kristensen
30/08/2012
Rating: 5 of 5!
God kvalitet og et godt køb til prisen. Min datter er rigtig glad for dem og bruger dem rigtig meget...og så kan det jo ikke være bedre ;-)
Jesper Granzow Andersen
29/08/2012
Rating: 5 of 5!
Støvlerne er nemme at regulere og tage på, og vores pige har let ved at rulle med dem. De sidder godt på vores pige, der bruger str. 33 med en normal/smal fod. Vi har været meget tilfredse med skatepro.
Monica Friis (Odense M)
29/08/2012
Rating: 5 of 5!
Begynder skøjte til 8 års fødselsdag / super køb og nem at starte på. God kvalitet.
Rasmus Svendsen (København)
10/06/2012
Rating: 5 of 5!
Våran dotter är supernöjd, passar bra på foten och är lätta att sätta på och ta av, enkelt att reglera storleken och dessutom är dom snygga
Åsa Larsén
15/05/2012
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering og alt var som det skulle være
Allan Olesen (Svendborg)
11/05/2012
Rating: 5 of 5!
prima skate, makkelijk aan te trekken, stevig.
Maaike Rutgers (bloemendaal)
09/05/2012
Rating: 4 of 5!
Leveret til tiden og et par gode begynder skøjter. God kvalitet og service
Steen Høst-Madsen (Lynfby)
01/05/2012
Rating: 5 of 5!
Skøjterne er nemme at indstille, komme i og spænde ind så de passer til barnets fod. Vores dreng på 5 år fik dem på og kunne med det samme stå på dem. Nu efter 2 uger er der kommet god fart på og styring i svingene. Så vi er helt tilfredse med købet og drengen er glad og stolt. (Lillebror på 2,9 år har også fået et par i størrelsesintervallet mindre. Samme gode oplevelse med at få på og spænde til. God balance på skøjterne, men der er vist lidt til til han kan køre selv)
Sidse Kristensen (Aalborg)
15/04/2012
Rating: 5 of 5!
Fungerar utmärkt för vår 10-åring. Verkar vara bra grejor. Ev anmärkning att det är lätt att komma åt snabblossningen av spännremmen när man skall spänna skon, dvs man misslyckas ibland och får "börja om".
Johan Nordkvist
13/04/2012
Rating: 5 of 5!
Våra 4 barnbarn blev stormförtjusta är redan igång och åker. Enkelt att reglera rätt storlek Lätta att ta på sig. Mycket nöjd. Hälsn. Inga-Britt Larsson
INGA-BRITT LARSSON (BRÅLANDA)
10/04/2012
Rating: 5 of 5!
Jättefina inlines till ett väldigt bra pris! Min dotter fick dem i 8-årspresent av sin mormor. Lätta att ställa in, ta på, av och att åka med. Hon är supernöjd! Dessutom fina utan massa krafs och bjäfs!
Gerd Magnusson
29/03/2012
Rating: 5 of 5!
Precent till vårt barnbarn.Han fyllde 4 år oh blev jätteglad. Han har bara provat lite inomhus. Snart skall vi gå tillskolgården och prova på riktigt. Jattefina skridskor tycker vi Tack för snabb leverans
Rolf Lindén (Örebro)
29/03/2012
Rating: 5 of 5!
Mycket bra passform, lätta att sätta på. Dottern 5 år är mycket nöjd.
Jenny Hällsten
13/03/2012
Rating: 5 of 5!
Hele goede kindvriendelijke skates. Mijn zoon, 6 jaar geworden, vindt het echt " grote mensen skates". Makkelijk aan te krijgen en kunnen tegen een stootje!
Annemarieke Visser
06/03/2012
Rating: 5 of 5!
Effektiv levering. Super gode skøjter.
Lene Overgaard Bruun (Langå)
06/03/2012
Rating: 5 of 5!
Jeg er bare tilfreds.
Søren Kofod Jansson (Hasle)
06/03/2012
Rating: 5 of 5!
hele coole skates voor mijn dochter. ik wil ze zelf ook!
Antoinette Verhoeven
28/02/2012
Rating: 5 of 5!
Super god oplevelse at handle hos jer. God og brugervenlig hjemmeside, og endda med gode tips og informationer , inden valg af rulleskøjter. Nemt at handle og extrem hurtig levering. Rulleskøjterne er taget i brug, og godkendt af vores datter. Nemt at få dem af og på, spænde remmene og ikke mindst at indstille størrelsen. Og så synes hun i øvrigt, at de røde hjul er super seje 
Anne Klokker
23/02/2012
Rating: 5 of 5!
Formidabelt. Har næsten ikke været af barnets fødder siden jul.
Lone Puge (Rungsted Kyst)
18/01/2012
Rating: 5 of 5!
Nemt at bestille, hurtigt levering og rigtig godt produkt;)
Kamilla Boje
17/01/2012
Rating: 5 of 5!
Dessa inlines har vi köpt till grabben 6 år. De fungerasr perfekt. Lätt att få på och stabila vilket är viktigt om balansen inte är så bra i början. Rullar lagom lätt och tål mycket stryk. O inga problem med leverans.
Pierre Norling
17/01/2012
Rating: 5 of 5!
Varerne blev leveret på aftalt tidspunkt. God service. SFO-børnene er meget glad for dem. Kan anbefales.
Carlijn Steinweg (Århus C)
28/11/2011
Rating: 5 of 5!
Totalt tilfreds vdr. handlen og indholdet. Fine rulleskøjter. den niårige modtager er også glad.
Marianne Bidstrup (København K)
28/11/2011
Rating: 5 of 5!
Super gode rulleskøjter, kom til tiden. Dejlig nem måde at handle på
Edel Nordahl Larsen
18/11/2011
Rating: 5 of 5!
Fantastiskt bra produkt. Lätt att åka med och lätt att justera storleken. Perfekt
Andras Simon
15/11/2011
Rating: 5 of 5!
Super gode rulleskøjter - nemme for barnet selv at tage på og spænde.
Malene Sørensen (skjern)
06/08/2011
Rating: 5 of 5!
Rigtig god rulleskøjte
Sine Bruun
13/07/2011
Rating: 5 of 5!
God begynderskøjte. Kører godt og er fine at få af og på. Det nye system til at indstille størrelsen er meget nemmere end det gamle (vi har både den nye og gamle udgave af disse rulleskøjter). Levering fra SkatePro virker upåklageligt.
Inge Gørtz
07/07/2011
Rating: 5 of 5!
Min datter blev super glad for at modtage dem i sin 5 års fødselsdagsgave. Der kommer nok til at gå lidt tid, inden hun kan mestre dem. Der skal også lidt hjælp til at få dem ordentlig på.
Jacob Wittrock (Allerød)
29/05/2011
Rating: 5 of 5!
Rigtig god skøjte. Gave til mit barnebarn på 8. Han tog dem bare på og kørte derudad, som om han altid havde haft dem på. Lækkert glid og lyd og sidder rigtig godt på fødderne. Nemt at indstille størrelsen. MVH Jan
Jan Pedersen (Frederiksberg)
27/05/2011
Rating: 5 of 5!
Skøjterne har ikke været så meget i brug endnu, men de virker ok og min datter er godt tilfreds. Der er dog lidt problemer med at få dem lukket ordenligt synes jeg. Min datter har svært ved at gøre det selv, og det er meget uhensigtsmæssigt.
Pernille Konner (Søborg)
24/05/2011
Rating: 3 of 5!
Rigtig fine røde rulleskøjter som min datter på 4 år kunne bruge med det samme. De ruller super godt. Er nemme at indstille samt åbne og lukke. Fin service.
Hanne Trebbien (Vanløse)
24/05/2011
Rating: 5 of 5!
Fin service og god kvalitet på rulleskøjterne.
Henriette Kildsgaard (Nykøbing F)
23/05/2011
Rating: 5 of 5!
Super gode begynderrolleskøjter. Vi bruger dem i mindste str. 32, og der er ingen problemer med indersokken hos os sådan som andre har skrevet. Min dreng på 5 kan selv tage dem på. Han er mest irreteret på beskyttelsesudstyret, der sidder dårligt, som det dog retfærdigvis skal nævnes, ikke er købt hos Skate pro.
Michala Jessen
05/05/2011
Rating: 5 of 5!
Gode skøjter og meget fin service.
Hedda Bank (Brøsnhøj)
02/05/2011
Rating: 5 of 5!
Endnu er rulleskøjterne ikke blevet brugt ret meget, men de virker som et godt produkt. Leveringshastigheden fra SkatePro er intet mindre end imponerende. Den manglende erfaring gør, at jeg ikke vil give makskarakter, men da produktet virker godt og servicen er flot, beretter det næstbedste karakter.
Lars Ellebjerg
30/04/2011
Rating: 4 of 5!
hurtig forsendelse, og det hele i en pakke. Rigtig gode rulleskøjter som mit barn kunne rulle på med det samme. Let at indstille i størrelse.
Vibeke Simonsen
28/04/2011
Rating: 4 of 5!
Et godt køb. Gode hjul og meget nemt med to spænder i stedet for snørrebånd. Hurtig levering.
Jan Krogh Larsen
26/04/2011
Rating: 5 of 5!
Perfekte rulleskøjter til min datter på 9 år. Blev taget i brug første dag først indendørs og nu uden for. Ruller fantastisk og pas formen i støvler er perfekt. Perfekt og nem service.
Berit Højgaard
01/02/2011
Rating: 5 of 5!
Vores datter fik et apr af de grønne i 6 års fødselsdagsgave, og de har vakt lykke lige siden. De virker robuste og kører rigtigt fint. Funktionen med at gøre dem større/mindre fungerer også fint - de har været lånt og brugt af flere kammerater.
Stinus Stoumann Hoeks (Ry)
27/01/2011
Rating: 5 of 5!
Vi köpte ett par svarta, och de föll sonen i smaken. Vi är jätte nöjda. de rullar bra och lätta att spänna. Nu väntar vi bara på våren, så han kan åka ute.. det blir nog ett par till storebror också
Pernilla Persson
21/01/2011
Rating: 5 of 5!
good!
Kasper Hansen
15/01/2011
Rating: 5 of 5!
Det var en julegave - de er prøvet af og drengen er vældig godt tilfreds, så alt i alt meget fint. M.v.h. Tonny Olsen
Tonny Olsen
14/01/2011
Rating: 5 of 5!
Er ikke prøvet så meget endnu pga. sne og frost. Spænderne er lidt svære at få ind i hullerne når støvlen skal spændes. Men ellers er de fine. Meget fin service med lynhurtig levering og sms om at de var på vej.
Lene Holst
09/01/2011
Rating: 4 of 5!
Er ikke prøvet så meget endnu pga. sne og frost. Spænderne er lidt svære at få ind i hullerne når støvlen skal spændes. Men ellers er de fine.
Lene Holst
09/01/2011
Rating: 4 of 5!
Rulleskøjterne kom, som de skulle og ser fine ud. Kan ikke sige andet, da de er en julegave og endnu ikke taget i brug. Jeres service var meget effektiv. Mvh Kirsten Ravn Haslam
Kirsten Ravn Haslam
12/11/2010
Rating: 5 of 5!
Jeg købte disse skøjter til min 7-årige datter, og det hendes par nr. 2. Hun var vokset ud af de gamle og denne gang ville jeg købe nogle ordentlig nogen til hende. Jeg var lidt betænkelig mht. farven, men hun blev meget glad for dem - også for farven. Jeg kan lige frem se det når hun ruller på dem, at kvaliteten er i top. Som min datter udtrykte sig da han hun rullede på dem for første gang - "jeg styrer mor". Fantastiske
Mariam Issa
17/09/2010
Rating: 5 of 5!
Meget fin service-hurtig levering og varen helt i top. Jeg er en meget tilfreds kunde. Modtog varen allerede dagen efter!! En flot, sikker børnerulleskøjte, som kan reguleres i størrelsen. Let at af-og påmontere, blot efter lidt øvelse af mit 7 årige barnebarn. Jeg vil købe tilsvarende rulleskøjter til de næste to børnebørn.Hilsen en ovenud tilfreds kunde
Jette Grafström
17/09/2010
Rating: 5 of 5!
Det holder hele vejen:
Morten Bertelsen (Hellerup)
16/09/2010
Rating: 5 of 5!
Meget venlig service og super fine rulleskøjter. Min niece på 5 år lærte overraskende hurtigt at stå på dem og hun er så glad for dem!
Susanne Mortensen
23/08/2010
Rating: 5 of 5!
har købt to par til mine drenge på 11 og 13 år de siger begge at de køre godt... men de gnaver huld på deres knyster...
tina clausen (helsingør)
05/08/2010
Rating: 3 of 5!
Gode Skøjter... hurtig levering... alt i skønneste orden... Bedste hilsner - Karen
Karen Heinsbæk
31/07/2010
Rating: 5 of 5!
En gave til vores barnebarn på 5 år, hun kunne løbe på dem fra dag 1. Det var en stor succes.
Bodil Andersen
04/07/2010
Rating: 5 of 5!
Købte rulleskøjterne som en gave, og kan kun sige, at de virker meget lækre i forhold til andre rulleskøjter jeg tidligere har købt. Meget hurtig levering og nem hjemmeside at navigere rundt i.
Marianne Villadsen (Them)
01/07/2010
Rating: 5 of 5!
Mine piger er så glade for disse rulleskøjter. Kvaliteten er helt i top, og de er meget lette at justere.
Christina Grove (Græsted)
28/06/2010
Rating: 5 of 5!
Mange tak for super hurtigt levering, dejligt at I kunne levere før lovet så min datter kan få dem i fødselsdagsgave, er sikker på det bliver et hit.
jannie kikkenborg (esbjerg v)
11/05/2010
Rating: 5 of 5!
Rulleskøjten er perfekt, men jeg kunne tænke mig, at I vejledte om, at det måske ville være en god ide at begynde med et par skøjter, hvor der to hjul bagved til at begynde med, især når man kun er fem år. Jeg er bange for, at det vil vare længe, før mit barnebarn kommer i gang med at løbe.
Dorit Hørlyck (Ølstykke)
10/05/2010
Rating: 5 of 5!
Rigtig nemme for min datter at løbe på. Hun blev lynhurtig god til det, og tryg ved dem. Kan klart anbefales
Heidi Jensen
30/04/2010
Rating: 5 of 5!
Leveringen var hurtig, skøjten perfekt. Vores datter har levet i dem siden hun fik dem.
Per Heideby
29/04/2010
Rating: 5 of 5!
Super produkt til en fornuftig pris. Vores 4-årige søn smuttede lige i dem, og lærte at stå på dem på 3 weekender! Kan varmt anbefales.
Mette Amstrup Willer
12/04/2010
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode skøjter til en dreng på 6 år. God pasform og virker lette at lære at rulle på.
Sigrid Rishøj
12/04/2010
Rating: 5 of 5!
Gode rulleskøyter til en god pris. Kjøpte størrelse 26-31 til min 5 årige datter, og de passet greit (litt store på den minste innstillingen, men ikke verre enn at det går greit) Hun har noen års erfaring med skøyter på is, og hadde ingen problemer med å overføre sin kunnskap til disse rulleskøytene. Service og levering fra SkatePro var også veldig bra! Kan anbefales!
Jon Andersen (Skien)
26/03/2010
Rating: 5 of 5!
Vores barnebarn har nærmest sovet med på fra første dag! Et kæmpehit!
Arne Christiansen (Slangerup)
25/03/2010
Rating: 5 of 5!
Vores datter fik dem i 5 års fødselsdagsgave. De er st stort hit og sidder rigtig godt på foden selvom hun kun lige er på vej til at blive en str 32 og støvlen er str 32-36. Hurtig levering og god service.
Birgitte Lind Petersen
18/03/2010
Rating: 5 of 5!
Kun roser til både produkt og shop :) Fin og hurtig betjening! SUPER rulleskøjter med god støtte og komfort - rigtig gode hjul!
Sheila Cook (Odense NØ)
23/01/2010
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode rulleskøjter. Min datter på 10 år har brugt dem meget indendørs fra hun fik den i julegave.
Niels Pedersen
21/01/2010
Rating: 5 of 5!
Ifølge søn på 11 år nogle rigtig gode rulleskøjter, hvor hjulene ikke er for hårde. Blev flittigt brugt indendørs i julen. Venter med længsel på sne- og sandfri vej.
Pia Kristensen (Karup)
19/01/2010
Rating: 5 of 5!
Fantastiskt nöjd, både med sonens rullskridskor och snabb och smidig leverans!
Sara Brunoson (KUNGÄLV)
15/01/2010
Rating: 5 of 5!
Det er nogle SUPER gode rulleskøjter, som min datter lærte at stå på i løbet af ingen tid. Komforten er helt i top og hun lærte hurtigt at tage dem af og på selv. Det var den bedste julegave hun har fået, har hun fortalt og hun har da stort set heller ikke haft dem af siden hun fik dem juleaften. Så vi har ryddet gulvet, og så skøjter hun ellers frem og tilbage. SUPER godt produkt som jeg kun kan anbefale!!
Vibeke Lassen (Sorø)
14/01/2010
Rating: 5 of 5!
Vi er rigtig godt tilfredse både med den hurtige levering og produktet!
Charlotte Poole (Valby)
19/11/2009
Rating: 5 of 5!
Var lidt skuffet over at hjulene var 80a og ikke 78a. Flot at I allerede har ændret dette på hjemmesiden. Men hende på 4 er rigtig glade for dem og kan sågar selv tage dem af og på! Virker som god kvalitet; de har en god lyd ;-)
Anja Stampe (ballerup)
11/09/2009
Rating: 4 of 5!
Fin service
Jakob Thorndahl (Fredensborg)
09/09/2009
Rating: 4 of 5!
Jeg har købt denne til min datter til hendes 5-års fødselsdag. Alt var i orden, jeg var sent ude og fik ekstremt hurtig levering og fin service! Kan kun anbefale både rulleskøjterne og shoppen! :)
Astrid Thusgaard
07/09/2009
Rating: 5 of 5!
Catrine Louise blev 4 år i august, og det eneste ønske hun havde var, rulleskøjter.. 4 år gammel, og løber næsten som en prof.. Rulleskøjterne lever helt op til vores forventninger, og kan varmt anbefales.. Hun mangler dog det lille flag på støvlen...
inger Nielsen (Ulfborg)
31/08/2009
Rating: 5 of 5!
Jeg er super tilfreds med jeres hurtige gode service. Rulleskjøjterne er taget i brug og bliver brugt flittigt. Pasformen rigtig god og et godt valg til en superaktiv 7årig dreng.
Helle Fürstling
28/08/2009
Rating: 5 of 5!
Meget fin rulleskøjte, købte 2 par til vores børn, de er meget glade for dem. Nemme at spænde og god pasform.
Stine Sørensen
25/08/2009
Rating: 5 of 5!
IAB
Herdis Nikolaisen (Haslev)
28/07/2009
Rating: 5 of 5!
Super lækker rulleskøjte, som vil holde længe da man kan ændre størrelsen.
Jette Jeppesen (Randers)
18/07/2009
Rating: 4 of 5!
Min søn er rigtig glad for rulleskøjterne og de er en rigtig god kvalitet. Meget tilfreds ;o)
Hanne Østergaard Andersen (Valby)
17/07/2009
Rating: 5 of 5!
Vi har modtaget rulleskøjterne 2 dage efter bestillingen. Det var rigtig god service vi fik mail da de var afsendt og link så vi kunne følge pakken. Rulleskøjterne passer fint og kører rigtig godt. Min datter på 10 år er så glad for dem. Har ingen problemer med at spænde dem selv. Det er ikke sidste gang vi køber rulleskøjter fra ROXA
Sussie Rasmussen
25/06/2009
Rating: 5 of 5!
Flott skøyte til min datter på 5 år. God støvel, som er stabil og myk. Fin skøyte til små barn, som skal lære å gå for første gang. Her er det kvalitet for en rimelig pris! Dette er det fjerde paret vi kjøper fra skatepro, og vi vil fortsette når dere leverer kvalitet og service til rimelig pris for oss fra Norge. Bjørn Gudbrandsen Norge
Bjørn Gudbrandsen (Hvam)
13/06/2009
Rating: 5 of 5!
Nok lidt ambitiøst at købe rulleskøjter til min datter i 2 års fødselsdagsgave, men hun elsker dem. De er lette at stille i størrelsen når man piller inder-sokken af. Jeg er sikker på at de nok skal blive et hit når hun får lært at stå på dem.
Kirsten Jensen
28/05/2009
Rating: 5 of 5!
Endnu et godt køb af børneskøjte - denne gang til min dreng på 5år. God service og hurtig levering. Til andre håbefulde forældre: Spar ærgelser og skuffelser - undgå køb af bilka plast skøjter! Betal 150kr ekstra for rigtig god kvalitet og oplev mega mange timers fornøjelse. Men søn mener selv han er den sejeste dreng på 5 år - i hele universet - men han kan også køre baglæns :-)
Mads Kirkegaard
22/05/2009
Rating: 5 of 5!
Min syvårige søn er vild med sine nye rulleskøjter, som han selv tager af og på uden besvær. Et par rigtigt gode begynder-rulleskøjter!
Sara Egelund (København K)
18/05/2009
Rating: 5 of 5!
Vi er meget tilfredse med produktet :-)
morten jakobsen
15/05/2009
Rating: 5 of 5!
Fin og hurtig service og levering. Der er nogle der har skrevet, at det er besværligt at regulere størrelsen på støvlen. Det er jeg ikke enig i. Det er meget nemt, hvis man tager inderstøvlen ud først.
Jesper Mølbæk
12/05/2009
Rating: 5 of 5!
Super fine rulleskøjter, som sønnen blev glad for!
Bent Næslev
09/05/2009
Rating: 4 of 5!
Supergode rulleskøjter - behagelige at have på. Supernemt bestilling og hurtig ekspedition. +++++ herfra :-)
Lotte Falck
09/05/2009
Rating: 5 of 5!
Hej. Jeg er super glad for mine fede rulleskøjter som jeg fik af min mor og far i fødselsdagsgave. man kan køre herre stærkt på og lave de sygeste trix. Hilsen Carl 9 år P.s. De ser også ret seje ud
Vibeke christensen
08/05/2009
Rating: 5 of 5!
Super service og levering. Og rulleskøjterne er bare gode.
Trine Sundgaard
05/05/2009
Rating: 5 of 5!
Super rulleskøjte, hjulene er lovet rigtig bløde og køreglæden er stor!
Anders Budde Christensen
04/05/2009
Rating: 5 of 5!
Fine rulleskøjter der er rimelig nemme for min søn selv at tage af og på.
Janne Roccato
13/04/2009
Rating: 4 of 5!
En rigtig god rulleskøjte til pengene. Hurtig levering.
Lotte Jul
10/04/2009
Rating: 5 of 5!
Dejlig nem at tilpasse og tage af og på. Har købt 2 par til mine tvilliger og de ruller hele tiden.Hurtigt. Flere af veninderne har skrevet dem på ønskeseddelen.:)
Flemming Koch (Tåstrup)
17/03/2009
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn på 10 (og hans forældre)er meget tilfredse med rulleskøjterne. Servicen ved bestilling var meget professionel og hjælpsom. Selvom bestillingstidspunktet havde overskredet deadline blev pakken alligevel sendt samme dag, og var fremme dagen efter. Flot!
Osvald Olesen (KOLDING)
23/02/2009
Rating: 5 of 5!
Super fin vare og meget hurtig levering. De bedste anbefalinger herfra. Meget god rulleskøjte til børn.
Iben Tønning Tønnesen (Køge)
23/02/2009
Rating: 5 of 5!
Min son är helnöjd med dem. Lätt att ändra storlek. Snabb leverans. Handlar gärna hos er igen.
Jan Nilsson (Kävlinge)
09/02/2009
Rating: 5 of 5!
Fuld tilfreds med rulleskøjterne, hurtig og nem levering fra Skatepro med venlig hilsen Karen Dahl
Karen Dahl
18/01/2009
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt produkt.
Søren Hjulmand (Farum)
14/01/2009
Rating: 5 of 5!
Vi har modtaget er par rigtigt gode rulleskøjter til vores søn på 8. Glade hilsner fra Smørum :-)
Frank Meier
13/01/2009
Rating: 5 of 5!
Min 11 årige søn er super glad for rulleskøjterne :) Rigtig fin service og hurtig levering,så handler gerne her igen :)
Sanne Blakmar (Gentofte)
12/01/2009
Rating: 5 of 5!
Hej, Udemærket rulleskøjte. Køre godt. er dog "lidt" svær at instille i størrelsen. Kangodt anbefales som starterskøjte.
Britt Roed Øvre
12/01/2009
Rating: 3 of 5!
Super rulleskøjte.. med lidt hjælp kan min 8 årige "selvstændige" tøs selv tage dem af og på. Virker solide... og er nemme at rulle på. Super service og hurtig levering.
Christina Reenholm (Ishøj)
09/01/2009
Rating: 5 of 5!
Super seje , siger min 11-årige søn. Rulleskøjterne ruller rigtig godt og er lette at stramme/løsne så de støtter foden godt. Meget venlig og hurtig betjening og levering. Her vil jeg gerne handle igen.
Anne-Marie Broch (Fredericia)
02/12/2008
Rating: 5 of 5!
Meget fine rulleskøjter som vores søn er meget tilfreds med og han kunne faktisk bruge dem med det samme. Det eneste vi er lidt utilfredse med, er at det er meget besværligt at skifte størrelse på dem.
Anette Claré
03/11/2008
Rating: 4 of 5!
De er seje og gode - men.. han havde noget ondt i nogle af tæerne i starten, da de strammede lidt.
Lone Laugesen
03/11/2008
Rating: 3 of 5!
Min 6 årige søn er meget glad for rulleskøjterne, som fint opfylder hans behov. Jeg er meget tilfreds med kundeservice/leveringen.
Christian Storgaard
27/10/2008
Rating: 5 of 5!
Jeg er meget tilfreds både med skøjterne og med kundeservice/levering. Jeg købte skøjterne til min ældste datter på 10, og hun havde dem på og rullede på under et minut. Jeg savnede dog en vejledning/"manual" i hvordan man justerer skøjterne, men det ændrer ikke på mit gode indtryk af dem.
Kim Angel
16/10/2008
Rating: 5 of 5!
Købt til min datter på syv. De er super gode, nemme for børnene selv at tage af og på. Desuden er de gode og nemme at køre på. en super rulleskøjte til begyndere.
Line Plougheld
13/10/2008
Rating: 5 of 5!
Købte dem til min 9 årige niece, hun er super glad for dem! På grund af den hurtige levering kunne jeg give dem i Eid-gave (Muslimsk Jul)! :-)Tak for god betjening
Mariam Munir
13/10/2008
Rating: 5 of 5!
god skøjte beder en dem jeg købte i BR LEGETØJ og så var de billiger
michael pedersen (køge)
06/10/2008
Rating: 4 of 5!
Jeg har nu købt skøjter til 2 børnebørn ad to gange. Sidste gang var det nødvendigt at bytte dem. Skatepro havde hver gang en god ordrebehandling, hurtig levering, et kvalitetsprodukt (siger børnene) og en venlig betjening (da jeg skulle bytte)
Kaj Bilenberg
26/09/2008
Rating: 5 of 5!
Super rulleskøjter til en ung knægt :o) God kvalitet, rimelige kuglelejer. Lidt hårde i plastikken, men med super støtte. Meget nemme at justere i størrelsen. God og hurtig leverance. Jeg vil klart anbefale disse rulleskøjter!
Mari-Anne Gravesen
15/09/2008
Rating: 4 of 5!
Det er en rigtig god rulleskøjte til en god pris.Samt leveringen var hurtig.Rigtigt godt sted at handle.
Louise Nielsen
26/08/2008
Rating: 5 of 5!
Perfekt service och rullskridskorna är helt suveräna åt vår femåriga dotter. Mycket bra kvalité!!! /Elisabeth Löfgren
Elisabeth Löfgren (Älmhult)
07/07/2008
Rating: 5 of 5!
Meget hurtigt service, Lillepigen lærte hurtigt at rulle derudaf..
Christian Stofberg (Boeslunde)
04/07/2008
Rating: 4 of 5!
Kjempebra rulleskøyter med gode tilpasningsmuligheter / størrelser. Flott, vennlig og hjelpsom kundebehandler :-)
Trond Berg (LONGYEARBYEN)
26/06/2008
Rating: 5 of 5!
Tak for god betjening og fin service. Kate Grim
Kate Grim
20/06/2008
Rating: 5 of 5!
Fede skøjter, kører godt og har gode lejer (hvilket betyder alt)
Kasper Andersen
13/06/2008
Rating: 5 of 5!
Vi brugte rulleskøjterne som gave til barnebarn. Han så ud til at befinde sig godt i støvlen og skulle lige lære at bremse og starte.
eva og kurt Gotfredsen
09/06/2008
Rating: 5 of 5!
Stort hit!!! Vores datter fik dem til sin 5 års fødselsdag i Maj. Hun er meget glad for dem og vil ud at rulle en aftentur hver dag efter aftensmaden :-)
Kistarak Nielsen
02/06/2008
Rating: 5 of 5!
Gode rulleskøjter. Der var imidlertid et par fejl ; Den ene støvle kunne næsten ikke spændes ind i siden til str. 26. Endvidere manglede den ene sorte, runde "dut" i siden af den samme skøjte. Men kan der gøres noget nu, da rulleskøjterne jo er taget i brug, da den lille gut ikke kunne vente ?
Pia Brendstrup (Farum)
23/05/2008
Rating: 3 of 5!
Kan anbefales, er rigtig godt tilfreds.
Grith Pedersen (Ullerslev)
15/05/2008
Rating: 4 of 5!
Gode inliners til børn - min 7 årige datter er meget bedre rullende på disse end på et par fra Fætter BR....ingen tvivl herom overhoved. Super hurtig forsendelse.
Christina Vilsbøll
12/05/2008
Rating: 5 of 5!
Vi er fuldt ud tilfredse med rulleskøjterne
Vibeke Degn
11/05/2008
Rating: 5 of 5!
fine
Søren Andersen (Gråsten)
27/04/2008
Rating: 4 of 5!
De er bare super seje og gode hilsen Sigrid 13 år
Karen Agergaard (Haslev)
24/04/2008
Rating: 5 of 5!
Sally på 7år har været utrolig glad for skøjterne som hun hurtigt lærte at stå på . De er nemme for hende selv af få af og på og de køre fortræffeligt. Absolut et godt køb.
margrethe heering
24/04/2008
Rating: 4 of 5!
Super skøjter. meget fine til prisen
kirsten pultz
19/04/2008
Rating: 5 of 5!
Fantastiska in-line skates! Sitter bra, rullar fint och kan anpassas i storleken. Ser mer avancerade ut än de in-lines man kan köpa i många danska leksaksaffärer. Har dessutom fyra hjul...
Karin Sintring (Köbenhavn Ö)
15/04/2008
Rating: 5 of 5!
Super - Datteren nyder skøjterne og er i ekstase over at de ruller så meget bedre end alle naboernes BR-modeller. Har hermed mine varmeste anbefalinger.
Hans Jacob Nielsen
14/04/2008
Rating: 5 of 5!
Kanon rulleskøjter, nemme at få på, men alt for besærlige at stille i str.det kræver 4 hænder.
Mette Thomsen
31/03/2008
Rating: 4 of 5!
Kanon! ;-)
Lis Øllgaard
29/03/2008
Rating: 5 of 5!
Roxa Beettle er den perfekte rulleskøjte til børn der gerne vil lære at rulle. De sidder rigtig godt på foden og giver god støtte til anklerne. Hjulene har en god hårhed, og ruller ikke for stærkt til nybegyndere..
carina christiansen (tylstrup)
24/03/2008
Rating: 5 of 5!
de lever helt op til forventningerne/iris
iris Hjuler (randers)
14/03/2008
Rating: 5 of 5!
Hej jeg bestilte disse Roxa rulleskøjter til min søn,og de har bare levet fuldt op til forventningen. De er så gode, støtter perfekt min søns fod/ankel. Han fylder 3 år til april, og har i løbet af ganske kort tid, lært at "løbe" på rulleskøjter ;o) De kan varmt anbefales. Jeg er nød til at kommentere den SUPER service som jeg har fået af Skaterpro. Hurtige besvarelse på mine spørgsmål i mails, og en HURTIG levering af mine vare. Mange tak for en god oplevelse. kun +++++ herfra Maria.
maria jensen
10/03/2008
Rating: 5 of 5!
Jeg syntes det er noget lort, indrestøvlen er gået op i syningerne;-(
Glenn Schmidt (Thyborøn)
02/03/2008
Rating: 1 of 5!
End til videre kun gode erfaringer, så +++ :-)
Helene Venzel Petersen
16/02/2008
Rating: 4 of 5!
Hele købsforløbet gik bare som det bør gøre og selve varen er præcis som forventet.
David Ozairy
11/02/2008
Rating: 5 of 5!
Min søn på 7 år er meget glag for sine nye rulleskøjter. Det største problem er, at lillebror på 4 år ikke vil lade rulleskøjterne være i fred.
Berit Estornel (Grindsted)
11/02/2008
Rating: 5 of 5!
Bestilte rulleskøjterne tirsdag eftermiddag - fik dem leveret onsdag formiddag - det er service! Min datter på har fået dem til sin 4 års fødselsdag - og det "ruller" bare! Super køb til penge - kan stærkt anbefales. Flot service - især det med opfølgning på købet.
Lars Sommer
01/02/2008
Rating: 5 of 5!
De er perfekte til min datter 9 år. Hun var vandt til alm. rulleskøjter. Da hun fik disse tog det 5 min. og hun var flyvende. God kvalitet... faktisk er de af fantastisk kvalitet i forhold til dem vi så på i legetøjsforretningen, og så er de ikke særlig meget dyrere.
marika goussarova (højby)
28/01/2008
Rating: 5 of 5!
Fantastiske rulleskøjter!!!! Vores datter på 7 år fik dem i julegave, og der er allerede blevet rullet mange timer og kilometer. Rulleskøjterne var nemme at indstille i str. og pasformen er perfekt, de ruller som en drøm!!
Merete Bisgaard Clausen (Holstebro)
22/01/2008
Rating: 5 of 5!
Rigtige gode skøjter for vores dreng på 8 år.
maria gøricke
21/01/2008
Rating: 5 of 5!
Rulleskøjterne er suveræne, lette at tage på og der er ingen tvivl om det godt kan betale sig at købe kvalitetsprodukter. Vi har mærket en kæmpestort forskel på Skatepro.dk rulleskjøter, frem for dem vi gav hende i sommers som vi havde købt i en lejetøjskæde. Vi må sige at hun har udviklet sit løb hurtig og virker meget mere sikker i de nye støvler. Camille er 7 år. Derfor kan vi varmest anbefale alle disse støvler. Vi takke samtidig Skatepro.dk den hurtige service. Stor fornøjelse.
Jacob Lypart
16/01/2008
Rating: 5 of 5!
Rulleskøjterne var en gave til barnebarn på 8, som har kørt på dem næsten hver dag siden jul. De kører som en drøm og han er blevet meget dygtig og er meget glad for dem. Han har størrelse 37, så lige nu passer de fint. Da min datter ville prøve at regulere dem til en større størrelse var de så stramme at hun måtte opgive. Sokletten i støvlen er ok, men hvis man kommer til at få den med op kan det være lidt kludret at få den i igen.
Eva Karin Borg
15/01/2008
Rating: 4 of 5!
Kvaliteten god, hurtig og effektiv ekspedition. En fornøjelse at handle med skatepro.dk.
Mik Adsersen
15/01/2008
Rating: 5 of 5!
En fantastisk rulleskøjte som kører godt, ikke er for tung og er dejlig nem for vores datter selv at tage på og af - mest på! Også stor ros til SkatePro's hurtige og tillidsvækkende ekspedition af vores ordre - Kan anbefales.
Charlotte Wieth-Klitgaard
15/01/2008
Rating: 5 of 5!
Min søn på 12 år, var så heldig at få et par af Skate pro`rulleskøjter i Julegave. Det har været en kæmpe succes! De er nemme at regulere i størrelse,der er god støtte og de er nemme at få til at sidde som de skal.
dorte kirkegaard
15/01/2008
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering, god service, super kvalitet= stor lykke datteren vil ha' dem på i seng juleaften.
Bo Larsen Vangsgaard (Hvidvore)
12/01/2008
Rating: 5 of 5!
Jeg har bare lyst til å takke for god service og godt produkt. Jeg kunne gjerne tenkt meg at dere opplyste om tollsatser og moms v/forsendelse til Norge. Det kunne jeg ikke finne ut av på deres nettsider. Men jenta vår er strålende fornøyd med rollerbladene, og de måtte bare prøves med en gang etter at hun pakket de ut på julaften. Her på nord-vestkysten av Norge er det ikke snø, det var 5 grader og fint vær, så det passet godt med rulleskøyter da.
Lars-Ståle Giskeødegård (Vigra)
11/01/2008
Rating: 5 of 5!
Rulleskøjterne medførte jubelskrig fra min 5 årige datter juleaften ! En rigtig god kvalitet til prisen !
sune andersen
11/01/2008
Rating: 5 of 5!
Kun ros. Min datter på 8 år, som fik dem i julegave har næste ikke haft dem af fødderne siden, og hvis hun havde fået lov havde hun sovet med dem på. De sidder perfek og hun klare selv uden hjælp at få dem af og på. Levering var super. Jeg modtog dem dagen efter jeg havde bestilt dem. Disse skøjter kan kun anbefaldes til alle andre. Randi
Randi Fogtmann
11/01/2008
Rating: 5 of 5!
de er gode til drenge hvor det skal gå hurtig med af få på
Irene Nielsen (Ikast)
10/01/2008
Rating: 4 of 5!
Absolut barnets første skøjte
Peter C. Andreasen
10/01/2008
Rating: 4 of 5!
Rigtig god rulleskøjte, som vakte stor glæde hos min niece. Super service fra SkatePro's side - den var bare helt i top!!
Marie Bested Toft
09/01/2008
Rating: 5 of 5!
Skøjten er god til prisen og kunne let indstilles i rigtig størrelse. Den virker solid og passende til børn i den alder : 7-10 år, hvor de skal kunne holde til noget i lige så høj grad som de skal kunne køre - relativt hurtigt. Så vi er tilfredse med skøjterne.
Claus Hermann (Charlottenlund)
09/01/2008
Rating: 5 of 5!
Skøjterne var til mit barnebarns 4 års fødselsdag. Forældrene siger, de fungerer fint, deres datter kunne løbe på dem næsten med det samme. Stor tilfredshed fra alle.
Elin Kastbjerg (Mariager)
09/01/2008
Rating: 5 of 5!
Superlækre skøjter, min søn på 7 synes de er totalt seje. de støtter godt om foden og han fik hurtigt lært at køre på dem.
trine troelsen (køge)
07/12/2007
Rating: 4 of 5!
Magnus blev MEGET glade for rulleskøjterne, da han faldt første gang sagde han "de kører altså, alt for hurtig....."
Tina Skyhøj Hansen
14/11/2007
Rating: 5 of 5!
En super rulleskøjte til en rigtig fornuftig pris. Desuden er det skønt, at de kan indstilles efter størrelse, så holder de længere :-)
Anja Henning (Frederiksværk)
10/11/2007
Rating: 5 of 5!
Super Børneskøjter - sådan!
Peter Maack Groes
25/10/2007
Rating: 5 of 5!
Vi købte skøjterne til vores datter på 5 år efter fin vejledning fra SkatePro. Skøjterne blev problemfrit leveret på få dage, så de nåede frem til fødselsdagen. Hun havde ikke løbet på rulleskøjter før, men det tog ikke lang tid før hun bare kørte derudaf i fin stil. Hun kan nemt tage dem og udstyret på selv og vi er rigtig glade for købet. Det er nemt at se forskel på disse skøjter og på dem som kammeraterne forsøger sig på fra BR til 199,-. Det er kø for at låne Roxa skøjterne for oplevelsen er en helt anden. Det er absolut "Value for Money". Vi har ikke købt de sidste par skøjter hos SkatePro. Mor og far skal også snart have et par, så vi kan rulle sammen og lillesøster skal vel have et par til foråret.
Ditte Brinch (Hørsholm)
10/10/2007
Rating: 5 of 5!
Meget hurtig ekspedition - betaling foregik problemfrit. Generelt en god oplevelse.
Peter Høst Lorenzen
10/10/2007
Rating: 5 of 5!
Et par gode begynder rulleskøjter. De ruller godt og sidder godt på foden og er nemme at styre. Min datter på 4 er rigtig glad for dem. Efter to gange med en voksen ruller hun nu rundt alene.
Louise Hjulmand Olesen
21/08/2007
Rating: 5 of 5!
Super god skøjte, som vores datter er meget glad for at bruge.
Arne Hansen
08/08/2007
Rating: 5 of 5!
Super service - jeg var lidt i bekneb for gave til vores datter - men nye rulleskøjter der "næsten køre af sig selv" var det super hit.
Lise Stampe (Hørsholm)
06/08/2007
Rating: 5 of 5!
En glædelig overraskelse. Mit barbebarn syntes det var fødseldagens bedste gave og hun kører meget godt på dem. Ingen pasproblemer og de ruller fantastisk hurtigt og let. Venlig hilsen Kirsten Hoffmeyer
Kirsten Hoffmeyer (København K)
10/06/2007
Rating: 5 of 5!
Gode rulleskøjter til hverdags brug. Meget tilfredsstillende. Hvis du køber dem, vil du ikke fortryde det :D
Kirsten Hoffmeyer (København K)
07/06/2007
Rating: 5 of 5!
Dækker flere skostørrelser, hvilket gør dem idelle til børn i voksealderen. Ruller en del bedre end godtkøbskram fra det nærmeste supermarked. Rimelig nemme at tage på. Barnet bliver hurtig selvhjulpen.
Anders Petersen (Charlottenlund)
29/05/2007
Rating: 5 of 5!
En god rulleskøjte til små børn og som kan rulle! (gode hjul/lejer). Husk at efterspænde hjul.
Frank Heide (Brønshøj)
03/05/2007
Rating: 5 of 5!
Kanon god skøjte med rigtige gode hjul og støvle. Min datter på 7 er meget begestret.
Morten Frederiksen (Roskilde)
29/04/2007
Rating: 5 of 5!
Vores datter fik disse rulleskøjter til sin 6 års fødselsdag, og hun er bare SÅ GLAD for dem. De er meget nemme at justere i størrelsen og i det hele taget er det en super god skøjte, som er nem at få både på og af. Hun har skøjtet nogle gange og bliver bare bedre og bedre for hver gang. Kan varmt anbefales til andre. I det hele taget yder Skatepro en professionel kundeservice.
Tanja Stokbæk (Køge)
15/04/2007
Rating: 5 of 5!
Gode rulleskøjter, men vi har allerede måtte sy inderstøvlen en gang.
Helle Mikula (Brønderslev)
10/04/2007
Rating: 4 of 5!
min datter på 4 1/2 år står super i dem, og hun kan nemt lukke og åbne dem,og de passer perfekt i pasformen, der er mange andre forældre og pædagoger der har spurgt hvor jeg har købt dem henne, så jeg håber der er blevet solgt flere af slagsen.
nete larsen
18/02/2007
Rating: 5 of 5!
Utrolig fede rulleskøjter, min datter på 10 år er vildt glad for dem, det er de bedste rulleskøjter hun endnu har haft, og hun er en aktiv pige der ruller meget.
NN
03/01/2007
Rating: 5 of 5!
de er rigtig gode og de ruller godt jeg hedder Johan Carlsson og fik dem til min 11 års fødselsdag.
Eva Carlsson (kolind)
24/09/2006
Rating: 5 of 5!
Det er en fin rulleskøjte til min søn på 6 år. Han har stået uden problemer fra første dag.
Marianne Byrnel (København NV)
14/06/2006
Rating: 5 of 5!
Min datter på 8 fik disse rulleskøjter til hendes fødselsdag. Det er det helt store hit. Hun kan passe dem 2-3 år, så det er bare dejligt. Hendes lillebror på 5 skal vist også snart have et par.
Gitte Simonsen (Brædstrup)
03/05/2006
Rating: 5 of 5!
Rulleskøjten er købt til min datter på 5 år, aldrig har jeg set hende så glad for en fødselsdagsgave. Det tog hende kun et par timer at lære at løbe frem og tilbage i vores stue og nu glæder hun sig bare til at komme udenfor. Vi må som hendes forældre sige at det er en rigtig god skøjte til prisen. så har den en stor fordel - den kan gøres større og derfor følge hende i nogle år. Rart at vi de at hun ikke bare vokser ud af dem i løbet af et år.
kira schmidt (valby)
11/04/2006
Rating: 5 of 5!
Roxa Beetle var min datters bedste julegave i år. Hun bruger str. 26 og med en nem justering kan skoen klikkes ind i det inderste hul og sidder perfekt. Skøjten støtter godt op om hendes ankel, så hun hverken falder ind eller ud på fødderne, trods det at hun er 5 år og ikke har den helt store styrke endnu. Efter et par timer havde hun lært at komme frem og tilbage på skøjterne og at samle en kurv op fra gulvet i fart. Fantastisk god og stabil skøjte.
Sussi Staugaard (Beder)
04/01/2006
Rating: 5 of 5!
Skøytene kan fint brukes av barn som bruker størrelse 26/27 til vanlig. De virker solide, men litt tunge for et barn. Men jeg vet ikke hvilken vekt som er vanlig på så små skøyter.
Eivor Hofstad (Vinterbro)
22/09/2005
Rating: 4 of 5!
jeg har ikke nogen problemer med dem og de kører rigtig godt
Kevin Fleming (København S)
24/08/2005
Rating: 5 of 5!