MENU
×
Back |

Fila X-One Kids inline skates

EUR 89,95
EUR 99,95 SAVE EUR 10,00
Fila Skates
Zoom
Please select shoe size 
HangUp Kids Skate Protection 3-pack
HangUp Kids Skate Protection 3-pack
EUR 18,951 set
EUR 11,95  Show size guide
Fila Brake pad 2
Fila Brake pad 2
EUR 7,951 pcs
EUR 6,95
 pair
  Save for later

Description

The popular X-One skate is fully size adjustable and has a high ankle support for stability and "Megalite" lightweight frame for maximum control. Easy to take on thanks to quick lacing, buckle and velcro.

Size 29-32: 72mm wheels
Size 32-35: 74mm wheels
Size 35-38, 38-41: 76mm wheels

Model specifications

ModelWheel diameter
29-3272mm
32-3574mm
35-3876mm
38-4176mm

Specifications

Boot/Shell type:
Soft, Adjustable size
Boot material:
Mesh, Plastic
Liner material:
Breathable mesh
Liner features:
Built-in, Anatomically shaped
Closure:
Lacing, Powerstrap, Buckle
Cuff:
High lateral support
Frame material:
Composite
Wheel hardness:
82A
Bearing precision:
ABEC-3
Brake:
Yes

Reviews

Heel tevreden van product, echt geschikt voor intensief gebruik, mooi verpakt en materiaal bijgeleverd voor wisselen van de wielen. Wielen werden zo geplaatst dat ze rekening houden met natuurlijke slijtage van de wielen. Vlekkeloze levering na 2-3 werkdagen. Prijs kwaliteit goed geprijsd! Bedankt skatepro!
Chloe Vlieghe (Ronse)
24/10/2017
Rating: 5 of 5!
Sidder utrolig godt på foden. Meget nem at justere. Hjulene kører godt. Rigtig god til min søn som stadig er på begynder stadiet.
Dorte E.
12/10/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Søren Dohrmann Thystrup (Haderslev)
03/08/2017
Rating: 3 of 5!
Mijn zoon was aanvankelijk heel tevreden over de inline skates maar na enkele keren gebruik is er een bevestiginsbout van een van de wielen losgekomen en is hij een wiel kwijtgespeeld en gevallen. Gelukkig niet ernstig en we hebben het kunnen repareren met een bijgeleverde reserveboutje maar mijn vertrouwen is nu toch iets minder in de kwaliteit moet ik helaas zeggen...
Ken Vereycken (Schelle)
26/06/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat vervelend om te horen zeg, gelukkig dat hij er niets aan overgehouden heeft!
We kunnen ons voorstellen dat het even schrikken is geweest en het vertrouwen in de skates aangetast is.
Het is erg belangrijk om voor gebruik, en daarna ook regelmatig alle schroeven na te lopen en goed aan te spannen. Vanuit de fabriek is dit helaas niet altijd al even goed gedaan, en schroefjes trillen tijdens het gebruik los. We geven het advies op de pakbon mee maar begrijpen dat dit misschien tóch niet duidelijk genoeg was aangeven. Hopelijk kan hij toch nog met veel plezier gebruik maken van zijn skates.
Mochten jullie een nieuw asje willen ontvangen, of mocht er iets anders zijn waar we bij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

/Laura
Wow! En fantastisk rulleskøjte som bare sidder ordentligt på foden! Drengen på 10 år er glad! Vil fra nu af altid købe rulleskøjter i mærket Fila!
Anne Maltesen Frandsen (Hillerød)
09/06/2017
Rating: 5 of 5!
Objet conforme, la qualité est au rendez vous. Ma fille en est ravie!
D. Anne (Malakoff)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
onze zoon is super tevreden met zijn nieuwe skates ... ze rollen super en zitten goed ... ook de kleur vindt hij heel mooi ... een geslaagd cadeau dus!
Greet van de velde (Uitbergen)
08/02/2017
Rating: 5 of 5!
Super gode og nemme at indstille til rette størrelse.
Helle K. (Viby J)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Verkar väldigt fina och av bra kvalité! Storleken passade bra och han har att växa i. Har inte kunnat prova dem utomhus ännu.
Moa Haraldsson (Tidaholm)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd! Kort leveringstid.
Miriam S. (Skogsvåg)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Knall tøffe rollerblades i god kvalitet!
H. Lie (Rådal)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Alt fungerede til UG :-)
Bjarke Thygesen (København S)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Onze zoon is zeer tevreden en ze zijn heel gemakkelijk aan te passen
David D. (Zemst)
12/10/2016
Rating: 4 of 5!