MENU
×
Back |

SFR RX-XT Adjustable Kids inline skates

EUR 79,95
Zoom
Please select colour + shoe size 
Black/Pink
Black/White
HangUp Kids Skate Protection 3-pack
HangUp Kids Skate Protection 3-pack
EUR 18,951 set
EUR 11,95  Show size guide
 pair
  Save for later

Description

Size adjustable inline skates in lightweight and sporty design, making them a great starter skate for any skater. They have power straps to keep your feet locked in, safety buckles and padded liners for comfort.

Notice: Please refer to tounge/liner sizing for identifying the correct size of your skate. This because the size indicator beneth the shell/boot can be misleading!

Specifications

Wheel diameter:
72mm
Boot/Shell type:
Soft, Adjustable size
Boot material:
Textile, Mesh
Liner material:
Foam
Liner features:
Ventilated
Closure:
Lacing, Powerstrap, Buckle
Cuff:
High lateral support
Frame material:
Aluminium
Frame type:
Flat setup
Max wheel diameter:
72mm
Wheel hardness:
82A
Bearing precision:
ABEC-7
Brake:
Yes

Reviews

De dochter is er superblij mee passen perfect,snelle levering ondanks er werd gemeld dat ze pas veel later zouden arriveren. Enkel de vijs die je nodig hebt nadat de remblok eraf is en je het wiel terug wil bevestigen was er niet bij ,en de andere past niet meer dan staat het wiel.los.
Heidi Thijs (Wuustwezel)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Som altid, helt igennem god oplevelse at handle hos SkatePro, alt som det skal være, mega hurtig levering
Anne-Mette m. (Vejen)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Perfectos, y bonitos, mi hija encantada.
GETXOGASO S.A.U. (MENTXU) (Getxo)
09/03/2017
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is heel blij met deze skates, goede pasvorm, makkelijk aan en uit trekken en ze skates heerlijk
A. Guit (Leersum)
27/02/2017
Rating: 5 of 5!
De skeeler zaten een beetje krap en niet comfortabel. We hebben ze geruild voor kleurrijke rolschaatsen. Ze vond dit toch wel hipper. Dus eigenlijk kunnen we niks zeggen over de kwaliteit van deze skeelers (vandaar deze neutrale beoordeling).
Patrick Kenens (Houthalen-Helchteren Helchteren)
16/01/2017
Rating: 3 of 5!
Super skøjte
Klaus H.
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Til stor glæde
anne mikkelsen
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
hele mooie skeelers!! dochter is er super blij mee. ook levering prima geregeld
Kees Story (Middelburg)
01/03/2016
Rating: 4 of 5!
Prachtige skeelers! Op tijd geleverd, goed verpakt! Eerste meters zitten erop!
W. de Jong (Giessenburg)
17/02/2016
Rating: 4 of 5!
Tøsen er utrolig glad for dem
Tonny Terkelsen (Esbjerg Ø)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Bestillte disse fine skøytene i bursdagsgave til vår datter på 12 år. Supre skøyter og det virker som det er god kvalitet med gode hjul og de triller veldig fint. Kanskje en smule vide men de kan også strammes inn med lisser. Gleder oss masse til de blir tatt ordentlig i bruk.
Anita E. S. (Tårnåsen)
30/09/2015
Rating: 5 of 5!
mit barnebarn på ti år ser ud til at være vældig glad for dem
Lene H. (Herning)
01/04/2015
Rating: 5 of 5!
De sad lige skabet:-) så kan kun varmt anbefales - både skøjten og servicen.
Jeanne Møller sørensen (København SV)
23/01/2015
Rating: 5 of 5!
Virker som nogle rigtig lækre rulleskøjter, dog kun prøvekørt i stuen indtil videre. Kvaliteten er rigtig lækker og de er nemme for min datter selv at tage på.
Line Bugtrup (Viby J)
12/01/2015
Rating: 5 of 5!
Gav min niece disse skøjter i julegave 15. Hun skal først køre på dem til sommer.. Men de er bare ovenud lækre og virkeligt fede, flotte og emmer af kvalitet. Det vil komme bag på mig, hvis ikke de ruller som de ser ud og føles = FANTASTISK!
Torben Hansen (København V)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
De er rigtige gode, nemme at få på og gode at løbe på
Gitte Amstrup (Skanderborg)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Rullreskøytene var bursdagsgave til vårt barnebarn og hun ble superbegeistret. De måtte prøves med en gang i selskapet. Så vidt jeg har skjønt er både hun og foreldrene godt fornøyd med skøytene.
Vigdis Baklien (Gjettum)
14/11/2014
Rating: 5 of 5!
Bra och snabb leverans. Dom förefaller fungera bra!
Mats Johansson (Trollhättan)
11/11/2014
Rating: 5 of 5!
Fungerar perfekt! Trevligt bemötande från er kundservice och extra plus för supersnabb leverans.
Örjan W. (Uddevalla)
30/10/2014
Rating: 5 of 5!
Utmerkede. Lett å sette på.
Audun Berstad (Oslo)
25/10/2014
Rating: 5 of 5!
Dottern är jätte-nöjd med sina inline. Måste dock nämnas att vid beställning köpte vi 36-39,5. På själva skon står det 37-40.
Sandra P. (Öjersjö)
15/10/2014
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Va kul att höra att du är nöjd med dina inlinse.
Det låter konstigt med storleken jag har varit ute på lagret och dubbel kollat detta. Men kan jag bara hitta att det står denna storlek: 36-39,5 på dom.

Skulle det stå något annat på dina inlinse får du gärna skicka en bild till: email@skatepro.se så vill vi kolla upp detta ytterligare.

Vänliga hälsningar
Martina
Fin støvle
Christina Meidal Stilling (Løgstrup)
08/10/2014
Rating: 5 of 5!