MENU
×

Sector 9 Boxer II Longboard Gloves

EUR 67,95
Sector 9 longboards
Zoom
 
1

Qty.

1
2
3
4
5
6
Limit quantity available
pair
  Save for later

Description

High quality leather slider gloves for downhill and freestyle longboarding. The glove is designed with carbon fibre knuckle guards and Delrin Ergo pucks for a smooth slide and speed control. The Kevlar fabric is Extra durable at the finger tips and are ergonomically shaped for the protection of your hand.

 

Reviews

Jeg fik et sæt i Large, som i første omgang sad lidt for tæt, men efter én session havde handskerne givet sig og formet sig perfekt til min hånd. De passer perfekt. Derudover er de ikke specielt varme trods det noget tykke for/læder og kan fint bruges i varmt vejr. Efter første session var de påsyede gummiremme på håndledslukningens velcro dog gået op, hvilket gør det ret besværligt at tage dem af og på. Jeg har prøvet at fikse det med superlim, men det holdt ikke særligt længe. Det er sket for begge sæt af disse handsker jeg har prøvet. Ret irriterende, når de ikke kan strammes om håndledet.
Klaus Wrensted Jensen (Aarhus C)
04/04/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det glæder mig at høre at handskerne sidder godt!!
Hvis du føler at fejlen på handskerne er opstået på grund af mere end bare almindeligt slid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, så finder vi en løsning.