MENU
Back |

SFR Essentials Matte Helmet

EUR 24,95
SFR Skates
Zoom
Please select size + colour 
Black
Purple
Blue
Pink
Green
Orange
Yellow
Save for later
 pcs

Description

Skate helmet with good fitting, come with dual sizing pads to customize you fit to ensure a safe, tight fitment.

Specifications

Certifications:
EN 1078
Outer shell type:
Glued, ABS
Inner shell type:
EPS
Padding material:
Foam
Padding thickness:
14mm
Extra padding included:
12mm
Weight:
14oz

Reviews

Nice helmet, has some extra pads for smaller fit also. I'm happy with it.
Johannes R. De Bruin (Wexford)
18/02/2017
Rating: 5 of 5!
Great product. Perfect size
Lorraine Harte (Co. Galway)
25/01/2017
Rating: 5 of 5!
Excellent service from SkatePro, site informative and easy to navigate, very prompt and professional delivery. However, helmet a little large but I am not returning it as it is necessary for my skating classes. Thank you
Pat Dinneen (Co Galway)
15/07/2013
Rating: 4 of 5!
Good quality
John Winchester (Hauglandshella)
04/11/2015
Rating: 5 of 5!
Ok!
Hautamäki Hanne (Kuopio)
17/10/2017
Rating: 5 of 5!
leży idealnie
Barbara Ignatowicz (Korzeniew)
27/09/2017
Rating: 5 of 5!
Helm ist leider zu groß, muß ihn umtauschen.
Alfred Teichmann (Riesa)
20/09/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hallo Alfred,

wir haben uns bemüht zu all unseren Produkten Größentabellen zu erstellen. Bei diesen handelt es sich lediglich um eine Orientierungshilfe; die Angaben sind ohne Gewähr. Die meisten Firmen arbeiten mit ganz individuellen Größenangaben, sodass wir keine einheitliche Größentabelle erstellen können.
Wenn du mir die Maße des Kopfumfangs gibst, suche ich gerne die richtige Größe für dich raus. Den anderen Helm kannst du einfach an uns zurück schicken.

Mit freundlichen Grüßen,
Jelte / SkatePro
Mycket bra!
Anna Eriksson (Boden)
11/09/2017
Rating: 5 of 5!
God pasform.
Irene Løvgreen Christensen
11/09/2017
Rating: 5 of 5!
Nöjd!!
Anna Ridderborg (Gävle)
11/09/2017
Rating: 5 of 5!
Som forventet bortsett fra litt stor i str til vår gutt på 7 år.
L. Sand (Eina)
07/09/2017
Rating: 4 of 5!
En super lækker hjelm til mindstemandens hovede. Den sidder Perfekt og jeg er ikke længere nervøs for om han slår det når han står på løbehjul eller skateboard (han er knap 4 år) som jeg var med den anden cykelhjelm han havde. Ikke sidste gang vi handler her.
Pernille Lytsen (Kolding)
03/09/2017
Rating: 5 of 5!
Med hjelmen forsvant mye usikkerhet - nå ruller jeg fortere og tryggere :-)
Inger J. S. (Stabekk)
31/08/2017
Rating: 5 of 5!
Bra och billig hjälm
Camilla Boley (Oxelösund)
30/08/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig bra.
Mattias Ragnvald Holt (Jevnaker)
08/08/2017
Rating: 5 of 5!
Flott!
Knut Otto Bermingrud (Hokksund)
07/08/2017
Rating: 5 of 5!
Toppen! Satt som en smäck på sonens huvud.
Emma Berggren (Uppsala)
24/07/2017
Rating: 5 of 5!
Leuke helm voor het geld
Stefan K. (Winterswijk)
21/07/2017
Rating: 4 of 5!
Super god hjelm til en fair pris.
Mia Malmberg
17/07/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt!
Per Åkerstedt (Jönköping)
12/07/2017
Rating: 4 of 5!
Toppenkul! Snygg och bra modell. Storlek stämmer ganska bra.
C. Pira (Rimforsa)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
zit stevig op het hoofd van mijn dochtertje, die vooral de kleur prima vindt.
PIERRE VAN DE CATSYNE (KOKSIJDE)
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
Hjelmen er meget stor i størrelsen og størrelsesguiden er ikke svarende til hjelmens aktuelle størrelse. Jeg synes ikke at hjelmen sidder helt så godt ned i nakken, som jeg kunne ønske mig. Det er ikke lige en hjelm for mig.
Lotte B. (Gelsted)
23/06/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Tak for din feedback. Vi vil straks få kigget vores størrelsesguide igennem, så den er så præcis så mulig. Hvis du har brug for hjælp med at returnere hjelmen er du meget velkommen til at kontakte os på Email@Skatepro.dk /Frede
Kevyt hyvä ei turhia hilppeitä. Onneksi ei ole isku ominaisuuksia tarvinnut kokeilla vielä.
j. visuri (Oulu)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Très bon matériel, apprentissage pratique avec ces rollers. Je recommande sans soucis ! Livraison conforme aux articles commandés et rapide.
CONSEILS ET SYSTEMES INFORMATIQUE (Nanterre)
20/06/2017
Rating: 4 of 5!
Bra passform och snygg design! Gick även lätt och snabbt att byta storlek då den första storleken var för stor.
Pelle Engström (Vallentuna)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Kevyt ja hyvät säätömahdollisuudet omaava peruskypärä
Joonas Korhonen (Mikkeli)
15/06/2017
Rating: 4 of 5!
fällt sicher etwas grösser aus, jedoch ist Preis/Leistung unschlagbar. Würde ich wieder kaufen.
H. Wild (Buochs)
12/06/2017
Rating: 4 of 5!
supernöjd
Farzaneh Lohrasbi (Johanneshov)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Ik heb deze stoere helm gekocht voor mijn kleindochter haar verjaardag. Past perfect bij haar Miami rolschaatsen
Franka k. (Helmond)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Superfornøyd med produktet! :) ingenting negativt å si om verken produkter eller SkatePro
Stine b. (Oslo)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Mooie helm, echt een aanrader voor deze prijs omdat veiligheid erg belangrijk is.
J. v. S. (Veenendaal)
26/05/2017
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm til prisen
Jess Bach (Holstebro)
24/05/2017
Rating: 5 of 5!
Helm sitzt gut und ist leicht - sehr gut.
Reto Merkofer (Kaisten)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Hjelmen kom raskt og min sønn er veldig fornøyd. Gøy å dekorere egen hjelm
Hege Elisabeth Wigren (Drammen)
13/05/2017
Rating: 5 of 5!
Mooie, stevige helm. Het was wel moeilijk om de juiste maat te bestellen. momenteel iets te groot, maar vlot bij te stellen met de bijgeleverde hulpstukken.
Luc roozen (Lommel)
10/05/2017
Rating: 5 of 5!
God
Tommy nordahn (Vejle)
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
God hjelm til prisen. Min hoved str. er 58 og denne hjelm passer mig perfekt. Der følger indlæg med til hjelmen, så man kan justere størrelsen. Remmen er også forholdsvis let at indstille.
Simon H.
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
super!!!
Thomas Lanzerstorfer (Linz Urfahr)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Min datter er superfornøyd!
Therese Skaug (Mysen)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Vet inte hur bra den är om det sker ngt. Men den sitter bra på huvudet iallafall och dottern är nöjd. Bra service - de ringde och frågade om jag ville ha en annan färg på hjälmen då den vi beställt hade lång leveranstid.
Jessica B. (Mölnlycke)
18/04/2017
Rating: 4 of 5!
Utmärkt, kanske bättre för barn än vuxen dock. Känns som hjälmen sitter något högt upp på huvudet. Men duger fint till mig.
Björn Gunnelöf (Stockholm)
11/04/2017
Rating: 4 of 5!
Fin hjelm som sitter bra.:)
Allan A Holmen (Elnesvågen)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
produit correct, livraison rapide bon rapport qualité/prix
Carvalho I. (Wavre)
23/03/2017
Rating: 4 of 5!
Casque conforme aux attentes Délai rapide de livraison Pas de sticker
CHABANNE GILLES (NIORT)
23/03/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée de ceci. Veuillez nous contacter pour vous envoyer des stickers :-) Cordialement /Soraya
Nice
Benny Lövstedt (Motala)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Hjelmen passer perfekt,vil blivebrugt hver eneste gang,da jeg kører om natten full gas
kenneth lindgren andersen
06/03/2017
Rating: 5 of 5!
Bon produits s'ajuste bien à la forme de la tête.
Steiner Didier (LAMBACH)
28/02/2017
Rating: 4 of 5!
God hjelm til en fornuftig pris
H. Madrigal (Fredensborg)
14/02/2017
Rating: 4 of 5!
Rigtig god standart hjelm
Oliver Lerche (København s)
14/02/2017
Rating: 5 of 5!
Schnelle Lieferung und Umtausch. Meine Tochter freut sich für die gute Passform und die schöne Farbe .
Elena Egiazaryan (Hannover)
07/02/2017
Rating: 5 of 5!
Tamaño perfecto.
MARIA ESPERANZA BRACERO GARCIA (Cortes de Baza)
31/01/2017
Rating: 5 of 5!
En meget god hjelm til prisen, beskytter hele hovedet og har nogle meget bløde puder
filipe piedade larsen
30/01/2017
Rating: 4 of 5!
Grande
Roberto R. H. (Ermua)
26/01/2017
Rating: 4 of 5!
...
Marta V. (Barcelona)
25/01/2017
Rating: 5 of 5!
kask bardzo wygodny z możliwością regulacji. Polecam gorąco jak za taka cenę bardzo dobre wykonanie.
Bartosz Maruszak (Radom)
24/01/2017
Rating: 5 of 5!
snelle levering mooie helm zoon is tevreden
jan ruelens (herk de stad)
23/01/2017
Rating: 4 of 5!
Passer fint.
Poul R Østergaard (Taastrup)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
Knall kul hjelm til rimelig pris :)
Hedvig øien (Breivik I Salten)
12/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super blij onze dochter met haar nieuwe globe penny
Jet donker (Zandvoort)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Toller Helm, coole Farben, gute Passform, die Mädels sind begeistert.
Anja Gallina (Pfungen)
03/01/2017
Rating: 4 of 5!
Gute Passform !
M. Genova (Darmstadt)
01/01/2017
Rating: 4 of 5!
Rask levering, varene svarte til forventningene. Veldig fornøyd.
S. Ditlefsen (Kvinesdal)
31/12/2016
Rating: 5 of 5!
idem
BERTRAND Françoise (Quimper)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Svinsnygg hjälm! Bra passform. Å tack för alla de goda råden!
Malin Sten (Norrköping)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Meget behagelig pasform og rigtig god pris :)
Nina Sofie Kindt Hansen (Odense V)
04/12/2016
Rating: 5 of 5!
Conforme à ce que j'imaginais
KUZAN-ROUX Katia (COURVILLE SUR EURE)
16/11/2016
Rating: 4 of 5!
Sidder godt!
Lotte Suwalski
09/11/2016
Rating: 5 of 5!
Prima helm en voelt degelijk aan!
Matthijs Wigman (Willemstad)
18/10/2016
Rating: 5 of 5!
Super, towar zgodny z opisem - dostawa bez problemów
Anna Czekała (Śrem)
18/10/2016
Rating: 5 of 5!
Hyvä hinta-laatusuhde
Erja Rajakangas (Korppoo)
12/10/2016
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm som sitter godt
Bjørn Olav Norum Eriksen (Vestby)
11/10/2016
Rating: 5 of 5!
Jag är jätte nöjd, allt fungerar perfekt.
Beata Hoppe-Stalmasinska (Ösmo)
11/10/2016
Rating: 5 of 5!
Hinta-laatu suhteelta vaikuttaisi aika hyvältä kypärältä. Mukava päässä. Suojaavuutta ei ole tarvinnut vielä onneksi testata.
Tommi Sipilä (Kotka)
03/10/2016
Rating: 5 of 5!
Un casque quoi ...
Viller Gautier (Namur)
01/10/2016
Rating: 4 of 5!
Jag är mycket tacksam. Hjälmen passade perfekt!
Bengt-Åke Hermansson (Smedjebacken)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Prima helm. Nix mis mee
Ruben Creemers (Stramproy)
24/09/2016
Rating: 5 of 5!
Helt super
Ingrid Rønninghaug (Aukra)
21/09/2016
Rating: 5 of 5!
Bra hjelm, med god tilpassing, rask levering
Henrik Jensen (Horten)
30/08/2016
Rating: 5 of 5!
Kjempekul hjelm, som kan justeres i størrelse ved å bytte puter. Men den er litt stor for en 1-åring :-) Gulfargen var veldig fin!
Malene Rustad Berntsen (Heimdal)
19/08/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig fin hjelm - god pasform og let at indstille. Super.
Troels Thor Bunge
17/08/2016
Rating: 5 of 5!
Es exactamente lo que esperaba. Recomiendo este producto.
Carmen Seco Cáceres (Madrid)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Bonne qualité et s'adapte bien à la tête.
N. Sandra (Décines)
06/08/2016
Rating: 5 of 5!
Juuri sellanen ku pitikin.
Mika V. (Lapua)
01/08/2016
Rating: 5 of 5!
Passt super und sieht gut aus.
Myriam Appel (Berlin)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
mooie coole helm , zelf te pimpen met gratis stickers
V. Pauwels (Aarschot-Gelrode)
12/07/2016
Rating: 5 of 5!
super leuke en goed zittende helm. Ik had de verkeerde maat besteld en kon heel makkelijk ruilen voor de goede maat.
Ilse Groot (Lelystad)
12/07/2016
Rating: 5 of 5!
Snygg & bra!
Stina Stegnell (Västerås)
11/07/2016
Rating: 5 of 5!
Der Helm saß gut und machte einen sicheren Eindruck. Optisch wirkte er allerdings zu groß/breit. Ich ließ ihn deshalb zurückgehen. Ist aber in erster Linie eine Geschmackssache ;-)
Marvin R. (Essen)
05/07/2016
Rating: 4 of 5!
Behagelig og god hjelm som ikke er for stor og klumpete.
Nikolai Kleppe (Nesoddtangen)
02/07/2016
Rating: 5 of 5!
XS fin til 6-årig.
Rasmus Walter Jensen (Aarhus N)
23/06/2016
Rating: 4 of 5!
Stilig og behagelig hjelm
Thea M. S. (Engelsviken)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Topp!
Lars Haakon Hansen-Hjelle (Hvam)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig bra i forhold til prisen
Joakim B. (Gjøvik)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Afmeting helm komt overeen met maattabel Binnenzijde ziet er kwalitatief goed uit
Lieke van de oudeweetering (hoofddorp)
08/06/2016
Rating: 4 of 5!
Fin hjelm, men kunne ønske at det var litt større innleggsputer for smal. Litt liten forskjell på smal og medium.
Åsmund Gulliksen (Oslo)
07/06/2016
Rating: 4 of 5!
Fin til prisen
Line Kjems (Esbjerg)
02/06/2016
Rating: 5 of 5!
Snygg blå hjälm som satt perfekt. Våran sjuåring blev jättenöjd :).
Ann-Charlotte Kjellgren (Gullbrandstorp)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr schöner, bequemer Helm der mit zwei auswechselbaren Einlagen geliefert wird, sodass man selbst justieren kann ob s oder m besser passt.
Jasmina Perkuhn (Hamburg)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd! Bra pris, kuul hjelm!
Jim Henrik Jacobsen (Svelvik)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Størrelsen litt større enn hva som var beskrevet, så det blir nok sykkelhjelmen som blir brukt i sommer. Ellers synes den helt ypperlig :-D
Hans Erik Karlengen (Hokksund)
18/05/2016
Rating: 4 of 5!
Prima doet wat het moet doen !
M. H. (Alkmaar)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt pasform
Dorthe Gissel
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Fantastisk hjelm til prisen. Den kunne vi godt finde på at købe til mindste manden også
Tania Henriksen (Hjørring)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super stoer en praktisch model. Kreeg fijn advies om liever voor strak te gaan dan een cm groter. XXS-XS staat gelijk aan (meen uit m'n hoofd) tot 22 cm hoofdomtrek, iig precies maat van m'n dochter. Je wilt toch dat de helm even mee kan dus ik twijfelde of ik niet voor de opvolgende maat moest kiezen. Maar door het advies toch voor de XXS-XS gekozen. Echter past deze maat haar nu zelfs perfect met de bijgeleverde grootste vulling en kan hij dus nog een tijd mee! Mama blij, tip, ik zeg valt groot.
Chloe G. (Hilversum)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Prima helm voor een mooie prijs.
Jeroen R. (Uithoorn)
08/05/2016
Rating: 4 of 5!
Erinomainen.
Mikael I. (Helsinki)
07/05/2016
Rating: 5 of 5!
Snelle levering, stoere helm die prima zit bij mijn zoon. Hij heeft een vrij groot hoofd, dus gekozen voor maat L-XL. Enige minpuntje is dat er geen sticker bij zat zoals beloofd.
Cindy van Lierop (Kudelstaart)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Vervelend dat de sticker ontbrak! We zullen er wat nasturen :-)
Fijn om te lezen dat jullie verder tevreden zijn!

/Laura
Veldi fin hjelm!
Hans Petter Hetland (Sørumsand)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med denne. Den sitter godt.
Turid Førisdahl (Larvik)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Sidder godt og flot finish
Ann Olesen (Janderup Vestj.)
18/04/2016
Rating: 5 of 5!
Gute Form und Sitz....gerne wieder
Thorsten Roths (Schweich)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
Stor Fornøyd med hjelmen! Så enda bedre ut i virkeligheten, enn på bildet !
R. Adolfsen (Leinesfjord)
12/04/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt pasform - vores søn elsker den! Jeg har også en voksen udgave af samme købt hos SkatePro og den er ligeså perfekt.
Sanela L. (Aarhus C)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Helm für unseren Sohn (bald 6) bestellt, war mir so unsicher wg der Größe, er hat Umfang 52cm, das war bei vielen Helmen die ich mir ansah der Umbruch zum nächsten Helm, nur hier stand M für die Größe. Zudem trägt er evtl ja auch mal ne Mütze drunter, und wenn der Helm dann nur bis 52cm reicht, wäre ja blöd. Der Helm sieht schon etwas riesig aus, aber mit den Einlagen und enger gestelltem Kinnband passt er gut und so wie es sein soll, von dem Helm hat er auf jeden Fall länger was von . Grün ist eine schöne leuchtende Farbe, gefällt uns allen gut.
S. Biehl (Hamburg)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mit meinem Kopf (56cm) sollte laut Tabelle der Helm in M passen. In anderen Rezensionen wird erwähnt, dass der Helm groß ausfällt. Mir war er dann zu eng und in L sitzt er nun einwandfrei. Macht einen soliden Eindruck. Umtausch ging ohne Probleme.
Michael Stein (Aachen)
17/03/2016
Rating: 5 of 5!
Der Helm passt gut! Allerdings ist er hinten sehr breit geschnitten und steht ein wenig ab! ...aber unser Sohn findet in total cool
Christiane L. (Frechen)
04/03/2016
Rating: 4 of 5!
macht seinen Zweck. Für den Preis.
Frank Behse (Erding)
26/02/2016
Rating: 4 of 5!
God pasform og god farve til en tweeni dreng
Camilla Ingemann Frederiksen (Brøndby Strand)
25/02/2016
Rating: 5 of 5!
Kanon hjälm, dottern älskar den.
Linda-Marie Nilsson (Sölvesborg)
03/02/2016
Rating: 5 of 5!
super lækker og god pasform til en yderst fornuftig pris.
Jimmy Winkel (Nysted)
31/01/2016
Rating: 5 of 5!
Passade perfekt och det va kanpnbra att man fick med extra kuddar så man kunde skifta mellan s& m
milli mortensen (Holm)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Todella mieleinen kypärä ja laadukkaan oloinen. Soveltuu niin jäälle kuin pyöräilyynkin.
Heli Matilainen (Hoikankylä)
21/01/2016
Rating: 4 of 5!
Selainen kun odotin. Pekka
Pekka Pitkänen (Oulu)
20/01/2016
Rating: 4 of 5!
god pasform og kvalitet. Gul, den rigtige farve til de gule hjul på skateboardet. Nem og bekvem handelsplatform :)
Peter G.
20/01/2016
Rating: 5 of 5!
Købte både til sønnike og mig selv og det er en super hjelm og til en supet pris!
Uffe Steenberg
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
rigtig rigtig god hjem har haft den over et år nu og den virker satdig men den er slidt inden i men det kan jo heller ikke undgås
V/Jens Frederiksen (Næstved)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Goede helm met goede pasvorm. Zeker voor een kinderhoofd is het een perfecte helm omdat er een paar extra "vul stukken" bij worden geleverd. En de mat zwarte kleur maakt hem extra stoer.
Bas Auer (Utrecht)
07/01/2016
Rating: 4 of 5!
Bij nader inzien had ik deze helm niet moeten kopen voor mijn zoontje. Hij zit hoog op het hoofd, dus omsluit niet goed. Daardoor schuift de helm te makkelijk heen en weer. Zelf heb ik een Triple 8 helm die mij goed zit maar ook mijn zoontje veel beter past. Koop deze helm dus niet zonder hem eerst te passen! Ook vind ik het materiaal (zowel padding binnen als de buitenkant) van de Triple 8 helm een stuk kwalitatiever.
Godard Croon (Haarlem)
07/01/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Bedankt voor je review. Wat jammer dat de maat van de helm en pasvorm niet juist blijkt te zijn voor je zoontje. Het is erg moeilijk om de juiste maat te bepalen en de pasvorm is soms moeilijk weer te geven. Mochten jullie een andere helm op het oog hebben dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen (email@skatepro.nl) zodat we misschien meer informatie kunnen geven hierover. Je kunt bij ons nog steeds producten retourneren, ook al zijn deze gebruikt. We kunnen dan meestal niet meer het gehele aankoopbedrag vergoeden. Wij hopen dat jullie een goed e alternatief kunnen vinden.

/Gwen.
bonne qualité
J. Fabrice (DOZULE)
07/01/2016
Rating: 3 of 5!
Schnelle unkomplizierte Lieferung und Umtausch.Gute Passform
Olaf S. (Großbeeren)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Nog net iets te groot voor ons zoontje van 2, maar een goede helm voor goede prijs.
Karen L. (leiden)
06/01/2016
Rating: 4 of 5!
Snygg. Ser ut att vara av bra kvalitet.
Jonas B. (Stockholm)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie helm zeer degelijk goede pasvorm
Eric Hazeweijer (Seizoenenbuurt, Oostvaardersbuur)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Har en dotter som är väldigt noga med att det ska sitta skönt. Får inte klämma någonstans. Denna fick topp betyg.
Carita Sandström (Nossebro)
28/12/2015
Rating: 5 of 5!
Bra hjälm med nice passform, över förväntningarna med tanke på priset
Britt Brage (Sommen)
28/12/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
Edith hobberstad (Bryne)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Kanonhjälm! Snabb leverans! Rekommenderas!!!!
Ingmar Eriksson (Lönsboda)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
mooie skate helm had er gratis stikker bij gekregen past goed.wij zijn er blij mee,en snel geleverd.
Tatsanee D. (Eindhoven)
10/11/2015
Rating: 5 of 5!
Rasmus er vild med sin nye hjelm
Inga Refstrup (Hornslet)
27/10/2015
Rating: 5 of 5!
Past perfect snelle levering ook
Michel hofland (Schollevaar-Zuid)
26/10/2015
Rating: 5 of 5!
Fin hjälm. Känns som helt ok kvalitet. Mycket snabb och smidig hantering från SkatePro.
Johannes M. (Stockholm)
20/10/2015
Rating: 4 of 5!
Den oranga syns på långt håll :-)
Volker Spenke (Hönö)
16/10/2015
Rating: 5 of 5!
Passer perfekt til hovedet og sidder godt uden at glide rundt
Brian petersen (næstved)
06/10/2015
Rating: 4 of 5!
Rigtig fin hjelm til en go pris, hurtig service og hurtig levering
Ann Kathrine Dahl Brisson (Aalborg SØ)
29/09/2015
Rating: 5 of 5!
Super fin hjelm, som let kan justeres så det passer perfekt.
Linda Lykke Thomsen
23/09/2015
Rating: 5 of 5!
Helt okej, prisvärd. Inga klagomål.
T. Fischer (Stockholm)
22/09/2015
Rating: 4 of 5!
goede helm en zeer goede prijs
Mika van den boomen (Budel-Schoot)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
Väldigt nöjd.
Frida Nyberg (Tibro)
16/09/2015
Rating: 4 of 5!
Godt fornøyd!
V. Svensson (Orkanger)
08/09/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig fin.
Sarah Saunte (Måløv)
05/09/2015
Rating: 5 of 5!
Stilig hjelm. Enkel men gjør nytten
Stian Mørk (Morvik)
05/09/2015
Rating: 4 of 5!
Dette ble gitt som en del av en skatepakke til min nevø på ti år, utstyret så veldig bra ut (fint at det ikke så barnslig ut) og var en effektiv beskyttelse (da det første han gjorde var å slenge seg i gulvet for å teste). Jeg er veldig fornøyd med dette produktet og kanskje viktigere var han det også!
K. Osmundsen (Tønsberg)
01/09/2015
Rating: 5 of 5!
Prima helm
Danny Pinxten (Overpelt)
26/08/2015
Rating: 5 of 5!
content en past goed, helemaal zoals we het gewild hadden
Jo V. (Borgloon Kerniel)
26/08/2015
Rating: 5 of 5!
Aivan loistava kypärä tytölle. Haluaa pitää kypärää myös pyöräillessä. Hyvin istuva ja suht helppo säätää.
Hannele H. (Espoo)
26/08/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä
Tuomo Virkkunen (Vantaa)
12/08/2015
Rating: 5 of 5!
Super.
Annette Nielsen (Ølstykke)
11/08/2015
Rating: 5 of 5!
Top helm. Stoer, goed passend en makkelijk in gebruik.
Edwin van der Valk (Purmerend)
11/08/2015
Rating: 4 of 5!
Perfekt og passer super godt
jesper sørensen
29/07/2015
Rating: 5 of 5!
Het is een goede helm. Mijn zoon van 6 past het perfect met de verkleiner. Wat wel jammer was is dat er geen stickers bij zaten. Ik dacht dat dat ook bij deze helm zat. Maar verder helemaal tevreden. Snelle levering.
mirjam van beek (almere)
10/07/2015
Rating: 5 of 5!
Hjelmen er den minste, men var stadigvæk lidt stor til min dræng på 5 år. Ellers ser den flot ud
Maria Jorem Ajspur (Hedehusene)
09/07/2015
Rating: 4 of 5!
Bra
Tor Andre Sanne (Kristiansand S)
07/07/2015
Rating: 4 of 5!
Pæn hjelm, God pasform
Elisa Nielsen (Randers)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
Bra och lätt... Känns inte att den sitter på....
H. Lindqvist (kållered)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
Siisti,laadukas kypärä.
Tia V. (kemi)
18/06/2015
Rating: 5 of 5!
Jättebra!
Elin Erlandsdotter (Juoksengi)
18/06/2015
Rating: 5 of 5!
Ihan jees, kiva väri jota ei Suomesta löytynyt. Hyvä hinta samoilla toimituskuluilla kuin lautakin.
Jani L. (Helsinki)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
Super.
henriette bay andersen (Sæby)
10/06/2015
Rating: 5 of 5!
Helemaal goed die helm. Zoontje is er blij mee. Helaas zaten er geen stickers bij om op de helm te plakken. Was dus niet duidelijk genoeg voor mij. Ik dacht dat ik de helm met stickers had besteld.
Evelyn Nugteren (Purmerend)
09/06/2015
Rating: 4 of 5!
Den fungerer rigtigt godt
Bettina Hansen (Haslev)
05/06/2015
Rating: 4 of 5!
Helm past goed, de extra verkleiner niet nodig en mijn zoontje is bijna vier. En als we de verkleiner eruithalen die er nu inzit, kan hij nog wel wat jaartjes mee. Wij hebben er zelf in kleine plakletters zijn naam op gezet.
Yildiz Venekamp (ALKMAAR)
26/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super tilfreds. Rigtig god pasform :)
Christina Kruse Davidsen (Horsens)
19/05/2015
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm
marcus jensen (Løkken)
15/05/2015
Rating: 5 of 5!
Gewoon goed, degelijke kwaliteit met een hippe look. Mooie kleurtjes!
Annemarie A. (Ridderkerk)
13/05/2015
Rating: 5 of 5!
goede helm
Erik Maes (Ravels)
13/05/2015
Rating: 5 of 5!
Bra passform, lätt att ta av och på
Christian Thåström (LYCKE)
11/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super fed hjelm.
Antje Becker (København S)
07/05/2015
Rating: 5 of 5!
SFR hjelm har en god pasform. Jeg har et stort hoved, og plejer at bruge str. 60, men her kunne jeg bruge 59. Remme sidder godt, og let at indstille. Så jeg er godt tilfreds med skaterhjelmen, også til cykling.
Henrik Jønck (Næstved)
06/05/2015
Rating: 5 of 5!
Skön hjälm. Bra och enkelt spänne. Lätt att justera. Snabb leverans
Jörgen Oskarsson (Forshaga)
06/05/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekter Sitz, lässt sich gut einstellen
Peter Janßen (Bremen)
05/05/2015
Rating: 5 of 5!
Laadukas kypärä, väri vastasi kuvia. Koko ehkä hieman iso vaikka päänympärys mitattiin.
Elina V. (Turku)
29/04/2015
Rating: 5 of 5!
koko oli vaikea arvioida,kun ei ollut esim. päänympärysmittaa.kypärä on kyllä hyvä,mutta tilasimme vähän liian ison
k. laakso (PAROLA)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Passar bra
Ylva Geivall (Ärla)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans
Petra Areskoug (Sölvesborg)
28/04/2015
Rating: 3 of 5!
Sitter kanon
Ulf Fransson (Oskarshamn)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm til en god pris. Hurtig levering. Ingen brok herfra.
Christina Kjær Nielsen (Birkerød)
09/04/2015
Rating: 5 of 5!
Bestilte den aller minste størrelser, men denne hjelmen var for stor til min 3-åring. 10-åringen syntes hjelmen var kul så den blir beholdt til senere bruk.
solgunn finnesand (stavanger)
09/04/2015
Rating: 3 of 5!
Der Helm erfüllt voll und ganz seinen Zweck und sieht dabei nicht mehr kindlich aus. Die Passform lässt sich prima einstellen. Auch das Kind ist damit glücklich.
Andreas N. (Peine)
08/04/2015
Rating: 5 of 5!
super szybko i zgodnie z opisem - polecam
Grzegorz Zajkowski (Augustów)
08/04/2015
Rating: 5 of 5!
Erittäin hyvin vastasi odotettua kokoa ja istui hyvin.
Sanna Hakala (Jokikunta)
08/04/2015
Rating: 5 of 5!
Hjelmen passet perfekt og hun var strålende fornøyd med den matte looken
Tonje Omlid skjønhaug (Stavern)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Ok hjelm.
Marianne brakstad (Hundvåg)
31/03/2015
Rating: 4 of 5!
Kypärä oli mieluinen ja sopiva.
Teija Hölttä (Tarvaala)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Virker som en ok hjelm til prisen. Passet perfekt på hodet til sønn min og han er fornøyd :)
Odd Steven Stava (Åkrehamn)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm
M. Larsen (Næstved)
18/03/2015
Rating: 4 of 5!
Ok hjelm, sitter komfortabelt
Henk K. (Fana)
18/03/2015
Rating: 4 of 5!
Rigtig god hjelm, justeres i størrelse ved at skifte skum indlæg i hjelmen. Det gør at hjelmen slipper for den ekstra justeringsdel i plastik.
Sanne Pedersen (Ringsted)
14/03/2015
Rating: 5 of 5!
datteren er rigtig glad for den
Dan Vanting Larsen (Tarm, Hoven)
12/03/2015
Rating: 5 of 5!
Super fed hjemel med god pasform - perfekt til min 2,5 årige krudtugle. Super levering og service fra Skaterpro
Dianne Louise Schow (Roskilde)
11/03/2015
Rating: 4 of 5!
er rigtig god
steffen jensen (kerteminde)
11/03/2015
Rating: 5 of 5!
Storleksguiden fungerade.
Magnus Nordström (Malmö)
11/03/2015
Rating: 4 of 5!
hyvä
iida jokelainen (Perkiömäki)
11/03/2015
Rating: 4 of 5!
Kypärä oli sopivan kokoinen näyttäs olevan hyvä kun menee huomauttamatta päähän
Marko J. (Ylivieska)
06/03/2015
Rating: 5 of 5!
Passer godt til alderen på barnet I størrelsen
Sara Elisabeth Eftestad (Søgne)
04/03/2015
Rating: 5 of 5!
leider größer als gedacht
Jens G. (Gößnitz)
26/02/2015
Rating: 4 of 5!
...
Christian Feller (Kiel)
25/02/2015
Rating: 4 of 5!
Min dotter var mycket nöjd med sin hjälp. Passade fint.
Ann-Louise Holmlind (Örebro)
17/02/2015
Rating: 4 of 5!
De helm valt groter uit als gedacht. Zoon is content, maar hij valt niet zegt hij dus (voorlopig) heeft hij geen helm nodig ;)
Jimmy Vanderheyden (Houthalen-Helchteren)
10/02/2015
Rating: 4 of 5!
Ok hjelm -dog kunne det være ønskeligt med lidt bedre beskyttelse af hagen
Ditte Schrader Poulsen (Blokhus)
03/02/2015
Rating: 4 of 5!
Helm zit lekker.
Sjoerd Hendriks (Zaandam)
28/01/2015
Rating: 5 of 5!
Alt er godt her...
Michael Holmgård (Silkeborg)
24/01/2015
Rating: 5 of 5!
Pätevä kypärä. Säätäminen lapsen päässä vähän hankalaa, mutta onnistuu. Voi olla, että remmit ovat vaan alkuun jäykät. Mukana toimitetut pehmusteet olivat nähdäkseni saman kokoisia kummatkin, mutta tärkeintä että mahtuu nyt sopivasti.
Anna-Leena K. (Jyväskylä)
20/01/2015
Rating: 3 of 5!
Helt okej hjälm till ett bra pris.
Daniel Eriksson (Kumla)
20/01/2015
Rating: 5 of 5!
Vi är nöjda
Manuela Bjerre (Kalmar)
20/01/2015
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering og godt produkt
Malene Jensen (Næstved)
15/01/2015
Rating: 4 of 5!
Tip top
Heidi Sørensen (Randers C)
15/01/2015
Rating: 5 of 5!
As expected.
Oana Botezat (Hvalstad)
14/01/2015
Rating: 4 of 5!
Fin hjelm men størrelsen er for stor selvom vi har fulgt vejledningen om at vælge str
Mette Aalykke (Horsens)
13/01/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Størrelsesguiden på vores hjemmeside skal ses som vejledende. Såfremt størrelsen alligevel ikke passer kan i frit benytte bytteretten og sende varen retur, for at ombytte til en anden, og bedre størrelse. Inde på www.skatepro.dk/retur findes en guide til returnering af varer. / Martin
Knægten er super glad for den :-)
Ole Thomsen (Fakse)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
Bra hjälm!
Petra Ljungberg (Askim)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä, kun on kirkkaan värinen. Näkyy
Sirpa Salonen (Vantaa)
10/01/2015
Rating: 5 of 5!
God kvalitet til prisen. Justering af hjelm størrelse foregår vha skumudskiftning i hjem - lidt bøvlet men det går
Iben Buch Andersen (Låsby)
09/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super, flot grøn farve
Jane Hanghøj (Charlottenlund)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Lige i skabet.....
Marianne Voss (Vojens)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fed hjelm med mega cool farver.
Ejner Brandt Hansen (Haderslev)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super god hjelm, føles behagelig, og spænderne er af god kvalitet. Hilsen Rasmus
Kirsten pouli-rich (Højbjerg)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
perfekt hjelm
Christian M. (Kabelvåg)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm, som passer fint på vores søn. Lever op til billedet.
Mette Teilmann Lyng (Odense C)
06/01/2015
Rating: 4 of 5!
Forsendelse helt OK. Hjelm til barnebarn er som den skal være.
Christa Iversen (Vojens)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Tøff
Stein Erik larsen (Hagan)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Perfecte helm en past precies! De blauwe helm past uitstekend bij zijn step.
Horrix Petra (Maasmechelen Opgrimbie)
05/01/2015
Rating: 5 of 5!
Alles in Ordnung, gerne wieder :)
Jasmin Wellbrock (Bötersen)
02/01/2015
Rating: 4 of 5!
Laadukas kypärä ja toimitus sujui hyvin.
Reijo Rautiainen (Paltamo)
02/01/2015
Rating: 4 of 5!
ok hjelm
Lotte Kønig
01/01/2015
Rating: 3 of 5!
ist ok....musste sich zum glück noch nicht bewähren
dirk bauer (Finowfurt)
31/12/2014
Rating: 4 of 5!
Går fra hinanden
Elsebeth Miele (Rødovre)
31/12/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke godt! Du må meget gerne kontakte os på email@skatepro.dk med nogle billeder af hjelmen. Så skal vi nok se på det hurtigst muligt! / Martin
Forsendelse - alt fungerede og klappede. UG Hjelmstørrelsen ikke rigtig - returneret
Asbjørn Palmberg (Næstved)
31/12/2014
Rating: 5 of 5!
Helm ist super
Johann Klaus (Oy-Mittelberg)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm, virker solid.
Olav Skjeldås (Tyssedal)
30/12/2014
Rating: 4 of 5!
Hyvin päähän istuva sekä helposti säädettävä turvallisen oloinen kypärä.
Sainio J. (Virkkala)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med hjelma, passet perfekt til alle 3
Jarle Stensrud (Lena)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt levering og vare. Varen var nøjagtig som forventet og er super.
Ilse Møller (Tjele)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Mooie helm. De maataanduiding op de site is goed. De helm past helemaal perfect! F
Suzanne E. (Voorschoten)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Mooie helm. Past nog net niet met de speciale verkleiner, maar onze zoon is ook nog maar 4. Goede webwinkel, zeer snelle levering.
Natasja Borggreven (Breda)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fed farve og god pas form.
Anne Marie vorsaa (Skødstrup)
29/12/2014
Rating: 4 of 5!
Mooie helm super goeie helm
TANIA VAN HEYGEN (Zelzate)
09/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fin hjälm till bra pris!!
Annica karlsson (Söderhamn)
03/12/2014
Rating: 5 of 5!
De helm is wel goed maar toch een beetje te groot. Wij hebben toch de juiste maat gekozen.
Alice Vandwalle (Denderleeuw)
02/12/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Je bent welkom om de helm terug te sturen en deze om te ruilen voor een andere maat, mocht je het idee hebben dat hij te groot is. Het is erg belangrijk dat een helm niet te groot is, deze mag niet heen en weer kunnen bewegen op je hoofd. Anders is het niet veilig genoeg.

/Laura
Prima helm!
Miguel M. (Voorburg)
30/11/2014
Rating: 4 of 5!
past perfect bij de step
hugo van hemelryck (Liedekerke)
26/11/2014
Rating: 5 of 5!
perfekt handel. Vare var som lovet
Søren Ramlov (Vrå)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
goede helm valt alleen groot
M. man (Vinkeveen)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
Bra kvalite och passform!
Enise Johansson (Helsingborg)
11/11/2014
Rating: 5 of 5!
Bra passform!
Mathias Lind (Uddevalla)
04/11/2014
Rating: 5 of 5!
Tilattiin vaihdossa musta mutta tuli edelleen lila . En jaksa uudestaan palauttaa tuotetta...tuote hyvä hinta laatu suhde.
Pirjo pohjamies (Urjala)
03/11/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Pahoittelemme että lähetimme väärän värisen kypärän vaihdossa! Toivottavasti koko on kuitenkin oikea. Mikäli haluaisitte kuitenkin vaihtaa värin toiseen, voitte aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyrimme tekemään vaihdosta teille mahdollisimman helpon.
/Niina
goede en snelle service produkt is prima en naar verwachting
S. Kist (Eindhoven)
30/10/2014
Rating: 4 of 5!
Bra produkt
Niklas Eriksson (Järfälla)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Jättefin och sitter bra.
Anita Vujica (Helsingborg)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd
Michaela Lagnebjörk (Tyresö)
28/10/2014
Rating: 5 of 5!
Tøff hjelm!
H. Solem (Fagerstrand)
28/10/2014
Rating: 4 of 5!
god
Birgit Riisager (Bindslev)
22/10/2014
Rating: 5 of 5!
Flott hjelm!
Renate Nordby Sandnes (Aurskog)
22/10/2014
Rating: 5 of 5!
Coole helm, past perfect!
Cindy E. (Balen)
21/10/2014
Rating: 5 of 5!
Tøff hjelm. Ser bra ut!
Gisle Johnsen (NODELAND)
16/10/2014
Rating: 5 of 5!
mooie helm hij past perfect
Luuk Holinsky (Veghel)
02/10/2014
Rating: 5 of 5!
Helt i top! :-)
Susanne M. L. (Aalborg)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Fräck!Vi köpte en orange.Syns verkligen på långt håll.Sitter bra.
Heléne Permvik (Gärds Köpinge)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Lill G. (Vennesla)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Denna fick jag skicka tillbaka då min ena son provade den och såg ut som om det bara var en enorm hjälm som kom farande. Svårt att se på nätet hur de ser ut. Han har ett rätt litet huvud så inuti passade den men utanpå blev den väldigt stor. Denna varan skickade jag i retur utan problem.
Malin Fredriksson (Halmstad)
26/09/2014
Rating: 1 of 5!
Bij het bestellen had ik mijn twijfel of de maat wel goed zou zijn.De omtrek van mijn zoon zijn hoofd is 56 cm en ik heb L/XL besteld en de maat is perfect
Jolanda R. (Hoek van Holland)
24/09/2014
Rating: 4 of 5!
Laadukkaan oloinen ja poika 10v.käyttää mielellään. Hyvä hankinta.
J. Ojala (Renko)
23/09/2014
Rating: 5 of 5!
Poika 3,5 v laittaa kypärän päähän itse ja on tyytyväinen, sopivan kokoinen ja tuntuu suojaavan hyvin. (Pitää päässä leikkiessäänkin nykyään välillä:)Asiakaspalvelu osasi auttaa hyvin kun soitin ennen tilausta, en ollut varma mikä koko olisi sopiva, muuten olisin varmaan tilannut liian ison. Kiitos!
Terhi Niskala (Oulu)
22/09/2014
Rating: 4 of 5!
Veldig fornøyd, passet perfekt!
Tom-Bjørnar Nannestad (Maura)
18/09/2014
Rating: 5 of 5!
Super fin hjelm. Sidder godt og er behagelig at have på.
Christina Iribarne Kristensen (holte)
17/09/2014
Rating: 4 of 5!
Bra hjälm, snygg också!
Madeleine Haag (Fellingsbro)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
veldig fornøyd
Gunn Kohlstrunk (Årnes)
10/09/2014
Rating: 5 of 5!
Ble kjempe kul med skate pro klister!God kvalitet!
Nina Marie Finnesand (Jørpeland)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd!
mariann nilsen (Bybrua)
05/09/2014
Rating: 5 of 5!
tytär tykkäsi kypärästä
tomi saukko (KARIJOKI)
04/09/2014
Rating: 5 of 5!
Skön!
J. Östring (Laholm)
04/09/2014
Rating: 3 of 5!
fint
Barbarella Skovbro-Rasmussen (Varde)
01/09/2014
Rating: 5 of 5!
Geweldig, onze zoon vindt hem cool. mooi lang kan hij mee, verstelbaar van S naar M
Bas Velner (Deventer)
27/08/2014
Rating: 5 of 5!
Gode vare hurtig levering
jørgen krogstrup (Gedved)
27/08/2014
Rating: 5 of 5!
Smart hjelm, god pasform og dejlig farve :-)
Gitte M. (Odense S)
20/08/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering og ser ud til at være en fin hjelm -pasform ikke helt optimal :)
Vibeke Pedersen (Frederikssund)
20/08/2014
Rating: 4 of 5!
Bra men lite stor
Mats F. (Helsingborg)
16/08/2014
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering, fin hjelm
Trine Pedersen (Hjørring)
15/08/2014
Rating: 4 of 5!
Super skater hjelm :)
Monica Morsing (Sønderborg)
15/08/2014
Rating: 5 of 5!
Ikke egnet pasform til vores hovedtype, for meget luft ved siderne så den ikke sidder stabilt.
Inga S. (Åbyhøj)
14/08/2014
Rating: 2 of 5!
David godi jensen (Hirtshals)
14/08/2014
Rating: 5 of 5!
Super
Tone Almenning (Stryn)
13/08/2014
Rating: 5 of 5!
En fin hjelm, str S/M passer min søn på 8 år. Hurtig levering, dejligt.. :-)
Tanja Bidstrup (Nyborg)
07/08/2014
Rating: 5 of 5!
Dejlig hjelm og passer godt efter jeres skema samt han synes den er sej. Mvh carina
Carina høj (Trustrup)
05/08/2014
Rating: 5 of 5!
Grabben min är nöjd. Sitter skönt och den är snygg.
Daniel M. (Fagervik)
30/07/2014
Rating: 5 of 5!
Gutten er fornøyd og hjelmen ser ut til å passe fint.
F. Jahangir (Hafrsfjord)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig bra passform på hjelmen til min sønn som er født med vannhode og derfor har større hodeomkrets enn andre barn
Bente Trøhaugen (Kongsvinger)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Skal alle vere så stor og fulle av lause skumgummidelar inne... Barnet ser ut som ein kjempesopp.
Doina Mihail (Fredvang)
23/07/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Grunnen til at hjelmene er fulle av skummideler er for å gi best mulig beskyttelse og at hjlemene skal bli CE-godkjendt. Skumgummidelene er like tykke i de små som de store hjelmene for at beholde samme beskyttelses nivå. Så er det kanskje bedre at barnet ligner en kjempesopp enn å gå ned på sikkerhet og kvalitet. :)
Bra hjälm och bra pris! Finns inget negativt att säga.
Regina R. (Mölnbo)
22/07/2014
Rating: 5 of 5!
Sitter bra och är bekväm.
Harri Forsberg (Luleå)
18/07/2014
Rating: 5 of 5!
Schöner Helm. Fällt trotz messen etwas größer aus. Farbe ist auch eher Pink als Lila meiner Meinung nach. Aber schnelle Lieferung und sehr nette Abwicklung
Franziska Klett (Schopfheim)
17/07/2014
Rating: 5 of 5!
Past prima! Jongens zijn er blij mee.
Sander van de Pol (Neerpelt)
16/07/2014
Rating: 4 of 5!
Fin hjelm... vores vurdering er nok lidt lav, fordi hjelmen er lidt stor til barnet... hjelmen i en str. mindre er for lille og denne str. er lidt for stor... og det er jo ikke hjelmens skyld, blot et problem at barnets hovedmål er ligge midt i mellem 2 hjelm str.
Angelina Jensen (Ringsted)
16/07/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er en skam at størrelserne passer så dårligt til jeres barn.
Denne hjelm kommer som en multi størrelse. Altså, er der mulighed for at indstille forskellige størrelser med den model man køber.
Det er selvfølgelig ikke så godt at jeres barns hovedstørrelse ikke passer nogle af dem. Vi forsøger så vidt muligt at vejlede i forhold til de forskellige hjelme vi har i vores sortiment, men hver producent har deres egen størrelses inddelinger. /Martin
Lukningen er lidt irriterende, men ellers en fin hjelm
Jimmi W. (Søborg)
14/07/2014
Rating: 4 of 5!
Sitter bra och bra pris
Elina H. (Nyköping)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!
fin
Anna Kjeld (sønderborg)
08/07/2014
Rating: 4 of 5!
Denna hjälmen är basic som den säger, inte jätteskön under hakan . Men väl värt pengarna
Robert Andreas Lindgren (Västra Frölunda)
08/07/2014
Rating: 4 of 5!
Kypärä näytti kapeaan päähäni nähden liian leveältä, jonka takia se ei miellyttänyt, joten palautin kypärän. Kypärä muuten on tosi hyvä ja standardien mukainen, jos vain malli miellyttää.
Tapio O. (Oulu)
01/07/2014
Rating: 3 of 5!
Perfecte helm!! Wij hebben hem in het oranje gekocht wat natuurlijk nu helemaal perfect is tijdens wk
lis van der meer (Nieuwerkerk aan den IJssel)
19/06/2014
Rating: 5 of 5!
Super degelijke helm.
Marco Hollander (Groningen)
19/06/2014
Rating: 5 of 5!
Barnen blev jättenöjda,satt perfekt på huvudet,bra skydd runt om,blev även cool med klistermärkena.
Mikael Alvarsson (Arboga)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Det gik hurtig vedr. levering. Min søn er super glad for den hjelm...
Jesper Appelquist (Hundested)
15/06/2014
Rating: 5 of 5!
Tyttärelleni tuli, hänen mielestä se on hyvä. Omasta mielestä näyttä istuvan sopivasti ja ei ole vielä kuulunut valitusta että pitäisi pois ottaa joten taisi olla hyvä ja onnistunut ostos.
A. Meriläinen (Lieksa)
12/06/2014
Rating: 4 of 5!
Toimitus nopea
Mika L. (Lappeenranta)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig bra! :) Jeg er svært fornøyd - og ikke minst VELDIG fornøyd med at jeg kjøpte beskyttelsesutstyr i det hele tatt - før jeg inviterte dama med på tur - som trynte stygt med knær og hode i asfalten første turen. Men med beskyttelsesutstyret gikk det bra!
Martin Løken (Oslo)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Hjälmen verkar fin men var inte riktigt okej stl så jag ska prova byta .
Monica Norman (Hortlax)
10/06/2014
Rating: 3 of 5!
Sønnen min er kjempe fornøyd... :)
Kai Stensli (Skreia)
04/06/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd med sonens hjälm . Bra pass form o känns säker
richard odenmar (Rydsgård)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Prijskwaliteit! Zeer degelijk product, maattabel klopt perfect!
J. Clercq (Ressegem)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
hyvä!
Katja E. (Lohja)
31/05/2014
Rating: 5 of 5!
Super flot
Kirsten Holm (Viborg)
23/05/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg elsker hjelmen min! Jeg kjøpte klistremerker som gjorde den kjempekul! Niclas 8 år
Niclas Brynhildsen Gunnerød (Vear)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Den duger. Hjälmen hade lite dålig passform för mitt huvud. Har rätt stort huvud och köpte L-XL. Det följde med tunnare vaddering, men den sitter fortfarande inte helt perfekt.
Mikaela B. (Nybro)
20/05/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad tråkigt att denna hjälm inte passade dig. Tyvärr sklijer sig pass formen på en hjälm från person till person. Är hjälmen i nyskick och oanvänd får du självklart retunera den tillbaka genom att följa anvisningarna här: www.skatepro.se/retur. /Martina
Super fin. Passer godt i str
Henriette Haals (Roskilde)
18/05/2014
Rating: 4 of 5!
:-)
Karin Martyris (Stockholm)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Helemaal goed!
Marja de Jong (Diemen)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
God service og hurtig levering. Beskrivelsen ved varen svarer overens med hvad jeg har fået tilsendt. Fin og neutral hjelm - også til voksne. Kvaliteten virker ok og størrelsen stemmer overens med måleskema.
Anja Lykkegaard Jensen (Aalborg SV)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Det er den fedeste hjelm vis man skal!!!!! Ha hjelm på fra sin mor og far
Jan Wegener (lyngby)
08/05/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvä
Nina Siltanen (Vaasa)
08/05/2014
Rating: 5 of 5!
väldigt nöjd
therese lundberg (Grycksbo)
27/04/2014
Rating: 4 of 5!
Rigtig god ide med at sætte klistermærker på sin egen hjelm, super
Eva Rahbek (Vordingborg)
23/04/2014
Rating: 5 of 5!
er lidt mindre en i skriver den vil være
lars pedersen (Sæby)
22/04/2014
Rating: 4 of 5!
prima helm! de meettabel klopt ook dus de helm zit als gegoten! super
Birgit Fontaine (almere)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
Leuke ,goedzittende stoere helm....
Erik Baar (Sliedrecht)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
passer perfekt - god hjelm til prisen
Ivan Høyer (Sønderborg)
21/04/2014
Rating: 4 of 5!
"Mooi en gemakkelijk". van onze Luca en "een goede en gemakkelijke helm waarvan ik al veel geniet heb gehad en een goede prijs/kwaliteit van onze Lars.
Sven B. (Aalst Nieuwerkerken)
20/04/2014
Rating: 5 of 5!
Synes den var fin, men litt stor i størrelsen. I tillegg var den ene reima festet feil, sånn at den blir vridd. Vil legge til at etter at jeg sendte bildet av feilen på hjelmen, så fikk j jeg tilsendt ny til og med uten å måtte returnere den med feil. Flott service!!!
Kristin Ribe (Moss)
20/04/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke helt godt! Hvis du vil sende billede ind af det, så kigger vi gerne på det! :)
/Sara
Goede service. Goed product: de helm is aan de grote kant. Snelle levering
Elisabeth P. (Oegstgeest)
16/04/2014
Rating: 5 of 5!
Solig og enkel å feste.
Grethe Irene Einarsen (Narvik)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
De helm was ondanks opmeten van hoofdomtrek aan de grote kant. De bijgeleverde inzetstukjes zouden al met klittenband voorzien moeten zijn, aangezien ze er zo uitvallen als je deze er los in doet en vervolgens de helm op je hoofd zet. Ik heb zelfklevend klittenband gekocht en dit ging prima! Verder prima!
Fabian verboven (Drunen)
15/04/2014
Rating: 4 of 5!
Passer perfekt...og er lidt sej med klistermærker til..
carina parnell (Helsingør)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt fin hjelm til rul - Den mindste størrelse passer til min 7årige
S. Carlsen (KBH.V)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
veldig fin , men den var litt for stor for min 4-åring, så det burde fulgt med polstring som fylte mer
mari viksjø grøstad (Larvik)
09/04/2014
Rating: 5 of 5!
Virker som den skal.
Tom Jacobi Nielsen (Aalborg)
03/04/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig fin hjelm!
Maiken Maes Petersen (Hinnerup)
03/04/2014
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm, flotte farver - god til børn.
Karen Hentze Mortensen (Vejle)
02/04/2014
Rating: 5 of 5!
För bred o rund i formen.
Miriam Johansson (Donsö)
02/04/2014
Rating: 2 of 5!
Gick med hjälp av den medföljande vadderingen att hitta bra passform. Sonen mycket nöjd och klart prisvärd.
Anders Marklund (Sollentuna)
01/04/2014
Rating: 5 of 5!
Pätevä kypärä. Tilasin lisäksi tarra-arkit kypärään,niin lapsi oli mielissään,kun sai tuunata omannäköiseksi =) Kahdet pehmusteet plussaa!
Noora Kaarlela (Nivala)
28/03/2014
Rating: 5 of 5!
Nem og hurtig betjening, god kvalitet
Pia Eriksen (Gørlev)
26/03/2014
Rating: 4 of 5!
en god og flot hjelm til fornuftige penge
ditte nielsen (Bedsted Thy)
25/03/2014
Rating: 5 of 5!
Hjelmen s/m satt perfekt, (jenta mi var 56 cm rundt hodet). Kul hjelm, med mange farger å velge mellom.
Ingrid Engen (Trøgstad)
25/03/2014
Rating: 5 of 5!
Bra og tøff hjelm!
Maria Dietrichson Borkhus (Oslo)
20/03/2014
Rating: 5 of 5!
Sidder godt, super flot farve (lilla)
Christina Øllgaard (Fredensborg)
19/03/2014
Rating: 5 of 5!
Fin hjälm, supernöjd
Beatrice Nenzén (Gävle)
19/03/2014
Rating: 5 of 5!
Viktor 10 år är nöjd.
Helene Persson (Tranemo)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Jätte fin hjälm men xxs-xs som är rekommenderad för 3-5 år var för stor för vår son som fyllde 4 år
petraa Sjöberg (Dösjebro)
18/03/2014
Rating: 4 of 5!
10-årige sonen är supernöjd med sin coola lila hjälm... bra passform!
Anna Karin Ersmark (Vällingby)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Kjempefin
Heidi Merete Sørheim (Roa)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Stoer!
Els Rurup (Bennekom)
18/03/2014
Rating: 4 of 5!
Passade utmärkt till vår 5-åring. Bra att man fick med en skumgummi så den kan bli större också!
Caroline Scott (Eskilstuna)
27/02/2014
Rating: 4 of 5!
Perfekte hjelmen til ei lita prinsesse som vil ha alt i rosa, sitter godt på hode.
Pia Kristine Moi Jacobsen (Kristiansand S)
22/02/2014
Rating: 5 of 5!
Lite dålig passform. Stor.
Anna Emanuelson (Onsala)
21/02/2014
Rating: 3 of 5!
god hjelm
Pernille Zacho (Horsens)
03/02/2014
Rating: 4 of 5!
Jättecool hjälm!!! Perfekt till min 10-åring. Bra att komplettera med klistermärken så får man en egen, unik hjälm. Sonen valde den gröna, tuff färg.
Maria Fride'n (Siljansnäs)
30/01/2014
Rating: 5 of 5!
God, billig, pæn hjelm.
dorte jensen (ringe)
28/01/2014
Rating: 5 of 5!
en rigtig god og flot hjelm til fornuftig penge
Jørgen Nielsen (Ulfborg)
27/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm, flott farge:)
Vigdis Solbrekke Hansen (Gressvik)
27/01/2014
Rating: 5 of 5!
´Kom dagen efter købet, flot indpakning. Det virker og vores datter synes den er for sej LOL
Jette Lange (FFredericia)
18/01/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering - bare i orden - En fornøjelse at handle hos SkatePro.
Jesper Sørensen (Kongens Lyngby)
18/01/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt forløb
Jan Ingegaard Henriksen (Ringsted)
16/01/2014
Rating: 5 of 5!
Byttet hjelm uden problemer, og difference på betaling på konto dagen efter
Jane Aaquist (Herlevrlev)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Hjelmen passede perfekt.
Jutta Krumbach (Greve)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super
Anne Dorte Rye (JuelsmindeJuelsminde)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul. Robust og ruller godt! Magnus 8år.
Brian Boye (Store Heddinge)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super!
Jouni Makkonen (Bro)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super fin hjelm. Sidder godt og er komfortabel at have på.
Christina Bang Bilgrav (Herning)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Perfect, exactly what we wanted. THANKS!
Alexia Ross Jaldung (Stockholm)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
God pasform og sidder godt
Annette Frihauge (Vodskov)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Hjelmen er rigtig behagelig og let at anvende og let i vægt. Har fået ros for den
Nanna Biegel (Aarhus C)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
prima
sylvie van eesbeek (Oegstgeest)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Tuote oli kyllä hyvä.Mutta tuli tilattua liian suuri,yritämme myydä ja ostaa uuden
rauno latvala (Pori)
05/01/2014
Rating: 5 of 5!
Prima helm, stoer design, handige inzetstukken om maat aan te passen
MH van Kleef (Nijmegen)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
Hjelm i god kvalitet. God pasform. Levering til aftalt tid. De bedste anbefalinger herfra.
Johnnie Pedersen (Them)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Wij hebben de gele helm gekocht.prima pas vorm goede kwaliteit.
inge kwant (Zwolle)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Kaunis väri ja malli. Hinta myös kohdallaan!
Laura Salmela (Turku)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Såg solid og grei ut.
Dagrun Sandnes (Eidså)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
god hjelm
Tina Maria Gottlieb (Arendal)
04/12/2013
Rating: 4 of 5!
Tøff hjelm
Frode Paulsen (Ranheim)
19/11/2013
Rating: 4 of 5!
Sitter som støpt med de ekstra medfølgend putene!
Carl Magnus Salvesen (Lyngdal)
11/11/2013
Rating: 5 of 5!
Order en afhandelings traject prima! Helm ziet er goed uit, mooi product!! Het is wel wat lastig de juiste maat te bepalen. Instructie voor meegeleverde helmverkleiners is niet zo heel helder.
Danny van den berg (Nieuwegein)
11/11/2013
Rating: 4 of 5!
Quality meets the price.
Hanna Pihlajaluoto (Helsinki)
04/11/2013
Rating: 4 of 5!
Mooie pet! Degelijk.
Ludy Guest (Arnhem)
31/10/2013
Rating: 4 of 5!
Vette helm.
Mats Schoolderman (Zutphen)
30/10/2013
Rating: 5 of 5!
Prima, mijn dochter is er blij mee en zit lekker
marije vogelzang (Assen)
28/10/2013
Rating: 5 of 5!
Olemme erittäin tyytyväisiä.
Marjo hakojärvi (Lohja)
19/10/2013
Rating: 5 of 5!
Meget bra
Harald Skaugrud (Jevnaker)
09/10/2013
Rating: 5 of 5!
Alt passer og er som det skal være. God service og hurtigt levering
Ann-Marie Ringheim (Herlev)
20/09/2013
Rating: 5 of 5!
Sitter bra på hodet, behagelig å bruke, fin matt farge Bra at det fulgte med 2 nakkeputer, byttet til den største og hjelmen sitter godt
Mette Karlsen (Moss)
18/09/2013
Rating: 4 of 5!
top helm!
David Boateng (Rotterdam)
17/09/2013
Rating: 5 of 5!
Super hjem! Har sat nogle klistermærker på så nu er den bare fed!!:)
Dorthe Smith (Pandrup)
31/08/2013
Rating: 5 of 5!
Hjelmen er rigtig fin. Min datter havde hovedomfang på 52,5, så købte i første omgang den fra 53 cm. Den var dog alt for stor. Den til 52 cm. passer fint og sidder rigtig godt. Super smart farve i lilla.
Rikke Hamann (Fredericia)
29/08/2013
Rating: 4 of 5!
Snygg bra hjälm där vi också klurade ut storleken genom att läsa andras recensioner om hur de passat olika åldrar.
Eva Löfgren (Dvärsätt)
28/08/2013
Rating: 5 of 5!
Följde storleksguiden, som inte stämde på mig. Jag låg mellan två storlekar och valde därför den större, vilket guiden rekommenderat. Detta var för stort och jag har nu köpt en annan hjälm.
Nina Nilsson (Helsingborg)
27/08/2013
Rating: 3 of 5!
Raikkaan limen värinen kypärä ilahduttaa päiväkodin pieniä pyöräilijöitä! Kypärä on hyvin pehmustettu, kevyt ja hyvin istuva. Ei mitään ylimääräisiä käytössä hajoavia osia. Hinta-laatusuhde kohdallaan.
Hanna Pakkala (Tuusula)
27/08/2013
Rating: 5 of 5!
SUPER FINT:-)
Grazyna Aneta Soporska (Vejle Øst)
26/08/2013
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm til en rimelig pris, matcher fint til sparkesyklene i farger :)
Jenni Jenserud (Brandbu)
16/08/2013
Rating: 5 of 5!
kanon
Daniel Pettersson (Alingsås)
13/08/2013
Rating: 5 of 5!
Hjälmen sitter bra och plus för superbra bemötande från skatepro när jag skulle skicka tillbaka varan för att byta storlek!
Felicia Ohly (Skärholmen)
05/08/2013
Rating: 4 of 5!
Udmærket hjelm. Behagelig at have på. Svedpåvirkningen medførte dog at det pålimede stof der dækkede skumgummiet, løsnede sig og faldt af. Har ikke rigtig fundet nogen løsning på problemet endnu, men overvejer at binde et tørklæde om hovedet. Jeg har heldigvis ikke haft lejlighed til at teste hjelmens soliditet...
Klaus Elmer (Guldborg)
31/07/2013
Rating: 4 of 5!
Sonen blev supernöjd över den snygga och sköna lila hjälmen. Prisvärd!
Noomi Sandström (Umeå)
31/07/2013
Rating: 5 of 5!
Den fungerer fint
Lilli Bach (Odder)
25/07/2013
Rating: 4 of 5!
Mooie helm en snelle levering
Birgitte Breemerkamp (Papendrecht)
22/07/2013
Rating: 5 of 5!
Kuten aikaisemmin sanottiin niin hinta-laatusuhde kohillaan ja tyytyväinen olen.
Stefan Thomson (Helsinki)
18/07/2013
Rating: 4 of 5!
Hjelme er dårligt design, sidder for højt på hoveder, ser derfor "kejtet" ud, Produkt beskrivelse holder hvad der loves. Hurtig forsendelse. Sikker indpakning. Produkt OK. Retur vare er stadig ikke krediteret. Retur vare er stadig ikke krediteret. Retur vare er stadig ikke krediteret.
Peter Bjørn Hansen (Karlslunde)
15/07/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er ærgerligt at hjelmen ikke passe på hovedet - du har helt ret, det er vigtigt at den sidder ikke "ovenpå" hovedet. Vi har en del forskellige hjelme, så vi kan håbe der er en iblandt som passer til jeres hovedform.
Angående jeres returvare, så kan jeg se at vi har krediteret pengene den 2. juli allerede. Prøv at forhøre dig hos din bank, og ellers tag fat i os igen.
/Milena
Utrolig lett og stilig hjelm, verdt hver en krone. Sitter behagelig på hodet og er passe i størrelse :)
Tanja Renate Aakerøy Pedersen (Sandnessjøen)
11/07/2013
Rating: 5 of 5!
Sej hjelm, som min 7 årige dreng siger! god pasform og behagelig for ham at have på.
Marianne Jørgensen (Kastrup)
10/07/2013
Rating: 5 of 5!
Super flot hjelm. Nem at få til at sidde rigtig. Købt til min søn på 6 år.
Anders Hartmann-Andersen (Herlev)
28/06/2013
Rating: 5 of 5!
Den är fin och sitter bra. Funkar som den ska!
Linda Bailey (Simrishamn)
24/06/2013
Rating: 4 of 5!
Satt väldigt bra och passformen var skön. Jag rekommenderar denna _3
amanda forsgren (Blattnicksele)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
erittäin kevyt ja suojaavantuntuinen.. hyvä kypärä..
Erkka Hiltunen (Kiuruvesi)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
Loistava potta;)
Henry Säisä (Lahti)
24/06/2013
Rating: 4 of 5!
Hyvä kypärä on :-D
Marko koskela (Kaipola)
24/06/2013
Rating: 4 of 5!
God og behagelig at bruge. Ingen dårlige ting her fra.
Thomas Kjeldsen (Vejle)
21/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super fed hjelm i gul til dreng på snart 4 år. Hurtig levering trods den ikke var lagervare.
Morten Andersen (Ringsted)
21/06/2013
Rating: 5 of 5!
Bra och prisvärd hjälm. Storleksanvisningen är korrekt!
Amelie Wallenbro (Örebro)
20/06/2013
Rating: 4 of 5!
Hinta-laatusuhde kohdallaan!
Terhi Ahola
20/06/2013
Rating: 4 of 5!
Bra hjälm, jag låg mittemellan 2 storlekar och då rekommenderades den större men jag skulle nog tagit den mindre. Annars allt bra.
Klara Edstrand (Falsterbo)
13/06/2013
Rating: 4 of 5!
Mooie helm!
Ben Van De Laer (Aarschot)
10/06/2013
Rating: 5 of 5!
en ganske ude mærket hjelm som er nem at passer til både i størelsel og remme nemme at justere. og jeg syntes en god hjelm til prisen
niels anton jørgensen (Næstved)
04/06/2013
Rating: 4 of 5!
Den var litt stor og "klumpete"....
caroline engebretsen (Seljord)
04/06/2013
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hvor ærgerligt at den ikke faldt i god jord! Kunne det være at det måske er den forkerte størrelse? Vi bytter gerne og gratis til en anden størrelse.
/Milena
Oikein hyvin istuva ja hintansaväärti kypärä.
Antti Oravuo (Imatra)
04/06/2013
Rating: 5 of 5!
Helt OK. Sitter skönt enligt dottern.
Björn Stenström (Lund)
27/05/2013
Rating: 4 of 5!
godt fornøyd
Freddy Langmo (Drag)
14/05/2013
Rating: 5 of 5!
Snygg design,sitter perfekt, prisvärd Rekommenderas...:)
peter andersson (Örebro)
13/05/2013
Rating: 5 of 5!
mooie helm!
Twan den Haan (Lelystad)
05/05/2013
Rating: 5 of 5!
Toffe helm maar heb m helaas te groot besteld maar verder helemaal stoer.
Roy van den Broeke (Breda)
16/04/2013
Rating: 4 of 5!
Vi är nöjda!
Maria Hedin (Ljungby)
26/03/2013
Rating: 5 of 5!
Snelle levering, produkt is wat ik verwacht had en zou hier zeker weer een bestelling doen.
Daniëlle Schurgers (Beusichem)
09/03/2013
Rating: 5 of 5!
Godt
Martin Njue (København S)
16/01/2013
Rating: 5 of 5!
goede helm en veilig gevoel ,geen helm op niet steppen dus samen tevreden.
van overveld (Steenbergen)
31/12/2012
Rating: 5 of 5!
Nu har min dreng fået denne hjælm siden det sidste styrt han lavede og flækkede den gamle, denne hjælm er også rigtig god men han kunne bedre lide den gamle...
Birgit Jensen (Helsingør)
28/11/2012
Rating: 4 of 5!
Prisvärd!
Tina Andersson (Göteborg)
14/11/2012
Rating: 4 of 5!
Størrelsen stemmer,god pris..superbra hjelm...
Marco. vanderLinden (Norheimsund)
01/11/2012
Rating: 5 of 5!
God til prisen
Andreas Braagaard (Roskilde)
27/09/2012
Rating: 4 of 5!
Mooie helm,goede pasvorm,erg stoer
Kim Demarteau (Uithoorn)
25/09/2012
Rating: 5 of 5!
Super..snelle levering...
Jason Noordam (Oosterhout)
25/09/2012
Rating: 5 of 5!
Superbra hjälmar MEN spännet lossnar, skulle varit en "stopp" på remmen under hakan. Vi har tappat bort två spännen av tre...
Joanna af Kleen
15/09/2012
Rating: 5 of 5!
God oplevelse af min handel med SkatePro... Dejligt med info-sms'er..;o) Godt produkt... det er højst sandsynligt ikke sidste gang, vi handler med jer..;o)
Anna Kirkegaard (Randers SØ)
04/09/2012
Rating: 3 of 5!
Virker efter hensigten:)
Pernille Birch Hansen
30/08/2012
Rating: 2 of 5!
Fin hjelm, størrelsen stemmer godt. Mye for pengene! :)
Lisa Michaelsen (Mysen)
21/08/2012
Rating: 5 of 5!
Snelle levering, goede prijs maar bovenal een goed product!
Marc Schreuder (Rijswijk)
24/07/2012
Rating: 5 of 5!
Perfekt design och sitter bra! Lätt och bekväm!
Nick Pogossov (Uppsala)
14/06/2012
Rating: 5 of 5!
Svært fornøyd
Nina Bore Kleppe
01/06/2012
Rating: 5 of 5!
Det har været en stor fornøjelse at handle hos SkatePro. Vi købte først hjelmen en størrelse for lille, og det gik så let at bytte den, gratis returlabel og voila! ny hjelm modtaget til stor glæde for min søn på 9 år, der er MEGET glad for den. Han synes den er mega sej.
Lone Brith Folander (Værløse)
11/04/2012
Rating: 5 of 5!
De helm is ook prima!!!
FG Kist
30/03/2012
Rating: 5 of 5!
Den är mycket behaglig att ha på sig men kanske inte den snyggaste designen.
Robin Fors (Torslanda)
21/03/2012
Rating: 4 of 5!
en rigtig god skate hjelm. god pasform.dejlig let og luftig at køre med.
Tine Jørgensen (humlebæk)
29/11/2011
Rating: 5 of 5!
Lige ud af landevejen handel, perfekt.
Flemming Folvig (Ølstykke)
31/10/2011
Rating: 5 of 5!