×
MENU
×
Back |
SFR Skates

SFR Inline Inline Skate Wheels 4-Pack

EUR 17,95
 
(9)
Zoom
Diameter: 72mm
72mm
In stock (10 sets)
1 set

Qty.

1 set
2 set
3 set
4 set
5 set
6 set
7 set
8 set
9 set
10+

Qty.

1 set
2 set
3 set
4 set
5 set
6 set
7 set
8 set
9 set
10+

Qty.

1 set
2 set
3 set
4 set
5 set
6 set
7 set
8 set
9 set
10+

Qty.

1 set
2 set
3 set
4 set
5 set
6 set
7 set
8 set
9 set
10+
  Save for later
From same brand
Description

Original SFR wheels for inline skates.

Specifications
Wheel diameter:
64mm, 72mm, 76mm, 80mm
Wheel hardness:
82A
Bearings and spacers:
Not included
Wheels per pack:
4
Core material:
Nylon
Weight:
75g
reviews  
 
(9)
Hyvin toimii kiekot.
Antti P. (Evijärvi)
06/09/2018
Rating: 5 of 5!
voldoet goed maar geen super kwaliteit
erwin dieleman (Axel)
02/08/2018
Rating: 3 of 5!
Die Rollen sind nichts Wert und sind schon nach wenigen km abgefahren.
Fabian Zolliker (Dübendorf)
12/07/2018
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hallo Fabian,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut uns leid, dass du nicht ganz Zufrieden bist mit den Rollen. Du kannst uns gerne Fotos von den Rollen zukommen lassen, damit wir uns diese ansehen können. Wobei diese Rollen die du bestellt hast, sehr weich sind und somit auch nicht für lang Strecken fahren geeignet sind.

Schick uns Fotos an email@skatepro.de

/SkatePro
Tolle Rollen. Laufen an meinen Fitness-Skates wie geschmiert. Für Tricks sind sie mir persönlich zu groß und zu instabil. Habe bei Drehungen von vorwärts zu rückwärts und beim Fahren auf 2 Rollen ein vergleichsweise schwammiges Fahrgefühl. Für die lange Strecke sind sie dagegen super geeignet (und vermutlich auch gedacht).
Mike W. (Niedernhall)
23/05/2018
Rating: 4 of 5!
Prima wielen, zitten goed onder mijn skates. Ik gebruik ze voor recreatie/afstand skaten en dat gaat tot nu toe goed. Ik heb ze nog niet zo lang, dus over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen. Montage was makkelijk, de levering snel en ze rijden stukken beter dan mijn (hele) oude wielen, dus ik ben tevreden!
Anna O. (Tienhoven)
03/04/2018
Rating: 5 of 5!
Vaikea arvostella tuotetta tässä vaiheessa kun renkaat tulivat Samsonite-lentolaukkuun joten uskon niiden kestävän vähintään yhtä kauan kuin laukkukin.
Seppo J. (Helsinki)
06/04/2016
Rating: 5 of 5!
Top
Rutger Smits (Giessenburg)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Niet dezelfde wieltjes ontvangen die wij op de site gezien en besteld hadden. Opmerkelijk is dat de wieltjes (78 mm) wel voorzien zijn van hetzelfde typenummer, maar een andere kleur hebben en per wiel 40 gram zwaarder wegen. Dezelfde wieltjes maar dan van 76 mm wel correct, conform het bestelde, geleverd.
Cgg D. (Berkel en Rodenrijs)
23/10/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat vervelend dat de wielen niet niet hetzelfde er uitzagen! Zou je contact met ons op willen nemen, zodat we je kunnen helpen om dit probleem op te lossen? Zolang de wielen verder nog ongebruikt zijn, is het geen probleem om ze op onze kosten om te ruilen.

/laura
Varerne kom rigtig hurtigt og alt var af den ønskede kvalitet. Meget tilfreds med hele forløbet. Brugte i øvrigt delene til at reparere en trolley (lille kuffert) hvor hjulene skulle skiftes. Virker nu perfekt!
Christian Friis (Bagsværd)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!