MENU
Back |

Powerslide Playlife Inline Skate Wheels Set 8-pack

EUR 39,95
Powerslide skates
Zoom
Save for later
 set

Description

Complete wheelset for child skates.
durometer: 83A
16 x bearings, Abec5
8 x spacers (8mm)

Specifications

Wheel diameter:
76mm
Wheel hardness:
83A
Bearings and spacers:
Included
Wheels per pack:
8
Core material:
Nylon
Bearing precision:
ABEC-5

Reviews

Nice!
Francisco Javier (London)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
Good quality wheels for the money
Christine Wilson (nottingham)
10/02/2016
Rating: 5 of 5!
Tiptop. Die Rollen rollen wie sie sollen.
Peter Bättig (Zürich)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Super Preis-Leistungs Verhältnis
Michael Bayer (Wien, Landstraße)
19/05/2017
Rating: 5 of 5!
Die Lieferung war wie immer schnell. Hab mit der Lieferung die Augen meines Sohnes zum leuchten gebracht
Martin Enz (Lömmenschwil)
11/04/2017
Rating: 5 of 5!
Bei den Rollen kann man angesichts des günstigen Preises eigentlich nichts falsch machen. Qualität gut und Abnutzung im Rahmen.
Viktor K. (Esslingen am Neckar)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
Die Rollen sind sehr gut verarbeitet und die Kugellager laufen, nach etwas Einölen, sehr gut.
Jens Fleischer (Jülich)
17/11/2016
Rating: 5 of 5!
Ik ben erg tevreden met de wieltjes, lagers en spacers. Wel erg jammer dat de verpakking op verschillende plekken kapot was. De spacers waren daardoor verspreid door de hele verpakking, en ik mag van geluk spreken dat ik deze niet ben verloren. Het was een cadeau voor m'n vriendin, daarom erg jammer dat ik met zo'n verpakking moest aankomen.
Marcel Kruithof (Zwijndrecht)
13/05/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Dat is inderdaad behoorlijk balen en ook erg jammer. We zijn blij om te horen echter dat je wel alle onderdelen hebt ontvangen en hopen dat je vriendin er desondanks veel plezier van gaat hebben.

/Gwen.
Ik heb de wieletjes er meteen onder gezet, volgende dag gelijk uitgeprobeerd, en tot heden er nog steeds veel plezier van!
j. kuijpers (Schijndel)
05/08/2015
Rating: 5 of 5!
Ik heb ze besteld voor de lagers die erbij zaten die op deze manier goedkoper waren dan zonder wielen. Maar de wielen zijn ook erg goed.
A. Linders (Houten)
23/06/2015
Rating: 4 of 5!
Prutwielen ik kom er niet op vooruit.
Patrick Veldhuis (Lelystad)
01/10/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vanwege de kwaliteit van de wielen zijn deze wielen niet geschikt voor volwassenen, en raden wij ze alleen aan voor kinderen. Het spijt ons als je deze informatie hebt gemist.

/Laura
holder bedre end de hjul der var monteret på støvlen fra start
Heidi B. (Køge)
29/09/2014
Rating: 5 of 5!
De lagers van deze set rolden zo slecht dat ik ze weer heb terug gestuurd.
Bianca Behr (Hoogeveen)
21/07/2014
Rating: 1 of 5!
hadde abec 5 fra før å tenkte å bytte mot disse men de her triller mye dårligere enn mine 2 år gamle som fulgte med k2 skøytene mine
John Olav Einemo (Fjellhamar)
04/11/2013
Rating: 2 of 5!
Brukte lagrene til guttungens skøyter, og fikk et sett hjul som reserve til mine på kjøpet!
Sven Jostein Kro (Hovsherad)
09/07/2013
Rating: 5 of 5!
Prima! Alles paste prima in elkaar. Mijn skates rollen weer soepel!
Marjet Leentvaar-Hardeman (Schiedam)
10/06/2013
Rating: 5 of 5!
Hjulen är bra och prisvärda, lagren rullar på fint och det var mycket bra att båda typerna av distanser var med då verkligheten inte var som jag först riktigt trodde.
Kim Ardinge (Norrköping)
14/05/2013
Rating: 5 of 5!
hjulene fejler intet men samtlige lejer er døde efter første tur til Friday Night Skate! De dårligste lejer jeg til dato har prøvet og de er ikke mere end 14 dage gamle. jeg giver dem 2 ud af 5 mulige. Servicen er sublim hos skatepro og vil til hver en tid handle hos dem igen. servicen får 5 ud af 5 mulige. Brian - skatet i 22 år
brian jørgensen (Rødovre)
28/04/2013
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans. Mycket bra hjul för pengarna, bara kört med dom inomhus än så länge, men har ingenting att klaga på. Ett litet minus var att förpackningen var bruten när jag fick hjulen. Dock så kontrollerade jag att allt var med och oskadat innan jag bytte, så det var ingen större fara. Ett litet misstag bara, inget som drar ner betyget.
Thomas Rooth (växjö)
20/03/2013
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Thomas. Vi är glada att höra att allt ingick i förpackningen, trots att den var bruten. Vi är vanligtvis mycket noga med att packa alla objekt väl, så att de inte kommer att rivas eller går sönder. Tyvärr händer det ändå då och då, i särskilda under transport. Vi ber om ursäkt för besväret och kolla en gång till, när vi packar.

Bästa hälsningar,

Milena
SkatePro
jag fick mina däck som jag använder till 2st sparkcyklar:leveransen fungerade och inga problem med däcken
Mats Mattsson
10/10/2012
Rating: 4 of 5!
Prisvärda hjul Snabb sevice
Micke Sjödahl (Nässjö)
17/07/2012
Rating: 5 of 5!
Super service, og super produkt - virker fint til min datters behov.
Simone Olsen (Herning)
29/05/2012
Rating: 5 of 5!