MENU
×
Back |

Powerslide Infinity Inline Skate Wheels 2010, 85A, 4 pack

EUR 29,95
Powerslide skates
Zoom
Hurry! Only 1 in stock
 set
  Add to wishlist

Description

Inline fitness wheel with 6-spoke hub.
Set with 4 wheels

Specifications

Wheel hardness:
85A
Wheels per pack:
4
Core material:
Nylon

Reviews

Helt topp hjul. Oppleves som litt harde på gammel asfalt, men er supre på ny og jevn vei. (Har fått opp gjennomsnittsfart etter disse er montert :-))
Audun Abrahamsen (Mosby)
31/07/2014
Rating: 5 of 5!
Goede wielen, was benieuwd naar de hardheid, maar dat pakt goed uit! Erg tevreden! Zeker prijs kwaliteit verhouding!
Rob F. (Maasbracht)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Fungerar mycket bra
Anders O. (Kungälv)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
Tycker dessa hjul går och håller bäst för min åkning!! Kan rekomenderas!!
Tommy Svanström (Lycksele)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra hjul
Lars-Ove Pettersson (Munkfors)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
Toimii erittäin hyvin myös pyörätuolin eturenkaina. Hyvä hinta-laatusuhde.
Kalle Andersson (Porvoo)
08/04/2014
Rating: 4 of 5!
EI testattu, mutta pääällisin puolin OK.
Raimo Lappalainen (Helsinki)
26/03/2014
Rating: 5 of 5!
Prima wielen, heb ze als voorwielen in mijn rolstoel geplaatst. Dit omdat scatewielen lekker rijden. Ze zijn prima, en het staat ook nog goed. Enne door er 4 te hebben aangeschaft heb ik er 2 reserve voor als er iets stuk gaat.
Fons Osseweijer (Zwolle)
16/09/2013
Rating: 5 of 5!
Tuotteet hyviä. Homma toimi kuten pitikin.
Antti Mäkivirta (Anjalankoski)
13/09/2013
Rating: 5 of 5!
Meget raske og lette hjul. Benyttet disse på rulleski, og motbakkene går som en lek. Litt ustabile i stor fart på flater, mulig på grunn av lav vekt.
Thor Inge Tollehaug (Vestfossen)
02/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bytte ut ytterhjulen - hjulet längst fram och längst bak - till dessa för att få bättre manöverförmåga samt att de rullar lättare - har 84 mm hjul i mitten. De tycks vara bra hjul. Tyvärr använder SkatePro Schenker för vidareleverans i Sverige och de är värdelösa och omoderna - bl a skickar de aviseringen via brev istället för SMS, vilket tar ytterligare 2 dagar.
Niklas Kenez (Lund)
27/07/2013
Rating: 5 of 5!
Super fine hjul :)
Michael Jeremiassen (Esbjerg Ø)
23/07/2013
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra hjul, har rullat ca. 10mil och det syns knappt på dom. Mkt lättrullade och känns lika mjuka som mina gamla 80A.
Anders Gälman (Kalix-Nyborg)
08/07/2013
Rating: 5 of 5!
Dessa verkar bra, kört en runda. Och med nya kullager så blev det nog 20sek lägre snitt-tid. Skatepro skickade snabbt men Schenker drog ut på det några dagar. I det stora hela bra betyg.
Henrik Hellstenius (Löddeköpinge)
24/06/2013
Rating: 4 of 5!
Hyvät pyörät, hieman tärinää johon kuitenkin tottui nopeasti. Kuluminen maltillista jopa tälläisellä +120kg jantterille.
Sami Sallinen (SALO)
10/06/2013
Rating: 4 of 5!
Helt simpelt ...godt slidstærkt og hurtigt hjul ( og så var de hurtigt leveret)
Torben Elnebo
05/06/2013
Rating: 4 of 5!
Olen ollut tyytyväinen renkaisiin.
Teemu Leskinen (Kitee)
28/05/2013
Rating: 4 of 5!
Aivan ok näin edullisiksi renkaiksi
Manu Koponen (Varkaus)
21/05/2013
Rating: 5 of 5!
Aivan ok näin edullisiksi renkaiksi
Manu Koponen (Varkaus)
21/05/2013
Rating: 5 of 5!
Mycket bra.
Tommy Borg
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
Har anvendt hjulene indedørs i Farum Arene og de står urokkeligt fast få det underlag. Det er kun mine evner der satte begrænsningen. Hjulene er fine indedørs og jeg har ikke prøvet dem udendørs endnu. Min karakter er afgivet pga. lav pris set i forhold til det gode grip.
Kim Hejnesen (Kbh. S)
31/10/2011
Rating: 5 of 5!
Super god service. Min vare kom inden for den forventede tid, og lever helt op til mine forventninger.
Christian Andersen
09/09/2011
Rating: 5 of 5!