MENU
Back |

Powerslide Conquest Inline Skate Wheels set 8-pack Complete

EUR 44,95
Powerslide skates
Zoom
Save for later
 set

Description

Complete Wheel and bearing set containing:

  • 8 x 76mm 83a wheels.
  • 16x Wicked ABEC 5 Carbon Steel bearings.
  • 8x 8mm Aluminum spacers

Specifications

Wheel diameter:
76mm
Wheel hardness:
83A
Bearings and spacers:
Included
Wheels per pack:
8
Core material:
Nylon
Weight:
70g
Bearing precision:
ABEC-5

Reviews

Very happy. Have brought new life to my skates. Would definitely buy again.
Neil M. (Cleeve Prior)
31/05/2017
Rating: 5 of 5!
Passade perfekt på mina gamla inlines..som nya igen!
Johan L. (Ljungbyholm)
16/08/2017
Rating: 5 of 5!
Bra produkt och snabb leverans.
Richard Vikström-Öhman (Rosvik)
17/05/2017
Rating: 4 of 5!
Laufen super
Holger Lenhard (Witten)
11/11/2016
Rating: 5 of 5!
Goede service, snelle levering. Wieltjes bevallen goed!
Evelyn Monsma (Ridderkerk)
06/07/2016
Rating: 5 of 5!
Świetne kółka do jazdy rekreacyjnej
Magdalena Z. (Grodkow)
01/07/2016
Rating: 5 of 5!
Bon produit et envoie rapide
Billard lydie (St ouen sur loire)
02/06/2016
Rating: 5 of 5!
RAS produit conforme à la description je recommande.
caron kevin (etaples sur mer)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
roues de bonne qualité. Très satisfaite. Livraison rapide
Sylvie D. (Essen)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super Rollen für mich genau richtig
Nico Mauersberger (Erding)
18/09/2015
Rating: 5 of 5!
Bardzo fajne kółeczka - trochę mniejsze i trochę bardziej miękkie od moich poprzednich. Fajnie się jeździ, odrobinę wolniej i stabilniej. Polecam
Maciej O. (Warszawa)
17/09/2015
Rating: 5 of 5!
Renkaat oli hyvät. Toimitus aika 8pv. Mutta kait se niin on että hyvää kannattaa odottaa.
petri k. (oulu)
23/07/2015
Rating: 4 of 5!
Supre hjul!
Stian Odden (Slattum)
09/07/2015
Rating: 4 of 5!
Na een tijdje inrijden bevallen deze wielen erg goed. De montage ging als vanzelf, en dat voor de 1e keer!!
Marcel Kemmerling (Hengelo)
14/06/2015
Rating: 4 of 5!
Prima wielen en als verassing zaten er tóch lagers bij (die heb ik nog niet in gebruik genomen want mijn "oude" lagers waren nog uitstekend.
Frank Rutten (WAALRE)
14/05/2015
Rating: 5 of 5!
Hjulsettet var litt mørkere enn på bildet, men alt var med som beskrevet, det rare var at alle spacere passet unntatt på ett hjul hvor det var trangere senter på, men brukte bare spacer fra gamlehjulet på den. Lager og alt funket godt. det som imponerte var at jeg bestilte på en søndag og varene var levert onsdag. så konklusjon er at det er her jeg kommer til å handle mine varer for blades.
Eivind Weng Kleve (Skåla)
21/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fijne wielen! Vlot te monteren en goede grip. Enkel bij vochtig wegdek schuiven ze snel weg, maar dat lijkt me logisch.
David Eersels (Herent)
14/01/2015
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans har inte provat hjulen ännu. Spacern passade inte fick använda gamla nya hade för stor innerdiameter. Har dock gamla inlines kan vara ny standard nu.@
Lars Wessling (Åsa)
30/09/2014
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Tråkigt att höra att spacern inte passa.

Det finns två olika spacer 6mm och 8mm.

Passar dom inte kan man alltid använda spacern som sitter på dina gammla hjul.

Har du fler frågor eller funderingar kring detta får du gärna kontakta hos på: email@skatepro.se

Vänliga hälsningar
Martina
Jag är mycket nöjd med hjulen, bra grepp,håller bra,rullar bra. Synd att hösten kom så fort :(
Fredrik Ståhlbom (Varberg)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
Paketissa tulleet laakerit keskinkertaiset. Renkaat ok.
Vesa K. (Joensuu)
30/07/2014
Rating: 3 of 5!
Alt i orden, handler gerne her igen.
Henrik T. (Ribe)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Prima wieltjes! Rollen soepel. Als je geen ervaring hebt met het verwisselen van wieltjes is het wel handig om even te googlen hoe het precies moet, bijgeleverde spacers waren voor mij niet de goede, maar die uit mn oude wielen passen perfect in de nieuwe. Voordat ik deze wielen kocht had ik geen idee wat spacers waren, maar door google was ik daar snel genoeg achter. Ook wist ik niet hoe ik de lagers en spacers uit het wiel moest krijgen, maar via google een filmpje gevonden en toen kon ik het zelf ook. Wel moest ik even opzoek naar iets om de lager uit het wiel te halen. Tip: koop er een skatetool bij, scheelt je een hoop tijd!
K. Elk (Beneden Leeuwen)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
They are what I supossed. I hope they still working for so long
N. Jover (Almansa)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Mooi setje wielen,rollen lekker en passen perfect.
Nico Offerman (Schiedam)
19/04/2014
Rating: 5 of 5!
Bra hjul som är genomsynliga men verkar svarta. Spacer och abec ok,
Stefan Heinze (Vänersborg)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Super wieltjes! Niets op aan te merken
Sabine Mulder (Kapelle)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Prima wieltjes. Snel bezorgd, alles aanwezig en een leuke prijs! De wieltjes skaten erg fijn.
Claire Schlechta (Arnhem)
11/10/2013
Rating: 4 of 5!
snabb leverans och bra hjul.....mycket +
linda andersson (Parainen)
08/10/2013
Rating: 5 of 5!
Underbara hjul som gör vilodagarna betydligt bättre när jag plockar fram mina inlines! Lätta att montera och mycket snabb frakt! Är mycket nöjd med både service och produkt!
Emma Stenius (Kalmar)
26/08/2013
Rating: 5 of 5!
Toimivat pyörät. Kaupoista oli 76-milliset päässeet jo loppumaan mutta onneksi täältä löytyi.
Antti Lankinen (Oulunsalo)
08/08/2013
Rating: 5 of 5!
In winkels zijn deze wielen haast niet meer te krijgen en de prijzen die ik hoorde waren absurd. Snel bezorgd, netjes verpakt. Lagertjes in de wielen drukken en in de wieltjes in de skates monteren kostte 10 minuten. Prima wieltjes.
Eric van Uden (Lent)
05/08/2013
Rating: 4 of 5!
Kant en klaar, ze zaten er zo onder. Skaten gaat nu zelfs nog beter, lekkerder en sneller dan met de orginele wielen toen ze nog nieuw waren. Heel goed setje, goed prijs-kwaliteit
Astrid Hansen (Austerlitz)
24/07/2013
Rating: 4 of 5!
prima wielen voor een prima prijs! complete set, makkelijk te installeren....
Monique Franken
15/06/2013
Rating: 4 of 5!
Bra hjul
Robert Sommerstein (Skurup)
06/06/2013
Rating: 4 of 5!
Bra information/instruktion. Har provåkt och nya hjulen funkar bra. Helt nöjd med både prudukt och leverans.
Patrick Eriksson (Varberg)
21/09/2012
Rating: 4 of 5!
Har inte hunnit ta någon tur efter det att jag bytt hjulen på mina inlines. Produkterna kom snabbt och det var inga problem att byta.
Erik Flenhagen
14/10/2011
Rating: 4 of 5!
Helt ok snabb och bra service.... janssongefle
Håkan Jansson (forsbacka)
04/08/2011
Rating: 4 of 5!
Fick ett par bra hjul och bra lager till en vettig peng och snabb frakt. Kort och gott, väldigt nöjd!
Joakim Bergstrand
27/06/2011
Rating: 5 of 5!
bra
Therese Östlund (OCKELBO)
27/06/2011
Rating: 5 of 5!
Meget bra!!!
Bjørn Smauget (Rong)
27/06/2011
Rating: 5 of 5!
mycket nöjd med förhandsinformationen på sidan innan köp och sen den snabba leveransen. Mycket pålitligt. Om just denna produkt kan jag säga att monteringsanvisningarna var något undermåliga så för en ovan så var det inte helt lätt att få ihop det - det blev intge helt OK faktiskt. Men vi köpter fler produkter så i det stora hela är vi mycket nöjda!
Nina Stridh Stenberg
11/06/2011
Rating: 4 of 5!
godt hjul til prisen kan varmt anbefales
Michael Pedersen
29/05/2011
Rating: 3 of 5!
Grymt prisvärd. Helt nytt paket gör det lätt monterat utan kladd till ett pris som motsvarar billiga lager.
Tommy Uzelac (Västerås)
16/05/2011
Rating: 5 of 5!