MENU
×
Back |

K2 Performance Complete Inline Skate wheels 8-Pack

EUR 59,95
K2 skates, snowboards, skis and gear
Zoom
 pcs
  Add to wishlist

Description

K2 Performance Inline skate Wheels are designed for outdoor skating. It is an energetic all-round type wheel. It has a good amount of rebound mixed with a well balanced mix of grip, speed and durability.

This set of inline skate wheels include:

8x K2 wheel
8x 6mm alu spacer
16x ILQ-7 bearings

Wheels, bearings and spacers are assembled, for easy replacement.

Specifications

Wheel diameter:
80mm, 84mm
Wheel hardness:
82A
Bearings and spacers:
Included
Wheels per pack:
8
Core material:
Nylon
Bearing precision:
ILQ-7

Reviews

Very fast delivery, great wheels and so handy they come with wheels and bearings. Good ones at that. Trusted brand.
Scott S. (Salford)
29/09/2016
Rating: 5 of 5!
Very happy with the product. very efficient delivery. Thanks
Chiara D. P. (Sutton)
04/07/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr zufrieden mit den Rollen. Würde ich wieder kaufen.
Annett B. (Everswinkel)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Mußten leider gegen die kleinere 76mm-Variante umgetauscht werden, da die 80mm-Rollen einen Tick zu groß waren für meine alten Rollerblade-Schalenschuhe (Hinterrad klemmte im Hinterbau). Abwicklung war problemlos, die Rollen an sich sind sicherlich sehr gut...
Ralph Stenzel (Fürth)
24/08/2017
Rating: 5 of 5!
Excellent produit. Rapide à monter.
LACAZE Eric (Mexy)
14/08/2017
Rating: 5 of 5!
200km rullattu. Laadukas setti laakereineen.
Niko Ritvanen (Rajamäki)
14/08/2017
Rating: 5 of 5!
Jättebra att man kan köpa hjul av eder Håller i alla väder även på blöta banor.
tommy jonsson (gävle)
27/07/2017
Rating: 5 of 5!
Livraison rapide . Bonnes roues
Challe David (Gonrieux)
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
Meget godt fornøyd med service og produkt.
Tor Hauan (Fåberg)
22/06/2017
Rating: 5 of 5!
Rollen einfach nur toll
Marco Hilger (Mönchengladbach)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Top! Laufen, wie geschmiert.
Michael Bayer (Wien, Landstraße)
19/05/2017
Rating: 5 of 5!
Bin sehr zufrieden
Barbara Rossmann (Villach)
19/05/2017
Rating: 5 of 5!
Sehr gute Rollen. Preis Leistung passt perfekt. Würde ich jederzeit wieder bestellen
Michael Schillinger (Teningen)
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
ok OK
Bo Ginlund (Mariehamn)
18/04/2017
Rating: 4 of 5!
Produktet virkede til at være af god kvalitet. Desværre passede de ikke. Diameteren på hullet i midten var for lille. Jeg var ikke opmærksom da jeg bestilte dem, troede at hulstørrelsen var standard. Jeg var kun opmærksom på den ydre diameter og hjulets hårdhed. Det var ikke tydelig nok for mig at der også var forskellige diameter på hullet i midten. Måske skal i være mere tydelige omkring dette på jeres webside!
Erik Rasmussen (Løgumkloster)
16/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Tak fordi du tager dig tid til at give os feedback, den slags hjælper os meget med at forbedre os. Jeg beklager hvis det ikke har været tydeligt nok at sættet kom med 6 mm. spacers, K2 har valgt 6 mm. hjulbolte som standard i deres kollektion, derfor kommer K2 hjulene med 6 mm. spacers fra fabrikken. Hvis du ellers er glad for hjulene kan du pille spacerne ud af dine gamle hjul og ombytte dem der sidder i K2 med dine gamle spacers. Du kan også købe 8 mm. spacers her på hjemmesiden. ellers er du velkommen til at beytte dig af vores 365 dages retur og ombytnings ret og sende det ind til os med den returlabell der fulgte med ordren. Er du i tvivl om noget angående ombytning, finde et alternativ eller hvordan man skifter spacers, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 500 333 eller email@skatepro.dk /Bjarke
Wieltjes voldeden aan de verwachting, incl passende lagers voor K2 skates. Rijden weer heerlijk soepel.
Hans van der Goes (Pijnacker)
12/10/2016
Rating: 4 of 5!
Livre vite ... Je usi ssuepr content des roues , un peu décu par les roulements mais de tres bonne facture tout de même...
Ginisty herve (Labège)
05/10/2016
Rating: 4 of 5!
Prima wieltjes, en vrij snel in huis.
Rafal Aszyk (Klundert)
30/09/2016
Rating: 5 of 5!
Hyvät pyörät
Juha Kinnunen (Siilinjärvi)
21/09/2016
Rating: 5 of 5!
Prima wieltjes en lagers!
C. v. D. (Oisterwijk)
15/09/2016
Rating: 5 of 5!
Super
Adam Kłos (Gdańsk)
14/09/2016
Rating: 5 of 5!
Kaikki toimii hyvin. Edellisiin kuluneisiin pehmeähköihin rankaisiin jo tottuneena renkaat oli alussa kovan tuntuiset mutta kun on tottunut koviin renkaisiin niin pelaa kyllä hyvin tuollaisilla noin 30 kilometrin lenkeillä.
Olavi Salminen (Oulu)
18/08/2016
Rating: 5 of 5!
Bra hjul - klart skönare med lite hårdare hjul när asfalten på cykelvägarna inte alltid är den allra bästa. Känns också som de håller bättre. Nöjd amatör.
Staffan Bernheim (Floda)
17/08/2016
Rating: 4 of 5!
Bra hjul!!!
Toni karjaluoto (Bohus)
27/07/2016
Rating: 5 of 5!
Lieferung und Wahre einwandfrei, Shop top und immer preiswert.
Roman B. (Chemnitz)
25/07/2016
Rating: 5 of 5!
Super produit ! Pleinement satisfait ! ;)
L. Grégory (Houilles)
20/07/2016
Rating: 5 of 5!
Hyvin pelittää, helppo vaihtaa.
Timo K. (Vaasa)
07/07/2016
Rating: 4 of 5!
Är andra gången jag köper de här ifrån er tycker de är prisvärda
göran ljungberg (svärtinge)
05/07/2016
Rating: 4 of 5!
Muuten ok, mutta sisältää pienet holkit 6,3 mm
Hannu Korhonen (Litmaniemi)
05/07/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Renkaiden tuotetekstissä on mainittu, että mukana tulee 6 mm holkit :) Jos kuitenkin olet epävarma siitä, mitä ja minkäkokoisia osia tuotteen mukana tulee, asiakaspalvelumme auttaa oikein mielellään asian selvittämisessä. Meihin voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse 09-31584390 tai sähköpostitse osoitteeseen email@skatepro.fi /Eija
Muuten hyvät mut kuluu todella nopeaan joku 500km ja melkee loppu
Kaipiainen janne (Poitsila)
05/07/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Todella harmillista, ettet ole tyytyväinen renkaisiin! Renkaiden käyttöikään vaikuttaa useita eri tekijöitä, kuten tien pinta, tekniikka ja luistelijan paino, mutta 500 km on melko pitkä näille renkaille. Jos haluat kestävämmät renkaat, kannattaa tällöin tutustua esim. Matterin renkaisiin. Ne ovat hintavampia, mutta hyvin kestäviä johtuen niissä käytetystä kumiseoksesta. /Eija
Super. Die Härte zahlt sich im Stadtverkehr voll aus. Bei Nässe natürlich rutschiger.
Florian M. (München)
22/06/2016
Rating: 5 of 5!
ok.
Jani V. (Lahti)
21/06/2016
Rating: 4 of 5!
Bra hjul, :)
Mikael Andersson (Torsås)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Kovassa käytössä ovat ja hyvin pelittää.
Arja M. (Vaasa)
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
Bestens
Stefan Lange (Bochum)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
bonnes roues
Dominique DECRIEM (la martyre)
02/06/2016
Rating: 5 of 5!
Einwandfreie Ware zu Top Konditionen.Umbau war wirklich einfach.
Gregor D. (Kevelaer)
27/05/2016
Rating: 5 of 5!
OK hyvä
Markku pelander (Vimpeli)
26/05/2016
Rating: 5 of 5!
De wielen zijn prima en de montage was heel eenvoudig. Mijn skeelers zijn weer als nieuw. De levering was ook snel.
Evert D. (Groningen (Nederland))
26/05/2016
Rating: 5 of 5!
Fornuftige hjul og lejre til prisen. Kan sagtens anbefalese til almindeligt brug...
steffen h. (Aalborg Øst)
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hjulene går så det suser! Er så klar for å nyte sommeren nå! Takk SkatePro
Tone Annie Hellevik (Oslo)
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Bra beskrivning på hemsidan, kände mig trygg med köpet och mycket riktigt passade hjulen när jag satte på de nya hjulen hemma.
Thomas Johansson (Mölndal)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hyvät rullat, kestävät n. 1000 km luistella
Pasi Kosonen (RAIKUU)
17/05/2016
Rating: 4 of 5!
Moikka. Muutama lenkki takana ja renkaat tuntuvat hyviltä.
Jari Sinisilta (Hämeenlinna)
06/05/2016
Rating: 5 of 5!
Goede wielen. Al een aantal kilometers op gereden. De levering was heel snel.
Marieke Dekkers (Etten-Leur)
05/05/2016
Rating: 5 of 5!
Helemaal blij met mijn nieuwe wieltjes
Angelique V. B. (Sprang-Capelle)
04/05/2016
Rating: 5 of 5!
Kiitos ! Tuote jonka tilasin vastaa odotuksia. Käytössä en ole vielä ehtinyt kokeilla.
Eero K. (Viinijärvi)
27/04/2016
Rating: 4 of 5!
Gode hjul :)
Nina Jensen (København V)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
Mit der gelieferten Ware bin ich zufrieden.
Mitischka Alfred (Altensteig)
09/04/2016
Rating: 5 of 5!
Alles bestens, die Rollen wurden ausgetauscht, alles passt. Lieferung und Verpackung alles gut.
Heike T. (Wustermark)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Après un contact téléphonique et un conseil de vive voix, j'ai suivi votre avis . J'ai eu l'agréable sensation d'être attentivement écouter lorsque je vous ai exposé mes difficultés. Je suis entièrement satisfait de ce produit. Merci mille fois.
Villate olivier (Lège-Cap-Ferret)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Hjulene fungerer kjempe bra ! God service og rask levering ! :-)
Andre Støvset (Skjerstad)
13/10/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Per hedblad (Skellefteå)
08/09/2015
Rating: 5 of 5!
Fungerar perfekt. Helt OK.
Jan L. (Malmö)
25/08/2015
Rating: 5 of 5!
Super schnelle Lieferung. Sehr gut verpackt. Bis jetzt habe ich knappe 25 km. Gelaufen auf teilweise sehr rauer Oberfläche und kaum oder kleine Abnutzung. Kann ich nur empfehlen.
Eduard Laksa (Minden)
25/08/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvät ja laadukkaat pyörät.
Jakke Hyvärinen (Tampere)
30/07/2015
Rating: 4 of 5!
prima wielen
Ekaterina K. (Amsterdam)
28/07/2015
Rating: 5 of 5!
Mooie set wielen, ook snel geleverd. Ik kwam erachter dat de spacers in deze wielen te klein waren voor mijn skates. Gelukkig had ik de oude wielen nog en na wat advies per mail de oude spacers in de wielen overgezet en rollen maar! Meteen daarna bij skate-pro nieuwe lagers voor een andere set skates besteld.
Jan B. (Utrecht)
24/07/2015
Rating: 4 of 5!
super Material, schnelle Lieferung freundlich über alles
Thomas T. (Tönisvorst)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
Goede wielen incl. gemonteerde lagers voor algemeen gebruik. Gunstige prijs.
Alien Nauta (Valthermond)
14/07/2015
Rating: 4 of 5!
Renkaat on juuri sellaiset kuin pitääkin.
Jukka Pekkarinen (Kuopio)
14/07/2015
Rating: 4 of 5!
Inderdaad ze bollen goed. Levering duurde iets langer, had niet verwacht dat dit helemaal uit Denemarken moest komen.
Kristophe H. (Buggenhout)
09/07/2015
Rating: 4 of 5!
Erittäin hyvät ja vieläpä koko setti. Olen tyytyväinen.
M. Virtanen (Nurmijärvi)
09/07/2015
Rating: 5 of 5!
Nach gut 200km habe ich nichts zu beanstanden. Schnell, wendig und frei von ungewollten Geräuschen roll ich meine Strecken ab. Ein bisschen ölen der Lager beim Einbau schadet nicht. Definitiv besser als die Standardrollen bzw. Lager.
Marcus K. (Bad Dürrenberg)
06/07/2015
Rating: 5 of 5!
Prima wieltjes, en vrij snel in huis. Met snelle hulp van SkatePro ook de spacers in no time kunnen vervangen.
M. Valkonet (Houten)
01/07/2015
Rating: 4 of 5!
Mycket bra hjul. Väldigt nöjd. Glider fram
Per Lindfors (Bromma)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
Kører super godt!!!!
Christian K. S. (Lille Skensved)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
heel goed
marco v/d linden (Hoogvliet Rotterdam)
13/06/2015
Rating: 5 of 5!
Super Ware. Danke.
Sven Klenner (Erkrath)
11/06/2015
Rating: 5 of 5!
wie beschrieben. einfacher einbau. qute qualität.
Theresia Werner (Bremen)
21/05/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvät ovat ainakin RBK 8K Lätkäluistimissa ulkokäytössä, matolle vakiot Labeda 80mm 78A. Nopeat vaihtaa mukana tulevien laakereiden ja holkkien johdosta.
Jaxxa Rolleri
30/04/2015
Rating: 4 of 5!
Jag är supernöjd med hjulen!
Hans Åhl (Borlänge)
22/04/2015
Rating: 5 of 5!
Toppen
Lasse Wathne (Partille)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg synes at de hjul og lejer virker helt upåklageligt, der er intet at bemærke andet end det er virkeligt godt.... hilsen Michael
michael bo hansson (Valby)
03/07/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvät renkaat, laakerit ja holkit mukana.
Jari Koistinen (Helsinki)
26/06/2014
Rating: 5 of 5!
Fine hjul til prisen
Morten Guldberg (Storvorde)
17/06/2014
Rating: 4 of 5!
Een goed product.
B. de Korte (Venlo)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Enkelt att beställa, bra grejor, snabba leveranser och bra återkoppling hela vägen.
Eva H. (Halmstad)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
kanonhjul! perfekt med lager redan i hjulen bara att klippa dit.
peter andersson (Kumla)
01/04/2014
Rating: 5 of 5!
Suveränt, bra beskrivning så jag köpte rätt :-)
kristoffer hedlund (Umeå)
22/07/2013
Rating: 5 of 5!
Helemaal prima!
Nick van der Linden (Alblasserdam)
22/07/2013
Rating: 5 of 5!
jättebra hjul
Tommy Jonsson (Gävle)
11/07/2013
Rating: 5 of 5!
prima wieltjes voor de wat ervarener skater. Betaling en levering prima. Zeker voor herhaling vatbaar.
Erik Ritmeester (Alkmaar)
02/07/2013
Rating: 5 of 5!
Helemaal goed!
Inger Ultzen (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode hjul og lejer.
Jon André Adsersen
30/06/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt tilfreds
Mona Ravn
21/06/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode hjul og lejer til en fornuftig pris:)
Viktor Petersen (Holbæk)
06/06/2013
Rating: 5 of 5!
Prima wielen. Voldoet aan mijn verwachting. De bestelling is ook volgens aanbieding verlopen. Aanrader dus!
P.A. Lieman (Landsmeer)
27/09/2012
Rating: 5 of 5!
funkade bra :)
Thomas Andersson (Luleå)
15/07/2012
Rating: 4 of 5!
Et super lækkert sæt hjul med gode lejer. Hurtig levering, super service.
Henriette Hoé
20/06/2012
Rating: 5 of 5!
Føles som at gå på vand med de hjul. Mærker ikke meget til brusten mm.
Mie Jakobsen
02/05/2012
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode hjul
Pia Holm (køge)
18/04/2012
Rating: 4 of 5!
Förväntade mig något bättre när det gäller kullager, dock är jag ändå nöjd. Mycket bra!
Nick Pogossov (Uppsala)
12/04/2012
Rating: 5 of 5!
Kan weinig aan wieltjes fout zijn, maar goed...
Kees de Haas (Dordrecht)
13/10/2011
Rating: 5 of 5!
De virker gode. Hjulene er dog lidt blødere, end jeg havde forventet. Måske fordi de er lidt større end de oprindelige hjul.
Jan Oldrup (Herlev)
12/08/2011
Rating: 4 of 5!
Som forventet modtog jeg dem dagen efter jeg havde bestilt. Produktet er som forventet, så kan kun sige Thumbs up.
Anders Andersen (Esbjerg)
04/08/2011
Rating: 4 of 5!
God service og lynhurtig levering. Nemme at udskifte, og ellers findes der en vejledning her på hjemmesiden, som er nem at følge ;-) Har kun ros til både SkatePro og produktet.
Anja Aagaard Shange
02/08/2011
Rating: 5 of 5!
Helt som forventet :-)
Jesper Nygaard
14/07/2011
Rating: 5 of 5!
Orunda hjul. Kullager OK.
Mats Andersson (Lund)
13/07/2011
Rating: 2 of 5!
SUper enkel og effektiv bestilling og levering Let at montere og så bare derudafffff DUMT KLISTERMÆRKE ;-)
Morten Sieling
27/06/2011
Rating: 5 of 5!
De här hjulen var lite smalare än mina förra, så de fastnade i spjälorna på en bro, med skrubbsår till följd. Annars är de bra, känns snabba och smidiga. Dock verkar de slitas ner ganska snabbt, antagligen för att de är ganska mjuka.
Martin Andersson
20/06/2011
Rating: 4 of 5!
Ett klart prisvärt hjul. Varken mer eller mindre. Jag e nöjd helt enkelt
Linus Nilsson (Hägersten)
23/05/2011
Rating: 3 of 5!
Et super billigt sæt hjul med gode lejer. Hjulene er ret bløde hvilket gør dem behaglige at køre på og giver et godt vejgreb, men det betyder samtidig at de hurtigt er slidt væk. Alt i alt et udemærket hjulsæt til et par motionsskøjter og et køb til prisen.
Martin Bo Jensen
09/07/2010
Rating: 4 of 5!
Virkelig lækre hjul, dog skal man lige huske at tjekke diameteren på ens hjulbolte inden, da jeg havde problemer med dette... Leveringen var hurtig og god, og da jeg ikke kunne finde ud af det med hjulboltene kontaktede jeg naturligvis Skate-Pro som hjalp mig... Så hvis man ikke lige har helt styr på det med udskiftning af hjul, kan jeg varmt anbefale Skate-Pro. De kontaktede mig endda på tlf, for at høre til, om jeg kunne finde ud af det. Tak for en god service.! Stefanie !
Stefanie Sandbæk (Thisted)
15/05/2010
Rating: 5 of 5!