MENU
×
Back |

Powerslide Roadrunner PU Inline Skate Wheel

EUR 17,95
EUR 22,95 SAVE EUR 5,00
Powerslide skates
Zoom
 pcs
  Save for later

Description

Replacement wheel for road surfaces;
150mm x 30mm, 83A hardness
Incl. spacer and framespacer

Fits the Powerslide Nordic skates

Reviews

Pian 8000km skikeilyä takana, ja kolmas rengaskerta menossa. Ostin nyt neljänneksi rengaskerraksi nämä PU-renkaat. Asensin siis renkaat formula-rollaattoriini, eli VX Twineihin. Skiken tavallinen laakerisysteemi sopii suoraan. Työstin kuitenkin pariin renkaaseen "reverse lock""-systeemiä varten urat. Ja sitten menoksi. Ilmakumirenkaita kovemmat PU-renkaat vaativat sileän tien pinnan. Karkealla, vahalla asfaltilla tärinä tuntuu nilkoissa. Muuten tuntuma on hyvä ja liu'ut pitempiä, kuin kovapaineisilla ilmakumipyörillä. Jarrut toimivat hyvin - pienen kitinän säestäessä. Renkaat ovat aavistuksen painavammat, mitä ei ollenkaan huomaa käytössä. Eivät puhkea, joten varapyörä ei ole nyt välttämätön varuste. Kuivalle kelille ja sileälle tienpinnalle hyvät.
Heikki K. (Kallunki)
13/08/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvin huilaa :) kovuus sopiva jopa lapin teille. Ei tarvi olla kaksista myötästä kun menee pelkästään alkuvauhdeilla ja kyykyssä kilometritolkulla..
Ville K. (Raiskio)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Świetne koła do jazdy po ubitym podłożu. W połączeniu z dobrymi łożyskami pozwalają na jazdę z prędkościami rowerowymi :)
Radosław G. (Warszawa)
17/05/2017
Rating: 5 of 5!
Asensin nämä renkaat Skikeen. Rengaskoko kun on kaikelta osin täysin sama. Toimivat loistavasti. Ovat puhkeamattomat ja nopeat, lentokelin renkaat.
Raimo P. (Oulu)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Ihan jees, jarrut on kyllä noitten kanssa kelvottomat, mutta se oli etukäteen jo selvä asia.
Marko Heinonen (Oravasaari)
17/05/2016
Rating: 4 of 5!
Det var som Speedskatesommaren fortsatte. Känns som man söker uppförsbackar för det går otroligt lätt! Men kul är det! Bromsen fungerar förvånansvärt bra (80kg). Lite lurigt när det blir våta banor. En kul omväxling mot lufthjulen. Jonny H Göteborg
Jonny Hammar (Göteborg)
19/10/2015
Rating: 5 of 5!
Fungerer meget bra på godt underlag, dvs. på jevnt underlag. På grov asfalt kan viberasjonene bli intense ved høy hastighet. De er smalere/har en spissere profil enn gummihjulene og er mer tilbøyelige til å sette seg fast i langsgående sprekker på dårlig asfalt. Festet er dårlig når det er fuktig og forhjulene glir hvis man presser utover med beina i motbakkene. Men den store forskjellen er effektiviteten i skyvene. Gummidekkene deformeres, det gjør ikke disse hjulene og farten en kan oppnå er bare konge!
Rune H. Gaarder (Fjellhamar)
24/06/2015
Rating: 4 of 5!
Hyvät renkaat!
Mika S. (Rovaniemi)
21/06/2015
Rating: 5 of 5!
En bra kompromiss mellan Nordic inlines luftgummihjul och vanliga inlines. Åker i princip lika snabbt på dessa som på mina Rollerblades, men med fördelarna av Nordic inlines (bättre stabilitet och en bra/effektiv broms). Köte dessa då luftgummihjulen gick för trögt efter en omasfaltering med oljegrus i mitt område. Det vibrerar mycket med dessa hjul med bägge skridskorna i marken, men när man skejtar så försvinner vibrationerna nästan helt. Jag är mycket nöjd!!!
Jan Backman (Kärna)
11/07/2013
Rating: 5 of 5!
Konge hjul... Litt mere vibrasjon enn fra de gamle luft hjulene. Men hva gjør vel det. Hadde 60 kmt i de lengste nedover bakkene.
Karl Ove Wehus
30/04/2012
Rating: 5 of 5!
Godt å kunne skifte mellom luftfylte hjul og gummihjul etter forskjellig underlag. Perfekt på hardt dekke / asfalt.
Trond Berg (LONGYEARBYEN)
26/06/2008
Rating: 5 of 5!