MENU
×
Back |

Flexsurfing Waveboard Wheels Complete 2-pack

EUR 9,95
EUR 14,95 SAVE EUR 5,00
Flexsurfing Waveboards
Zoom
 
1

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
set
  Save for later

Description

This set of waveboard wheels are made for Flexsurfing waveboards. They come in a 76mm diameter and are made in a firm and fast 90A durometer.

The wheels are also great to use with inline skates. Simply check the wheels you are about to replace for a width of 24mm.

The wheels come with spacers and fresh ABEC7 bearings.

Specifications

Wheel diameter:
76mm
Wheel hardness:
90A
Bearings and spacers:
Included
Wheels per pack:
2
Core material:
Nylon

Reviews

Veldig dårlig kvalitet. Disse holdt i knappe 2 uker. Anbefales ikke. Tar høyde for at det kan være en batch som det er produksjonsfeil på. Dette bør Skatepro sjekke.
Stian Bakke Magnussen (Tromsø)
12/06/2018
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Takk for tilbakemelding om dette. Om du mistenker en produksjonsfeil på disse hjulene må du gjerne sende oss noen bilder av dem til email@skatepro.no
Får vi dette kan vi starte en reklamasjon på dette og erstatte dem om det er feil på de.
//Tommy=)
Kunde varit bättre förpackade under frakt annars är jag nöjd.
Daniela Mladenovic (Hägersten)
08/06/2018
Rating: 3 of 5!
Ik was op zoek naar vervangwieltjes voor een Samsonite koffer (met 2 wielen). Deze SkatePro wieltjes passen prima: zelfde diameter en dikte. En bovendien zijn de wielen voorzien van goede ABEC7 lagers (en spacers), wat niet het geval was bij de oorspronkelijke Samsonite wielen. De koffer loopt nu beter als vroeger. En ik verwacht ook dat de nieuwe wieltjes duurzamer zijn dan de oorspronkelijke Samsonite exemplaren. Ik heb de 'oude' asjes (8mm diameter) van de Samsonite koffer gerecupereerd. Ik had ook Tempish 8mm Wiel Assen (2-Pack) van 34mm gekocht bij SkatePro maar die waren te kort. De oude assen passen perfect in de nieuwe wielen (maar het is wel wat prutswerk om de oude assen te plaatsen). Verder, zeer goede service van SkatePro: snel antwoord op mijn emails, prima informatie, correcte verzending.
Paul Spruyt (Heverlee)
27/05/2018
Rating: 5 of 5!
Achetées pour remplacer mes roues d'origines de mon Ripsurf. Roues identiques aux originales mais en roulement abec 7 au lieu de 5 d'origine donc meilleure glisse que les roues d'origines.
L. William (Frebuans)
23/05/2018
Rating: 5 of 5!
Cumplen su cometido a la perfección
GRUFER SA Carlos Garcia Ruiz (Getafe)
09/04/2018
Rating: 5 of 5!
Super hjul der passede lige til min Samsonite kuffert.
Mads Sunesen (Roskilde)
05/01/2018
Rating: 5 of 5!
Ihan OK
Mikko K. (Koria)
09/11/2017
Rating: 5 of 5!
Parfaitement compatibles avec un ripstik air pro, ces roues sont super.
Philippe Boyer (salindres)
08/11/2017
Rating: 5 of 5!
Vastasivat odotusta ja sopivat hyvin tarkoitukseensa. Arvostan pakkauksen täydellisyyttä, laakereineen päivineen
Håkan Pihl (Parainen)
07/11/2017
Rating: 4 of 5!
Indispensabili per ogni evenienza
Luciano Diana (genova)
25/10/2017
Rating: 5 of 5!
Muy bien las ruedas, he sustituido las viejas del wave y va estupendamente, el envio por parte de skate pro perfecto
Pablo G. (Madrid)
04/09/2017
Rating: 5 of 5!
Tror de bliv bra de inte testa än
Peter Tanate (Karesuando)
17/07/2017
Rating: 4 of 5!
Bra och komplett hjul med spacers och kullager till min väska där ett hjul hade demolerats.
J. Persson (HALMSTAD)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Prima wieltjes en snelle bezorging. Ik was op zoek naar wieltjes voor mijn Samsonite koffer. Het zoeken was wel lastig aangezien er verschillende maten voor verschillende koffers zijn. Jammer dat er op de SkatePro site geen zoek functie is als je een bepaalde maat zoekt. De geleverde wieltjes zijn van veel betere kwaliteit dan wat er vanuit Samsonite onder gezet was. Top! Bedankt SkatePro!
H. Proost (Spijkenisse, Nissewaard)
01/06/2017
Rating: 5 of 5!
Jag fick bra vägledning när jag ringde och snabb leverans. Mycket nöjd!
Kjell Olsson (STOCKHOLM)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Snel geleverd, prima wieltjes voor het waveboard waar mijn dochter inmiddels weer volop mee speelt.
Arjan K. (Ede)
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
Beste mensen, De wielen zijn in goede orde ontvangen. Ik heb ze inmiddels gemonteerd aan m'n Samsonite handbagage-trolly. Dat paste en lijkt goed. Tijdens onze volgende vakantie zullen we het ervaren. Sowieso heb ik al een betere demping gekregen, vanwege de nylon wieltjes, en verwacht ik veel minder slijtage, vanwege de kogellagers. Met vriendelijke groeten, G.Dokter
G. Dokter (Franeker)
06/02/2017
Rating: 4 of 5!