MENU
Back |

Playlife Melrose Black/Pink Quad Roller skates

EUR 69,95
EUR 89,95 SAVE EUR 20,00
Playlife Roller skates
Zoom
Please select shoe size 
SkatePro DeLuxe Skate Bag
SkatePro DeLuxe Skate Bag
EUR 24,951 pcs
EUR 17,95
Tempish Laces 230cm
Tempish Laces 230cm
1 pair
EUR 4,95    
Save for later
 pair

Description

These retro quad roller skates have a classic figure skate design with a high-cut PU-leather boot and figure skate outsole for maximum stability. The EVA foam padding and Aircraft grade aluminum trucks with steel kingpins provide comfort, stability and reassure longevity of the skate.

Specifications

Wheel Diameter:
62mm
Plate Material:
Aluminium, 6000 Series
Boot type:
Figure Skating
Liner features:
Anatomically shaped
Closure:
Lacing
Bearing precision:
ABEC-5
Wheel width:
38mm
Hub width:
22.2mm
Axle length:
28.0mm
Wheel hardness:
80A
Wheel material:
PU casted
Boot material:
PU leather
Liner material:
Synthetic suede
Cuff:
High lateral support
Brake:
Yes
Recommended for:
Outdoor skating

Reviews

Wrotki bardzo dobre, materiały świetnej jakości! Przez kilka miesięcy nie ma żadnych uszkodzeń. Wrotki doszły bardzo szybko a obsługa rewelacyjna. Polecam.
Anna Kij
19/10/2017
Rating: 5 of 5!
alla mia bambina sono piaciuti molto. buon rapporto qualita'-prezzo. consegna nei termini e misura dei pattini 2 numeri superiori alla misura attuale.
Maria C. (Dueville (VI))
18/10/2017
Rating: 4 of 5!
Perfekt
S. Türkoglu (Ingelfingen)
24/08/2017
Rating: 5 of 5!
ils sont géniaux ils roulent bien et ils sont beaux. J'ai onze ans et ils me vont très bien♥
florence vidal (voreppe)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
llegaron en el tiempo esperado y son de muy buena calidad, mi esposa los ha usado hasta ahora en 4 ó 5 ocasiones y todo perfecto, aparte el precio es más bajo que si los hubiera comprado acá en México, la talla es correcta.
Leonardo Sánchez Palacios (Ciudad de México)
16/08/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt passform på skon och väldigt sköna att åka med. Är helnöjd!
Irena da Rocha (Lund)
14/08/2017
Rating: 5 of 5!
Muy buena calidad, se los recomiendo mucho!
Johana Ibarra Huerta (Culiacán Sinaloa)
05/08/2017
Rating: 5 of 5!
kanonbra,helt underbart med aluminium-ram vilken skillnad mot den i plast! man åker nästan dubbelt så fort nu.för och inte tala om kvick-snörningen,lätt och få bra tryck över hela foten helt perfekt rekommenderar dessa varmt har förgyllt min åkning varje gång.åker mycket.
Katarzyna Malesa (Warszawa)
03/08/2017
Rating: 5 of 5!
Corka super zadowolona. Wrotki bardzo szybkie
Katarzyna Malesa (Warszawa)
03/08/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki rewelacyjne, zgodne z opisem ! Prezent dla córki udany a jej radość bezcenna. Kontakt ze sprzedawcą znakomity. Dziękuję i polecam ! :)
Anna Fedyszyn (Płoty)
24/07/2017
Rating: 5 of 5!
Stabil rullskridsko med bra hjul.
Peder Agerius (Svedala)
23/07/2017
Rating: 5 of 5!
Polecam, szybko i rzetelnie.
Żaneta Ś. (Sulechów)
14/07/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki są ekstra. Córka jest zachwycona i często na nich jeździ. Jakościowo bardzo dobre materiały. Polecam.
J. Minge (Szamotuły)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki swietne.Bardzo dobrze na nich sie jezdzi.Mieciutkie,cieple.Przesylka co prawda spozniona 2 dni od wyznaczonego.Dobry sprzedawca polecam.
Monika Prokurat (Elbląg)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Produkt bardzo dobry, kółka jadą długo i łatwo nabierają prędkość co jest dobre do robienia trików, a wykonanie porządne i ładne. Przesyłka dostarczona w wyznaczonym terminie. Wrotki prezentują się bardzo dobrze, a w jedźdźe są jeszcze lepsze. Jestem nimi zachwycona, najchętniej to bym ich nie zdejmowała z nóg. Gorąco polecam.
N. Dembna (Ostrzeszów)
17/06/2017
Rating: 5 of 5!
Les patins sont magnifiques, je n'ai pas encore eu le temps de bien les tester mais je vous donnerais mon avis une fois le test passé. J'ai été très satisfaite de la rapidité de la livraison et j'ai hâte de m'en servir.
Sofia h. (Bruxelles)
14/06/2017
Rating: 4 of 5!
Sehr zufrieden, haben sie jedoch 2 Nummern grösser bestellt.
N. Martin (Sennhof (Winterthur))
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki tak jak na zamówieniu
Artur Dymicki (Lublin)
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Witam serdecznie, produkt rewelacyjny, tak jak ze zdjęcia. Firma działa bardzo szybko i towar ląduje do 3 dni od zakupu w domu. Baaardzo polecam, córka mega zachwycona !!!
Jacek Białek (Opole)
15/04/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki rewelacyjne. Solidnie wykonane. Zgodne z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!!
Magdalena F. (Izbica)
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
excellent , confortable ma fille est ravie
warnotte pascal (amay)
06/04/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko zgodne z zamówieniem
izabela Stefańczyk (Warszawa)
05/04/2017
Rating: 5 of 5!
Jenta mi er 100% fornøyd!
Jorunn Merete Myrnes (Mosby)
03/04/2017
Rating: 5 of 5!
Die Lieferung erfolgte schnell und problemlos. Rollschuhe sehen gut aus und die Qualität passt auch. Leider waren sie zu klein und wir mussten sie zurück schicken. Werden sie eine Nummer größer bestellen.
Sabine Binöder (Heroldsberg)
15/03/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko w porządku , dziękuję
elzbieta Trzaska (Warszawa)
13/03/2017
Rating: 5 of 5!
Geweldig! Fijne pasvorm, goede kwaliteit
Annemiek van der Peijl-Dijkstra (Krommenie)
01/03/2017
Rating: 5 of 5!
Towar w znakomitej jakości. Przesyłka bardzo szybka. Dziecko zadowolone, nic dodać nic ująć ..... polecam
Agnieszka K. (Szczecinek)
20/02/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd dotter, känns stabila och hållbara!
Annika Salander (Laholm)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
Wir sind sehr zufrieden. Schnelle Lieferung und gute Qualität.
Ralph Görtz (Krefeld)
03/02/2017
Rating: 5 of 5!
Sehr zufrieden schnelle Lieferung ich empfehle die Schuhe aber 2 Nr.Grösser zu nehmen
Aliu Muarem (Unterrindal)
06/01/2017
Rating: 5 of 5!
Chaussure confortable, bien chaude Cadeau de Noël pour ma fille, jolie design bonne qualité
bureau stephanie (Montpellier)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Cadeau pour ma fille excellent rapport qualité prix Bon produit jolie finition
jonquières s. (Rignac)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Les couleurs sont superbes, le produit est de qualité et la livraison rapide. A recommander!
D. Jocelyne (ECCLES)
01/01/2017
Rating: 5 of 5!
Cadeau Noël réussi. Notre fille adore. Très bon produit.
LARBRE AXELLE (LACHAPELLE SAINT PIERRE)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Super
Jennie Blomqvist (Höganäs)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
wrotki solidnie zrobione, wszystko zgodne z opisem na stronie,
MONIKA K. (SADOWA)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra kvalitet och passform
Roger Andersson (Asarum)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie rolschaatsen. Goede kwaliteit.
Christel Bertels (Antwerpen)
27/12/2016
Rating: 4 of 5!
Ma fille est aux anges Très beau produit
G. karen (Tours)
21/11/2016
Rating: 5 of 5!
Très beau produit fabriqué en chine mais correspond bien a la description un petit plus pour le service client très sympathique
patrick tavernier (mainsat)
16/11/2016
Rating: 5 of 5!