MENU
×
Back |

Supreme Turbo 33 Nylon, Roller skates

EUR 189,95
EUR 212,95 SAVE EUR 23,00
Supreme Rollers
Zoom
Supreme Turbo 33 Nylon Roller Boot
Supreme Turbo 33 Nylon Roller Boot
EUR 124,951 pair
Included
Sure-Grip Nuke 62mm, 78A Roller skate Wheel
Sure-Grip Nuke 62mm, 78A Roller skate Wheel
EUR 55,608 pcs
Included
Supreme Abec 3
Supreme Abec 3
EUR 15,2016 pcs
Included      

SkatePro DeLuxe Skate Bag
SkatePro DeLuxe Skate Bag
EUR 24,951 pcs
EUR 17,95
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool (Black)
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95
Tempish Laces 230cm
Tempish Laces 230cm
1 pair
EUR 4,95    
Skate Assembling
Skate Assembling
EUR 9,951 pcs
Free!  Show size guide
 pair
  Save for later

Description

The all time most popular roller skates. These skates satisfies the most demanding skaters. Based on components from one of the largest skating-manufacures in the world, SureGrip from USA. The boot have a great fit, comfort and quality.

Notice: You have to select a specific color of wheels.

Including:
- 8x wheels
- 16x bearings
- 8x spacers
- Suregrip toe-stop brake.

Additional brake-pads and backmounted-brake are available here.
SkatePro assembles the rollerskate for you, before shipping it.

Specifications

Wheel Diameter:
62mm, 70mm
Plate Material:
Plastic
Boot type:
Hard
Closure:
Lacing
Bearing precision:
ABEC-3, ABEC-5, ABEC-7
Wheel material:
PU casted
Boot material:
Plastic
Liner material:
Not specified
Brake:
Yes

Reviews

Virkelig gode! God service God levering Okay pris'
Pernille Puk Larsen
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
De rolschaatsen zitten heel goed, de pasvorm is perfect. Zeer aangenaam om mee te rijden. Één minpuntje : ik vind dat de binnenschoen gemakkelijk mee uitgaat als ik de rolschaatsen uitdoe.
Greet Herremans (Zaventem)
28/04/2017
Rating: 5 of 5!
Das Beste ist, dass die Disco- Roller laufen wie am Schnürchen, sehr leicht und leise. Man(n) gleitet quasi über den Asphalt. Sehr zu empfehlen.
Bernd B. (Warendorf - Milte)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg har købt et par her i sidste uge og jeg havde bestilt samlet og med bagbremse sat på. Jeg var selv nød til at stramme skruerne da hjulene sad løse. Og i havde ikke sat min bagbremse på, den havde i faktisk glemt at sende med. Så derfor ikke højere
Thomas Ebdrup (Malmö)
13/07/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi har vist lavet en tydelig fejl som jeg beklager meget. Sådan skulle du bestemt ikke have modtaget dem. Jeg håber du har fået bremsen monteret og at du er glad for skøjterne. Jeg håber du har kontaktet os ellers er du meget velkommen til at ringe på telefonnr. 86763696 eller skrive på email@skatepro.dk så vi kan udbedre fejlen. /Christian
Lækkert at køre på rigtige rulleskøjter igen, kan kun rose jeres service, dag til dag levering, der er gratis. Og er fantastisk varelager, med alt hvad man har brug for til prise hvor alle kan være med.
mette Rosenkrands
08/07/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig god skøjte til en gammel falsk nybegynder, der gerne vil op på hjulene igen. Kan anbefes enhver der syntes livet er for kort til inlinere og marathon, men hellere vil have lidt sjov på asfalten.
Jens Akerø (København Ø)
18/09/2014
Rating: 5 of 5!
Dejlige rulleskøjter jeg gav til min nybegynder kæreste. Dog gik der ikke mere end 5 minutter før end forklodserne faldt af. Synes skruerne er for korte. Ellers er vi helt og aldeles tilfredse:)! Tak for god service, hele vejen igennem!
Tanja Johansen (Aarhus C)
15/01/2014
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering jeg elsker de skøjter! Glæder mig hver gang je skal afsted
Lars Frimodt Sørensen (Silkeborg)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!
Virkelig god skøjte. Super service og hurtig levering
Jane Vie Christensen (Vestervig)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super god skøjte, dejligt at være på hjul igen som voksen.
Jacob Wittrock (Allerød)
09/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super nöjd med varan och framförallt servicen!
Richard Nortey (Malmö)
17/05/2013
Rating: 5 of 5!
Lækre skøjter .. Dog blev leveringstiden udskudt 4 gange .. Havde nok irriteret mig mere hvis det var sommer .. Men ellers var alt som det skulle være .. :)
Mike Hvid (Nykøbing F)
03/04/2013
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Mike, godt at skøjterne er faldet i god jord! Vi er enige i at det er ærgerligt når leveringsdatoen bliver rykket og kan godt forstå frustrationen over det. Vi er nemlig selv afhængige af at vores leverandører leverer til tiden, og gør de ikke det, skal vi rykke datoen. Vi arbejder løbende på at lave bedre, mere sikre, aftaler med vores leverandører, så at det sker mere og mere sjældent. Dejligt at det dog stadig kunne gå i denne gang og du er glad for skøjterne!

Mange hilsner,

Milena
SkatePro
Super!
Aleksandra Vasiljevic (Malmö)
13/07/2012
Rating: 5 of 5!
Virkelig gode begynder rullerskøjter, som kører rigtig godt. Super service, dag-til-dag levering og ombytning. Kan kun anbefale at handle hos SkatePro
Camilla Nielsen (København Ø)
22/11/2011
Rating: 5 of 5!
Supreme Turbo 33 nylon er yderst tilfredsstillende og ruller meget let, meget tilfreds med købet. Leveringen var hurtig og venlig korrespondance via mail om købet.
Sanne Nielsen (Oksbøl)
03/08/2011
Rating: 5 of 5!
God telefonisk service. Hurtig levering og skøjterne er bare super gode!
Judy Mikkelsen
21/05/2011
Rating: 5 of 5!
Super hurtig levering. Hjul var monteret og i den bestilte farve. God service!
Mette Sandahl
16/05/2011
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, brett sortiment och bra service! Fick mina levererade med andra färger på hjulen helt enligt mina önskemål. Snörningen verkar dock inte vara den bästa men det är enkelt åtgärdat. Kan varmt rekommendera Skatepro till alla andra.
Patrick Hagenström (svedala)
08/04/2011
Rating: 5 of 5!
Är väldigt nöjd med mitt köp, rullorna funkar hur bra dom helst och sitter smidigt om foten. Tyvärr så fick jag en 5 dagars leverans. Hade blivit något fel. Annars var de hur bra som helst:)
Cristopher Tullberg (Malmö)
30/08/2010
Rating: 4 of 5!
Är väldigt nöjd med mitt köp, rullorna funkar hur bra dom helst och sitter smidigt om foten. Tyvärr så fick jag en 5 dagars leverans. Hade blivit något fel. Annars var de hur bra som helst:)
Cristopher Tullberg (Malmö)
30/08/2010
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans och super fina skridskor!
Lars Lernestål (Malmö)
08/07/2010
Rating: 5 of 5!
Først det positive: Fik min vare i fin tilstand og forholdsvis hurtigt. Negativt: Eneste jeg bedte om, var at mine rulleskøjter blev leveret med sorte hjul og snørrebånd. Udfyldte ordren som i bedte om på jeres hjemmeside, så var ærligt ret skuffet over at dette blev ignoreret. Så nej, er ikke tilfreds og vil nok bare finde en anden side og handle på en anden gang. At skulle til at afmontere og sende hjul osv retur nu, er for bøvlet i forhold til internet handel. Så må vel bare leve med det. Mvh Daniel
Daniel Glenn Nielsen
27/04/2010
Rating: 2 of 5!
de er okey men de hjul jeg bestilte i grøn og sort var ikke med.
Jacob Nielsen (stenlillle)
16/01/2010
Rating: 2 of 5!
Super gode rulleskøjter, jeg kunne bare godt ha tænkt mig at der var bag-stopper på.. Men ellers et par rigtig fede rulleskøjter
Kicki Pabst
02/09/2009
Rating: 4 of 5!
Super fede side by side.. Fik dem 2 dage efter de var bestilt.. Jeg har intet at klage over..
Jeanett Andersen
20/07/2009
Rating: 5 of 5!
Jeg er super glad for mine rulleskøjter. De kan helt klart anbefales. De passer perfekt, jeg bruger normalt en str. 37/38, og bestilte en 38, og passer super.
Trine Rasmussen
25/05/2009
Rating: 5 of 5!
Jeg købte for et par uger siden et par nye "SUPERME TURBO 33", da vores hund desværre havde "ædt" de gamle... Det eneste sted jeg fandt, hvor man kunne købe " side by side" var ved "SKATEPRO". Det var jeg glad for, for jeg synes det er dejligt at spænder rullerne på og løbe en tur. Man kommer langt omkrig på "kort" tid, og det passer mig rigtig fint! Så jeg har ene roser til "SKATEPRO".
Hanne Kjelgaard (Brønderslev)
25/05/2009
Rating: 5 of 5!
total fed oplevelse efter flere år hvor man ikke har kørt på sådan et par . men stor ros til bestilling og levering . det eneste jeg er lidt ked af er mine snørbånd er knækket på den ene støvle men ellers rigtig fedt
Steen Boldsen
08/05/2009
Rating: 5 of 5!
Et par rigtig gode rulleskøjter , der er ikke noget dårligt ved dem (:
Dennis Andersen (Nykøbing Falster)
06/05/2009
Rating: 5 of 5!
LEVERING GIK SUPER HURTIGT, OG JEG ER SUPER GLAD FOR MINE RULLE SKØJTER. SÅ GLAD AT JEG HAR RULLET LIGE SIDEN, SÅ SER I EN KOMMER RULLENDE MED KLAPVOGN SÅ ER DET MIG :-) DET ER IKKE SIDST GANG JEG VIL BENYTTE SKATEPRO. (OG ANBEFALER HELT KLART, DENNE SIDE TIL ANDRE RULLE FREAKS SOM MIG)
Ditte wagner (kastrup)
17/04/2009
Rating: 5 of 5!
intet at klage over, de kører perfekt. fede side by side og heller ikke en finger på servicen.
bent westhausen
12/04/2009
Rating: 5 of 5!
jo min kæreste er meget glad for dem og de er rigtig gode
Claus Pesersen (korsør)
03/09/2008
Rating: 5 of 5!
Det er en super fin skøjte som kører som den skal. Det har været en fornøjelse at handle med skatepro. Varen kom i løbet af et par dage og man var løbende orienteret om hvad der skete fra skatepro. Jeg vil klart anbefale at købe disse rulleskøjter på denne hjemmeside.
Tina Harbeck
11/08/2008
Rating: 5 of 5!
Ingen klager.. Både mig og min kæreste har købt et sæt, og ingen problemer endnu. De kører super. Er gode til alm. motions kørsel ;) Levering osv. var super. Så helt handler her gerne igen. Ingen tvivl.
Simon Mortensen
01/08/2008
Rating: 5 of 5!
Jeg synes jeg har fået hurtig levering af mine varer. jeg har fået god information og service Samtidig synes jeg at mine rulleskøjter er super gode at rulle på. De sidder godt på foden Så alt i alt er jeg rigigt godt tilfreds med mit køb og vil bestemt vende tilbage igen
pia sluth (korsør)
18/07/2008
Rating: 5 of 5!
Lidt smal støvle, men jeg har fået blokket den lidt ud så nu er de super gode kunne godt ha lidt bedre kuglelejer, men en god skøjte.
Pernille Schroll
05/05/2008
Rating: 4 of 5!
Støvlen har god pasform,men hjulene er ikke særlig gode , de ruller ikke godt
john th jørgensen (Herlev)
27/09/2007
Rating: 2 of 5!
kanon fede sbs'er... kunne bare godt ha tænkt mig sorte snørre bånd istedet for hvide.. de blir hurtigt sorte, især når man skal stramme dem, så smitter noget sort fra skøjterne over på de hvide snørre bånd.. og det ser ikk pecielt fedt ud... men ellers er de super gode.. :D
Mark Jensen
13/08/2007
Rating: 5 of 5!
Så er der dømt nostalagi, for mig disse var nogen af de første skøjter jeg selv købte for 12 år siden. de var super gode, bare lige skifte kuglelejerne ud med 5ere så er du klar. fornyligt har jeg købt et par supreme 99 hedder de vist, de er stadig suveræne til hocky...
kim jang kristiansen
12/05/2007
Rating: 5 of 5!
Fantastisk god rulleskøjte til både den øvede og begynderen.
mustafa harmanci
05/04/2007
Rating: 5 of 5!