MENU
×
Back |

Supreme Turbo 33 Alu Roller skates

EUR 209,95
EUR 232,95 SAVE EUR 23,00
Supreme Rollers
Zoom
Supreme Turbo 33 Alu Boot
Supreme Turbo 33 Alu Boot
EUR 149,951 pair
Included
Sure-Grip Nuke 62mm, 78A Roller skate Wheel
Sure-Grip Nuke 62mm, 78A Roller skate Wheel
EUR 55,608 pcs
Included
Supreme Abec 3
Supreme Abec 3
EUR 15,2016 pcs
Included      

SkatePro DeLuxe Skate Bag
SkatePro DeLuxe Skate Bag
EUR 24,951 pcs
EUR 17,95
Tempish Laces 230cm
Tempish Laces 230cm
1 pair
EUR 4,95    
Skate Assembling
Skate Assembling
EUR 9,951 pcs
Free!  Show size guide
 pair
  Save for later

Description

The all time most popular roller skates. These skates satisfies the most demanding skaters. Based on components from one of the largest skating-manufacures in the world, SureGrip from USA. The boot have a great fit, comfort and quality. The Alu. frame adds response and durability.

Notice: You have to select a specific color of wheels. Furthermore you have the option of upgrading the standard Abec 3 bearings to a better quality.

Including:
- 8x wheels
- 16x bearings
- 8x spacers
- Suregrip toe-stop brake.

Additional brake-pads and backmounted-brake is available here.
SkatePro assembles the rollerskate for you, before shipping it.

Specifications

Wheel Diameter:
62mm, 70mm
Plate Material:
Aluminium
Boot type:
Hard
Closure:
Lacing
Bearing precision:
ABEC-1, ABEC-3, ABEC-5, ABEC-7
Boot material:
Plastic
Liner material:
Not specified
Brake:
Yes

Reviews

Geniales. Me gustan mucho y no paro de utilizarlos. Comodos, giran muy bien y el numero es completamente de mi talla. (41). Los recibi en 4 dias en España.
Antonio Táboas Lopez (Vigo)
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
sjukt snabba... beställde igår runt lunch och idag runt lunch kom ett sms att de kunde hämtas ut.
Patrik S. (Malmö)
26/02/2016
Rating: 5 of 5!
Een toprolschaats! Ik begrijp echt niet waarom dit model zo moeilijk te krijgen is in Nederland!
Pascale Bosboom-Perotti (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Snelle levering en perfekt voorgemonteerd,Het zijn hele goede skates die rijden als een zonnetje en perfekt zitten
Donny S. (Purmerend)
05/11/2015
Rating: 5 of 5!
Super at komme på skøjter igen, de skulle blot efterspændes efter et par småture
Bo H.
20/09/2015
Rating: 4 of 5!
super glad for dem
Karina elver hansen (Hellerup)
14/08/2015
Rating: 5 of 5!
Motsvarade alla mina förväntningar Bra service Snabba svar och snabb lev
Magnus olsson (Kristianstad)
17/03/2015
Rating: 5 of 5!
Virkelig nogle fantastiske rulleskøjter! Kan varmt anbefales!;-)
Peter Hausgaard Krogh (Thyborøn)
18/06/2014
Rating: 5 of 5!
er fuldt tilfreds med dem de er super lækkere at køre på er så glad for dem de køre som en drøm. kan godt anbefale at handle her super go kunde service også..
Søren Gunnar Birch (Roskilde)
15/06/2014
Rating: 5 of 5!
er fuldt ud tilfreds med varen.kan varmt anbefale skatepro og har hurtig levering.
martin christensen (glostrup)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Sköna och stabila
Daniel Bengtsson (Vellinge)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Schaats past goed. Veters zaten voor mij 'verkeerd' in de schaats en heb het strikken gewijzigd.
Peter van Orsouw (Zwolle)
02/09/2013
Rating: 4 of 5!
Zeer degelijke kwaliteit, zitten goed vast. Je wordt als het ware één met de rolschaatsen.
walter CASSEAU (Hoegaarden)
10/08/2013
Rating: 5 of 5!
bra bra!
henrik hauschildt co. ola kalnins (Malmö)
29/07/2013
Rating: 5 of 5!
Extremt bra service! Jag är otroligt nöjd, trotts att jag i min beställning råkade beställa fel storlek, och skickade ett mail i efterhand ifall de kunde ändra, så fixades detta omgående utan att mina varor skulle bli försenade! När jag väl fick hem rullorna så måste jag erkänna att de är fantastiskt bra
Kristos Papadopoulos (Bara)
27/07/2013
Rating: 5 of 5!
Håller vad dom lovar.:)
Björn Johansson (Malmö)
02/07/2013
Rating: 5 of 5!
Feeeeedt!
Jonas Koldt Olesen (Bagsværd)
21/06/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg er rigtig glad for selve støvlen, men må sige at jeg er skuffet over hjulene. Jeg skal løbe en Berlin maraton og hjulene er bestemt ikke gode til dette.Men det er desværre de hjul i anbefaler.
rikke louise søs Bentzen christensen (Sønderborg)
29/08/2012
Rating: 2 of 5!
Super gode rulleskøjter, og rigtig god og hurtig service fra skatepro :-)
Linette Kjær Christensen (Spentrup)
05/07/2012
Rating: 5 of 5!
Helt igennem en super betjening dejlige folk at snakke og hurtig levering og så kører de bare som en Drøm super godt
Janni Sørensen
21/04/2012
Rating: 5 of 5!
Må sige at de lever fuldt op til mine forventninger super gode at løbe på..
Jesper Hansen (Albertslund)
12/04/2012
Rating: 5 of 5!
Hvis du bruger f.eks. 44 så vælg 45:D Super Produkt
Simon Mortensen
29/01/2012
Rating: 5 of 5!
Super fede skøjter. De ruller bare derudaf. Kan klart anbefales!
Carsten Hoelstad (Kirke Hyllinge)
31/10/2011
Rating: 5 of 5!
Så fik jeg endelig min rulleskøjter, hurtig levering, super betjening, overhovedet intet at klage over. Lige bortset fra at sønnen er syg og vejret er totalt dårligt, så kan ikke komme ud og køre lige med det samme. Mine Turbo bauer som jeg havde haft i 20 år, gik total i stykker, så nu er jeg spændt på om jeg kan køre på dem her. :) Så er de prøve kørt, små 18 km. De kører som en drøm.
Jane Gadgaard (Horslunde)
06/08/2011
Rating: 5 of 5!
Mine første side-by-side skøjter, de er supergode og jeg er meget glad for dem...og for mit beskyttelsesudstyr ;-)
Kirsten Hallager
11/07/2011
Rating: 5 of 5!
Fantastisk rulleskøjter. Ruller som en drøm og det var bare ud og afsted.
Frederik Lundberg (Ballerup)
10/07/2011
Rating: 5 of 5!
Gode og fede at køre på. Super hurtig og god handle
Tanja Bilsteen (Dragør)
01/07/2011
Rating: 5 of 5!
God service. Fik mine nye rulleskøjter 2 dage efter jeg havde bestilt. Er helt tilfreds.
Morten Buus Poulsen (Brønderslev)
29/06/2011
Rating: 5 of 5!
Är super nöjd. dom sitter som en dröm och rullar underbart.Tak.
David Overgaard
23/06/2011
Rating: 5 of 5!
Købte disse skøjter igår omkring kl. 15:00. Og modtog dem idag kl. 13:30 kanon service og høfligt kompetent personale. Hvad rulleskøjterne angår behøver man hvist ikke nævne noget. De er ligeså gode som de var for 20 år siden. Kan kun anbefale disse skøjter og endnu mere anbefale skatepro.
Jesper Stoltenberg (Kastrup)
25/05/2011
Rating: 5 of 5!
Super dejlige rulleskøjter! Og rigtig fedt, at man selv kan vælge hjulenes farve.
Nadia Kirkegaard Nathan (Kbh S)
23/05/2011
Rating: 5 of 5!
Virkelig lækker rulleskøjte, sidder godt på benene, lever fuldstændig op til forventningerne - kan klart anbefales! Derudover super nem og god betjening samt hurtig levering
Evy Hansen
16/05/2011
Rating: 5 of 5!
Super fed rulleskøjte. Har ikke stået på rulleskøjter i 20 år og prøvede for nogle år siden nogle inliner rulleskøjter. Det var ikke lige mig. Købte så disse side-by-side rulleskøjter, og det var simpelthen som at tage de "rigtige" rulleskøjterne på igen. Foden sidder godt i støvlen, og måden man kører på er bare super god. Bestilte en torsdag, og havde rulleskøjterne om mandagen, monteret med de hjul jeg havde bestile + bagbremse. God god service.
Tobias Simonsen
16/05/2011
Rating: 5 of 5!
Super god service hos Skatepro, hurtig levering samt opfølgning hvilket føles ganske godt. Jeg fik bestilt en for lille støvle men fik på få dage tilsendt en ny der passer perfekt. Husk at bestille den farve hjul der passer dig bedst. Dejligt at man har et valg. Denne side by side kan virkelig anbefales. Jeg er en af de gamle Bayer drenge og dette er stort set det samme men bare med bedre kuglelejer og hjul. Et råd! Husk at efterspænde alle møtrikker før du tager den første tur og igen efter nogle gange. Det er ikke de bedste kuglelejer men til prisen er alt som det skal være. Karakter: Skatepro: 6 stjerner af 6 mulige Supreme Turbo 33 Alu: 5½ stjerne af 6 mulige Obs! Jeg mener at kuglelejer skal være så tætte og lukket som muligt så snavt, skidt og vand/fugt ikke trænger ind. Det kan de her ikke klare og jeg overvejer at finde bedre end disse. De er dog gode nok til normalt brug.
Carsten Woller-Nielsen (Herlev)
02/05/2011
Rating: 5 of 5!
Er super super glad for mine nye Turbo33, det er lige som at være 15år igen,de køre totalt lækkert. Og levering er helt i top(12tal).Men snørebånden kunne godt være lidt bedre, men det gøre dem jo ikke dårligere at køre på.Så slut her fra og rigtig god sommer til alle. mvh. Christian.(kringle)
Christian Weitling (valby)
30/04/2011
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode skøjter. De kører suverænt godt og har en virkelig god støtte. Jeg købte dem til at afløse mine Bauer Turbo 33 fra 1990, som er ved at være lidt slidte. Støvlen og især indersokken er klart forbedret i Supreme-udgaven. Støvlerne er dog stadig ret hårde i bunden, men det kan afhjælpes med en fjedrende sål (fx Ecco). Også lidt ringe snørebånd, som giver for meget efter. Har udskiftet til ishockeyskøjte-snørebånd, så er det klaret. Men altså overordnet en virkelig godt kørende skøjte, der kan klare stort set alt (ramper, kantstene, osv.)
Jacob Sterling
24/04/2011
Rating: 4 of 5!
Da rulleskøjten kom på, væltede minderne ind igen fra ungdommen. Efter de er blevet kørt lidt til synes jeg de sidder super godt på foden og hjulene ruller der ud af. Derudover var servicen fra SkatePro samt levering lige til et 12 tal!
heine Sørensen (Randers NV)
06/10/2010
Rating: 5 of 5!
kører kanon, føler mig næsten som en 15 årig igen. men syntes nu alligevel at sokken er lidt tynd i bunden, men ikke noget et par tykkere strømper kan gøre noget ved. men skal nok snart have nye bremseklodser.
Michael Andersen (sønderborg)
13/08/2010
Rating: 4 of 5!
Fantastiske - det er ren legetøj! Eneste minus er snørebåndene - de må kunne findes mere slidstærke :)
LEA STIDSEN
12/07/2010
Rating: 4 of 5!
fine skøjter, dog ikke nemme at snarte ud på. leveringen var fantastisk, jeg fik dem dagen efter jeg havde bestilt dem. great job ;)
Nynne E Schnell
26/06/2010
Rating: 5 of 5!
SKATE PRO STYRER... Alt er som det skal være! De kom til tiden med posten - perfekt pasform - og så ruller de simpelthen sååå godt.. Er målløs, lykkelig, og på vej i kanon form igen :) Vi ses derude..
Folle Poulsen (Vildbjerg)
23/06/2010
Rating: 5 of 5!
Helt underbara att åka med behöver ju inte anstränga dig över huvudtaget
Gustaf Sanderberg (trelleborg)
10/05/2010
Rating: 5 of 5!
Hvor er det bare vildt, efter 15 års fravær. Måtte jeg bare købe et par og det har jeg bestemt ikke fortrudt. De er brugt maks, siden de ankom.. ;-)
Ulrik Christensen (Ishøj)
11/04/2010
Rating: 5 of 5!
Dette er en netbutik med et tårnhøjt service niveau. Bestilte et par Supreme (fed skøjte, as they were once in the US) klokken 1 om natten og havde dem kl. 13 samme døgn. Vildt!. Handler du hos skatepro.dk handler du trygt og solidt. If you got the cash, you will get the warez in a flash. Hilsen Johannes fra København.
Johannes F. Lykke - Olesen (København N.)
09/04/2010
Rating: 5 of 5!
Som at være 15 år igen :-) Købte mine første Bauer Turbo 33 for 25 år siden og har brugt dem indtil nu hvor jeg ville have et par nye til de næste 25 år... Måske skal kuglelejerne lige slides til for de er da ikke de hurtigeste men ellers super:-) Den Sure Grip flyver igen...
Nikolaj Ekelund
16/10/2009
Rating: 4 of 5!
rigtigt god rulleskøjte, sidder godt på fødderne og ruller rigtigt godt.. et rigtigt godt køb..
Majbrit Larsen (kbh nv)
13/10/2009
Rating: 4 of 5!
De er jo temmelig fede, men har kun fået kørt på den en enkelt gang indtil videre, så kan ikke udtale mig endnu.
Tania Christiansen
08/10/2009
Rating: 3 of 5!
Fantastiske skøjter - desværre har kæresten stadig ikke afprøvet dem.. Købte mine egne for længe siden og de er stadig perfekte!
Birgitte Nielsen
01/09/2009
Rating: 5 of 5!
Min kæreste blev super glad for rulleskøjterne - de er helt perfekte
Sigrid Marie Pedersen
10/08/2009
Rating: 5 of 5!
I'm in looove!!! Vi ruller rigtigt fint sammen og der er intet at udsætte på disse skøjter.
Mie Kanavagh (Århus N)
20/07/2009
Rating: 5 of 5!
Rullerne er superfede at køre på. De siddder rigtig godt på foden, og er heller ikke for tunge. Skulle lige vænne mig til en anden kørestil i forhold tilo inline, men er ved at komme efter det. De er bare rigtig fede at cruise på. Tak for en rigtig go service, og lynhurtig levering :o)
Max Pehrson (Randers SØ)
07/07/2009
Rating: 5 of 5!
Fantastiske skøjter. Er meget glad for dem.
Mai Glundtoft (Galten)
06/07/2009
Rating: 5 of 5!
der gik lidt længere tid med levering, men da jeg ringede for at hører hvor de blev af. sendte skatepro den dagen efter med lørdagsexpress på deres omkostninger. rulleskøjterne er fine, køre dejligt og er noget man kan nyde i mange år
Emil Pilehave
19/05/2009
Rating: 4 of 5!
køre bare top nice :).. nice service
Dorte Guldager
15/05/2009
Rating: 5 of 5!
Fede rulleskøjter. De ruller fantastisk og de ser supergodt ud, man er nærmest bange for at bruge dem og derved ridse dem. Det er nu mere ejermandens evner der er begrænsede!
Patricia Andersen (Nørresundby)
24/04/2009
Rating: 5 of 5!
De er gode at rulle påjeg er glad for dem
pia buch nielsen (glostrup)
16/04/2009
Rating: 5 of 5!
God
Thue Nilsson
02/02/2009
Rating: 5 of 5!
Købte de supreme turbo 33 til min kæreste, hun blev vildt glad. de er gode og af godt kvalitet. alle penge værd! Desuden,servicen hos skatepro er helt i top. Skulle bytte dem til et nummer større, og selv om jeg bor i kbh og butikken er i århus, så var der absolut ingen problem med at sende retur og modtage ny vare. alt betalt og indenfor 1.5 uger.
Vitali Kojounov (København S)
14/01/2009
Rating: 5 of 5!
Jeg bestilte et par som var for små og fik dem hurtigt byttet uden problemer. Da jeg har stået på rulleskøjter siden jeg kunne gå, tør jeg godt kalde mig en erfaren og garvet sk8ter og de her er klart MIT foretrukne valg, der ligger en lille smule arbejde i forhold til at få instillet trucks til hvad den enkelte vil have, altså om de skal være meget bløde, Lidt forskellige for og bag eller om de skal være hårdt indstillet så de er mest stabile i forhold til at køre ligeud...jeg indstiller dem lidt i over en mellemting så jeg føler der er god stabilitet i retningen men stadig kan lave nogle kraftige og hurtige sving...til trods for at de fleste skøjter skal køres til sidder de her altså fantastisk og behageligt fra start...synes jeg! god fornøjelse;-)
Thomas Pedersen
02/10/2008
Rating: 5 of 5!
De rullar väldigt bra! Sitter bra om fötterna! Bra pris!! Väldigt nöjd med köpet.
Pontus Andersson (Malmö)
29/09/2008
Rating: 5 of 5!
jeg er meget tilfreds der er ingen kritik super super fede de kan godt anbefales sider godt vilde at manøvre med bare pisse fedt
michael brade (boeslunde)
08/09/2008
Rating: 5 of 5!
Et par super gode rulleskøjter. Er meget tilfreds med produktet! Har ikke stået på rulleskøjter i mange år, men man finder lynhurtigt balancen på dem, og så er det ellers bare derudaf. Gode glidende hjul/kuglelejer. Knirker en del i det yderste lag af støvlen, men forventer at det er fordi de blot skal køres til, og vil aftage med tiden. Alt i alt er jeg en tilfreds kunde. Det eneste jeg mangler er en bagbremse, så det bliver mit næste køb.
Monica Falk Jørgensen
01/09/2008
Rating: 5 of 5!
Jeg bestilte et par side-by-side fra skatepro, og modtog dem som de havde annonceret med på hjemmesiden 4 dage efter bestilling. Så nu skulle der ud og rulles lidt, desværre måtte jeg erfare at skøjten var for smal til mine fødder, så jeg ringede til skatepro for at ville returnere varen da en større størrelse ikke ville hjælpe på mit problem. I stedet for at returnere varen fik jeg at vide af ekspedienten at jeg skulle gå ned til en mand der lavede skistøvler og han kunne blokke støvlerne ud for mig. Det har jeg nu gjort og der er ingen problemer med for lidt plads til fødderne. Så i stedet for at droppe alt om at stå på rullere, fik jeg hjælp til mit problem, så jeg fortsat kan komme ud i det gode vejr og stå lidt i ny og næ.
Rasmus Dodsworth (rødovre)
24/07/2008
Rating: 5 of 5!
Tycker dessa rullskridsko är super sköna att åka med. Mjuka och lätta.De rullar nästan av sig själva...
Birgitta Perlman (Tygelsjö)
23/06/2008
Rating: 5 of 5!
Super gode rulleskøjter - de er alle pengene værd. Kan varmt anbefales od god service hos jer.
annelise vilhelmsen
08/05/2008
Rating: 5 of 5!
Heysan.. Jeg skal ærligt sige at det er en del år siden jeg har stået på rullere. Men det er fedt at se et produkt der stadig har samme kvalitet som det havde for 15-20 år siden. Det er en superfed skøjte og bruger stadig fks kuglelejre og suregrib hjul "som i gamle dage" der også den gang var at foretrække. Man bliver sgu lidt nostalgisk af at få ud af pakken snøft.. :) Jeg vil lige sige at det er muligt at vælge farve på hjulende inden du kommer dem i indkøbs kurven. Ellers kommer de med 8 ens der er kedelig gennemsigtige :)..Der er åbenbart ikke så meget fantasi i ham der samler dem og putter dem i kasser. Men ellers godfønøjelse, håber vi ses derude på rampen!! best regards
Mikkel Olsen (Valby)
27/04/2008
Rating: 5 of 5!
DE ER FOR SEJE FED KVALITET
Tina Knudsen (eskebjerg)
21/04/2008
Rating: 5 of 5!
min kæreste er rigtig glad for sine skøjter og de ruller fortræffeligt..... kun hendes evner sætter begrænsningerne, skøjterne kører bare derudaf!
claus Primdahl (brøndby)
06/08/2007
Rating: 5 of 5!
Klemmer lidt i starten men lige så snart de er kørt til er de perfekte at stå på, alle pengene værd..
Anders Danker (hellerup)
13/07/2007
Rating: 5 of 5!
Super gode rulleskøjter. Så snart de er kørt til, er de som en drøm. Jeg kører mange lange ture, men har aldrig haft problemer med dem. Kan varmt anbefales. De er alle pengene værd.
Jeanette Jensen
04/06/2007
Rating: 5 of 5!
Skøjterne køre rigtig godt, især efter de er blevet kørt til i foden. de klemmer i starten men derefter går det som en leg. kan varmt anbefalde dette kø hvis man nyder en god tur på skøjter
Peter danker (hellerup)
30/05/2007
Rating: 5 of 5!
De fungerer supert.
Christina Thunø (Ølstykke)
21/05/2007
Rating: 5 of 5!
Alletiders rulleskøjte.. Synes dog der er et stort spring i størrelsen på yderstøvlen 39-42(trælst når man ligger mellem en str 38 og 39), gør at rulleskøjterne nemt kan komme til at virke store, har irreteret mig lidt lige siden! Rulleskøjterne ruller fantastisk!!
Pia Vrangbak Mortensen (Sindal)
30/04/2007
Rating: 4 of 5!
Riktigt sköna att ha på sig och åka med. Härligt glid i dem
Niklas Olsson (Malmö)
25/08/2006
Rating: 4 of 5!
super lækker skøjte kører rigtig godt den er super næm at tage af og på.... Jørn
Jørn Nielsen (Store Heddinge)
29/06/2006
Rating: 5 of 5!
De er SUPER gode, perfekt pasform, lette at tage på og af, og generelt bare kanon gode at løbe lange ture på. Jeg modtog dem mandag morgen, checkede hjul og trucks og løb ca. 2 timer mandag aften, og jeg løber igen i aften :-) Jeg har for længst besluttet kun at handle rulleskøjter hos Skatepro! Fordi de virkelig ved hvad de taler om og fordi produkterne og leveringen er i top. Kun topkarakterer herfra :-)
Kim Jørs (Valby)
20/06/2006
Rating: 5 of 5!
Dejlige rulleskøjter - og nemme at manøvrere. Dog er de (sammenlignet med min kærestes in-liners) ikke særligt hurtige, men det er vel netop forskellen på inliners og side by side. Jeg er super glad for dem da de er hurtige at få af og på - og størrelsen passer med alm. skostørrelse.
nanna drasbeck (valby)
23/09/2005
Rating: 4 of 5!
De kører perfekt... Mit sidste sæt var et par bauer turbo hvor jeg har præsteret at knække både skruer og trucks. De blev skiftet til en anden type i aluminium hvorefter jeg har kørt problemfrit i mange år. De nye skøjter kører langt bedre end de gamle og inderstøvlen er meget bedre. Den inderstøvle jeg kommer fra minder meget om den i den udgående model Turbo 99. Jeg har ikke haft nogen som helst problemer med produktet og giver det derfor top karakter jf. min tilfredshed med handlen.
Jakob Riis Bentsen (København N)
16/08/2005
Rating: 5 of 5!