MENU
Back |

Supreme rear brake - For Nylon frame

EUR 19,95
Supreme Rollers
Zoom
Save for later
 pcs

Description

The traditional rear brake that fits Supreme Nyloon frames.

Reviews

Great quality stopper
James Wagg (basildon)
04/02/2016
Rating: 5 of 5!
Leveret dagen efter jeg bestilte. Bremseklodsen er i topkvalitet og er rigtig glad for den. Rigtig god oplevelse.
Claes Brandt
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super hurtig levering
Dina Brix (Thorsø)
31/03/2016
Rating: 5 of 5!
Virker fuldstændig efter hensigten, nemt at montere og virker bare som det skal. God service og fed butik!
Nicky Knudsen (Taastrup)
14/08/2015
Rating: 5 of 5!
Super
Anders Bülow (Glostrup)
25/07/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig god, effektiv og holdbar bagbremse - uundværlig til bykørsel. For nybegyndere kunne der evt. godt følge et mellemlægsstykke med til mellem bremseklods og bremseholder for at forhøje bremseklodsen så man ikke skal så langt bagover. Super salg og levering, ikke en finger at sætte på det.
Troels Søgaard (Odense C)
16/07/2013
Rating: 5 of 5!
jeg er godt tilfreds med denne bagbremse. Den var nem at montere og funger optimalt. Leveringen kan man bestemt ikke klage over, det gik hurtigt.
Michelle Farver (Brøndby)
18/09/2012
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering :) Bremser virker efter hensigt. Super god handel.
Nan Jørgensen
30/08/2011
Rating: 5 of 5!
Perfekt.
Frederik Lundberg (Ballerup)
10/07/2011
Rating: 5 of 5!
alle pengene værd . Super bremse.
Michael Pedersen
29/05/2011
Rating: 4 of 5!
Super :o)
Jo Abildgaard
13/05/2011
Rating: 5 of 5!
fungere som den skal
Dorte Molter Hansen (Tåstrup)
01/05/2011
Rating: 5 of 5!
Bremsen fungerer som den skal, men der mangler i dén grad en monteringsvejledning.
Peter Hegelund
04/06/2010
Rating: 2 of 5!
jodå bromsarna passade och fungerar bra
Carina Pettersson
17/05/2010
Rating: 4 of 5!
Alting fungerede som planlagt.
Signe Zacchi (København K)
07/05/2009
Rating: 5 of 5!
Alle tiders gode bagbremse, nem at monterer og med stort slidpotentiale på klodsen. Kan så afgjordt anbefales.
Kim Schack Eriksen
16/04/2009
Rating: 5 of 5!
Virker som for 15 år siden, ganske perfekt... :o) Total old school!!! Lyn hurtig levering, og super service pr. telefon!!!
Lars Bager
02/04/2009
Rating: 5 of 5!
Virker som for 15 år siden, ganske perfekt... :o) Total old school!!!
Lars Bager
02/04/2009
Rating: 5 of 5!
ganske fin bremse, dog manglede monteringsskrue i den ene af de 2 bremser jeg modtog
Ion Martin Nedergaard Nielsen
08/05/2008
Rating: 4 of 5!
go bremse en rigtig hjælp når man som jeg i mange år har løbet på inliner. også er den let at sætte på skøjten.
Pernille Schroll
05/05/2008
Rating: 5 of 5!
Super bremse - god service og hurtig levering.
Peter Olesen
25/04/2008
Rating: 5 of 5!
God og solid bremseklods, som er let at montere.
Jens Erik Høholt Hansen (Kolding)
04/10/2007
Rating: 4 of 5!
God bremse der virker helt efter hensigten :)
Dorthy Isaccer Pedersen (Skagen)
06/08/2007
Rating: 5 of 5!