MENU
Back |

Turbo 33 Inner Boots

EUR 45,95
EUR 79,95 SAVE EUR 34,00
Supreme Rollers
Zoom
Please select shoe size 
Save for later
 pair

Description

Replacement inner boots for the Turbo 33 & 99 side-by-side roller skates and Bauer skates.

Reviews

Fabulous! Took a little effort to translate the Size into a UK shoe size (in my case a size 12) but they fit perfectly and have given my skates a new and far more comfortable life!
Peter Fallon (Burgess Hill)
04/08/2016
Rating: 5 of 5!
De er super! Passer perfekt til et par bauer fra 1997! Helt tilfreds !
Ditte janniche Thomsen
18/05/2017
Rating: 5 of 5!
Sokken virker som super god kvalitet. Dog virker den som om den er en smule mindre end originalen (Gamle Bauer side-by-side) så der er bestilt et nummer større. Perfekt med gratis returret. fedeste service
Nicky Knudsen (Taastrup)
03/09/2015
Rating: 4 of 5!
Super
K. Kristensen (Århus N)
31/07/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg er meget tilfreds
Susanne pedersen (København S)
26/05/2015
Rating: 5 of 5!
Klassiker!
Kristian Johannesen (Nexø)
22/04/2015
Rating: 5 of 5!
Et udmærket produkt tiltrængt med en ny sok efter godt brug siden 1987
Claus Steen Jensen (Ringsted)
19/08/2014
Rating: 4 of 5!
super :-)
Marcin Brodzikowski (Rungsted Kyst)
13/08/2014
Rating: 5 of 5!
Fits old Bauer inline skates perfectly
Christoph S. (Beerse)
11/07/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtigt Leveret, sokken var lige som forventet, Kvalitet fra øverste hylde.
Martin Hegelund (Rønnede)
13/06/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig god levering
Janne Seest-Østergård (Herfølge)
18/05/2014
Rating: 5 of 5!
Super lækker kvalitet! Passer perfekt til mine gamle Bauer skøjter.
Anne Lundby Hess (København N)
15/07/2013
Rating: 5 of 5!
Alt var ok. Meget hurtig levering.
Irene Thorsted Rasmussen (Nørre Aaby)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!
Helt perfekt. Tiltrængt med nye efter 14 år. Jeg har ingen grund til at tro at disse ikke holder de næste 14 år.
Nico Idskov (Ballerup)
25/07/2012
Rating: 5 of 5!
Som at få nye rulleskøjter :) Ikke noget at klage over, de er magen til de gamle, som har holdt i 12 år, trods flittigt brug hele året.
Anja Malmqvist (Errindlev)
14/07/2012
Rating: 5 of 5!
Det er fin sok, men ikke helt magen til den originale. Virker fint.
Kristian E. Andersen (Roskilde by)
03/07/2012
Rating: 4 of 5!
super lækkert med nye sokker, der bare passer. selv efter en tur på 15 km er der hverken vabler eller ømhed i fødderne
Anne Stenz
23/08/2011
Rating: 4 of 5!
Sokkerne fungerer rigtig godt til bauer turbo og man slipper for at købe helt nye støvler. God pasform.
Taj Lo-Eriksen
16/05/2011
Rating: 5 of 5!
Passer super fint. køret 20 km. ved første brug uden gener. Yderligere var det en super service hele vejen igennem!!!
Alan Bojsen (kastrup)
18/08/2009
Rating: 5 of 5!
Har ikke prøvet dem endnu
Allan Hamurkesen
26/06/2009
Rating: 5 of 5!
Super..passer perfekt ..som at have købt hele nye rulleskøjter :-)
Tina Rasmussen
04/05/2009
Rating: 5 of 5!
de passer fint, virker ok i syninger og ligner stort de oprindelige i kvalitet
Jan Sandahl
07/04/2009
Rating: 4 of 5!
Ikke helt så god som originalen, men det virker da meget bedre end 10 år gamle indersokker der er slidt ihjel.
Charlotte Honore
03/09/2008
Rating: 4 of 5!
Hej . Syningen ved tærne er lidt bred men ellers er de bare iorden.
morten rugh
07/06/2008
Rating: 4 of 5!
Alletiders produkt - bestilling samt ordrehåndtering har foregået uden problemer
Simon Christensen (Hillerød)
15/06/2007
Rating: 5 of 5!
Jeg har været meget tilfreds med med de her sokker, de var dog sværer at få fat i. da der var mangel på dem, men man kan sagtens bruge turbo 99 indersokker, hvis de her er udgået.
Nicolai Nørring (Solrød)
14/06/2006
Rating: 4 of 5!
Der har ikk været noget at klage over, hverken produkt, service og leveringstiden!
Louise Jakobsen (Næstved)
13/06/2006
Rating: 5 of 5!
gode sokker de passer perfekt... der er dog en stor syning ved ens tær, som lige skal "køres" til.
Marc Grønborg (Roskilde)
26/05/2006
Rating: 4 of 5!