MENU
×
Back |

Sure-Grip brakepad Screw

EUR 1,35
Sure-Grip skates
Zoom
 pcs
  Save for later

Description

Brake pad screw, that fits all Suregrip bullseye brakepads.

Reviews

Ravi
Langlet Isabelle (Laval)
27/07/2017
Rating: 5 of 5!
Virkede som forventet. Alt godt.
Ditte janniche Thomsen
18/05/2017
Rating: 5 of 5!
Très bon produit qui s adapte sur les freins grip acheté pour mes patins à roulettes vieux de 25 ans.
Depollier Louisa (RUMILLY)
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
j'ai commander cette vis pensant que c'etait du "standard" pour les patins de freins ! helas je me retrouve avec 3 belles vis qui me serviront pour autre chose à l'atelier
F. Erwan (Spézet)
18/03/2017
Rating: 4 of 5!
Som altid super god service og lyn hurtig levering! Desværre passer gevindet/ skruen bare ikke til mine gamle Bauer turbo side by side rulleskøjter.
Maria-Louise Bryder (Hornbæk)
08/06/2016
Rating: 5 of 5!
Det der sure-grip er noget lort at skrue i måtte brænde det af for at få den i....
Søren Isen
27/05/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er meningen at der skal være lidt modstand når du skruer en skrue, hvorpå der er påført locktite. Locktite gør det sværere for skruen at løsne sig selv når produktet tages i brug. Det lyder dog ikke så godt at du har haft så meget besvær med at få det ordnet. Du må meget gerne kontakte os med et billede af skruen, så kigger vi på sagen for dig. Du kan sende det til email@skatepro.dk
/Mads
passede perfeft
Rita N. (Hillerød)
14/06/2014
Rating: 4 of 5!
Hurtigt Leveret, bolten var lige som forventet, top kvalitet med gevindsikring og det hele som vist billedet.
Martin Hegelund (Rønnede)
13/06/2014
Rating: 5 of 5!
Skrue, passede som den skulle
Hans Reppel (Næstvedæstved)
13/06/2014
Rating: 4 of 5!
Fuldt tilfreds indtil videre:)
Signe K. R. (kgs. lyngby)
05/06/2014
Rating: 5 of 5!
Fin fin
Anne Lundby Hess (København N)
15/07/2013
Rating: 3 of 5!
Funktionel, billig og endelig et sted hvor man kan få reservedele til side by side
Henrik Jespersen
07/07/2011
Rating: 5 of 5!
Passer fint til Supreme rulleskøjter, men kan godt være lidt svær at få skruet i.
Tania Christiansen
08/10/2009
Rating: 3 of 5!
Same as it ever was!
Jakob Zagrobelny
15/05/2008
Rating: 5 of 5!
meget flotte skruger :-) hva kan man skrive om det :-)
Louise Von Der Recke
27/09/2007
Rating: 4 of 5!
rigtig god skrue!
Mark Novotny (Sønderborg)
16/08/2005
Rating: 5 of 5!