MENU
Back |

Sure-Grip Nuke 62mm, 78A Roller skate Wheel

EUR 6,95
Zoom
Please select diameter + colour 
Transparent
Black
Green
Blue
Red
Save for later
 pcs

Description

The Nuke wheel is a very good wheel. Hub and wheelrubber is made of Urethane, which makes the wheel very strong and durable.
The rounded profile of the wheel, makes it good for tricks, quick turns and slalom.
This wheel is the standard wheel on for the last 20 years.

Durometer: 78A, a soft wheel providing good skate comfort.

Specifications

Wheel hardness:
78A
Wheel width:
37mm
Bearings and spacers:
Not included
Wheel spacer width:
7.5mm
Wheel Diameter:
62mm
Wheel profile:
Round
Wheels per pack:
1
Weight:
95g

Reviews

Nice
Christopher connell (Birmingham)
22/03/2016
Rating: 4 of 5!
Good quality
Laura Louise Tyler (Washington, pulborough)
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
Plenty of grip with these wheels. Love them.
James Wagg (basildon)
04/02/2016
Rating: 5 of 5!
De kører skønt på vejen...
Marcella Dideriksen (Bjæverskov)
19/10/2017
Rating: 5 of 5!
Litt hardere en jeg håpet på. Ruller ok, men ikke legendarisk
Mattis h. (Oslo)
28/08/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Takk for feedback. Hvis du opplever en dårlig rull kan det være en ide å bytte kulelager. Du må gjerne kontakte oss på telefon, chat eller mail så kommer vi gjerne med anbefalinger slik at du kan rulle "legendarisk"=)
//Tommy =)
Se agarran muy bien, seguras para asfalto y no se detienen facilmente con pequeñas piedras. Muy silenciosas. Para velocidad no son demasiado rapidas.
Antonio Táboas Lopez (Vigo)
26/06/2017
Rating: 4 of 5!
Fede hjul i sort
Carsten B Hansen
22/06/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtig lækre hjul :)
Pernille Puk Larsen
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
Heel zacht, zijn gemakkelijk onder controle te houden. Gaan niet te snel. Plezant om mee te rijden
Greet Herremans (Zaventem)
28/04/2017
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och bra varor! Mycket nöjd!
Isabelle B. (Bromma)
29/03/2017
Rating: 5 of 5!
Stort udvalg og hurtig levering. Perfekt!
jakob lund madsen
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Buen producto. Y la compra fue sencilla y entrega rápida
DAVID PEIRÓ PELLICER (ALDAYA)
28/04/2016
Rating: 4 of 5!
Okay hjul
Michael olsen (Slagelse)
04/04/2016
Rating: 2 of 5!
Eigenlijk wilde ik grote wielen, maar voor kleintjes zijn deze heerlijk. Lekkere ligging, goed zacht. prima!
Pascale Bosboom-Perotti (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
13/01/2016
Rating: 4 of 5!
De er ok, men ikke som de "gamle"
Bo H.
20/09/2015
Rating: 4 of 5!
Rullar som en vinglig gud :) (nybörjare)
malin jönsson svensson (Växjö)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super fede til vej, knap så gode til rampe.
Anders Krohn (Vrå)
04/05/2015
Rating: 4 of 5!
Funkar fint att åka med utomhus.
Åsa Rowson (Svenljunga)
22/04/2015
Rating: 4 of 5!
God kvalitet
Martin Meier (Helsingør)
07/08/2014
Rating: 4 of 5!
Mjuka hjul! Perfekt för oss nybörjare :) Prisvärt
Thomas Danielsson (Åkersberga)
10/07/2014
Rating: 5 of 5!
kanon lækker hjul at køre på...
Søren Gunnar Birch (Roskilde)
15/06/2014
Rating: 4 of 5!
Har dessa som ute hjul. De är lagom att köra på fin asfalt och plattor. Är Derby tjej så jag tycker dessa är bra till sina Quads.
Emelie F. (Malmö)
29/04/2014
Rating: 4 of 5!
Prima
Peter van Orsouw (Zwolle)
02/09/2013
Rating: 4 of 5!
Efter jeg har kørt på disse hjul i en måned, må jeg indrømme jeg er lidt skuffet over slidtagsen på dem. de virker lidt mere bløde end 78A Men ellers et godt begynder hjul og et jeg vil anbefale hvis man ikke køre lange ture.
Tonny Terkelsen (Esbjerg Ø)
24/08/2013
Rating: 3 of 5!
funkar bra, hade gärna haft att dom lite hårdare
henrik hauschildt co. ola kalnins (Malmö)
29/07/2013
Rating: 4 of 5!
Jag fick transparent, och det bara för att svarta var slut! Där var det ett - poäng men hjulen i sig är väldigt bra för en som bara ska rulla för nöje, dock så finns det betydligt bättre, fast ska du inte tävla så är dessa fantastiska
Kristos Papadopoulos (Bara)
27/07/2013
Rating: 3 of 5!
Lækre hjul.. :) Var påsat skøjterne.. :)
Peter skjerbæk (Brønshøj)
18/07/2013
Rating: 5 of 5!
Bästa nybörjare hjul. Bra standard, storlek och mjukhet.
Björn Johansson (Malmö)
02/07/2013
Rating: 5 of 5!
Ganske ok
Lars Frimodt Sørensen (Silkeborg)
01/07/2013
Rating: 3 of 5!
köpte dessa hjul och nya kullager, mina rullskridskor rullade mycket bättre!
Sofie Gunnarsson (Gävle)
23/06/2013
Rating: 5 of 5!
meget tilfreds både med kvalitet og service
Jane Vie Christensen (Vestervig)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
Hjulen är perfekta för min del, givetvis beror det på vad man vill ha för något men söker man bekväma hjul med bra uthållighet så är dessa bra :)/ Bow
Boris Hrncic (Malmö)
21/09/2012
Rating: 5 of 5!
Liker de svært godt! :D
Marie Botilsrud (Oslo)
07/08/2012
Rating: 5 of 5!
Super gode
Tina Nielsen
17/05/2012
Rating: 5 of 5!
Gamle rulleskøjter blev til nye, super tilfreds.
Steen Rasmussen (Dragør)
17/05/2011
Rating: 5 of 5!
Jeg har lige fået ovenstående hjul, det var rart at få nye ruller på. Det virker bare. Ros til forretningen, bestilling søndag levering torsdag godt gået. Mine rulleskøjter som er rigtigt gamle køre rigtigt godt igen.
Peter Nielsen
28/05/2009
Rating: 4 of 5!
fandme lækkert. de køre som de ska og alt er bare på toppen. og nice leveringstid :D
Martin Bonne Olsen
19/05/2009
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode hjul med den helt rigtige hårdhed/blødhed. Mine gamle rulleskøjter kører som en drøm ;-)
Betina Stjernholm Krasilnikoff (Dianalund)
27/03/2008
Rating: 5 of 5!
SG hjulet som man bedst kendet det. Godt hårdhed- kontra holdbarhedsforhold.
Glenn Christophersen (Aalborg Ø)
26/09/2006
Rating: 5 of 5!
okay hjul med et godt grip
Marc Grønborg (Roskilde)
26/05/2006
Rating: 4 of 5!
Jeg købte disse hjul til konen, således at hun havde en chance for at følge med mine nye inliners ..... dog var hjulene klart bedre end forventet, for nu er det mig der halser bagefter!! Klart anbefalelsesværdige! - Desuden tak til SkatePro for god vejledning og service.
Patrick Sorrentino (København)
22/07/2005
Rating: 5 of 5!