MENU
×
Back |

SFR Light Up, 58mm, 82A, 4-Pack

EUR 21,95
EUR 24,95 SAVE EUR 3,00
Zoom
Please select diameter + colour 
Pink
Silver
Hurry! This item is selling fast
 set
  Save for later

Description

Outdoor roller skate wheels with light up core for those that want to be seen during Friday Night Skates. Width: 32mm.

Specifications

Wheel hardness:
82A
Wheel width:
32mm
Bearings and spacers:
Only Spacers included
Wheel Diameter:
58mm
Wheel profile:
Flat
Wheels per pack:
4
Weight:
80g

Reviews

Ideal for making an impression at night
David J. (Birmingham)
21/12/2016
Rating: 5 of 5!
très satisfaite J'illumine
LEGROS LILIETTE (TERGNIER)
04/07/2017
Rating: 5 of 5!
Très bonnes roues surtout pour l’extérieur !! Cependant attention aux roulements qui peuvent ne pas convenir ! Je ne comprenais pas le montage alors j'ai appelé le numéro sur la facture et une charmante personne m'a guidé, conseillé, m'a instruit et à tout fait pour me satisfaire. Les roues sont montées et ma fille est super contente. Excellent service après vente ! Encore merci !
PEREZ Maïté (Sarcelles)
09/03/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Merci beaucoup pour vos commentaires, Maïté :-) J'espère maintenant tout ira bien avec les roues :-) Cordialement /Soraya
Super qualité et côté "fun" très apprécié
Tièche Antony (Blonay)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
Kräver att man monterar ur 2 kullager från varje orginalhjul och monterar på dem på lighthjulen vilket kanske kan vara lite bökigt för en del då man måsta ta i lite. Annars en väl fungerande produkt och det blir häftigt då de lyser rejält.
Linus berggren (Årjäng)
30/01/2017
Rating: 5 of 5!
El producto llegó a tiempo y en perfecto estado. Llamé por teléfono porque no controlaba del tema y me atendieron fenomenal
ESMERALDA CABALLERO DIAZ (MADRID)
30/01/2017
Rating: 5 of 5!
Echt grappige wieltjes, geven veel licht in het donker. Vergeet geen lagers erbij te bestellen, deze zitten niet bij de wieltjes
Len Peeters (Delfgauw)
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
Die Rollen sind der absolute Hammer.
KRYSTYNA R. (Bochum)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Perfecto !! Material de buena calidad y el servicio muy bueno. Totalmente recomentable
ALMACENES DELCA, S.A. (JAVIER CARREÑO) (GIJON)
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
Flotte
Malene Christensen (Taastrup)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
Meer dan leuk en een groot plezier.
Anne K. (Arnhem)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Super cool. Der Hingucker schlechthin.
Uwe Borrmann (Dallgow-Döberitz)
18/10/2014
Rating: 5 of 5!
Zeer tevreden. Je moet er nog wel zelf lagers bij kopen. Er zit wel een soort lager in maar dat is voor de lampjes. Zonder de bijgeleverde lager doen je lampjes het dus niet. Naarnaast kun je de wielen op alle rolschaatsen zetten die je wil want het is een universeel systeem. Ik heb abec 5 lagers erop gezet. Verder rijden de wielen prima en ze geven flink licht in het donker. Je kan dr sterkte van het licht vergelijken met een fietslampje. De lichtjes hebben meerdere kleuren. Groen, blauw, wit en roze.
Fela Harnisch (Hoofddorp)
04/06/2014
Rating: 5 of 5!
Fede hjul, fik mange "thumps up", da vi rullede til Night Skate i Malmø sidste weekend :-) De er lidt mindre i diameter i forhold til de hjul vi havde på i forvejen, så vi kunne ikke sætte to på hver skøjte pga forskellen, men så fik begge skøjter da bare 4 hver :-) De kan godt virke lidt hårdere at køre på en de almindelige hjul. Men det er bare for fedt og køre og lyse :-) :-)
Camilla Nordstrøm Just (Frederikssund)
21/07/2013
Rating: 5 of 5!
så nice hjul med lys i vis man elsker opmærksomhed men efter en kilometer fik jeg min første flække i det ene hjul det syntes jeg dog er lidt for tidligt og kunne se en flække selv om kørte halv vejs på fortov da plejer det
tommy pedersen (København S)
25/06/2013
Rating: 3 of 5!
Antaa siistin välkkyvän lisän skede kruiseriinki! :D
Antti-Pekka Korhonen (Aabyhøj)
02/10/2012
Rating: 5 of 5!