MENU
Back |

Powerslide Protective Pants Pro

EUR 39,95
EUR 54,95 SAVE EUR 15,00
Powerslide skates
Zoom
Please select size 
Save for later
 set

Description

Pro crash pads with plastic inserts. Good for everyone who wants to take care of their body. Very good hip and tailbone protection. Intended for beginners and advanced skaters who wants to go big.

Breathable 3D aerospace mesh material;
Lycrastretch material;
high impact dual EVA padding;
mouldable PE padding;
3D anatomical shape;
Cool Max lining;
light weight and flexible;
for all kinds of action sports;
Made in accordance with EN 1621-1:1997

Reviews

Good product at a good price and fantastic service and delivery as always thank you
peter wingfield (Peacehaven)
21/09/2017
Rating: 5 of 5!
I'm a tall skater 6'4" and 230 lbs, so when I fall (which is frequently ;) I can hit the deck pretty hard. These have saved my ass and my hips on numerous occasions. I won't freeride without them now. Absolute bargain for all that protection.
Ben Lord (Reading)
20/09/2016
Rating: 5 of 5!
These are so awesome! Very comfortable, not hot and just what it needs to feel much safer when skating, and allowing extra speed and tricks! And I look in them like Lara Croft!)))
Yuliya Verbytska (Dun Laoghaire, Co. Dublin)
10/08/2017
Rating: 5 of 5!
Ottime protezioni molto leggeri e molto comodi Io consiglio davvero di comprare questo prodotto !!!!! Veramente eccellente !!!
Davide Conte (Sanremo (IM) ITALIA)
05/11/2016
Rating: 5 of 5!
de kanske skyddar bra, men sömmarna håller inte för en krasch (knappt för att sätta sig ner), och de tillåter inte shorts eller skidbyxor ovanpå. Inte optimala, jag kommer köpa en annan modell när dessa är slut. annars välventilierade och bra. och billiga.
Mårten Karlson (Åkersberga)
16/08/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad tråkigt att du upplever att sömmarna inte håller så bra på dessa skyddsbyxor. Kontakta oss gärna på email@skatepro.se med några bilder på dessa problem så ska vi försöka hitta en lösning.
/Niklas
Doet heel goed zijn werk! Doe wel een broek erover ZONDER knopen op de achterzakken ...
Frederik Landuyt (Brakel)
06/07/2017
Rating: 5 of 5!
Spodenki spełniły moje oczekiwania. Są przewiewne, praktycznie nie czuję ich na sobie, a obawiałem się że będą uwierać mnie te plastikowe elementy. Pomimo moich 94 cm w pasie, pasował rozmiar XL (i jeszcze jest trochę zapasu).
Mikołaj S. (Białystok)
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
Good protection but uncomfortable ;)
Marek Sowa (Krakow)
20/06/2017
Rating: 4 of 5!
De er gode, de svarer til produktet
Catharina Billot (Odense M)
13/06/2017
Rating: 5 of 5!
Superfornøyd. Perfekt under klærne.
Kristoffer Reiss Jacobsen (Tjøme)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Geweldige broek Maar spijtig dat de kleinste maat zo groot is...een kinder versie zou tof zijn.
Johan Nieuwborg (Hemiksem)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Sitter bra. Ikke falt enda.
Jarle Bonn Pedersen (Drammen)
17/05/2017
Rating: 5 of 5!
Die Hose passt sehr gut. Sturzerfahrung mit diesen Hosen hatte ich bis jetzt zum Glück nicht, daher kann ich diese Eigenschaften nicht beurteilen. Die Kleidergrösse Angabe stimmt. Die Bestellungsabwicklung und der Versand war problemlos und sehr prompt. Ich werde bestimmt hier wieder einmal etwas bestellen.
S. Salathe (Laufenburg)
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket bra. Tack skatepro
Pieter Samyn (Smedjebacken)
17/03/2017
Rating: 5 of 5!
Stor i storlek. Välj en storlek mindre annars bra.
stefan k. (Grycksbo)
09/03/2017
Rating: 4 of 5!
Broek gekocht ter gebruik bij het snowboarden. Biedt prima bescherming en kent een hoog draagcomfort. Tevreden met aankoop!
willem meylemans (Brugge)
09/02/2017
Rating: 4 of 5!
Bra skyddsbyxa - även för dom som spelar bandy o hockey och normalt endast brukar en överdragsbyxa Mvh Farfar Lasse (still going strong) PS gärna hängslet el midjerem som tillbehör ds
Lars G. Larsson (Särö)
29/12/2016
Rating: 4 of 5!
Købt til at træne slide. Stor risiko for at falde på både bagdel og hofte i den diciplin. Er faldet en enkelt gang hvor side beskyttelse virkede sammen med knæbeskytter. Side og lænde skjold i plastic materiale virker lidt store lige nu. Efter et hårdt fald måske ikke. Halebens beskyttelsen virker som om den vil afværge et evt fald. Er yderst mærkbar når man sidder ned. Og så det mentale. Man tør lidt mere med en god beskyttelse.
J. Olsen
19/10/2016
Rating: 4 of 5!
C'est parfait. Avec ça, beaucoup moins d’appréhension à se lancer dans des tricks plus difficiles. Il m'a déja empêché de beaux bleus !
Viller Gautier (Namur)
01/10/2016
Rating: 5 of 5!
topper
DE MOL MARIO (ZWALM)
02/09/2016
Rating: 5 of 5!
Todella hyvät, mahtuu hyvin melkeen kaikkien housujen alle ja voi pitää päällä koko päivän ongelmitta.
Petri Tervala (Vantaa)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Har inte fallit, så jag vet inte hur de skyddar. Däremot sitter de sladdrigt i resåren, trots L i storlek (jag är normalt en XL). Eftersom jag cyklar också, är jag van vid tajta cykelkläder.
Bengt Johmår (Båstad)
30/06/2016
Rating: 4 of 5!
Spodenki spełniają swoje zadanie są super.
Stanisław Panczyj (Czernichów)
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Świetne spodenki doskonale chronią kość ogonową przed upadkiem. Poza tym świetny sklep. Pełen profesjonalizm ze strony personelu odłącznie doboru sprzętu, szybka realizacja zamówień, korzystne rabaty. Polecam
Piotr Pluta (Węglowice)
29/04/2016
Rating: 5 of 5!
Very good quality. Happy with it.
Sébastien M. (Solliès-Pont)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg køpte Powerslide crash pants til beskyttelse når jeg står snowboard. Jeg har ikke tidligere hatt crash pants. Jeg hadde første tur med mine nye crash pants sist weekend. Men jeg er ikke fornøyd. De har svært ved at holde seg på plads. De gir heller ikke den nødvendige beskyttelse af halebenet hvilket er svært utsatt når en står snowboard. I tillegg er platene på lårene "bulky". Jeg er derfor på utkikk etter en annen modell/annet brand.
knut akselvoll (Frederiksberg)
09/03/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Beklager den dårlige oplevelse med produktet. Det ikke vores oplevelse at disse skulle beskytte halebenet dårligt, så vi beklager naturligvis hvis du har oplevet deres beskyttelse som værende mangelfuld. Generelt anbefaler vi at man prøver beskyttelsesudstyr inden det tages i brug så man kan evaluere eventuelle mangler. Såfremt man mener at man har modtaget et produkt hvorpå der er en fejl, må man meget gerne kontakte os billeder af produktet, samt ordre nr. Dette kan sendes til email@skatepro.dk
/Mads
Ratkesivat heti jalkaan laittaessä vyötäröltä. Ei siis kestävät
Jukka Loikkanen (Kuortane)
17/02/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Olemme pahoillamme kuullessamme, että housujen vyötärö ratkesi ensimmäisellä käyttökerralla! Suosittelisimmekin olemaan asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen email@skatepro.fi, jotta voisimme perehtyä asiaan tarkemmin. Sähköpostiin olisi lisäksi hyvä sisällyttää tilausnumero ja muutama tarkka kuva ongelmasta. /Eija
Sind sehr bequem, aber fallen sehr groß aus, mindestens eine Größe kleiner bestellen. Gestützt bin ich noch nicht, deshalb kann ich darüber noch nichts sagen.
Kai W. (Göppingen)
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Sitter bra och har stabila skydd.
Simon B. (Ullånger)
03/02/2016
Rating: 5 of 5!
Brukes til skateboard i bowl av godt voksen mann på 38. God kvalitet, og flott beskyttelse med plastplater. Har falt med dem noen ganger, og de beskyttet greit, men i de åpne feltene på hoften er det selvfølgelig et ømt punkt jeg ofte slår meg på...
Thomas Bratli (Askim)
17/11/2015
Rating: 4 of 5!
Mycket bra
Ulf Nyliden (Löddeköpinge)
10/11/2015
Rating: 5 of 5!
188 cm / 79 kg, jeansstorlek 31. Köpte storlek S (!) och efter att jag tänjde ut resåren på benen lite så satt de bra, om än lite tajt. Skulle kanske ha tagit M men är nöjd ändå!
Kim J. (Karlstad)
16/10/2015
Rating: 5 of 5!
Ok!
Lauri Rainio (Espoo)
13/03/2015
Rating: 5 of 5!
Helt nöjd/sitter kanon!
Håkan Forsén (Linköping)
03/09/2014
Rating: 5 of 5!
Har prøvet flere slags "crashpants". De her er klart de behageligste jeg har haft. Har ikke "crashet" med dem endnu, men er overbevist om at de gør hvad de skal.
Nis P. Jørgensen (Birkerød)
20/08/2014
Rating: 5 of 5!
Leider zu groß und nicht in der Größe XS zu bestellen.
Tina Fischer (Dresden)
29/07/2014
Rating: 3 of 5!
Bra)
Romualdas Gineika (Asker)
26/03/2014
Rating: 5 of 5!
ok!
Susanna Myller (VANTAA)
27/02/2014
Rating: 4 of 5!
Fin pasform og god beskyttelse på udsatte steder. Plastpladerne på ydersiden af lårene er dog lige rigeligt markante til mit behov
Henrik Kronborg (Nakskov)
26/02/2014
Rating: 4 of 5!
Prima broek, heeft mij goede bescherming geboden bij het snowboarden!
Elsbeth Bokma (Voorschoten)
23/02/2014
Rating: 5 of 5!
Snelle levering en netjes afgehandeld. Broek is wel erg prettig want ik ben wat onzeker op de skates en zo voel ik me beschermt. Mooie kwaliteit!
M. van Hallem (Regenboogbuurt, Eilandenbuurt)
03/02/2014
Rating: 5 of 5!
ok!
Maritta Ikonen (Vuorela)
23/01/2014
Rating: 4 of 5!
bin ich auch sehr zufrieden ..
Martina Bremer (Quickborn)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra sitter på plats märks inte att man har dom på
Bo Mårtensson (Ekeby)
16/11/2013
Rating: 5 of 5!
meget tilfreds
benni holm (Frederiksberg C)
15/08/2013
Rating: 5 of 5!
M storlek, bra passform.
Mattias Hägg (Råneå)
20/07/2013
Rating: 5 of 5!
Snelle levering (zaterdag besteld, woensdag geleverd) deze broek is uitermate geschikt extreme skating. Voor recreatieve gebruikers raad ik een iets soepelere/lichtere versie aan (de harde plastic zijplaten/rugplaat zijn voor bescherming bij hoge snelheden en deze zijn niet zo comfortabel) Koop de ook niet te groot, heb de XL besteld en mocht gerust de gewone L zijn.
tom van beneden (Oudenaarde Melden)
06/05/2013
Rating: 4 of 5!
Sitter godt, ørlitt stor i størrelse! Har enda ikke prøvd å tryne med dem ;)
Morten Borgen (Gjøvik)
05/09/2012
Rating: 4 of 5!
ska köpa kanske bra tror jag bra med skydd särskilt om man åker skateboard eller sparkcykel jag åker sparkcykel
linus almqvist
12/07/2012
Rating: 5 of 5!