MENU
×
Back |

Freshpark Quarter Pipe Ramp

EUR 549,95
Freshpark grind rails and ramps
Hot
Zoom
Hurry! This item is selling fast
 
1

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
pcs
  Save for later

Description

A complete Quarterpipe ramp with coping and platform, strong steel construction. A quarterpipe is the key element in skating, can be used by everyone. Modular design for connecting with other Freshpark ramps, build a complete funbox or add more quarters. Can be expanded with upgrade package (sold separately), if you want it higher and a bigger platform. The wheel kit (sold separately) can be mounted for easy transportation.

- 33" (83cm) High
- 47" (119cm) Wide
- Foldable for easy transport / packing
- Durable & Weather resistant design (panels of composite ABS plastic)
- Modular design for interconnection with other Freshpark products
- Net weight 71kg (157 lbs)
- Maximum weight 220kg (500 lbs)

Safety rails, wheels and upgrade package available separately.

 

Reviews

Super produit je trouvais ca chere mais la courbe est super grande et mon fils arrive a lancer tous types de figure je site Bri flip 180 double whip 180
m. MIRTAIN (PAULHAC)
22/10/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig bra, unga er storfornøyd
Aud Elina Haugerud (Lena)
26/08/2015
Rating: 5 of 5!
Sehr gute Verarbeitung und durchdachte Konstruktion, einzig die Rollensysteme sind auf nicht ganz glattem Grund(Pflaster) schnell überfordert und es brechen die Kunststoffräder.
Dr. Christoph Becker (Moers)
08/04/2014
Rating: 4 of 5!
Det er tydeligt at det man betaler for er muligheden for at klappe den sammen. Det fungere lidt klodset og er ikke noget man gider gøre ofte. Den kunne godt havde buet lidt mere og overgangen fra man køre af og på er lidt hård. Pladerne er meget glatte. Når det så er sagt er det en hyggelig lille sag man kan havde god glæde af. Men om den er pengene værd vil jeg ikke mene. For de penge skulle man nok havde bygget noget selv. Men hvis man ikke har plads til det kan man hodt nøjes. Tilgengæld har der været super god betjening og selvom det var pakket forkert fra fabrikken, har det ikke været noget problem. Der har været super god service hele vejen igennem og fik hurtigt tilsendt det rigtige udstyr. Så 5 hjul til skatepro for servicen :-)
steven ferdinandsen (Ølstykke)
01/04/2014
Rating: 3 of 5!
Vi har købt den til vores klub og De unge er ikke helt tilfredse med den, de synes ikke at den står stabilt nok, her ud over er den svær at køre med, da hjulene ikke vil dreje med når vi går med den. Hilsen Klub Vedbæk
Minea Beha (Nærum)
01/04/2014
Rating: 3 of 5!