MENU
Back |

Enuff Shock Pads Risers 2-Pack

EUR 2,95
Enuff Skateboards
Zoom
Please select colour 
Black
Green
Red
White
Blue
Pink
Save for later
 pair

Description

Original Enuff Risers.They are 1mm thick and offer added height and are also hugely shock absorbing .

Reviews

Produit conforme à la présentation, taille OK
Balzac Titouan (Ste Colombe En Bruilhois)
04/10/2017
Rating: 5 of 5!
Absobeerd prima !
cameron de Beauvesier Watson (utrecht)
07/09/2017
Rating: 4 of 5!
Kanon
martin staag (Kalmar)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Kjekt å ha.
Sondre løyland (Stathelle)
05/07/2017
Rating: 5 of 5!
Sköna och bra
John Ivan Morales Leiva (Uppsala)
04/07/2017
Rating: 5 of 5!
ok!
Jerome bertin (Jonquieres)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Små men gode
Dag-Inge HAUGVIK (Porsgrunn)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Super cienkie, ale spełniają swoją rolę. Jak najbardziej- POLECAM!
Bartosz B. (warszawa)
25/04/2017
Rating: 5 of 5!
Sind ok. Passen nicht 100%ig, da sie aber aus Gummi sind ist es vernachlässigbar.
Mathias Schmid (Goldingen)
27/02/2017
Rating: 5 of 5!
They work just fine! thin,good and affordable ofc just perfect for my cruiser
Jakub P. (Bielsko-Biała)
04/10/2016
Rating: 5 of 5!
Ihan hyvin vaimentaa.
Aki Rutanen (Mikkeli)
25/09/2016
Rating: 3 of 5!
Mee slecht
Dennis sleking (Genemuiden)
14/09/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Bedankt voor je review! Ik kan zien dat hier geen contact met ons over is geweest. Zou je dit alsnog willen doen? We kunnen dan kijken of we een oplossing voor je kunnen vinden.

/Jelmer
Enuff said!!! :) Beste lyddemperne får deg som ikke liker får høge trucker :) 2mm
Sindre R. (Sykkylven)
25/08/2016
Rating: 5 of 5!
Bra
Peter M. (Visby)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Tunt är bra
Michael Eriksson (Tyresö)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Gode!
Eivind H. (Geilo)
24/05/2016
Rating: 4 of 5!
Hyvät shockpädit. Näyttää hyvältä ja pehmentää tärinää.
Carlo K. (Espoo)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Dejlige at køre med. Før fik jeg hele tiden stød når jeg landede gaps og ledges, nu gør jeg ik. Super fede og Nice pris!
C. Engler (Kalundborg)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Sköna som låg kudde. Funkar utmärkt! Inga konstigheter.
Casper Wahlström (Värmdö)
26/04/2016
Rating: 4 of 5!
Fint!
Sander Mikkelsen (Kolding)
02/10/2015
Rating: 4 of 5!
Soms wel onhandig maar incasseert de schokken van ruig straat terein.
Enrique Zamora Bernal (Antwerpen Deurne)
22/01/2015
Rating: 5 of 5!
Passer fint: ) vi får se om de hjælper
Jimi Olsson (Valby)
16/10/2014
Rating: 3 of 5!
Passer fint på mit board/trunks, jeg ved dog ikke lige om jeg kan mærke forskel :)
Jimmi Westerberg (Søborg)
17/09/2014
Rating: 5 of 5!
viimeistelty
juha korvenniemi (Oriniemi)
03/09/2014
Rating: 5 of 5!
De virker fuldstændig som forventet!
Magnus B. H. (Skovlunde)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
Bra som få och gör jobbet som dem ska önska bara att jag hade sett att dem fanns i andra färger. ^^
Jasmine Steen (Höör)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
they saved my day!
peer carstensen (København K)
25/04/2014
Rating: 4 of 5!
ik snap eigenlijk niet echt waar ze voor zijn ik ken alleen die dikkere plastice
L.s B. (Zeist)
18/04/2014
Rating: 3 of 5!
Gode
Kasper kowalski (nibe)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig god shock pad, som tager noget af det stød der kommer når man lander.
Frans Jul Jensen (Åbyhøj)
17/08/2013
Rating: 5 of 5!
mukava pieni vaimennus :D
Jaakko Laitala (Jokela)
31/05/2013
Rating: 5 of 5!
Har ikke fået et eneste pressure crack endnu :)
Mathias Ter-Borch Rytter (Bording)
29/04/2013
Rating: 5 of 5!
Gode men kan sku ik finde ud af hvordan de skal vende da den mangler meget lidt uanset hvordan man gør!:)
malthe lagergaard (Brønderslev)
09/04/2013
Rating: 4 of 5!
Jeg bestilte de her shock pads og modtog dem dagen efter. Super gode shock pads som er rigtige gode til at lægge ind imellem dit deck og dine trucks. De er kun 1mm tykke og du behøver ikke at købe længere skruer. Et rigtig godt køb og hurtig levering!
Nicolai Galsgaard
21/03/2012
Rating: 5 of 5!