MENU
Back |

Hyper XTR Speed trainer 84A 8-pack Inline Skate Wheels

EUR 49,95
Hyper Wheels
Zoom
Please select diameter + durometer 
Save for later
 pcs

Description

Speed training wheel from Hyper. Same light hub as the highend speed wheels combined with urethane formula of the populary X-360 Hyper fitness wheel.
Durometer 84A: Suitable for longer distances and changing surfaces.

Model specifications

ModelWeightWheel diameter
80mm - 84A90g80mm
84mm - 84A100g84mm
90mm - 84A105g90mm
100mm - 84A115g100mm

Specifications

Wheel hardness:
84A
Wheels per pack:
8
Core material:
Nylon

Reviews

Super gode!
Anne rosell lassen (Middelfart)
25/09/2017
Rating: 5 of 5!
Hyper XTR Speed trainer 84A 8 pak Inliner Hjul Skaterpro ruller til tiden.. Go service
E. Larsen (Esbjerg Ø)
04/09/2017
Rating: 5 of 5!
Dessa funkade perfekt till mina inlines. Lite hårdare än vad jag hade tidigare vilket känns helrätt för mig.
Tony Alvesparr (Vellinge)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Renkaat toimii todella hienosti.
M. heikura (Nakertaja)
08/07/2017
Rating: 5 of 5!
Renkaat toimi mainiosti
Jani salmela (Lahti)
23/06/2017
Rating: 5 of 5!
Bra
Rune Bakos (Skien)
19/06/2017
Rating: 5 of 5!
Degelijk product, slijt vast en mooi opvallend kleurtje. Als ik ooit weer skatewielen nodig heb staan deze boven aan de bestellijst. montage fijn past met standaard lagers.
Ivar van loon (Someren)
14/06/2017
Rating: 5 of 5!
Produit conforme à la commande, livraison rapide
Fabrice R. (Bieville-beuville)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Wie gewohnt:Alles prima!
Marion Holkenbrink (Hagen am Teutoburger Wald)
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
Optisch Top, Fahreigenschaft Testlauf (Salomon Speedskater 5 Rollen) mit Rustproof Kugellager ebenfalls Top. Trotz 84A Härte sehr guter Grip auf unterschiedlichen Belägen mit trotzdem guter Dämpfung. Sehr ruhiges Laufverhalten und nicht nur gefühlt schneller wie vorherige Salomon Rollen mit Microbears. Kauf war gute Entscheidung.
Ulrich Zappe (Straubing)
14/04/2017
Rating: 5 of 5!
Fuld tilfreds
S. Olsen
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
Ik heb goed gekozen 84A: Comfortabel voor de hele lange afstanden.
Henk Roelofs (Wijchen)
10/04/2017
Rating: 4 of 5!
Fijne wielen voor een goede prijs. Ik was op zoek naar wat hardere wielen dan de vorige keer en kreeg goed advies van de medewerkers over welke set voo rmijn een goede keuze zou zijn.
Mariska R. (Maarssen)
04/04/2017
Rating: 5 of 5!
Zeer tevreden, mijn skates rollen terug subliem. Thankx Skate Pro voor de info en de hulp
Judith L. (Schoten)
27/02/2017
Rating: 5 of 5!
supers roues, prix raisonnable.
lievain bernard (chateau-thierry (hauts de france)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Hjulen såg jättebra ut, problemet var att hjulen ni skickade var avsedda för lager med di ytter 22 mm istället för 16 mm vilket jag angett i mitt mail. så tyvärr var jag nödgad retunera dom! Leveransen var snabb och bra, funkar krediteringen lika bra kommer jag att nyttja era tjänster igen. Mvh brylle
karl brynolf enlund (Jokkmokk)
18/10/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi ber om ursäkt om vi har gett dig fel information angående kullagerna. De absolut flesta hjul som vi säljer har samma "inner-diameter" och passar därför med 608 kullagerna som är 22mm i diameter.
Kontakta oss gärna på email@skatepro.se så ska vi hjälpa dig att lösa detta.
/Niklas
Ganske gode hjul
Mette Langkilde
28/09/2016
Rating: 5 of 5!
Edelliset myös samanlaiset
Ari Tikka (Helsinki)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Alkukokemuksien perusteella hyvät renkaat.
Reijo Purontakanen (Hyvinkää)
11/08/2016
Rating: 4 of 5!
Jeg har lige købt disse hjul for anden gang; da de første var utroligt slidstærke; og det ser ud til at de stadig er lige slidstærke; jeg bruger dem til at løbe på Cykelstierne på Københavns vestegn, og kan kun anbefale disse hjul; så vidt jeg husker klarede de første hjul omkring 1500 km.
Benny Hansen (Taastrup)
02/08/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig gode hjul, effektive, godt fæste og meget behagelige
Kirsten Hallager (Åbyhøj)
02/08/2016
Rating: 5 of 5!
Har brukt stort sett bare disse på mine rollerblades siste årene. Gir bra feste, ruller godt og slites ikke så alt for fort. Putter man abec 7 fra Suprime i de blir alt helt topp.
Ole Raymond Lehne (RØYSE)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Paljon paremmat kuin K2-luistinten matkassa tulevat, ei juuri kulumaa ja toimii myös hieman huonommallakin asfaltilla.
Pauli H. (Joensuu)
29/06/2016
Rating: 5 of 5!
Hyvät perusrenkaat edulliseen hintaan, toimivat hieman huonommallakin asfaltilla mukavasti.
Esa Savela (Lohja)
19/05/2016
Rating: 4 of 5!