Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Show similar products
×
MENU
×
Yoko ski wear & ski equipment

Yoko Wheeled Ski Bag

EUR 159,95
 
(3)
Zoom
Item sold out. Can not be delivered
Show similar products
From same brand
Description

Wheeled ski bag from Yoko, holds up to 10 pairs of skis. Reinforced bottom and zipper. The bag has carrying strap to carry over shoulder and handles. Reflective Yoko logos.

Measurements:

  • 203cm x 45cm x 15cm
  • 5.0kg
reviews  
 
(3)
Produktet er ikke prøvd ennå, men virker solid.
Alf Lorentz Ørbeck (Rådal)
14/11/2017
Rating: 4 of 5!
De tas is niet stijf genoeg met als gevolg dat ie over de grond sleept, met als gevolg na een reis al kapot. De verbindings-gespen tussen de schouderband en de tas zijn niet van de juiste kwaliteit, met als gevolg dat een gesp meteen kapot ging en ik de schouderband maar ergens aan de tas geknoopt heb. De gespen binnenin de tas, hiervan is er ook een kapot gegaan. Ik heb de tas gebruikt voor een 3 daags reisje oostenrijk, daarna in de vuilnisbak gegooid. Een ontzettende miskoop
Hank van der Vleuten (Vijlen)
03/03/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat ontzettend jammer dat je niet tevreden bent met de tas, en ook erg jammer dat je de tas weg hebt gegooid. We helpen je graag om dit probleem op te lossen, maar hiervoor hebben we wel de tas nodig. Zou je contact met ons willen opnemen?

/Laura
Die Tasche macht einen sehr guten und robusten Eindruck. Was in der Beschreibung fehlt: innen sind noch extra herausnehmbare Säcke für Skischuhe. Der Sack ist für bis zu 10 Paar Ski empfohlen, damit sind sicher Langlaufskis gemeint.
Katja N. (Bern)
02/02/2017
Rating: 4 of 5!