×
MENU
×
Back |
Powerslide skates

Powerslide Multi-tool

EUR 22,95
 
(33)
Hot
Zoom
In stock (5+ pcs)
1 pcs

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+
  Save for later
Description

Small and compact multi-tool with anatomical handle and bearing extractor; exchangeable tip with 4mm hex and torx T25 head.

reviews  
 
(33)
Bra
Niklas I. (Göteborg)
07/09/2018
Rating: 4 of 5!
Très bon choix je le recommande a tous !
jean -raymond poliquin (Nice)
23/08/2018
Rating: 5 of 5!
molto utile e robusto
Giambattista Maineri (La Spezia)
16/07/2018
Rating: 5 of 5!
Un tout en un pratique
M. FREDERIC (Marseille)
31/05/2018
Rating: 5 of 5!
Nickel pour les roulements de 8 mm! Solide, pratique et ergonomique.
L. William (Frebuans)
23/05/2018
Rating: 5 of 5!
Alles super !
Sascha B. (Nürnberg)
02/05/2018
Rating: 5 of 5!
Muy buen producto, vendedor muy recomendable, todo excelente!
Marissa I. L. B. (Tuxtla Gutiérrez)
06/04/2018
Rating: 5 of 5!
Ligt goed in de hand en is stevig gemaakt. daar het demonteerbaar is neemt het minder plaats in en dus gemakkelijk mee te nemen voor onderweg.
Michel Decorte (Aalter)
19/03/2018
Rating: 5 of 5!
Super génial et indispensable pour les rollers...
CARTON laetitia (BUSSAC FORET)
15/01/2018
Rating: 5 of 5!
Fungerar som tänkt.
Ulf Grönevik (Åkarp)
27/09/2016
Rating: 4 of 5!
Godt stykke værktøj.
René Olsen
13/09/2016
Rating: 4 of 5!
Elegant konstruktion. Momentkraften dock något sämre än med vinkeltorxnyckel (L-nyckel) men om man sett till att inte dragit för hårt är detta verktyp bra att ha med på långtur. Knoppen att avlägsna kullager med från hjul är mkt bra!
Thure Björck (Falkenberg)
16/08/2016
Rating: 4 of 5!
Smart tool - fylder ikke meget, så lå i lommen under Berlin inline maraton ;)
T. Lund (Sydals)
07/10/2015
Rating: 5 of 5!
Bra,, lite högt pris
Bror Axelsson (Hagfors)
09/09/2015
Rating: 4 of 5!
Bra men lite väl dyr
Johan Fredèn (Uppsala)
19/05/2015
Rating: 4 of 5!
Väldigt bra, och väldigt användbar
Adrian Kasperczyk (Lund)
08/05/2015
Rating: 5 of 5!
Dank der prima Beratung am Telefon habe ich das richtige Werkzeug gefunden. Es ist sehr nützlich.
Sabine R. (Cadolzburg)
06/03/2015
Rating: 5 of 5!
Gut und funktionell passt in jede kleine Tasche, dank Magnet am Griff lässt sich die Größe halbieren.
Grönke Michael (Leipzig)
27/10/2014
Rating: 5 of 5!
Handig en compacte tool magneet mocht wel iets sterker want de imbus valt er in mijn tas steeds van af
Ivar Schut (Den Haag)
21/10/2014
Rating: 4 of 5!
Cool at den kan skilles ad, så den ikke fylder så meget i lommen. Lejeudtrækkeren fungerer godt.
Nis P. Jørgensen (Birkerød)
20/08/2014
Rating: 5 of 5!
Ihan hyvä avain kun k2 ei toimittanut ainakaan minun luistimissani ollenkaan avainta...
Vesa Puolakka (Piispanristi)
18/08/2014
Rating: 5 of 5!
Superhandig voor onderweg! Het inbus staafje klikt magnetisch vast aan de zijkant van het blauwe handvat. Dus past ie makkelijk in je zak. En als je hem nodig hebt, klik je die staaf zo op zijn plek. Voor mijn Seba's heb ik maar één sleutel nodig, dus hoef ik alleen dit ding mee te nemen. Een losse sleutel is misschien nog kleiner, maar daar kun je lang niet zoveel kracht mee zetten zonder pijn aan je handen!
Patrick Huisman (Echt)
16/07/2014
Rating: 5 of 5!
Uppfyller definitivt syftet. Kanske lite dyr.
Hanspeter Borgman (Höör)
08/07/2014
Rating: 4 of 5!
Köpte för jag behöver både till cykeln och inlines. Det som jag blev förvånad över var den magnetiska sidan som gör att själva metall anordningen kan fästas där sen väldigt innovativt. Kan tyckas lite väl dyr ! därför får den en 4
Robert Andreas Lindgren (Västra Frölunda)
08/07/2014
Rating: 4 of 5!
Meget bra, så langt. Delene løsner litt for lett, så de kunne vært tettere sammenskrudd
André Aanensen (Bergen)
10/06/2014
Rating: 4 of 5!
Einfach nur gut
Thorsten Landhäußer (Kornwestheim)
05/06/2014
Rating: 5 of 5!
Svært at blive imponeret over et simpelt stykke værktøj. Det gør, hvad det skal - hverken mere eller mindre.
Bo D. (Hjørring)
22/04/2014
Rating: 4 of 5!
Luistimien mukana tuli useampi avain, mutta tässä on useampi työkalu samassa. Irtonainen varsi kiinnittyy magneeteilla kahvan sivuun, hyvä ominaisuus.
Ilpo S. (Vantaa)
08/04/2014
Rating: 4 of 5!
Bra
Simon Helander (Malmö)
05/03/2014
Rating: 5 of 5!
Bra funkar perfekt
Tobias Johansson (Henån)
14/09/2013
Rating: 5 of 5!
Godt værktøj - ikke mindst til at tage lejrer ud med.
Anne Tegllund Blaabjerg (København S)
04/10/2012
Rating: 5 of 5!
Den er mega god
Niels Kofoed (ballerup)
20/03/2012
Rating: 5 of 5!
Jeg har ALDRIG givet 1 stjerne eller negativ feedback over et produkt! Men her må jeg altså smide håndklædet i ringen! Knækkede på og I første skrue, så nu sidder jeg med en speedklinge med et nedslidt hjul, eneste måde er nu enten at bore, det hele ud, eller skære hjul inkl. bolt og spacer over. Logisk kan denne ene nøgle være overhærdet... Men nu kan jeg bruge 2 timer, og købe ny spacer, og hvis jeg er uheldig, ny klinge, og lejer!
klaus hestkjær (København S)
04/08/2011
Rating: 1 of 5!