MENU
×
Back |

Bones Bearing Cleaner

EUR 17,95
Zoom
 pcs
  Save for later

Description

Bearing Cleaner from Bones. Simple and practical.

Bearings & fluid not included.

Original Bones manual can be read here.

Reviews

Good product does what it should.
Stefan Ponik (Dublin)
13/06/2017
Rating: 4 of 5!
Meget tilfreds
Linda Sørensen (Skanderborg)
13/11/2017
Rating: 4 of 5!
Smidig grej när du vill rengöra dina kullager!
Emma H. (Härslöv)
03/11/2017
Rating: 5 of 5!
Sirven muy bien hasta ahora, Monse pueden remover los escudos así que sera difícil darles mantenimiento.
Marianna Contreras Varela (Coatepec)
24/10/2017
Rating: 3 of 5!
Goodstuff
Dag Alexander Waade Prestø (Oslo)
16/08/2017
Rating: 4 of 5!
Werkt perfect. Je moet er alleen wel voorzichtig mee zijn als je "troep" gebruikt om je bearings schoon te maken. (Ik heb Aceton gebruikt.)
Pascal T. (Etten-Leur)
25/03/2017
Rating: 5 of 5!
Lätt att använda, blir rent snabbt. Rymmer 8 kullager i taget.
Hugo Lindén (Mölndal)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Sehr gut
Ralph Schatz (Schorndorf)
13/03/2017
Rating: 5 of 5!
Det er en mega fed gadget. Den virker virkelig godt, man skal bare ryste MEGET kraftigt, hvilket ikke er et kritikpunkt. Det kan til gengæld ikke svare sig at bruge penge på dyr rensevæske, for der skal en del til. Almindelig acetone er et hit
Mads Kristensen (Aarhus V)
02/10/2016
Rating: 4 of 5!
Pfiffige einfache Lösung zur Lagerreinigung.
Ulrich Schmidt (Attendorn)
10/08/2016
Rating: 5 of 5!
Handig schoonmaakflesje.
Hans Brink (ZWOLLE)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Bra
Marika Johansson Dehman (Älmhult)
29/12/2015
Rating: 4 of 5!
Bra
Ulf Nyliden (Löddeköpinge)
10/11/2015
Rating: 3 of 5!
Det var mycket lätt att använda o rent blev det.
Anders Bengtsson (Kristianstad)
04/08/2015
Rating: 5 of 5!
Enkel att använda och rensade lagren riktigt bra!
Sven Abrahamsson (Göteborg)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
Tämä oli näppärä juttu
Jaakko Kairtamo (Nokia)
12/08/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg mangler noget til at rense kuglelejerne med - synes ikke I har noget.... Så kan ikke rigtig anvende den:-(
Kamilla Kaspersen (Helsinge)
08/01/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er rigtig at vi ikke har noget lige pt. Desværre er det udsolgt. Vand og almindelig opvaskemiddel virker også. Men jeg vil kun anbefale at rense kuglelejerne hvis de er åbne lejer. Husk også at give lejerne nyt fedt eller olie.
/Sara
Har bara haft tillfället att prova den ett fåtal gånger men har varit mycket nöjd med produkten!
Mikael Billevik (Linköping)
16/08/2013
Rating: 5 of 5!
Näppärä hyvä keksintö. Toimii hyvin ja helppo käyttää. Puhdisustankoon mahtuu yhden luistimen kaikki laakerit kerralla. Puhdasta tulee nopeasti ja vaivattomasti.
Mika Saarinen (Kuopio)
14/08/2013
Rating: 5 of 5!
Det virker rigtig godt. Har ikke prøvet det, men har set så mange videoer med butiksejere der bruger dette. Det renser dem godt og grundigt. Men køb Bones speed olie med så lejerne kører extra hurtigt!
Baran Cetin (Odense M)
23/06/2012
Rating: 5 of 5!