MENU
Back |

Side-by-side Tool

EUR 8,95
Zoom
Save for later
 pcs

Description

The all-in-one tool for all kind of side-by-side skates. With 4 function for wheels, trucks and brakepads.

Reviews

Super handig gereedschapstool.. Ik ben er super blij mee
debby van der lem (Dedemsvaart)
01/04/2014
Rating: 4 of 5!
det er som det skal være.
Tonny Terkelsen (Esbjerg Ø)
24/08/2013
Rating: 5 of 5!
Glad att jag fick med denna när jag beställde rullorna! Bra att ha
Kristos Papadopoulos (Bara)
27/07/2013
Rating: 5 of 5!
Et brugbart værktøj, men skruehovedet bøjede første gang jeg brugte det!
Ask J. Blicher Møller (Hvidovre)
24/07/2013
Rating: 2 of 5!
Alltiallo nyckel till mina Supreme:)
Björn Johansson (Malmö)
02/07/2013
Rating: 5 of 5!
fungerar som det ska
Sofie Gunnarsson (Gävle)
23/06/2013
Rating: 5 of 5!
det virker efter hensigten og er yderst okay. Er dog ikke et værktøj du skal bruge for mange kræfter mod da det holder det nok ikke til. Men er godt tilfreds.
Michelle Farver (Brøndby)
18/09/2012
Rating: 4 of 5!
Litt skarpe kanter på verkrøyet, men ellers er det noe jeg har hatt bruk for flere ganger nå! Er fonøyd!! :D
Marie Botilsrud (Oslo)
07/08/2012
Rating: 5 of 5!
bøjer nemt, men ok til prisen
Lene Hansen (Randbøl)
27/04/2009
Rating: 3 of 5!
Værktøj, der virker efter hensigten. ALT I ET. Kvaliteten er bare ikke helt i top, da mit allerede er gået lidt i stykker, efter første gang jeg brugte det. Det skal så siges, at jeg muligvis har været for voldelig mod det. Derudover skal servicen på skatepro roses. Rigtig god vejledning inden køb.
Danni Monefeldt
05/03/2009
Rating: 3 of 5!
Detta är Rullskridsko-kulturens svar på en trollstav. En "Swiss army knife" a la "Side-by-side". Vacker att bara titta på!
Linus Andersson (Malmö)
02/06/2008
Rating: 4 of 5!
Klassisk stykke skate værktøj, som skatebutikkerne på strøget af uvisse årsager ikke længere sælger. Toppoints for den service!
Anne Bundgaard Christensen (århus n)
04/10/2007
Rating: 5 of 5!
Handy stykke værktøj. Specielt hvis den gamles værktøjskasse ikke længere er lige rundt om hjørnet.
Glenn Christophersen (Aalborg Ø)
26/09/2006
Rating: 5 of 5!
Det værktøj kan man ikke undvære
Kit Emborg Petersen (Åbyhøj)
14/09/2005
Rating: 5 of 5!