MENU
×
Back |

Tempish Bearing Oil

EUR 4,95
Zoom
 pcs
  Save for later

Description

Nice all-round oil for lubricating bearings, after cleaning. Works for both skates, rollerskis and skateboards.

Oil properties: 870 ± 5 kg / CBM to 20 °

Reviews

I use this oil on Bones red bearings after cleaning them, one drop per bearing and they spin well.
Laurence Durrant (Yateley, Hampshire)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Nice!
Francisco Javier (London)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
Works as is said good product
David Woodforth (Binbrook)
06/01/2017
Rating: 5 of 5!
Its oil but good package and pin to install.
Stefan Ponik (Dublin)
13/06/2017
Rating: 5 of 5!
Muy bueno gracias
Alfonso Seoane Aranda (El Prat de Llobregat)
23/10/2017
Rating: 5 of 5!
Excellent produit qui m'a été recommandé par un ami. Cette huile amélior le roulage même sur des roulements neufs
SAXER DIDIER (GIROMAGNY)
20/10/2017
Rating: 5 of 5!
Bra olja!
Tomas S. Rundqvist (Uddevalla)
18/10/2017
Rating: 5 of 5!
Prima olie. Alleen was het flesje tijdens het vervoer openaar gegaan/gaan lekken. Waardoor de hele bestelling onder de olie zat. Misschien een idee om dit extra te verpakken?
M. Hogendoorn (BERKENWOUDE)
11/09/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat ontzettend vervelend dat dit gebeurd is!
Zeker niet de bedoeling en we helpen graag om dit op te lossen, maar hebben nog geen e-mail of telefoontje hierover ontvangen.
We hopen dat je alsnog contact met ons opneemt hierover, zodat we een passende oplossing kunnen vinden!
In ieder geval bedankt voor je feedback, we zullen de verpakking van de olie in de toekomst verbeteren.

/Laura
Funkar bra
Michal B. (Fjärås)
30/08/2017
Rating: 5 of 5!
Très bien.
LACAZE Eric (Mexy)
14/08/2017
Rating: 5 of 5!
Pas de soucis
David Sébastien (La Motte-Servolex)
11/08/2017
Rating: 5 of 5!
funkar jätte bra
Omid Michael Davari (Uppsala)
26/07/2017
Rating: 5 of 5!
tolles Öl - kriecht förmlich in die Lager und läßt sich gut von der Rolle wischen ohne diese rutschig zu machen!
Rolf G. (Lützelflüh-Goldbach)
25/07/2017
Rating: 5 of 5!
donne de très bon résultas
julien renaud (Grandson)
10/07/2017
Rating: 4 of 5!
Conforme à mes attentes.
Ludovic D. (Saint-Michel-sur-Orge)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Grym produkt ^^
John Ivan Morales Leiva (Uppsala)
04/07/2017
Rating: 5 of 5!
Ei oo tullu vielä tarvetta
Viljo heikkilä (Turku)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Topproduct, een zevental fidget spinners en het longboard van mijn zoon mee behandeld. Resultaat uitmuntend.
Roger Scheepers (Hoeselt)
27/06/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä öljy laakerin voiteluun
Jani salmela (Lahti)
23/06/2017
Rating: 4 of 5!
God olie
Maya Frederiksen (Glostrup)
21/06/2017
Rating: 4 of 5!
Tekee sen mihin suunniteltukkin
Joonas Korhonen (Mikkeli)
15/06/2017
Rating: 5 of 5!
Funkar bra!
Mikael Nyberg (Limhamn)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Rempli son rôle
MONTAGGIONI Romain (Marseille)
05/05/2017
Rating: 4 of 5!
alles gut
tomas meier (Dürnten)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
bardzo dobra jakość. dobrze smaruje. naleśniki nie przylegają na patelni. olej godny polecenia.
Piotr C. (Toruń)
22/04/2017
Rating: 5 of 5!
Mit diesem Produkt bin ich auch sehr zufrieden
Marco Schuppisser (Winterthur)
22/04/2017
Rating: 5 of 5!
goeie olie voor na het schoonmaken van je lagers
Jamil Molenaar (Nijmegen)
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Den funkar. Prisvärd
Johannes Odhner (Stockholm)
28/03/2017
Rating: 5 of 5!
Olien virker som den skal,tynd hinde og ingen modstand på hjulene Ps og billig
kenneth lindgren andersen
06/03/2017
Rating: 5 of 5!
RAS
Patrick Dejace (Mons Cuesmes)
09/01/2017
Rating: 3 of 5!
Quite good!
Libor Bednarik (Hoekstra) (Sittard)
08/11/2016
Rating: 4 of 5!
Schön flüssiges und schnelles Oel, verwende es direkt nach der Reinigung, verfliesst gut und verklebt nicht...
Roger Meier (Zürich)
04/11/2016
Rating: 5 of 5!
God olje
Rikard N. (Sellebakk)
25/10/2016
Rating: 5 of 5!
Excellent rapport qualité/prix. A recommander !
Viller Gautier (Namur)
01/10/2016
Rating: 5 of 5!
Ja, vad säger man, utan olja så skär det.
Petri Kuronen (Falköping)
15/09/2016
Rating: 5 of 5!
bon produit qui va avec les rollers
DAVY CATHERINE (Marseille)
03/08/2016
Rating: 5 of 5!
Super produit et livraison rapide. Que du +.
Pascal MANFREDINI (Sartrouville)
22/07/2016
Rating: 5 of 5!
Alles loopt gesmeerd.
Heidi Huysmans (Leopoldsburg Heppen)
05/07/2016
Rating: 4 of 5!
Prima olie voor zover ik kan beoordelen. Tijdens transport van de bestelling is het flesje wat gaan lekken waardoor de rest van de bestelling nogal glad was geworden. Een tip voor SkatePro is om de flesjes zonder schroefdop wat meer te beschermen omdat het dopje wat speling kan krijgen en dan gaat lekken.
Hans Brink (ZWOLLE)
28/06/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Bedankt voor het plaatsen van de review, fijn dat alle onderdelen oké zijn maar vervelend van het lekkende flesje! We waarderen je feedback en zullen kijken of we een oplossing hiervoor kunnen vinden. We ontvangen graag een emailtje, zodat we dit voor je kunnen oplossen!

/Laura
Toimii!!!
Pentti Härkönen (Lieksa)
08/06/2016
Rating: 5 of 5!
tummen upp :)
L. Nilsson (Malmö)
24/05/2016
Rating: 4 of 5!
good
I. Gubar (Haugesund)
21/05/2016
Rating: 5 of 5!
Som det skal være..... smørende
Arno E.
13/05/2016
Rating: 4 of 5!
Gir god smøring! Tommel opp
Sonja Bjørnbak (Horten)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Vlotte levering Goede aanrader.
Stacho van Guldener (Assen)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Rulleskienes svar på Blå Swix; En god, funktionel olie. Efter at have smurt mine skihjul, var det pludseligt en HELT anden oplevelse at løbe... Faktisk var jeg nødt til at holde lidt igen under løbet efter smøringen...
Lars P. (Rønne)
16/02/2016
Rating: 4 of 5!