MENU
Back |

SFR Racing Typhoon Adjustable Pink Girls Roller skates

EUR 99,95
SFR Skates
Zoom
SkatePro DeLuxe Skate Bag
SkatePro DeLuxe Skate Bag
EUR 24,951 pcs
EUR 17,95
SFR Basic Helmet
SFR Basic Helmet (XXS-S - Black)
EUR 24,951 pcs
EUR 15,95  Show size guide
HangUp Kids Skate Protection 3-pack
HangUp Kids Skate Protection 3-pack
EUR 18,951 set
EUR 11,95  Show size guide
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool (Black)
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95
Save for later
 pair

Description

The Typhoon is a great choice for beginners. Thanks to the size adjustable semi soft boot you get a skate that grows along with the feet of your child. They come with grippy and easily controlable wheels and thanks to the ABEC 7 bearings it is easy also to get up to speed.

Fit: Small in sizing. We recommend approx. 2 sizes above your normal shoe size.

Specifications

Wheel Diameter:
58mm
Boot type:
Adjustable size, Built-in cuff
Plate Material:
Aluminium
Liner features:
Built-in, Ventilated
Closure:
Lacing, Powerstrap, Buckle
Boot material:
Mesh, Plastic
Cuff:
High lateral support
Wheel width:
32mm
Hub width:
24.9mm
Axle length:
34.8mm
Wheel hardness:
82A
Brake:
Yes
Bearing precision:
ABEC-7

Reviews

Very well made skates, I bought for my nearly 2 year old girl. She finds it quite easy to move in them. They seem to be comfortable also as she is very sensitive to footwear.
Tammy Litchfield Dominguez (London)
28/04/2016
Rating: 5 of 5!
Rulleskøjterne skal gives i gave i august, så barnebarnet har endnu ikke fået dem. Jeg er sikker på det bliver et HIT .... det er kvalitets rulleskøjter ...
Birthe Meibom Kardos
21/07/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtig god kvalitet og en super god til rulleskøjte til begyndere, hvor der er mulighed for at vokse.
C/O T. Z. M. (Kalundborg)
31/03/2017
Rating: 5 of 5!
Zeer tevreden van het produkt. Kleindochter in de wolken
Marc Van Hoecke (Lochristi Zeveneken)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Ich habe die Rollschuhe für meine 5-jährige Nichte bestellt. Wer die Rollschuhe von früher liebt, wird begeistert sein. Sie sind genial. Die Rollschuhe sind schwer, jedoch sehr robust und geben einen guten Halt im Schuh. Ich und meine Nichte sind begeistert. Ich hatte bei der Bestellung Probleme mit der Rechnungsadresse und der Lieferadresse. Philipp von Skate Pro hat mir super geholfen sodass die Lieferung am Ende reibungslos verlaufen und die Ware pünktlich eingetroffen ist. Herzlichen Dank Philipp :o) gerne wieder.
Alfons M. /. C. T. (Neuhausen)
25/07/2016
Rating: 5 of 5!
Alle aftaler overholdt til tiden - herligt.
Birgit S.
08/06/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter på fem blev over lykkelig. Skøjten sidder godt og virker til at være af god kvalitet. Jeg er svært tilfreds.
Henrik M.
22/04/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr schöne Rollschuhe,passen perfekt. Genau was wir uns vorgestellt hatten. Außerdem sehr schneller Lieferservice.
Claudia D. (Leipzig)
04/02/2016
Rating: 5 of 5!
Ich kann SkatePro nur empfehlen. Super schnelle Lieferung. Alles bestens! Die Artikel wurden noch am Weihnachtsabend (in der Wohnung) ausprobiert. Danke.
Alexander Dümmel (Leipzig)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Estamos muy contentos con el servicio recibido y los patines.
Nuria María Andréu Esquiva (Orihuela)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Ma fille est ravie et ne les lâche plus.
Wander Virginie (sessenheim)
20/11/2015
Rating: 5 of 5!
Mooie, stevige rolschaats.
Suzanne Kortland (Amersfoort)
27/08/2015
Rating: 5 of 5!
meine Tochter hat diese rollschuhe zu Ostern bekommen und sie ist total begeistert ! ich denke, das Geld ist es aufjeden Fall wert in diese rollschuhe zu investieren. ausserdem muss man bedenken, dass die rollschuhe " mitwachsen" und das die Kinder sie über Jahre verwenden können. der einzige nachteil, die sind für ein dreijähriges Kind vom gewicht schon etwas schwer.
Anna Kutschewski (Landshut)
15/04/2015
Rating: 4 of 5!
Jestem bardzo zadowolony wrotki oceniam na 5
Andrzej Krzywda (Warszawa)
24/02/2015
Rating: 5 of 5!
Fantastisk skøjte - min datter er vilde med dem :)
pia leth (tune)
21/01/2015
Rating: 5 of 5!
Virkelig gode, levede op til forventning og min datter elsker dem!
Mia Fløjborg (Valby)
09/01/2015
Rating: 5 of 5!
Ein sehr gelungenes Weihnachtsgeschenk :) Unsere Tochter ist sehr begeistert von den Rollschuhen und fährt sehr gerne damit.
Dragana Körber (Wien)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
De skates gaan al een paar jaar mee en bevallen nog prima. We zijn begonnen met deze skates (maat 35,5 tot 39), toen mijn dochter maat 32 had. Dit ging prima.
A. O. (Dordrecht)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
De er simpelthen SÅ fine - ligesom på billedet. Sidder godt på vores datters fødder. Lækker kvalitet - kan klart anbefales:)
Charlotte M. Bendtsen (Højbjerg)
04/09/2014
Rating: 5 of 5!
Super, nu må vi se om jeg har samme holding når min datter har haft dem et par år
Sofie pedersen (København N)
17/06/2014
Rating: 4 of 5!
De fungerer så fint - min datter blev jublende glade. Siger de sidder så godt på fødderne
Jeanette Jensen (Nykøbing F)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering. Og forsvarlig ambalage. Og en god kvalitet.
Anne-Jette Sørensen (Vemmelev)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Lever fuldt ud op til forventningerne og er som de skal være.
Else-Marie Pedersen (Brøndby)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Et rigtig fint køb. Man fornemmer at det er langt bedre kvalitet end legetøjkædernes udgaver.
Pernille Friis Brødsgaard (Herlev)
06/01/2014
Rating: 4 of 5!
Mitt 7-årige barnebarn var meget fornøyd med disse.
Ragnhild Myklebust (Oslo)
04/01/2014
Rating: 3 of 5!
Perfecte pasvorm, onze dochter kan gemakkelijk de skates zelf aandoen. Best een maat groter dan de schoenmaat rekenen.
Ellen van den broek (Hulshout)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Zeer goede kwaliteit rolschaats. Onderscheid zich echt van de rest! Snelle levering, goede service, top producten. Aanrader.
Mark Beumers (Montfort)
02/12/2013
Rating: 5 of 5!
Det var en mycket bra rullskridsko! Mycket bra kvalitet på sko och hjul. Bra att man kan ställa om storleken på skon.
Carina Petersson (Västervik)
19/11/2013
Rating: 5 of 5!
Super kvalitet til pengene. De justerbare rulleskøjter er nemme at indstille og sidder godt på barnet. De virker desuden yderst robuste. Et godt køb.
Gitte Bjørn Johannesen (Svendborg)
11/07/2013
Rating: 5 of 5!
Passade perfekt, snygga och prisvärda!
Anna Ahlrot Seth (Vellinge)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!
Super fed skøjte, den sidder perfekt. Kanon god service, hurtig levering og så er de meget hjælpsomme hos Skatepro 😜 Bestemt ikke sidste gang jeg handler her:) 12 tal fra mig
Maria Dalgaard Zoega (Haarby)
25/06/2013
Rating: 5 of 5!
Genialt koncept at kunne udvide sine børnerulleskøjter og de er super fede. Rigtig god betjening og hurtig levering
Anja Hagen (København S)
21/06/2013
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Ja, det er nemlig genialt, så de kan "vokse" sammen med børnefødderne! Det er også en trend, som udvikler sig mere og mere, så vi kan håbe at der bliver flere af fremover. God skatesommer til jer! :)
/Milena
min datter på 6 har stort set ikke haft dem af siden hun fik dem. Fantastisk begynderskøjte! Super service og hurtig levering
Jane Vie Christensen (Vestervig)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøid med dene produkt.Ikke minst dottera mit.Solid konstruksjøn.
Ivan Yaramov (Flåm)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
Barnet er meget glade for sine rulleskøjter
Lisbeth Henckell (Greve)
06/06/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg kan kun anbefale Skatepro, varen var rigtige fine og leveringen var super hurtig, jeg handler uden tvivl her igen... Datteren kan slet ik få dem af igen, de som limet på hende.. :-) Med venlig hilsen Allan
Allan Martinsen (Esbjerg N)
05/04/2013
Rating: 5 of 5!
fine skøjter og prinsessen var hurtig til at komme i gang med at brugen dem. levering til aftalt tid
Janr Hansen (Nørre Alslev)
30/03/2013
Rating: 5 of 5!
Mooie kwaliteit rolschaats en de service van skatepro is goed! Binnen enkele dagen vanuit Denemarken binnen. Mijn dochter is er heel blij mee.
Karin van den Berg (Broekhuizenvorst)
19/03/2013
Rating: 5 of 5!
Super kvalitet - meget tilfreds!
Adeline skov (Gadstrup)
17/01/2013
Rating: 5 of 5!
Hurtig og helt problemfri bestilling og levering. Rigtig god kvalitetsvare, som min datter er meget glad for.
Jane Larsen (Slagelse)
12/01/2013
Rating: 5 of 5!
min dotter blev super glad över sina rullskridskor hon fick i julklapp. hon rullar innomhus nu och väntar till sommaren då hon kan rulla ute.. kanonfina
Veronica karlson (Tystberga)
02/01/2013
Rating: 5 of 5!
Veldig solid og god rulleskøyte. Er veldig fornøyd :o) Rask levering!
Kristin Handeland (Kvernaland)
28/12/2012
Rating: 5 of 5!
Hurtig og uprolematisk bestilling/levering. Fødselaren er meget glad og fin i sine nye rulleskøjter. Lissi
Lissi Dresler Pedersen (Gadstrup)
18/10/2012
Rating: 5 of 5!
vi er absolut tilfredse, og vores datter lykkelig. Hurtig forsendelse og flot varer.
Anje Koudahl
17/10/2012
Rating: 5 of 5!
Heel mooi rolschaatsje. Ik vond het op de juiste maat instellen wel iets te zwaar gaan, verder zit hij goed volgens mijn dochter.
Tamara Veldman (GRONINGEN)
25/09/2012
Rating: 4 of 5!
Detta är andra paret jag köper till min dotter. Hon älskar dom och kvaliteten är toppen. Enda anledningen att vi köper nya är att fötterna växt. De gamla är fortfarande som nya, trots flitigt användande.
Sofia Larsson
01/06/2012
Rating: 5 of 5!
Det er en utrolig god skøjte. Det er tydeligt, at det er god kvalitet, og min datter elsker dem! De glider godt, og jeg vil til hver en tid anbefale side by side i stedet for inliners til nybegyndere som min datter på 5 år. Derudover er det et kæmpe plus, at støvlen kan give sig flere numre. Mange sæsoners rulle-glæde venter forud!
Vibecke Møgelbjerg Andersen
31/05/2012
Rating: 5 of 5!
Detta var 4:e paret disco roller jag köpt hos er, och jag är mycke,mycke nöjd! Kan varmt rekomendera er till alla mina vänner . Mvh Kate .B
Kate Bjurman (bromma)
16/05/2012
Rating: 5 of 5!
Alletiders rulleskøjter- vort barnebarn på 6 år har hurtigt fået færten, hun løber fint og er meget glad for dem. Det er også et stort plus at vi kunne få dem"side by side"
Birthe Linde Nielsen
06/05/2012
Rating: 5 of 5!
super rulleskøjter... de kan varmt anbefales. De bruges lige nu indendørs og her er hjulene virkelig gode. Rart at det stadig er muligt at få "side by side" rulleskøjter... God service og hurtige og konkrete svar på de spørgsmål jeg havde indet købet!
Thine Toft (Bogø By)
21/04/2012
Rating: 5 of 5!
Virkelig lækre rulleskøjter i høj kvalitet.
Sanne Precht Jensen
10/04/2012
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn fik disse i julegave 2011. Det går strygende derudaf og hun er meget glad for dem.Forældrene er er helt vildt tilfreds, og det er jo også vigtig
Lene Vammen
18/01/2012
Rating: 5 of 5!
God, stødig skøyte.
Rita Labuschagne (Eidsvoll)
07/10/2011
Rating: 5 of 5!
Min datter på 7 år fik disse rulleskøjter i fødselsdagsgave, de sidder super godt, ruller fejlfrit derudaf, og hun har en rigtig god fodstilling i støvlerne, som støtter perfekt op om foden.En god invistering.
Anna Jakobsen
15/09/2011
Rating: 4 of 5!
Rulleskøjterne er virkelig fine og min datter på 6 år er glade for dem, selv om det er vanskeligt for hende at rulle endnu. De er ret små i størrelsen(det fremgår også af statepro) og vi bestilte dem i første omgang for små. Der var ingen problemer med at sende tilbage og få den rette størrelse. Hun bruger nu str 30 i sko og vi (gen) bestilte str 33-36 til hende. De er perfekte og hun vil have glæde af dem længe!
Monica Andersen
22/07/2011
Rating: 5 of 5!
Fine rulleskøjter, kom som aftalt på datoen ikke noget at klage over.
Svend harmon (Valby)
18/07/2011
Rating: 5 of 5!
Kjempebra! Vår datter på 8 år storkoser seg :)
Vidar Fineide (Moss)
30/06/2011
Rating: 5 of 5!
Köpte ett par till min dotter och hon älskar dem. Ingen "Toys are us" kvalitet utan rejäla grejor som håller. Bra kullager, bra rull! Kan varmt rekommendera till alla som funderar på rollerskates barnen. Vänliga hälsningar/Patrick
Patrick Hagenström (svedala)
08/04/2011
Rating: 5 of 5!
Fin kvalitet. Justeringen virker fint. Pigerne elsker farverne :-)
Marianne Karstensen
07/01/2011
Rating: 5 of 5!
Super fine rulleskøjter. God kvalitet, sidder godt på foden.
Kirstine V. Ø. Larsen
30/08/2010
Rating: 5 of 5!
Tak for henvendelsen. Vi er fuld tilfreds med skøjterne og især leveringstiden. Skulle hilse fra datteren og sige de er gode. Hilsen Rolf
Rolf Georgi-Jensen
12/06/2010
Rating: 5 of 5!
Hej. Tack för frågan men ja har inte kunnat åka något än pga snön och allt grus som legat kvar länge. Har också varit bortrest men idag är gruset borta så i eftermiddag ska jag ut och åka. MVH Carina
Carina Petterson
09/04/2010
Rating: 3 of 5!