MENU
Back |

Soy Luna Training Kids roller skates

EUR 69,95
EUR 74,95 SAVE EUR 5,00
Soy Luna skates
Zoom
Soy Luna Protection Pads 3-pack
Soy Luna Protection Pads 3-pack
EUR 39,951 set
EUR 24,95
SkatePro DeLuxe Skate Bag
SkatePro DeLuxe Skate Bag
EUR 24,951 pcs
EUR 17,95
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool (Black)
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95
Save for later
 pcs

Description

These Training roller skates will have you looking like Luna and thanks to the solid construction, you will soon be rolling like her as well. Thanks to the construction of the quad skates it is easy to get started on them. The Soy Luna skates come with a high supportive boot in PVC leather that will give you great support around your ankles.

Simple lace closing and a classic look combined with rounded wheels and quality bearings.

Disney Channel and Roces have teamed up to produce all the protection gear and skates for the popular TV Show "Soy Luna".

Specifications

Wheel Diameter:
54mm
Boot type:
Figure Skating, Soft
Max rider weight:
132lbs
Plate Material:
Plastic
Liner features:
Built-in
Closure:
Lacing
Weight:
70oz
Wheel spacer width:
7mm
Max wheel diameter:
62mm
Boot material:
PVC
Liner material:
Foam, Nylon
Cuff:
Flexible, High lateral support
Hub width:
20.4mm
Axle length:
28.8mm
Wheel hardness:
82A
Brake:
Yes
Bearing precision:
Not specified
Recommended for:
Outdoor skating

Reviews

Hi, Once again, everything went like clockwork! One of the main traits of nordic contries!! Keep it up! It was a pleasure for me to deal with you. Highly recommended!
Ivan Georgiev (LONDON)
12/07/2017
Rating: 5 of 5!
I am very happy with the purchase, service and fast delivery. The product is excellent, corresponds exactly to the pictures, the size also. My daughter is extremely happy with her gift! Thank you!!!
Vidka Apostolova-Panayotova (Farnborough)
18/06/2017
Rating: 5 of 5!
I am very happy with the purchase, service and fast delivery. The product is excellent, corresponds exactly to the pictures, the size also. My daughter was very happy with skates Soy Luna. Thank you for the well working service! Greetings from Sofia, Bulgaria.
I. Petrov (Guildford, Surrey)
06/04/2017
Rating: 5 of 5!
My daughter is extremely happy with her gift! I am very pleased with the service and will be ordering from you again soon. Have recommended you to friends as well. Thank you for the positive experience!
Elena Hadzhidieva (Enfield)
01/04/2017
Rating: 5 of 5!
Good quality. Cheaper than in order sites. Arrived before expected.
Laura Munoz (Kingston Upon Thames)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Skates my daughter wanted at a good price. Recommended
HECTOR F. (Groves)
29/09/2017
Rating: 5 of 5!
MUY BUEN PRODUCTO..
Victor Mendoza (Tucker)
22/06/2017
Rating: 5 of 5!
Produktet lever fuldt ud op til forventningerne
Heidi leth gosch (Horsens)
25/09/2017
Rating: 5 of 5!
wrotki bardzo dobrej jakości, zgodnie z opisem
Tomasz D. (Krzywaczka)
25/09/2017
Rating: 5 of 5!
Excelente experiencia, en menos de ocho días que realice la compra mi hija ya tenia sus patines , lo recomendaría
JORGE ARTURO RAMIREZ ALVARADO (MEXICO)
21/09/2017
Rating: 5 of 5!
Excelente calidad y terminado en los patines.
Fernando Cesar Zepeda Estrada (Morelia)
05/09/2017
Rating: 5 of 5!
muy buen producto.
RICARDO OLIVARES MEDINA (IXTAPALUCA, ESTADO DE MÉXICO)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Excelentes ! Son los originales
a. barquet (cordoba)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki super ,córka zadowolona.
Agnieszka Mucha (Nysa)
23/08/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtig fine rulleskøjter, som vakte stor glæde for min datter. Man skal lige være obs på, at de er store i størrelsen.
May-Britt Melander (Hjortshøj)
22/08/2017
Rating: 5 of 5!
Excelente producto, justo lo que mi hija quería, llego en tiempo y en perfecto estado, dude un poco por no recibir paypal, pero quede super satisfecho, gracias por hacer otro cliente feliz
Ricardo Fonseca (MEXICO)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Nos alegra muchísimo leer que está feliz con el pedido :-) Le mandamos un gran saludo y esperamos verle pronto de nuevo. Saludos / Soraya
Transakcja przebiegła bez zarzutów. Polecam
Malgorzata Smagacz (Radomyśl Wielki)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Muy buen tiempo de entrega, el producto de buena calidad. Satisfecho con la compra
Omar Delgado Villela (Tampico)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Zakup udany, szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Wrotki okazały się strzałem w dziesiątkę
Anna A. (Boguszów-Gorce)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Dobra obsługa, świetny towar.
Ewa Ryś (Bolesławiec)
14/08/2017
Rating: 5 of 5!
Dottern är supernöjd med sina rullskridskor, satt perfekt. Hon åkte 4ggr redan första dagen. Snabb leverans.
Malin Johansson (Nybro)
10/08/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtig god fin kvalitet hurtig og effektiv betjening og forsendelse super indkøbsoplevelse
Åse Hansen (Vojens)
10/08/2017
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering Supergod hjælp og vejledning i butikken i København
Nina Sarring (Fredensborg)
09/08/2017
Rating: 5 of 5!
Super gode rulleskøjter
Zeliha Köse
07/08/2017
Rating: 5 of 5!
Rask god servise
Joanna Pukszta (Białystok)
01/08/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki rewelacyjne. Jakość wykonania na najwyższym poziomie wrotki są oryginalne!!! Przesyłka dotarła we wskazanym przez sklep terminie. Zdecydowanie polecam bo warte są swojej ceny.
Joanna Pukszta (Białystok)
01/08/2017
Rating: 5 of 5!
Wir sind sehr zufrieden mit den Skates, meine Tochter hat viel Freude damit.
Sabine Hirschmann (Erlangen)
27/07/2017
Rating: 5 of 5!
Busque por todas las tiendas de mi ciudad estos patines para mi hija sin éxito, estaban agotados. Todas las niñas tenían los suyos y mi hija no. Desesperado me di a la tarea de buscarlos por internet para ver si los localizaba en alguna tienda e ir por ellos y fue cuando encontré su página. Sin pensarlo levante mi pedido y cuál ha sido mi sorpresa de recibirlos justo en la fecha comprometida y que sean justo la medida y el modelo que solicitamos, quedando más sorprendido cuando vi todo el trayecto por medio de la empresa de mensajería (UPS), viajando desde Dinamarca, Alemania, un par de ciudades en Estados Unidos y finalmente mi ciudad entregándolos en la puerta de mi casa. La cara de sorpresa de mi hija no tiene precio. Muchas gracias.
WENDY MENDOZA IBARRA (PLAYA DEL CARMEN QUINTANA ROO)
27/07/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Gracias por su bonita historia, Wendy. Nos alegramos mucho por su hija, que ahora podrá decir que sus patines son incluso más exclusivos, porque vinieron de tan lejos :-) Un gran saludo y que lo disfruten / Soraya
Świetny zakup, szybka dostawa córka bardzo zadowolona. Polecam wszystkim którzy się wstrzymują od zakupu.
Mariola J. (Gdynia)
27/07/2017
Rating: 5 of 5!
excelente patín,,solo las ruedas son las que no convencen,,,pero de mejor precio aquí que en México.
CLAUDIA AURORA SAENZ TRINIDAD (POZA RICA VERACRUZ)
26/07/2017
Rating: 5 of 5!
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!
K. Kozłowska (Mława)
25/07/2017
Rating: 5 of 5!
Jättefina och bra kvalitet! Ganska stora i storleken tycker vi. Dottern använder dem jättemycket!
Cecilia Nilsson (Lyckeby)
25/07/2017
Rating: 5 of 5!
excelente presentacion. mi hija esta encantada
alejandro zamudio coronel (LOS MOCHIS SINALOA)
24/07/2017
Rating: 5 of 5!
A mi niña le fascinaron, de buena calidad. Muy satisfecha con el producto.
Greny Garcia (Juarez)
24/07/2017
Rating: 5 of 5!
Ottimi, sono robusti e perfetti
Anna Nowosad (Verona)
20/07/2017
Rating: 5 of 5!
Todo excelente!!!! Productos, entrega y atención. Gracias.
NANCY GABRIELA GONZALEZ BUZ (LAGOS DE MORENO JALISCO)
20/07/2017
Rating: 5 of 5!
Muy bien todo. Muy buena calidad. Mi hija está feliz con los patines. Y fueron mucho más baratos que compararlos en México.
Zorayda L. O. (Puebla)
18/07/2017
Rating: 5 of 5!
de la mejor calidad
Gustavo Navarrete (saltillo coahuila)
18/07/2017
Rating: 5 of 5!
Versand hat super geklappt. Meine Tochter ist begeistert von den Rollschuhen. Erster Eindruck ist sehr gut.
Immo Schnieders (Hatzfeld (Eder))
17/07/2017
Rating: 5 of 5!
Córka w pierwszej chwili była bardzo zadowolona, ale po powrocie z podwórka wróciła załamana... Stało się tak dlatego, ponieważ ona świetnie jeździ na profesjonalnych rolkach, wrotki niestety okazały się za wolne. Ale wykonanie, kolor i to,że zakochana jest w serialu ,,Soy Luna" sprawiło, że z wrotkami rozstaje się tylko do spania:) Nie chciała żadnego zwrotu. Dodam, że produkt wykonany fachowo, a przesyłka dotarła w ekspresowym tempie.
Dorota C. (Słupsk)
17/07/2017
Rating: 5 of 5!
Super obsługa. Polecam
Magdalena śliwa (Stargard)
17/07/2017
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans
Paula Åkesson (Trollhättan)
11/07/2017
Rating: 4 of 5!
Wrotki zgodne z opisem. Spełniły w 100% oczekiwania córki.
Iwona J. (Warszawa)
11/07/2017
Rating: 5 of 5!
Córka zadowolona więc ja też. Towar dostarczony szybko i bez zastrzeżeń - zgodnie z zamówieniem. POLECAM !!!
Paweł Stoiński (Gdańsk)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
EXCELENTE TODO!!!
nash lara (naucalpan de juarez. edo mex.)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Dostawa i same wrotki bez żadnych zastrzeżeń wszystko szybko , sprawnie profesjonalnie i gorąco polecam.
Krzysztof Zembala (Dąbrowa Górnicza)
05/07/2017
Rating: 5 of 5!
Lækre rulleskøjter til børn. God kvalitet og de sidder godt på fødderne. Derud over er der godt lær at skøjte videoer på youtube med Soy Luna så min pige lærte hurtig teknikerne.
Line bøttern Nielsen (Aarhus N)
05/07/2017
Rating: 5 of 5!
Quiero que sepan que si quieren comprar en esta tienda y están en duda , lo hagan me arriesgue y la verdad quede mas que encantada con el articulo desde el precio hasta el envió todo muy bien solo tenga en cuenta el precio aduanal si eres de mexico pero no es mucho así que recomiendo ampliamente y los patines super hermosos y en excelente condiciones.
VERONICA VAZQUEZ DIAZ (VILLAHERMOSA)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Nos alegra mucho que todo haya ido tan bien :-) Siempre es la bienvenida, recuerde contactarnos cuando tenga alguna duda. ¡Un gran saludo! / Soraya
Buen producto, llego en 5 días a México, aproximadamente 20% de impuestos de importación.
N. Araoz (CDMX)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki rewelacyjne - radość i szczęście córki - BEZCENNE:) Jakość wykonania na najwyższym poziomie a przede wszystkim w dobie wszechobecnych podróbek wrotki są oryginalne!!! Przesyłka dotarła we wskazanym przez sklep terminie. Zdecydowanie polecam bo warte są swojej ceny.
Marek Prus (Białystok)
02/07/2017
Rating: 5 of 5!
Super bequem! Preis-/Leistungsverhältnis absolut in Ordnung. Gute Qualität. Website ist in den Favoriten gespeichert.
Antonietta D'Andrea (Dübendorf)
28/06/2017
Rating: 5 of 5!
Muy bonitos y de buena calidad!!!
Francisco Sánchez (Uruapan, Michoacán)
27/06/2017
Rating: 5 of 5!
Super Produkt. Passt perfekt
Agnieszka Gradzka (Wuppertal)
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
Gefällt und passen super!
Annett von Thaden (Südharz / OT Stolberg)
22/06/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki swoje kosztują ale są solidne i ładne a uśmiech szczęśliwego dziecka jest bezcenny.
Marek S. (Warszawa)
21/06/2017
Rating: 5 of 5!
wszystko super ,dostawa jakość córka szczęśliwa
Renata Misiewicz (Stryszawa)
21/06/2017
Rating: 5 of 5!
Produkt w 100% spełnił oczekiwania początkującej adeptki jazdy na wrotkach i miłośniczki serialu "Soy Luna" :)
Agnieszka Wilbrandt (Warszawa)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
dessa rullskridskor fick barnbarnet nu i juni hon är helnöjd med dessa vi också att någon kan bli så glad åker på dessa hela dagarna blir betyg BRA
kristina härmark (Lidköping)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Jentungen ble superfornøyd med disse!
Lars T. (Kristiansund N)
19/06/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki w pełni spełniają oczekiwania córki, wymiana wrotek na inny rozmiar przebiegła bardzo szybko i bez żadnego problemu, kontakt z biurem obsługi uprzejmy i rzeczowy. Polecamy wszystkim i dziękujemy za miłą obsługę!
Michalina Wiśniewska (Morąg)
18/06/2017
Rating: 5 of 5!
produkt zgodny z opisem, dostawa błyskawiczna :)
Julia Rzewuska (Baniocha)
16/06/2017
Rating: 5 of 5!
Patines increíbles
Santa C. (Mazatlan)
16/06/2017
Rating: 5 of 5!
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia i jakości produktu
Sylwia Gramza (Gryfino)
15/06/2017
Rating: 5 of 5!
Świetne, dobrze wykonane wrotki warte swojej ceny
Zuzanna Banach (Warszawa)
14/06/2017
Rating: 5 of 5!
Fantastisk hurtig og fin forsendelse. Desværre var skøjterne meget små i str. Mit barnebarn der normalt bruger str 30 kunne slet ikke passe det bestilte højt ønskede par i str 30/31. Og næste str kunne ikke opdrives
Annemaja Rosesø (Bagsværd)
13/06/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Mange tak for din tilbagemelding :)
Vi kontaktede dig efterfølgende og fandt en god løsning så dit barnebarn kunne få drømme-skøjterne i den rigtige størrelse alligevel. Håber de bringer glæde. /Jeka
Envoie rapide et très satisfait de ma commande merci Skatepro
Kis Sacha (Ecublens VD)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
WSZYSTKO SUPER
IWONA PIETRZYCKA (Warka)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Córka bardzo zadowolona więc cóż dodam...
Anna Dros (Siemianowice Śląskie)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Samma här nöjd dotter o snabb leverans blev det .
Goca Dimitrijevic (Malmö)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Produkt bardzo dobry jakościowo. Spełnia oczekiwania mojej córki.
Krzysztof Brzuchowski (Katowice)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki super. ładne, zgrabne. Córka jest zadowolona. Ja również. pozdrawiam
Maria D. (Bełchatów)
11/06/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki są cudowne, w rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu.
Aleksandra W. (Łódź)
07/06/2017
Rating: 5 of 5!
Bättre än nöjd!
Lars-Erik Ellström (Deje)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Towar zgodny z zamówieniem. Jesteśmy zadowoleni z wysyłki i towaru.
Agnieszka Żak (Rybnik)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Alles ok. Gerne wieder
Michele Spini (Roveredo GR)
04/06/2017
Rating: 5 of 5!
Corka bardzo zadowolona, wrotki super fajne.szybka wysylka
Agnieszka Laszuk (Siemiatycze)
03/06/2017
Rating: 5 of 5!
Córka zadowolona bardzo i szybko przyszły co jakiś czas obserwowałam paczkę gdzie jest
Michalina Malec (Koszalin)
01/06/2017
Rating: 5 of 5!
Habe vor 2 Wochen die Rollschuhe zurück geschickt um es umzutauschen da es zu klwin war. Müsste chf 60 Post bezahlen, chf 10 weniger als die Rollschuhe und warten immer noch auf die darauf.
Nataly Bernhard (Stettfurt)
31/05/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Es tut uns sehr leid, dass es so lange dauert aber da du die Ware auf deine eigenen Kosten zurück gesendet hast und nicht mit unserem Service können wir dir nicht genau sagen wie lange es dauert. Aber wir werden natürlich deine Reture bearbeiten sobald diese, bei uns angekommen ist.

/Aneena
Wszystko sprawnie, miło i przyjemnie. Produkt ok. sprawdza się doskonale.
Anna Siejko (Hrubieszów)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki super, kolory bardzo intensywne, prezent trafiony w dziesiątkę.
MONIKA SZALA (Bydgoszcz)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Towar zgodny z opisem. Bardzo polecam zakupy w SkatePro. Rewelacyjnie krótki czas dostawy.
Zbigniew Stępień (Zabrze)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Bättre kvalitet än jag trodde! Nöjd dotter
Andreas A. (Trollhättan)
29/05/2017
Rating: 4 of 5!
Super , meine Tochter findet sie klasse
Sonja Rosenberg (Berlin)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki są bardzo ładne, rozmiar jest zgodny z powszechną rozmiarówką.
Katarzyna Gniłka (Jasienica)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Ich habe den Rollschuh für meine 8-jährige Tochter in der Größe 36/37 gekauft und bin sehr zufrieden. Ganz im Gegensatz zu vielerorts erhältlichem, unter Lizenz produzierten Kinderspielzeug, handelt es sich hier um qualitativ gute Rollschuhe für Anfänger. Verarbeitung und Tragekomfort sind top. Klare Kaufempfehlung für Fans der Serie.
Daniel B. (Gelsenkirchen)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Wszysyko super,szybko i bezproblemowo. Wrotki rewelacja,zadowolenie córki najważniejsze. Polecam
Ewelina B. (Kędzierzyn-Koźle)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Sprawia wrażenie solidnej konstrukcji, ale trudno coś więcej powiedzieć po tak krótkiej eksploatacji, sklep za szybko prosi o opinie o produkcie. Pozdrawiam!
Tomasz K. (Gdańsk)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Obdarowana przeszczęśliwa
Marta M. (Sulęcinek)
25/05/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko super! A uśmiech na twarzy obdarowanej osoby - bezcenny:)
Agnieszka Kulesza (Poznań)
24/05/2017
Rating: 5 of 5!
rewelacja
urszula sobiecka (Zabrodzie)
23/05/2017
Rating: 5 of 5!
Plastikowe kółka to pomyłka,w takiej cenie. na kauczukowych kołach jazda jest przyjemna a na tych to tragedia.
Iza Gawron (Kuchary)
22/05/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Przykro mi, że jest Pani niezadowolona z zakupów. Zamówione wrotki posiadają kółka wykonane z poliuretanu czyli kauczuku i mają twardość 82A. Kółka są dość twarde także mogą wyglądać jak plastikowe jednak po dokładnym sprawdzeniu wrotek mogę potwierdzić, że są to kółka kauczukowe. Proszę pamiętać, że może Pani dokonać zwrotu wrotek bez podawania przyczyny do 180 dni. /Magda
100% zadowolenia!!!Córka jest przeszczęśliwa!!!
Ania Tomczak (Częstochowa)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Córka jest zachwycona. Dziekuje.
Marek Sowa (Mława)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Porządne i piękne wrotki :)
Ewelina Kosowska (Warszawa)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Dzieci zachwycone
Barbara Nowicka (Warszawa)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd
Viorica Moldoveanu (Oslo)
17/05/2017
Rating: 5 of 5!
Min dotter var nöjd och mycket glad.
Richard Erfanian (Stockholm)
16/05/2017
Rating: 5 of 5!
Wtorki zgodne z opisem, dobra jakość. Polecam.
Małgorzata Gajdasik (Łubowo)
16/05/2017
Rating: 5 of 5!
szybka realizacja wszystko w porządku polecam
Małgorzata Ratajczyk (Jeziora Wielkie)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd :-)
Elin Bjerkehagen (Klokkarvik)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och bra pris. Dottern är jättenöjd !!
Sara Johansson (Nygård)
11/05/2017
Rating: 5 of 5!
Bra, uppfyller förväntningarna.
Marika Orre (Vaasa)
10/05/2017
Rating: 4 of 5!
Bra. Kunde varit bättre kvalitet på hjulen, lite mjukare. Men uppfyller förväntningarna.
Lisa Eriksson (Pålsboda)
09/05/2017
Rating: 4 of 5!
Szybko i sprawnie, polecam sklep :)
Monika Pietkiewicz-Dudek (Mrągowo)
09/05/2017
Rating: 5 of 5!
Są super. Dzieciak zadowolony
SŁAWOMIR BACZEWSKI (KĘTY)
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
min datter er veldig fornøyd med soy luna rulleskøyter, de sitter godt på foten og er stabile.
Vidar Halvorsen (Dilling)
04/05/2017
Rating: 4 of 5!
Super wrotki. Córka jest bardzo zadowolona. Najchętniej nie zdejmowałaby z nóg. Wykonane są bardzo solidnie, wytrzymałe i do tego piękne.
Jolanta M. (Poniatowa)
04/05/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki super !!! Profesjonalne !!! Polecam wszystkim dzieciakom. Wykonane solidnie w każdym szczególe
Piotr Zasłona (Trzebinia)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
Tjusiga rullskridskor av hög kvalité.Något hårda hjul men dessa kan bytas ut till mjukare om man vill det.
Per B. (Uppsala)
02/05/2017
Rating: 4 of 5!
Min dotter blev så glad när hon fick dem och är super nöjd :-)!
Juliet K. (Märsta)
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyde jenter med nye rulleskøyter, raskt levert
ester litlehamer (Løvenstad)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Polecam !!! Szybka dostawa, profesjonalny sprzęt, radość dziecka bezcenna :))))
Marzena K. (Szczecin)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Dottern är jättenöjd med dem. Det är dock stor skillnad mellan stl 32/33 och 34/35 storleksmässigt.
Angelika Lesniewicz (Kristianstad)
01/05/2017
Rating: 4 of 5!
Stabila och jättebra rullskridskor. Dottern är super nöjd.
Helene P. (Göteborg)
28/04/2017
Rating: 5 of 5!
SKATE PRO jak najbardziej do polecenia. Mega szybka dostawa z Danii - kurierierem za dopłatą w 2 dni. Wrotki sprawne. Wszystko OK
Maciej G. (Gniezno)
28/04/2017
Rating: 5 of 5!
Polecam, córcia zachwycona. Wysokiej jakości produkt.
Anna Lis (Otfinów)
28/04/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko ok polecam
Jarosław Sozański (Branice)
27/04/2017
Rating: 5 of 5!
Zamówienie się zgadza. Polecam
Katarzyna Grzybowska (Płock)
25/04/2017
Rating: 5 of 5!
Jentungen var stor fornøyd med skjøytene! God kvalitet og raskt levering!
Justine T. (Halden)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Produkt zgodny z opisem. Wszystko super. Polecam
Adriana S. (Leszno)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Helt efter förväntan
Thomas Ryberg (Hisings Backa)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Meine Tochter findet sie suuuuuper!!
Michèle Lehmann (Volketswil)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
córka zachwycona. Ładne i dobrze wykonane.
Tomasz Kupeć (Wrocław)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Wunderbare Rollschuhe...meiner Tochter war im 7 Himmel als die gesehen hat :)) und super schnell Lieferung :)) Danke schön :)
Agnieszka P. (Hannover)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Superfina och enligt dottern (som åker med dem) också väldigt sköna. Ett bra köp!
Märtha Wallgren (Vattholma)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki rewelacyjne, córka zakochana w swoich wrotkach!
Beata Januszkiewicz (Piła)
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
Solidny sprzedający. Polecam pod każdym względem.
Beata P. (Frąca)
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
Dziękuję za dostarczone wrotki wnuczka bardzo ucieszyła się z otrzymanego prezentu , jest wymarzonym prezetem i sprawuje sie dobrze.
jozef kuszewski (włocławek)
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
Kjempe Kuuuuule skøyter som virkelig falt i smak hos min 9 år gamle datter!!!!!
GRO ODDLØKKEN (Folldal)
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Bardzo ładne wrotki, dobrze wykonane. Szybka przesyłka. Polecam.
Małgorzata Błoch (Wieleń)
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Bardzo ładne wrotki i solidnie wykonane. Polecam ! Sklep również super !
Agnieszka K. (Włocławek)
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki super,polecam.
Olga Poprawska (Iława)
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
Fine!! Bra pris.
Ann-Kristin Grønmyr (Skiptvet)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
Schöner Rollschuh, bequem und Größe passgenau. Meine Tochter ist begeistert. Schnelle und zuverlässige Lieferung.
Angela L. (Hagen)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
Funkar jättebra! Dottern åker varje dag.
Helena K. (Östra Sönnarslöv)
30/03/2017
Rating: 5 of 5!
Jesteśmy zadowoleni z zakupu
Dorota J. (Łódź)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Piękne i solidnie wykonane wrotki dla wielbicielek Soy Luny. Córka w siódmym niebie ☺
Katarzyna W. (Warszawa)
22/03/2017
Rating: 5 of 5!
Sehen cool aus und sind super.
Sarah Rieder (Blatten (Lötschen))
20/03/2017
Rating: 4 of 5!
Mijn dochter is super blij met haar rolschaatsen. Ze zien er mooi uit en wat nog belangrijker is: zeer goede kwaliteit! Een echte aanrader!
Rebekka van Belzen (Amsterdam)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Córka Prze Szczęśliwa, ocenia je na najwyższą możliwą ocenę. Polecam.
Wojciech S. (Mława)
15/03/2017
Rating: 5 of 5!
Fina uppskattade skridskor
Ulrika Rigel Bylund (Umeå)
15/03/2017
Rating: 5 of 5!
Zadowolenie 100%
Justyna Cichocka-Czerniak (Swarzędz)
13/03/2017
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering og alt som det skal være!
Kenn Thomsen
09/03/2017
Rating: 5 of 5!
Schnelle Lieferung
Guido H. (Brigerbad)
08/03/2017
Rating: 5 of 5!
Córka szczęśliwa, wrotki były prezentem urodzinowym. Solidnie wykonane i śliczne. Polecam.
KATARZYNA T. (Katowice)
03/03/2017
Rating: 5 of 5!
Bequeme Rollschuhe, unsere Kleine ist jede freie Minute damit unterwegs. Beim Binden müssen wir ihr jedoch noch helfen.
Ingrid S. (Stachen)
28/02/2017
Rating: 4 of 5!
Wrotki prezentują się idealnie. Córcia zadowolona. Przesyłka dotarła bez problemu.
Aneta Majewska (Pruszcz Gdański)
28/02/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki cudowne, sklep bardzo rzetelny! polecam!
Aneta Wojtan (Kraśnik)
16/02/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki bardzo solidnie wykonane i w pełni odpowiadają opisowi. Córka zachwycona i szczęśliwa. Okazały się wspaniałym prezentem urodzinowym. Teraz jest jak Soy Luna :-). Towar dostarczony bardzo szybko i zapakowany starannie. Wielki POZYTYW !!!
Zbigniew M. (Wrocław)
30/01/2017
Rating: 5 of 5!
Towar idealny. 100% zgodny z opisem. Towar dostarczony w wyznaczonym terminie. Wysyłka monitorowana. Gorąco polecam tego sprzedawce i towar który oferuje!
Marek O. (Dąbrowa Tarnowska)
26/01/2017
Rating: 5 of 5!
Buen producto , calidades y acabados
Ramon Garcia Ruiz (Cornella De Llobregat)
24/01/2017
Rating: 5 of 5!
produkt wysokiej jakości, bardzo dobrze wykonany, wszystko zgodne z opisem produktu. gorąco polecam :)
Karolina Rosińska-Badziąg (Zblewo)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
Muy bonitos y parecen de calidad
M. PEREZ (Valladolid)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bardzo dobry sklep super polecam
Marek Falkowski (Olsztyn)
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
Produkt w 100% spełnił moje oczekiwania, rozmiar zgodny z opisem . Mimo odległości bardzo szybka dostawa. Takie transakcje i zakupy to czysta przyjemność.
Małgorzata ragan (Jastrzębie-Zdrój)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
wszystko w jak najlepszym porządku, szybka wysyłka. wrotki idealnie i solidnie wykonane, córka jest zachwycona. Polecam!!!
Joanna Paluch-Konieczna (Trzciel)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Ein Traum für Soy Luna Fans. Bequemer und weicher, als es auf dem Foto aussieht. Größen sind genau.
F. Richter (Schildow)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Stabile und hoch geschlossene Rollschuhe . Unsere Enkelin hat sich gefreut !!
Birgit Dresen (Duisburg)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Schnelle und zuverlässige Lieferung, gutes Produkt, meine Tochter freut sich schon und kann den Frühling nicht abwarten. Sie fährt jetzt schon im ganzen Haus herum. Die Rollen könnten mal aus weicherem Material sein.
Borislava Haralanova-Ilieva (Hafenlohr)
17/01/2017
Rating: 4 of 5!
Rollen sind etwas laut! Ware kam Mangelhaft an! Am Besten vor dem Benutzen prüfen, ob alle Schrauben und Muttern vorhanden sind. Bei uns war das nicht der Fall und während der Fahrt, lösten sich die 2 vorhandene Muttern da die Schrauben zu kurz waren. Reklamiert und nur Muttern nachgeliefert bekommen.
Neda Smolka (Greven)
16/01/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Danke für deine Bewertung. Wir versuchen immer so schnell wie möglich auf Reklamationen zu reagieren. In diesem Falle wurde uns berichtet, dass Muttern gefehlt haben diese wurden auch nachgeschickt. Falls man denkt es handelt sich um ein Produktionsfehler kann man die Produkte gerne auch an uns zurücksenden damit wir diese Vorort anschauen können.

/Aneena
Jak na obrazku:) 9-latka, fanka Luny, bardzo zadowolona:) Wrotki wyglądają na solidnie zrobione.
Anna D. (Ostrołęka)
15/01/2017
Rating: 5 of 5!
Jakość bardzo dobra +++++. Dostawa mimo odległości szybka. Bardzo dobry za całość. Córka megaaaaa szczęśliwa. Rozmiar zgodny z opisem
Andrzej Ż. M. K. W. (Kraków)
12/01/2017
Rating: 5 of 5!
Alles perfekt gelaufen
Ewald Brunner (Herzogsdorf)
12/01/2017
Rating: 5 of 5!
Prima Ware, war das perfekte Weihnahtsgeschenk, meine Tochter möchte sie nicht mehr ausziehen :-)
Thomas N. (Ludwigshafen am Rhein)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bardzo ładne, dobrze wykonane. Córka zachwycona.
Magdalena Górna (Rogoźno)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Sebastian Junker (Idar-Oberstein)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Przesyłka dobrze zapakowana. Szybko dotarła. Wrotki bardzo ładne. Dobrze wykonane. Rozmiar ok. Córka zadowolona. ☺
Katarzyna Tykwińska (Bydgoszcz)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki super przesyłka zgodna z opisem. Polecam firma godna polecenia.
Jacek Banaszczyk (Bełchatów)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Skøjterne faldt i god jord og har siddet på fødderne hver dag lige siden julegaven blev pakket ud. Kæmpe hit hos de piger som ser Soy Luna på tv:-) Og som altid super hurtig levering når vi handler hos SkatePro.
Annette Svane (København K)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
super flotte rulleskøjter,god kvalitet , hurtig levering ,kort sagt 100% tilfredshed
Pia Jensen (Gørlev)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Meget bra!Svært fornøyd!:)
Eva Einarsdatter Fjelde (Jørpeland)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bardzo szybka przesyłka oraz dobra jakość wrotek. Moja córka jest zadowolona :)
Bożena Janusz (Szczecinek)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
córka mega zadowolona, wrotki bardzo ładne, szybka wysyłka, dziękujemy :)
Sonia Małecka (Warszawa)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!