MENU

Apex Wristband

EUR 2,95
Apex scooters
Zoom
Please select colour 
Red
Black
Light blue
Save for later
 pcs

Description

Original Apex Pro scooters wristband in rubber material. Printed logo.

The wristband has a circumference of 21.5cm

Reviews

Tuote kuvatun kaltainen
Terhi K. (Helsinki)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Pulsera ok
maria o. (Zaragoza)
01/06/2017
Rating: 5 of 5!
Mooi
Ernst delgman (assendelft)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Jättefint!
Anneli Eriksson (Jönåker)
22/05/2017
Rating: 3 of 5!
Supercoolt!! För övrigt, SkatePro kan service!
Alexandra V. (Malmö)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Topp
Kurt Ove Christensen (Bekkjarvik)
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
Helt ok
Marie Andersson (Sundsvall)
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
ja ziet er leuk uit een leuk hebbe dingtje
freddy sinke (Groede)
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
Polecam
Anna F. (Wrocław)
23/03/2017
Rating: 5 of 5!
na een fout bandje, uiteindelijk het juiste ontvangen.(verkeerde mogen houden) prima kwaliteit, past 12 jarige zoon.
peter blommaerts (Heusden-Zolder Zolder)
02/11/2016
Rating: 5 of 5!
Tolle Farben und gute Qualität, super Band!
Maria Anhäuser (Straßenhaus)
16/09/2016
Rating: 5 of 5!
Alles bestens
Andreas Jeschke (Rüsselsheim)
10/07/2016
Rating: 5 of 5!
Szybka dostawa , jesteśmy zadowoleni .
Magdalena Stochmal (Szczecin)
30/06/2016
Rating: 5 of 5!
Meget fint
Camilla Hogrefe Heideby (Rungsted Kyst)
30/06/2016
Rating: 4 of 5!
Fijn maar slijt snel
MH van Kleef (Nijmegen)
19/06/2016
Rating: 3 of 5!
Het is een degelijk bandje en het zit heel lekker om je pols. Wat wel heel erg jammer is , is dat de bedrukking er nu al heel snel af aan het gaan is. Dat had ik niet verwacht en dat vind ik heel erg!! Daarom vind ik het niet zo goed!!
Mariët van Steensel-van Brugge (Hapert)
26/05/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Dat is inderdaad erg jammer! Als je ons een email stuurt met een foto van het polsbandje, dan lossen we dit graag voor je op.

/Laura
Helt ok
Jonas Flyghagen (Skurup)
24/05/2016
Rating: 3 of 5!
Super kule syns bruker.
H. Pedersen (Sarpsborg)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Elsker dette armbånd går med det hele tiden tager det aldrig af elsker det men vil godt ha haft det i rødt men det blå er nu is meget fedt:-D
Rasmus Christensen
03/02/2016
Rating: 5 of 5!
snyggt!!
Kerstin Kerstell (BORLÄNGE)
02/11/2015
Rating: 5 of 5!
Fedt armbånd til knægten i fdagsgave. I blåt, som er én af hans ynglingsfarver.
Chris Jensen
21/10/2015
Rating: 5 of 5!
Cool armbånd
Linda Lysgaard (Tjæreborg)
20/04/2015
Rating: 5 of 5!
alles super gelopen
Martin Extra (Landgraaf)
14/04/2015
Rating: 5 of 5!
Helt supert
Jane K. (Flekkerøy)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Sejt Apex armbånd har en god størrelse :-) :-) :)
Gigi Sjøgreen - SkatePro Teamrider (Frederiksværk)
30/03/2015
Rating: 5 of 5!
Det er et flot armbånd som jeg så købte sammen med to andre. Problemet er bare at detter armbånd er alt for stort til mig. de andre to passer godt nok meget godt. :) Kan dsv ikke have det på siden det falder af hele tiden. :(
Hugo Leferink (Ringkøbing)
26/02/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er super ærgerligt at du ikke kunne passe armbåndet. Du er selvfølgelig velkommen til at returnere armbåndet ved at følge denne guide på vore side: https://www.skatepro.dk/a611.htm /Lisbeth
Das Band sieht aus wie auf der Abbildung. Größe stimmt auch . Ich finde ein cooles Band.
Frank D. (Hungen)
29/01/2015
Rating: 5 of 5!
super flot
Janne Ahrenkiel Andersen (Hvidovre)
26/01/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
Maria Asterdahl (Segeltorp)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
super tolle Qualität und super schnelle Lieferung
Heike Louis (Römerberg)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Lite stort för en 10-åring
L. Brodin (Helsingborg)
30/12/2014
Rating: 4 of 5!
bra service och intresse för kunden :)
Madeleine fohlin stenberg (Nyköping)
27/10/2014
Rating: 4 of 5!
Litt stor så bruker den ikkje enda
Mads pedersen (Hommersåk)
25/10/2014
Rating: 5 of 5!
gog
Birgit Riisager (Bindslev)
22/10/2014
Rating: 5 of 5!
Snyggt men trycket ramlar av ganska snabbt.
Lena H. (Lönsboda)
07/10/2014
Rating: 2 of 5!
ik heb hem binnen gekregen toen was hij zeer goed maar na 1 week was het zwarte apex logo er al af niks meer van te zien alleen een blauw bandje dit vind ik jammer maar de andere dingen die ik bij jullie heb besteld waren zeer goed daar was ik zeker tevreden over
Luuk Holinsky (Veghel)
02/10/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Je bent welkom om ons een email te sturen, dan kunnen we er voor zorgen dat we je een nieuw bandje geleverd krijgt!

/Laura
Snyggt armband, sonen har det på sig dygnet runt. Synd bara att det är något för stort för en 11-åring.
Marica Aalto (Hörnefors)
16/09/2014
Rating: 4 of 5!
er fucking lækkert at have på men kun som voksen
tobias jensen (Rødovre)
11/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bandet var skit tycker sonen. Texten försvann nästan direkt.
Cecilia Frank (Bjärnum)
09/09/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Vad tråkigt att höra att texten försvann.

För att göra en reklamation behöver vi en bild på armbadet tillsammans med ett order nummer till: email@skatepro.se

Vänliga hälsningar
Martina
Fedt
Mikkel Kramer
21/08/2014
Rating: 5 of 5!
Min grabb är supernöjd med det!
Anna Johansson (Karlstad)
22/07/2014
Rating: 5 of 5!
sitter som et skudd
Daniel A.
02/07/2014
Rating: 5 of 5!
ja prima ding.
Ruben Poll (Overvecht-Noord)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Sjove men lidt store
Rasmus Bruun (Lille Skensved)
26/04/2014
Rating: 2 of 5!
Har købt 10 af dem
jack danielsen
21/04/2014
Rating: 5 of 5!
leuk bandje
Bianca Blaauw (Landgraaf)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
aleen jammer dat ze ook niet in kindermaten zijn
nathalie van es (ridderkerk)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Grabben överlycklig och nöjd med sitt köp
Lise-Lotte Granmyr (Luleå)
03/04/2014
Rating: 5 of 5!
Extreme Nice= SKIT SNYGGT
alfred rydberg
30/03/2014
Rating: 5 of 5!
Dennis 12 år mycket nöjd
Carina af Bjur (Järfälla)
19/03/2014
Rating: 5 of 5!
Viktor 10 år är nöjd.
Helene Persson (Tranemo)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Fedt.
Camilla Hjortnæs (Esbjerg V)
30/01/2014
Rating: 5 of 5!
stoer bandje
Kris van Anraad (Hoek van Holland)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
goed
J.R. Bokma (Barendrecht)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
leuk
Ernst bolder (wormerveer)
15/12/2013
Rating: 5 of 5!
BRA
Björn Lindman (Uppsala)
05/11/2013
Rating: 5 of 5!
tip top
Mark Richter (Schopfheim)
03/09/2013
Rating: 5 of 5!
det er fedt men er lidt nedernd at skriftem falder af
carsten altenburg (Næstved)
30/08/2013
Rating: 4 of 5!
Den är super snygg men texten försvinner efter ett tag.
Ulf Lampell (Sundsvall)
13/08/2013
Rating: 3 of 5!
ik heb dit bandje niet aangekregen (zat niet bij de bestelling )
Jan Deckx (Mol)
27/07/2013
Rating: 1 of 5!
Dritt digge å ha på ;D + rask levering
Andreas Gulbrandsen Martinsen (Slitu)
19/07/2013
Rating: 5 of 5!
Ok+++
Charlotte Olesen
08/07/2013
Rating: 3 of 5!
echt nice
rayco rejack (Kerkrade)
08/07/2013
Rating: 5 of 5!
Cool
Linn Grønningen (Jakobsli)
05/07/2013
Rating: 4 of 5!
Supersnyggt!
Camilla Andersson (Tibro)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
esta guay
mª jose urbano garrido (granada)
14/06/2013
Rating: 5 of 5!
Coola! :P
Rasmus Lantz Gustavsen (Svalöv)
25/05/2013
Rating: 2 of 5!
Mega Nice :D
Marcus Wahl (Hvidovre)
15/04/2013
Rating: 5 of 5!
Älskar apex Gör det ni oxå. Punkt slut
Liselott Karlsson (Motala)
02/04/2013
Rating: 5 of 5!
nice
susanne germer (vanløse)
07/03/2013
Rating: 5 of 5!