MENU
×

Synch Bands Elastic Laces

EUR 5,95
EUR 7,95 SAVE EUR 2,00
Synch Bands Elastic Shoelaces

Good to know

Zoom
Please select size + colour 
Grey
White
 pair
  Add to wishlist

Description

Original Synch Bands. Easy to use elastic lacing with metal ends for fast lacing for any shoe. When installed it is very easy to take shoes on and off, without getting a loose fit.

Generally you can use the number of eyelets to choose you size of Synch Bands. Most shoes fall into the normal / medium range.

  • Small - Shoes with less that 5 eyelets on each side
  • Medium - Shoes with 5-6 eyelets on each side
  • Large - Shoes with more than 6 eyelets on each side

See more on how to use Synch Bands

Don't tie your shoes - just synch them...

 

Good to know

Reviews

Virkelig anvendeligt og praktisk alternativ til snørebånd, der skal bindes! Jeg er dog spændt på, hvor længe de medfølgende clips bliver siddende i skoen, for systemet virker ikke så robust....
Lene Søndergaard (Tjele)
16/11/2017
Rating: 4 of 5!
Har 2 drenge der begge bruger dem i deres sko og de synes det er genialt :)
Christina S. (København Ø)
10/08/2017
Rating: 4 of 5!
Er ærgerlig over, at det ikke var tydeligt for mig, at jeg kun fik snørerbånd til et par sko i pakken.
Anja Callisen (Ishøj)
04/08/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager meget hvis du kun har modtaget et snørebånd, da der almindeligvis er to snørebånd i en pakke. Vi har sendt dig en email som du meget gerne må besvare. Så du hurtigst muligt kan få begge snørebånd.
/Frede
godt produkt, nyttig
Alicja Bury (Viby J)
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
...
Adv. Henrik da Silva, Ejendomsforenin (København K)
07/03/2017
Rating: 5 of 5!
Topp, guttungen ble kjempe fornøyd, svigerinna mi skal kjøpe til sin gutt
s. karlsen (Torp)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Die Bänder sind spitze. Für hohe Chucks wäre Größe M richtig - sonst wird auch S reichen. Hoffentlich ist M bald wieder verfügbar ;-)
Kirstin H. (Berlin)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Funkar klockrent !!!
Tomas Carlsson (Kode)
05/08/2015
Rating: 5 of 5!
OTRZYMAŁAM, W GRATISIE, JESZCZE NIE UŻYWAŁAM :) JAK DLA MNIE MOGŁYBY MIEĆ INNY KOLOR
Katarzyna Susid (Warszawa)
21/07/2015
Rating: 4 of 5!
Fik disse snørebånd med da vi købte rullesko. Men vi syntes ikke det er den optimale løsning til børn, da de er for stramme at få på foden og strammer ikke nok under brug. Vi vil anbefale sko med velcro så de kan strammes godt til foden, så den ikke svupper.
Jeppe Madsen
09/07/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Godt at I har fundet en god løsning til at få strammet Heelys godt på foden og tak for information med jeres erfaringer. Heelys har generelt en tyk sål for at gøre plads til hjulet og dermed en lidt kortere hælkappe så derfor er det godt at anvende enten størrebånd eller velcro i disse så de kommer til at sidde godt til foden. Nogle har dog også stor glæde med elastiksnørebåndene så skoene er meget lettet at tage af og på /Christian
Ik heb twee keer een bestelling geplaatst bij SkatePro, en ben zeer tevreden met de afhandeling, de snelheid van ontvangst, en de kinderen zij heel blij met het bestelde product.
Urmy Druivendal (Amsterdam Noord oost)
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
Virkelig gode elastik snørebånd som min søn er så glad for at have fået i sine sko.
A. Skov (Kastrup)
08/10/2014
Rating: 5 of 5!