MENU
Back |

Bones Reds Bearing

EUR 2,95
Zoom
Save for later
 pcs

Description

Recognized bearing developed for trick / stunt use. Because they offer near Bones Swiss performance at a fraction of the cost, they have become the best selling bearing in the USA.

Features

  • High speed Nylon ball retainer for greater strength and speed
  • Pre-lubricated with Speed Cream racing lubricant
  • Skate Rated clearances, tolerances, materials and lubricant provide the best performance and durability possible

Specifications

Pieces per pack:
1
Bearing precision:
Bones
Spacers:
Not included
Bearing type:
Open
Rubber shield:
Yes
Lubricant:
Oil

Reviews

Hyvät laakerit:)
Laura K. (Espoo)
02/10/2017
Rating: 5 of 5!
Super bedrijf en de klantenservice is echt top!
Svetlana Swinkels (Heerhugowaard)
04/09/2017
Rating: 5 of 5!
De kan anbefales - de ruller rigtig godt
Nicklas Jeppesen (Ålsgårde)
20/08/2017
Rating: 5 of 5!
Originele Slamm lagers waren binnen een maand versleten. Nu deze Bones Reds lagers geplaatst en die doen het goed. Tevreden over de snelle serviceoplossing van Skate Pro
Stefan K. (Winterswijk)
21/07/2017
Rating: 4 of 5!
Nieuwe lager ter vervanging van een defecte lager. Tevreden met het product.
A. Everaert (hamme)
19/07/2017
Rating: 5 of 5!
Merci
Helder Caiado (Neuchâtel)
13/07/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvin rullaa
Antti I. (Saarijärvi)
03/07/2017
Rating: 4 of 5!
rollen als de beste. als ze minder gaan rollen door regen of vuil, dan zijn ze makkelijk weer schoon te maken en gaan ze lang mee!
Jamil Molenaar (Nijmegen)
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Ter vervanging van kapotte lagers. Hopelijk gaan deze langer mee.
Julian Linthorst (Apeldoorn)
30/12/2016
Rating: 4 of 5!
Håller bra!
Katinka Stridh (Ystad)
27/12/2016
Rating: 4 of 5!
Excellent roulement, surtout pour le prix !
Corentin Q. (BONSECOURS)
08/11/2016
Rating: 5 of 5!
Ik heb deze gekocht, niet om te skaten, maar voor andere doeleinden en wat een kwaliteit. Zeker kopen. Aanrader
Clive v. (diest)
19/10/2016
Rating: 5 of 5!
Brukeren er fornøyd
Helen G. (Jessheim)
23/08/2016
Rating: 5 of 5!
SAV super ! Service rapide et réactif !
Del Puppo Laurent (Buvrinnes)
22/08/2016
Rating: 5 of 5!
Très bon site RAS
Aboud hugo (Buis les baronnies)
02/08/2016
Rating: 5 of 5!
Prijs kwaliteit zijn deze lagers zeer goed . En ook een zeer snelle levering , een echte aanrader .
Mario paredis (Overpelt)
27/07/2016
Rating: 5 of 5!
na twee weken weer geluid/slijtage van de lagers ben er ontevreden mee
Wim Stam (Lent)
12/07/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat ontzettend vervelend dat je ook met deze nieuwe lagers geluid en slijtage ervaart. We zouden graag een emailtje ontvangen waarin beschreven wordt hoe je de montage gemonteerd hebt, en graag ook weer een filmpje van de defecte lagers. Dan helpen we natuurlijk graag met het vinden van een passende oplossing!

/Laura
Prima lagers, goede klantenservice omdat ze zonder moeilijk te doen zijn opgestuurd toen mijn wielen al snel na aankoop problemen gaven. Prima opgelost dus!
Tom t. V. (Didam)
30/06/2016
Rating: 4 of 5!
Topp!
Jakob Konradsen (Tromsø)
27/06/2016
Rating: 4 of 5!
Dit is een mooi en stevig lager. Het blijft ook bij zware belasing mooi rond lopen. Tevens kan je er zelf zo nu en dan een drupje vet bij doen. Een beter alternatief voor orginele lagertjes.
E. Smallegange (Nieuwerkerk aan den IJssel)
22/06/2016
Rating: 5 of 5!
Topp!
Lars Haakon Hansen-Hjelle (Hvam)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Begin wat minder goed, maar rollen nu lekker!
Sam Goes (Dronten)
21/06/2016
Rating: 4 of 5!
Sterke lagers, goede kwaliteit!
Kim Roos (Wormerveer)
13/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super lagers sterk en draaien goed
Maryse Aantjes (almere)
11/03/2016
Rating: 5 of 5!
Nadat de originele lagers van de step kapot waren gegaan binnen 2 maanden, kregen wij kosteloos deze nieuwe set lagers toegestuurd. Hiervoor moest ik wel goed aantonen dat de lagers daadwerkelijk kapot waren. De ontvangen nieuwe lagers zijn van goede kwaliteit en de service van Skatepro is super!
Thijs Janssen (Apeldoorn)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
De er bare god da de lå i min postkasse kunne det jo ikke gå for med og få dem på da løben gik kugleje i styret så var det ikke så sjovt mere men de var mega gode og jeg har et sæt i nu så køb nu hvis vil have noget godt
nicolai bentzen (Østbirk)
13/11/2015
Rating: 5 of 5!
han var missnöjd med kullagren de sprack och gick helt itu andra gången han körde med dem
Christina Andersson (Svalöv)
21/10/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad tråkigt att höra att det uppstått problem med era kullager. Kullager är tyvärr en slit del som vill slitas med tiden, utsätts kullager för blöta och fuktiga underlag vill livslängden förkortas betydligt. Men har ni möjlighet att ta en bild av kullagrena och skicka till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer, så vill vi se på det för dig. /Martina
Prima product, paste perfect in stuntstep voor en achterwiel.
JP van der Donk (Weert)
20/10/2015
Rating: 4 of 5!
Ok....
Mikael Sandlund (Luleå)
20/08/2015
Rating: 3 of 5!
duger bra
Martin Bogren (Sölvesborg)
11/08/2015
Rating: 4 of 5!
De bedste
Kenneth Stampe Schrøder (Lemvig)
04/08/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
eirik skaaraas mikkelsen (Rånåsfoss)
18/07/2015
Rating: 5 of 5!
Kanont
Jon Goldbech (Jægerspris)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
Great quality for such a low price.
Artur Ryszard Kilian (Myślenice)
26/06/2015
Rating: 5 of 5!
Nieuwe lagers gekregen nadat de eerste lagers al snel versleten waren goed en snel opgelost
Jennie van Dasselaar (Nijkerk)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Nöjd
Susann Smith (Ekeby)
06/05/2015
Rating: 4 of 5!
Et super kugleleje
Lars Kvist (hasle)
05/05/2015
Rating: 4 of 5!
Omgående levering dagen efter bestilling. OK lejer, og dejligt med info på jeres hjemmeside om hvordan man monterer. Nu kører mit barnebarns løbehjul perfekt igen.
Jørgen T. N. (Bjerringbro)
05/05/2015
Rating: 5 of 5!
triller som bare det
thore Åsheim (Tranby)
18/04/2015
Rating: 5 of 5!
good materiaal en snelle levering.
Ellie Wijman (Eygelshoven)
14/04/2015
Rating: 5 of 5!
De er rigtig god og kan renses nemt.
Maj-Britt uggerholt (Hjørring)
28/01/2015
Rating: 5 of 5!
De bästa kullagerna som finns!!!
Kenneth Ohlsson (Karlstad)
21/11/2014
Rating: 5 of 5!
Rolt lekkah soms moet je gwn ff de lagers weer er ff indrukken met een pers dan alle speling eruit. 1x in een half jasr druk ik ze aan.
Ryan Zaal (Doesburg)
03/11/2014
Rating: 5 of 5!
man får vad man betalar för!
Philip Hansson (Vallentuna)
29/10/2014
Rating: 4 of 5!
De har godt nok ikke holdt særlig godt, med slør og leje støj derefter.
Michael Nielsen (Vadum)
01/10/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er ikke så godt. Kuglelejer er en af de dele på løbehjulet der er udsat for mest slid. Det er derfor meget vigtigt at disse bliver sat helt korrekt i hjulene, og desuden holdes væk fra alle former for fugt eller grus/sten. Det, sammen med sliddet fra landinger gør at kuglelejer kan tørre ud og blive beskadiget. Du må meget gerne kontakte os på email@skatepro.dk, med nogle billeder/video af kuglelejerne og hjulene og forklare hvor lang tid de har holdt. Du må også meget gerne skrive ordrenummeret fra dit køb af dem i mailen, så skal vi nok se på det. /Martin
bra
Lotta Tamba (Västerås)
22/09/2014
Rating: 4 of 5!
Har ikke fått prøvd ennå men levering var utrulig sjapp og hyggelig da et hjul ble ødelagt etter en tur...
Mikkel Odin Henriksen (Fjellhamar)
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
de er rigtig gode de kan også renses. bedste kuglelejer du kan få til den pris!
sofus balladone
01/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra rull.
Jörgen Roslund (Spånga)
13/08/2014
Rating: 4 of 5!
Fungerar bra.
Inger Eva-Lena Kärrman (Kullavik)
23/07/2014
Rating: 5 of 5!
Todella hyvät ja kestävät laakerit hintaisekseen!
Aapo Harju (Karuna)
16/07/2014
Rating: 5 of 5!
Dejlige kuglelejer
Rokas Alisauskas (Solrød Strand)
11/07/2014
Rating: 5 of 5!
slechte lagers na een paar weken gaan de lagers niet zo fijn meer rollen en krijg je een soort van krakend geluid, je kunt veel beter district lagers of oxelo lagers kopen rollen meschien minder snel maar gaan veel langer mee!!
mike van der pol
07/07/2014
Rating: 1 of 5!
Helt grei.
Lena Nesbakken (Brandbu)
01/07/2014
Rating: 5 of 5!
Funkar enl förväntan
Peter franzen (Nybro)
25/06/2014
Rating: 5 of 5!
All around gode kuglelejer, de er vist smurt med bones speed-cream hvilke jeg ikke så godt kan lide da det er en lidt tykkere olie end andet højkvalitets olie på markedet. Men stabilt og velfungerende kugleleje. Kan klart anbefales som en standard til et hver setup.
thor aaberg hoff-hansen (albertslund)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
Mega gode kuglelejere
Peter hollænder (Roskilde)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Købte 4 og to gik i stykker, men de andre var der igen problemer og de er sindssygt gode ellers.
F. Bastrup (Ølstykke)
10/06/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke godt!
Kuglejer er den del på fx. løbehjul, som vil blive slidt hurtigst ned, da de får mange slag fra alle landingerne. Så det er meget vigtigt, at man sørger for, at de er sat helt i og at man undgår vand/sand. Det forlænger levetiden på kuglelejet betydeligt!
Kontakt os endelig på kundeservice: email@skatepro.dk - Med en beskrivelse af hvor længe der gik før, at de gik i stykker, nogle billeder af lejerne (gerne sammen med hjulet) og et ordrenummer. Så skal vi nok se på sagen for dig!
/Sebastian
rollen goed voor mij
Job vanRrensch (Venlo)
04/06/2014
Rating: 5 of 5!
rigtig gode, de kører mega godt. Jeg har kun en ting at sige !Køb dem!
Rasmus Z. K. (Holte)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
De er mega mega mega gode
rene lynge (Løgstør)
30/04/2014
Rating: 5 of 5!
Supre
K. Eilertsen (Bekkestua)
22/04/2014
Rating: 4 of 5!
Disse er ok
Ole Jørgensen (Kirke Hyllinge)
19/03/2014
Rating: 4 of 5!
Bedst
Jeanett Støvring Schøler (Aabybro)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn er meget tilfreds
Lykke Nielsen (Kirke Hyllinge)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
De virker efter hensigten, helt fint. Et hint kunne måske være at skrive i beskrivelsen det antal som der normalt skal bruges til løbehjul (altså 4) og ikke 2 som vi fejlagtigt troede.
Lars F. Sørensen (Kongens Lyngby)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Rullar lätt som en vind.
Jörgen Richter (Märsta)
04/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra, men det finns bättre!!
Camilla Andersson (Tibro)
25/11/2013
Rating: 3 of 5!
Rigtig Dårlig Service Bestiltte dem Og Fik Dem Efter 2 Månder :(( Så Får Jeg Dem Også Er Det Ikke Dem!!!!!
Martin Christtreu (Hvalsø)
15/11/2013
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er ked af at der var så meget bøvl med din bestilling. I vores system kan vi slet ikke finde at du bestilte disse lejer, så der er nok gået noget galt desværre. Vi vil meget gerne rette op på fejlen, så vil du ikke sende os en email så vi kan finde en løsning?
/Milena
Supre lager
Andreas Sunde (Tananger)
12/11/2013
Rating: 5 of 5!
rigtig gode
august jensen (Hillerød)
12/11/2013
Rating: 5 of 5!
Laakerit olivat täysin kuivat, niinkuin laakerit ovat uutena yleensäkin, muuten melko hyvät vaikka toisella puolella ei pölysuojaa ollutkaan.
Päivi Mäkinen (Nakkila)
08/10/2013
Rating: 4 of 5!
Sykt bra 👍👍👍👍👍
markus gommerud (Mjøndalen)
27/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bra.....
Hampus Averstedt (Vega)
25/09/2013
Rating: 5 of 5!
gode
peter johansen (Otterup)
21/09/2013
Rating: 5 of 5!
de gode
Nicklas Thordahl (Greve)
13/09/2013
Rating: 5 of 5!
Dem har varit bra!
Mai To (Hyllinge)
03/09/2013
Rating: 5 of 5!
tosi nopeet
elias mohammadi (Hornbæk)
20/08/2013
Rating: 5 of 5!
Fick problem efter 2 dagar med 2 av 4 lager, efter kontakt med support så skickades nya lager omgående, helt ok.
Urban Andersson (Oxelösund)
28/06/2013
Rating: 4 of 5!
Är nöjd, rullar bra.
Ingela Nordin (mörarp)
25/06/2013
Rating: 4 of 5!
Er gode i starten, men blir fort ødelagt..
Teodor Sæther (Sandefjord)
22/06/2013
Rating: 3 of 5!
Fick dessa i utbyte av andra lager från SkatePro! Nice!!! Funkar riktigt bra trots lite "missljud"! Rullar jättebra!
Per-Magnus Mansnerus (Falun)
18/06/2013
Rating: 4 of 5!
hyvät laakerit.. kannatan ostamaan
valtteri ikäheimo (loviisa)
18/06/2013
Rating: 5 of 5!
bra dom rullar jätte bra
Anna lindström (Roknäs)
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
Fy Fader dette produktet må du bare kjøpe. De er drit gode. Renner som en drøm!
Espen Ravndal
30/05/2013
Rating: 5 of 5!
utmärkta som vanligt
Anders Lindmark (Skanör)
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
super rollen super goed!!!!!
joselien donkers (Boekel)
16/04/2013
Rating: 5 of 5!
Monteret iht. vidro indslag, alt OK
Gunnar Larsen (Lem St)
23/02/2013
Rating: 5 of 5!
Snabb service och nu rullar den snabbt och fint. Jag är jätte nöjd med mitt köp! / Noah
Ann Dahlberg (Södra Sandby)
23/01/2013
Rating: 5 of 5!
Det er de bedste lejer jeg er prøvet og mega god service
Nichles oliver bak nielsen (Silkeborg)
15/01/2013
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn har selv bestilt dem, som julegave, har ikke klaget så han må være tilfreds.
Poul Vive Rasmussen (Søborg)
11/01/2013
Rating: 5 of 5!
Ok!
sarah gutestierna
28/12/2012
Rating: 3 of 5!
prima!
Jim Bakker (Vinkeveen)
14/11/2012
Rating: 5 of 5!
Skide gode Kuglelejere De er bare iorden ANBEFALER DEM HER TIL ALLE :)
bent christiensen (Kirke Hyllinge)
28/10/2012
Rating: 5 of 5!
KJØP!
snorre solem (trondheim)
26/09/2012
Rating: 5 of 5!
Inga klagomål, rullar på bra.
Jesper Olavi (Lund)
24/09/2012
Rating: 5 of 5!
Bra!!
Erik Mitchell (Sande)
10/09/2012
Rating: 4 of 5!
det er min mors bruger de her kugleleger går i stykker efter 2 måneder
lidija turanovic (Næstved)
01/09/2012
Rating: 1 of 5!
riktigt bra kullager dem snurrar grymt bra köp köp köp!!!!
Joakim Selander (Sorunda)
24/07/2012
Rating: 5 of 5!
De er MEGA gode og passer perfekt til Eagle hjul!
Anne Merete Lindholdt
19/07/2012
Rating: 5 of 5!
Hej har bestilt bouns red gleder mig til at de kommer imorgen
Frederik Skovgaard (Jyllinge)
22/06/2012
Rating: 5 of 5!
gode kuglelejer
Christian Tillegreen
15/06/2012
Rating: 4 of 5!
mycket bra
Holger Lindau
14/06/2012
Rating: 5 of 5!
Jeg købte 12 kuglelejer til havevindmøller.De kører fint og uden nævneværdig modstand.Jeg er helt tilfreds.Jeg bestilte dem en mandag morgen og modtog dem dagen efter.Helt fint.
Leif Kristensen
28/04/2012
Rating: 5 of 5!
de er mega fede! mit løbehjul glider som en drøm efter jeg har monteret dem!!!:-)
Jakob Clemmensen (Aarhus)
27/03/2012
Rating: 5 of 5!
Beste kulelagrene! kjøp!
Aron Jonas Evenrud
25/03/2012
Rating: 5 of 5!
Mit ene leje satte sig efter tre dage
Niels Kofoed (ballerup)
20/03/2012
Rating: 4 of 5!
Rigtig gode!
Oliver Bjorkroth
09/02/2012
Rating: 5 of 5!
dom bästa kullagerna jag har haft!!! fast man måste bästela dom 4 gånger för att få dom till 2 hjul :)
Monika Rydén (Österskär)
04/02/2012
Rating: 5 of 5!
de gick sönder på en vecka men rullar ändån ganska bra
Eva Engström (Helsingborg)
27/01/2012
Rating: 4 of 5!
super gode lejer bruget dem i de små hjul i min kørestol da jeg skiftede dem havde hjulene en friløbs tid på 2,11 min inde det standsede super vare
Michael Hansen (herlev)
27/01/2012
Rating: 5 of 5!
bedste jeg har prøvet
Karsten Hjaltelin (Jyllinge)
21/01/2012
Rating: 5 of 5!
jättebra
Jacqueline Nilsson
18/01/2012
Rating: 5 of 5!
Köööööp!!! Rullar fantastiskt bra!
Jesper Pihl (Helsingborg)
30/12/2011
Rating: 5 of 5!
Det er den bedste kuleleger jeg nogensinde har prøvet
Nikolaj Seeland (Rønne)
27/10/2011
Rating: 5 of 5!
De er så syge gode har dem selv køb dem til et godt trick løbehjul:-)
Victor Astrup Stephensen (Hellerup)
09/10/2011
Rating: 4 of 5!
Hey Rasmus larsen! Du skal sætte hjulet 1/3 på, og vrække til siderne, så du massere lejerne ud.... det er hurtigt,nemt og forholdsvis sikkert. :D har ikke købt disse lejer, så har bare dømt dem efter kommentare... :D
Daniel Ankerbo (Næstved)
08/10/2011
Rating: 4 of 5!
KÖP dom snurrar as bra. Sitter ganska löst på på edge stunt alu hjul. Men köp dom
Jonas Bruun (Hammarö)
02/10/2011
Rating: 5 of 5!
er der nogen der ved hvordan man får dem ud af hjulet uden at ødelægge dem jeg gjode det med mine gamle med en vonbrakonøgle så kom der hakker i det er derfor jeg køber nogle nye svar ville være rigtig godt
rasmus larsen (holte)
30/09/2011
Rating: 3 of 5!
Rigtig god. Køb den. Hjulet drejer rundt som en racer bil. Løbehjulet bliver så godt som ny. der gjorde mit. Jeg har et slamm pro 1 løbehjul. Mit bag-dæk sad fast, så købte jeg et nyt, men det hjalp ikke. Så skiftede jeg min gamle kugleleje ud med denne Bones Reds kugleleje, og så blev det godt:-).
Marcus Nielsen
26/09/2011
Rating: 5 of 5!
Works fine.
Tina Hentley (Klampenborg)
26/09/2011
Rating: 4 of 5!
Ruller bra og er ganske billige :)
mathias ernst
25/09/2011
Rating: 5 of 5!
Snelle levering. Mijn zoon is er zeer tevreden over. Goede kwaliteit. Dus TOP!!!
Dick Boelhouwer (Rijswijk)
18/09/2011
Rating: 5 of 5!
Fine kuglelejer. Der er kun "skjold" på den ene side. Det ville være fint at vide inden man køber.
Rune Ungermann
15/09/2011
Rating: 4 of 5!
De var inte med i paketet eftersom förpackningen var trasig och hade ett hål. Varför går det inte att skicka paket där allt är med?
Tina Schlenker (Djurhamn)
13/09/2011
Rating: 1 of 5!
super gode kuglelejer. er lætte at tagre i og er mega gode
jacob bødtcher-hansen
10/09/2011
Rating: 5 of 5!
Virker fint, men er rigtig svære at montere i hjulene.
Gitte Fick
29/08/2011
Rating: 5 of 5!
Min søn har lige købt disse kuglelejer!! de er MEGA gode fordi de kører så godt RUNDT og er stabile.:D Han siger at han ikke engang kan FØLGE med sit løbehjul nu:D
Hans Jørn Kaad (Lystrup)
05/08/2011
Rating: 5 of 5!
bra kullager snurrar bra rekommenderar till alla högsta betyg!!!!
Kristina Hernius
04/08/2011
Rating: 5 of 5!
De er for feddde! Jeg anbefalger dem kraftit! (-:
emil due
03/06/2011
Rating: 5 of 5!
Blev dåliga efter första dagen...
William Zetterström
30/05/2011
Rating: 2 of 5!
kører meget godt, men kvaliteten er for ringe. hvis du bliver overrasket af en mindre regnbye, så er det nat nat med lejerne, hvis du ikke straks får dem renset - de ruster som bare pokker. mine rustede på en sommersæson. vil langt hellere anbefale bsb abec 7. de kører mindst lige så godt, og ruster ikke ved alm brug. de er klart at lejerne ikke er designet til at køre i vand, men det er utilfredsstillende at små stænk er nok til at ødelægge dem. jeg har desuden også et par bones keramik. deres kvalitet er en helt anden standard, men prisen er også derefter. konklusion: hvis man vil have bones, skal man holde sig fra deres discountlejer
jeppe uddegaard (odense)
21/04/2011
Rating: 2 of 5!
Fungerar perfekt med mina Powerslide Nordic 2010.
Stefan Hollender (Bankeryd)
09/04/2011
Rating: 5 of 5!
for man 1 eller 4 når man køber denne
Asbjørn poulsen
07/03/2011
Rating: 5 of 5!
pisse gode, har snart haft dem i et år, og de køre stadig som nye.
asger knøss (uggelhuse)
15/02/2011
Rating: 5 of 5!
Jeg er meget tilfreds - De kører rigtig godt og er lette at rengøre :-)
Anne Thygesen (Odense C)
07/11/2010
Rating: 5 of 5!
Jeg er ikke tilfreds med leveringen.!!
Mikkel Øvall (Odder)
12/10/2010
Rating: 5 of 5!
er de så gode de koster ikk en skid dem ska jeg ha!!!!XD
Simon Hansen (Svenstrup)
12/09/2010
Rating: 5 of 5!
Hidtil de bedste kuglejer jeg har haft!
Andreas Larsen
05/09/2010
Rating: 5 of 5!
Suverænt kugleleje, især til prisen!! Glem alt om de billige kuglelejer, disse ruller SÅ meget bedre. Om de kan måle sige med Bones Swiss' Ceramic, ved jeg ikke, men de er jo også nærmest ti gange dyrere, så jeg tvivler.
Michael Nordhild (Gentofte)
15/07/2010
Rating: 5 of 5!