MENU
Back |

Bolt set for - JD Bug Pro / Razor Pro

EUR 5,95
Zoom
Save for later
 set

Description

3 Allen key bolts with crews and 6 washers.
Used to bolt the folding mechanism of JD Bug Pro & Razor Pro kick scooters.
This way it is no longer collapsable, but instead the stability of the kick scooter is increased dramatically.

2x 8mm Axle.
1x 10mm Axle.

The original folding mechanism must be removed, and the 3 bolts are mounted.
Are you in doubt on how to do this? Then we recommend to youtube it, search for: Razor Pro Bolt KIT

Reviews

Great idea, one of the reasons we went with JD Bug.
Will H. (London)
15/04/2015
Rating: 5 of 5!
Fijne onderdelen erbij. Super !
A.A. Schaper (Bovenkarspel)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Haben das Set zum Scooter dazubestellt. Nun wissen wir leider nicht wo sie montiert gehören. Es ist leider nicht selbsterklärend oder steht in der Beschreibung
Thomas Blaickner (Saalfelden)
11/04/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Es tut uns leid, dass die Montage nicht ausreichend in der Produktbeilage erklärt wird. Hier nachfolgend ein Video-Link zur Montageanleitung: https://www.youtube.com/watch?v=17zWiP82Fpw

/Gregor
Erg handig voor de toekomst , wanneer mijn zoontje van nu 6 jaar ook gaat stunten
sjanie reigwein (Oud beijerland)
23/01/2016
Rating: 5 of 5!
det var en virkelig træls oplevelse at skulle montere disse skruer - der stod intet om hvordan - selv linket til youtube var ret sølle - det havde været godt at der ved købet havde stået beskrevet at jeg skulle have en speciel tang til at afmontere de oprindelige skruer førend jeg kunne bruge fikseringssættet... jeg har ikke fået købt en sådan special tang så skruerne ligger bare her og griner på mit bord, mens jeg krydser fingre hver gang ungen hopper på løbehjulet :-(
Karen Dalsgaard Wulff
22/11/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager mange gange hvis du har oplevet hjemmesiden som mangelfuld, i forhold til information omhandlende montering af fikseringsættet. Denne video er måske mere behjælpelig: https://www.youtube.com/watch?v=17zWiP82Fpw. Hvis man oplever besvær med at samle produkter man har købt hos os, er man altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 86 76 36 96 eller på email@skatepro.dk, så skal vi nok se om ikke vi kan være behjælpelige.
/Mads
Enkla att montera!
Robie Aqvilin (Burseryd)
04/08/2015
Rating: 5 of 5!
Ok.
Markus Y. (Helsinki)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Alles bestens.
Arne Rösch (Erftstadt)
26/04/2015
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul, min dreng er meget glad for det.
Brian nielsen (Skårup Fyn)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Har inte monterat den ännu, men ser enkel ut att montera
Anders Berndtsson (Mantorp)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Soffia Erla Einarsdottir (Lund)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Fint :)
Vibeke Pedersen (Frederikssund)
20/08/2014
Rating: 5 of 5!
:-) !!
Mattias Forsmark (Sundsvall)
28/07/2014
Rating: 5 of 5!
Nemt at montere
Anders Dalsgaard (Greve)
03/07/2014
Rating: 5 of 5!
Heel handig.
Elisabeth P. (Oegstgeest)
16/04/2014
Rating: 5 of 5!
Det er et kæmpe bøvl at sætte det på. Jeg har opgivet.
Line Toft
03/06/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er ked af at høre, at du har problemer med at sætte det på. Her er en lille video, som viser hvordan man gør, måske kan den hjælpe lidt: http://www.youtube.com/watch?v=pwq8sPMBeHs
Ellers er du altid velkommen til at ringe til os for at få hjælp!
/Milena
Wel handig voor een JD Bug Maakt stabiel!
Luco van Oyen (Amstelveen zuid, Bovenkerk)
09/03/2013
Rating: 4 of 5!
bra produkt nästan inget glapp. funkar till razor pro =)
Kristina Hernius
04/08/2011
Rating: 4 of 5!
Hejsa - der bliver nævnte noget om en video hvor man kan se monteringsanvisning.... er der nogen der kan hjælpe med et lille link ?? please. :-)
Mads Grønkjær (Randers NØ)
01/08/2011
Rating: 4 of 5!
KØB! Løbehjulet kan ganske rigtigt ikke foldes sammen efter monteringen, men det er en radikal forbedring af scooterens køreegenskaber. Radikal!
KRISTIAN DANHOLM JENSEN
27/06/2011
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt sæt, kunne nu godt som nybegynder have brugt en lille hurtig tegning af hvordan man monterer dem men heldigvis kunne vi bruge videoen herinde.
Nina Maurer
27/06/2011
Rating: 3 of 5!
fedt nu kører mit razor pro bare godt
hannibal østerby
07/05/2011
Rating: 5 of 5!
har lige købt dem og nu er der ingen slør i mit løbehjul
asger knøss (uggelhuse)
23/02/2011
Rating: 5 of 5!
Jag älskar det! Jag köpte Fixeringsättet och funkar bra till en razor pro :D
Jonas Ericsäter (Kungsängen)
05/02/2011
Rating: 5 of 5!
Skruere i enden løber meget let af men ellers er de okay de strammer ikke helt
Magnus Hjorth Jørgensen
22/10/2010
Rating: 2 of 5!