MENU
Back |

Canpro Hockey Ball (heavy)

EUR 3,95
EUR 6,95 SAVE EUR 3,00
Zoom
Save for later
 pcs

Description

Official Skaterhockey ball approved by IISF (International Inline-Skaterhockey Federation) for use in hockey tournaments.

Weight: 105 gr.

Reviews

heavy duty balls for outside courts excellent will see what they do on frosty nights when I've had other balls shattee.
lynda morton (carnoustie)
10/07/2005
Rating: 4 of 5!
Perfekt bold til prisen
Mikal Bjørnum (Gadstrup)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bollen var bra.
M. Karlström (Edsbyn)
02/01/2017
Rating: 4 of 5!
super
Rikke Møller
09/01/2016
Rating: 5 of 5!
Goede bal.
Joost Helberg (Geldermalsen)
28/07/2015
Rating: 4 of 5!
Best wel een goede hockeybal, hard zo als aangegeven. Botst niet of weinig zoals het hoort.
Bram Verlooy (Gent Sint-Denijs-Westrem)
28/07/2015
Rating: 4 of 5!
Rekommenderas!
Fredrik Telleborn (Karlskrona)
21/04/2015
Rating: 4 of 5!
Bra
Janne W. (Vattholma)
25/02/2015
Rating: 5 of 5!
Som forventet, rigtig fin.
Kenneth Rasmussen (Lille Skensved)
15/01/2015
Rating: 4 of 5!
Rigtig godt tilfreds
Michael Lassen (Hornslet)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Hopper lige lovligt meget, men super god kontrol ved finter..
Jakob H. (Lejre)
17/09/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Dette er den officielle bold, som også bruges til internationale turneringer. - Det at den hopper kan skyldes underlaget, eller temperaturen. Hvis det er meget varmt kan bolden have en tendens til at hoppe mere, og "hænge fast" i både underlaget og bladet på ens stav. /Martin
God bold, fantastisk at manøvrere og skyde med :-)
Mikkel Nielsen (Frederikshavn)
08/05/2014
Rating: 4 of 5!
goede bal , prima levering.
floris goedegebuure (Heijplaat)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Dejlig bold at spille med.. Men tung og kan skydes hårdt med den så det kan mærkes når man bliver ramt af den.. :)
Christian Byskov Lauridsen
07/06/2013
Rating: 4 of 5!
Jeg syntes den er helt genial.. Men mine modspillere vil ikke spille med den, da de siger jeg skyder for hårdt..
Poul Rasmussen (støvring)
01/05/2012
Rating: 5 of 5!
Kanon bra boll, bra känsla. Snabb leverans
Linus Petersson (Listerby)
13/07/2010
Rating: 5 of 5!
Mkt bra boll, Skulle inte kunna tänka mig att spela med nåt annat
Mattias Lundbergs (Karlskrona)
17/06/2009
Rating: 5 of 5!
dejlig tung bold, lækker at spille med...
Mads Kondrup (Hillerød)
29/05/2009
Rating: 5 of 5!
God for øvede for tung til børn
Jesper Abel Christiansen (Frederikssund)
18/05/2009
Rating: 4 of 5!
hvad bruger man boldene til
Frederik christensen
13/05/2009
Rating: 5 of 5!
Det er en super bold Vi bruger også de officielle IISHF bolde og er glade for den service som SkatePro yder. Professionelt og effektivt. tak her fra
Kim Elvers (Herlev)
08/05/2009
Rating: 5 of 5!
Meget fin bold at spille med, hænger ikke fast i staven som andre billige bolde gør, og meget god at manøvrere med.
Søren Sass Svenson (Rødekro)
24/04/2009
Rating: 5 of 5!
bollen funkar bra!.. men det hade varit kanom om det var vatten i bollen för att minska stutsandet..
carl-johan löfgren
17/04/2009
Rating: 5 of 5!
synes denne bold er lidt for hård... ved godt der står den er tung!! men at bladet ligefrem skal knække når man laver slagskud havde jeg ikke lige regnet med.. den er heller ikke så sjov at blive ramt af.. men der er til gengæld super bold kontrol.. men det er bare min mening.. man får ca hvad man forventer..:P
jakob huldahl (vemb)
19/03/2009
Rating: 4 of 5!
Rigtig god bold spiller meget med den.Den er lidt hår,så jeg anbefaler at bruge beskyttelse.du har rigtig god kontrol over den.Den bedste bold jeg nogensinde har spillet med!:)PS:Kan ødelægge dit mål hvis du skyder alt for HÅRDT
jeppe danielsen
06/12/2008
Rating: 5 of 5!
BRA
Per Andersson (Hisings-Kärra)
07/10/2008
Rating: 5 of 5!
Fed bold, alle pengene værd! Perfekt vægt, nem at deke med, holder til hårde skud. Alt i alt, en kanon bold.
Theis Bagnkop (Frederikshavn)
14/05/2008
Rating: 5 of 5!
Bolden er mega god at spille med. Man skal have udstyr på ellers gør det mega nas når man bliver ramt. Man har god kontrol over bolden og den hopper næten ikke. Bolden er dejlig tung og jeg spiller med den meget. en fantastik bold!!!
Gitte Jensen
15/04/2008
Rating: 5 of 5!
man kan godt spille med den uden beskyttelse, men den gør lidt ondt. hvis man ikke kan klare et blåt mærke så køb en lidt blødere.
jesper kristensen
11/04/2008
Rating: 3 of 5!
Bolden lever fuldstændig op til forventningerne, og er bedre ind vi regnede med. Vi plejede at spille med tennisbold før, så man skal lige vænne sig til man ikke kan skyde så hårdt. Hvor meget sikkerheds-udstyr har i andre på når i spiller med denne bold ?
morten leth (Asnæs)
09/04/2008
Rating: 5 of 5!
Super god bold tilpas tung
Anders Frank (Kbh)
07/11/2007
Rating: 5 of 5!
Rigtig god bold.. Har lige en tilpas tung vægt, der gør at den ikke hopper.. Perfekt bold til udendørs, vægten gør at man har meget kontrol over bolden..
Kim Worsøe (Aars)
01/11/2007
Rating: 5 of 5!
De er mega gode... Mig og mine venner spiller med dem og de hopper hellere ikke så meget som 2 andre bolde vi har... Der kun forsvundet 2 ind i et buskat, som vi vil finde til efteråret.. :P Jeg synes man skyder mega godt med dem og det gør mine venner også... Vi var nød til at spille med tennisbolde i en periode fordi vi havde ødelagt nogle gamle bolde... :P Så dejlig at skyde med normal bolde igen... Som målmand får man jo også bedre træning nu så det er bare dejlig... 5 Stjerner fra mig.. :D
Søren Vestergaard (Brørup)
18/05/2007
Rating: 5 of 5!
Kanon bold til den krævende spiller. Købte den til brug på Gerlev Idrætshøjskole højskole hvor der spilles meget indendørs rulle hockey. Personligt er jeg helt vild med bolden, da det er muligt at styre den med stor kontrol. Dog skal det siges at den kun anbefales til deciderede hockey skøjter, da den ellers vil bøje klingerne som smør og af samme grund anbefales beskyttelses udstyr til de mest udsatte stedder på kroppen. Vi skiftede til brug af blødere bold, da ikke alle var lige så galde for denne hårde turneringsbold som jeg var :)
Karsten Skadkær Møller (Storvorde)
28/01/2007
Rating: 4 of 5!
den her bold er sårn lige tilpas, og den er nem at styger osv. go boldt TIL morten leth nu ved jeg ikke helt om det er så aktuelst endnu, men vi har spillet med en boldt lige en tand tunger end det her og vi spiller ikke med udstyr, men i kan lave en mindre regl der siger at man ikke laver slagskud men kun træk skud.. så er det ikke så vildt igen..
Martin Staal (Esbjerg)
22/09/2006
Rating: 4 of 5!
Denne bold er ikke til hockey på begynderniveau..... men den er skide fed med det rigtige udstyr...ADVARSEL den er hård:D
Ole-bob Nielsen
23/06/2006
Rating: 3 of 5!
Kanon bold, knæggede bare midt over da den ramte overlæggeren, men tror det var pga. det kolde vejer.
michael lund (agedrup)
11/04/2006
Rating: 4 of 5!
Vi bruger de officielle IISHF bolde og er glade for den service som SkatePro yder. Professionelt og effektivt.
Erik Sommer (Klampenborg)
03/04/2006
Rating: 5 of 5!
100 % i orden....
Trine Hytting Nielsen (Fredericia)
24/07/2005
Rating: 5 of 5!