MENU
Back |

Starnut 1 1/8''

EUR 3,95
Zoom
Save for later
 pcs

Description

This 1 1/8" starnut is used in combination with open forks that run either SCS, iHIC or Standard HIC.

  • Fork inner diameter: 0.8'' - 22mm
  • Starnut diameter: 1" - 25mm (The starnut compresses into the cavity inside the bar, which is why the starnut is larger)

Specifications

Compression type:
SCS, Standard HIC
Starnut:
Included
Bolt:
Not included

Reviews

Ook dit is een onderdeel wat snel stuk gaat van de stuntstep, maar mooi op tijd geleverd en altijd met kortingscode perfect
Peter Disco (Velserbroek)
30/08/2017
Rating: 5 of 5!
Den var for lille 25 mm i stedet 28 mm som jeg havde bestilt
jesper larsen (bramming)
06/06/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager meget at du har modtaget den forkerte størrelse starnut. Dette vil vi selvfølgelig få rettet op på hurtigst muligt. For at vi kan gøre dette må du meget gerne besvare den Email som vi har sendt dig.
/Frede
er ok
Anders Jørgensen (Kirke Hyllinge)
15/05/2017
Rating: 3 of 5!
Vi fikk varen og monterte den i løpet av en halvtime. Varen fungerer perfekt.
Sigbjørn Berg (STOKMARKNES)
13/02/2017
Rating: 5 of 5!
Ble veldig lei meg da den ikke passet med lucky smx uten spesial verktøy så nå kan jeg ikke scoote
M. Røttingen (Nesttun)
21/10/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Magdalena
Jeg er lei å høre at du ikke får montert starnutten. Det er litt komplisert om man ikke har riktige verktøy, men det er ikke umulig. Om du har vanskeligheter med å få den montert i forken, så kan du gjerne ta kontakt med oss på email@skatepro.no, live chat eller via telefon, så hjelper vi deg gjerne ;)
Gwiazdki pekaja przy zakladaniu :))
Grzegorz O. (Ząbkowice Śląskie)
31/03/2016
Rating: 2 of 5!
Altid godt
Julie Ertmann Busborg (Næstved)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Lige hvad vi manglede
Trine Viberg-Holde (Slagelse)
22/07/2015
Rating: 5 of 5!
superbra
Magnus Lampell (Matfors)
20/01/2015
Rating: 5 of 5!
bra!
Lotta Tamba (Västerås)
22/09/2014
Rating: 3 of 5!
God - men kan ikke monteres uden specielværktøj
Betina Petersen (Slangerup)
03/06/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det kan være besværligt at montere en starnut, ingen tvivl om det. Man kan med fordel bruge noget som passer ind i baren, af et blødere materiale end selve starnuten. F.eks. et stykke træ der kan passe i. Ellers kan hård plast også bruges. Det vigtige er dog at man passer på, ikke at ødelægge gevindet, eller modhagerne på starnuten. /Martin
den er god
magnus jensen (stenløse)
15/05/2014
Rating: 5 of 5!
!!!!
Andreas S. (Svendborg)
27/04/2014
Rating: 5 of 5!
Helt okey
Claes Fresk (Sorunda)
09/04/2014
Rating: 4 of 5!
som vilken annan starnut som helst
jaana ben barka (Gustavsberg)
20/02/2014
Rating: 5 of 5!
Asgrym jättelätt att banka in och funkar perfekt. Mycket bättre än Childstores starnuts.
Ingela Laukström (Upplands Väsby)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Funkar bra
gabbe erlandsson (Motala)
26/12/2013
Rating: 4 of 5!
denna starnut passar inte till lucky smx köpte 2 st och båda gick sönder efter typ 3 dagar
Eva-marie Johansson (Sollefteå)
07/08/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Även om det är frustrerande för dig, fungerar denna starnut helt väl med Lucky Smx gaffeln. Vi har provat många gånger och det har precis rätt specifikationer. Kom du ihåg att använda en hammare för att sätta starnut´en på plats? Det räcker inte att bara släppa den i gaffeln.
/Milena
Gick isär efter ett par dagar när den efterdrogs.
Kjell Ringh
15/05/2013
Rating: 1 of 5!
Bra starnut. Lite stor för lucky smx men funkar
Liselott Karlsson (Motala)
09/04/2013
Rating: 5 of 5!
virker bare fra start
kasper skau johansen (Vejle)
29/11/2012
Rating: 4 of 5!
Nydelig!;)
Erik Mitchell (Sande)
10/09/2012
Rating: 4 of 5!