MENU
×
Back |

Titen Bearingset 8-Pack

EUR 26,95
Zoom
Please select colour + model 
Black
Purple
Silver
 set
  Save for later

Description

Titen bearings are using Viscoseal grease which is specially developed for outdoor use. The grease is dispersed to the outside through the rotation of the bearings and seals off all cracks and openings.

This effectively prevents dust and dirt from entering and results in a much longer lifetime and speed.

Although initially slightly slower than oil we recommend it to most riders due to its maintenance free nature.

Model specifications

ModelBearing precision
Abec 5ABEC-5
Abec 7ABEC-7
Abec 9ABEC-9

Specifications

Bearing type:
Closed
Spacers:
Not included
Pieces per pack:
8

Reviews

Excellent for "Northern European" conditions. Got these after my son destroyed 8 red bearings within 4 months. These are a lot better under normal conditions where puddles are a reality.
Erik Pras
29/06/2012
Rating: 5 of 5!
Trengte ABEC 7 til ett hjul på sparkesykkelen - dette produktet fungerer fin-fint.
Andreas Samuelsen (Lyngseidet)
07/06/2017
Rating: 4 of 5!
Ännu inte rullat så många mil, men allt verkar fungera väldigt bra
Reine Svensson (Alingsås)
06/09/2016
Rating: 3 of 5!
Lækre kvalitets lejer
David Johnson
23/08/2016
Rating: 5 of 5!
As good as any. Standardised stuff so only time will tell.
Pekka Väyrynen (Kajaani)
13/07/2016
Rating: 3 of 5!
K2-luistimien mukana tulleisiin verrattuna todella paljon paremmat, voi olla että oli "maanantai kappaleet" mutta eroa on kuin yöllä ja päivällä. Nämä tulee hankittua jatkossakin kun tarve tulee.
Pauli H. (Joensuu)
29/06/2016
Rating: 5 of 5!
Looks alright to me. Cheers.
Sébastien M. (Solliès-Pont)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Ruller godt å bråker ikke :) fornøyd jeg :)
stian halvorsen (Trondheim)
28/04/2015
Rating: 4 of 5!
Fine
L. Kjær (Farum)
10/04/2015
Rating: 4 of 5!
Jeg køre hver dag også i frost sand lidt grus græs regn ja alt slags vejr og underlag og de har alligevel holdt 2 mdr hvilker dobbelt så lang tid som de lejer jeg ellers plejer at købe køre ca 300-400 km om måneden så jeg er en seriøs bruger men har dog alligevel ikk så meget som smurt lejerne en eneste gang eller gjort noget andet for vedligeholdelse af lejerne da jeg alligevel skifter så tit
B. larsen (Esbjerg Ø)
17/03/2015
Rating: 4 of 5!
Goede lagers
H.H.C. B. (Spijkenisse)
15/08/2014
Rating: 3 of 5!
Gode lejer.
Martin Pedersen (København S)
30/12/2013
Rating: 5 of 5!
Fornøyd.
Gisle Olaussen (Stavanger)
12/11/2013
Rating: 4 of 5!
Riktigt bra dessa, köpte till eagle hjul =)
Jóhanna Andrésdóttir (Partille)
30/10/2013
Rating: 5 of 5!
Erittäin hyvät laakerit! Kestävät ja rullaavat hyvin! Ei hajoa heti pienestä pölystä, hiekasta tai vedestäkään. Hyvä 8kpl paketti. Ehdottomasti kannattava ostos.
Päivi Mäkinen (Nakkila)
08/10/2013
Rating: 5 of 5!
lige der jeg fik dem i kørte mine hjul ikke så godt:(. men ellers mega god levering.
jane kristensen (Strandby)
25/08/2013
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Men det kører bedre nu? Kuglelejer skal jo også altid lige køres lidt tid (fedtstoffet skal fordele sig), så der kan godt gå lidt før det kører perfekt.
/Milena
Køre vildt godt!!:D
Lisbeth Thomsen (Randbøl)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!
Fantastiska
Niklas Lorentzson (VÄXJÖ)
23/06/2013
Rating: 5 of 5!
Efter kort tids brug, ca. 2 uger, var de slidt op og ubrugelige
Tobias Nørskov (Nysted)
19/06/2013
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hvor meget brugte du dine kuglelejer i disse to uger? Holdbarheden kommer jo altid an på hvor meget, hvor hårdt og hvor du bruger dine hjul og lejre i. Føler du, at det er gået for hurtigt, må du dog meget gerne sende os en email, så ser vi gerne på sagen.
/Milena
Er ikke tilfreds. Hjulene kan næsten ikke dreje rundt. Meget dårlig kvalitet. Har brugt dem en gang. Og kommer ikke ud at løbe før jeg har købt nye. Så næste gang køber jeg ikke på nettet. Tager i en butik og tjekker varen først. Det her er spild af penge, lejerne er sat fast på de nyindkøbte hjul. Så det bliver også nye hjul. Øv..... Lars
Lars Risdahl (Birkerød)
10/06/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder slet ikke rigtig, nej. Vi har egentlig meget få dårlige erfaringer med Titen kuglelejer, så der er sikkert en fejl på, og så skal de jo bare byttes til nye! Vil du sende os en email med dit ordrernummer, så at vi kan finde en løsning til dig?
/Milena
Jeg er overhovedet ikke tilfreds, mine er kørt til, der er ingen skidt i og de kan kun køre 2-3 sekunder
Kennan Petersen (Esbjerg V)
07/06/2013
Rating: 1 of 5!
Kanon!!
Lars Karlsson (Söderköping)
06/05/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg er super tilfreds med de Abec 5 lejre jeg købte.
Anders Møller Andersen (Give)
20/03/2013
Rating: 5 of 5!
bra!
Tommy Lindberg (Trångsund)
17/02/2013
Rating: 5 of 5!
Rullar riktigt bra, men har en tendens att slitas ganska fort. det går dock att håla dessa i trim genom att rengöra och smörja dem regelbundet.
Stefan Lindman (Norrköping)
03/01/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg er bestemt tilfreds over disse.. Der gik ikke engang lang tid før de var kørt til.. Købte ABEC7 og de virker til at være en klar forbedring ift mine gamle ABEC3 der var monteret på skøjten fra starten af. :)..
Jacob Rasmussen (Haarby)
09/09/2012
Rating: 5 of 5!
super bra inga fel med dem!
christoffer larsson (nättraby)
06/09/2012
Rating: 5 of 5!
Godt køb. Er meget imponeret over finish og kvalitet, og køber dem igen næste gang.
Flemming Kristensen (Gistrup)
29/08/2012
Rating: 5 of 5!
Jeg kjøpte Abec 7, og er fornøyd. Ikke for kjapp, ikke for treig, men akkurat passe.
John Kim Hiller (Oslo)
07/07/2012
Rating: 5 of 5!
Er de gode eller er det noen kulelager dere anbefaler megg ! JARY !
Rein Austerå
28/05/2012
Rating: 5 of 5!
bj,,
Johan Fredriksson
24/05/2012
Rating: 3 of 5!
kanon bra
Tobias Wilhelmsson (Mariestad)
16/05/2012
Rating: 5 of 5!