MENU
Back |

BSB Bearing Set - 16 pack

EUR 43,95
Zoom
Please select model 
Save for later
 set

Description

Bearings designed for skates and skate boards from the best materials to give the smoothes and quiet ride.

Abec 3 is strong and ideal for hockey and aggressive, and suitable for all skating disciplines.
Abec 5 has increased performance and speed. Suitable for speed, fitness, and hockey.
Abec 7 has the best combination of quality and tolerances with only a single shield.
Abec 9 Designed for speed skaters, with oil and open on the inside.

Model specifications

ModelBearing precisionBearing type
Abec 3ABEC-3Closed
Abec 5ABEC-5Closed
Abec 7ABEC-7Closed
Abec 9ABEC-9Open

Reviews

4 star bearings
michael kling (jamaica)
16/07/2017
Rating: 4 of 5!
I bought these to use in an Salomon FSK 80/76 setup. These bearings are surprsingly well made. Bearings are designed to dismantle with very convenient circlip arrangement. And comes with tubes of grease and instructions. I would imagine these bearings could last many many miles. I have spent some time doing freestyle and had the skates hard on the wheel edge many times. Only had one issue with the front outside bearing which started to give a loud rubbing sound from time to time. I can recommend these bearings.
Dave Henry (Camberley)
29/08/2007
Rating: 5 of 5!
Parfait toujours très fiable
Garcia Olivier (Montpellier)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
Rask leveranse og god service
Roy Larsen (Førde)
05/09/2017
Rating: 5 of 5!
Bon roulement et plus solide que prévu
GIDEL Joseph (Moriers)
25/07/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket bra produkt, dottern supernöjd.
Peder Sandberg (Valdemarsvik)
13/07/2016
Rating: 5 of 5!
kanon!
Tobias Åslund (visby)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Gode lager.
Rune N. (Finneidfjord)
11/05/2016
Rating: 4 of 5!
Jättenöjd
Ingela Kolling (Laholm)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
fluisterstil, dus geen energieverspilling. Dat merk je.
Rik Weidema (Huizen)
17/11/2015
Rating: 5 of 5!
Dette er et sindssygt godt køb. Jeg kan tydeligt mærke forskel, især ned ad bakke. Jeg føler ikke jeg skal tage så mange "rulle-tag" som før, da hjulene glider bedre. KAN VARMT ANBEFALES!
Nicky Knudsen (Taastrup)
03/09/2015
Rating: 5 of 5!
kanon bra!
Fredrik Hammarström (Stora Skedvi)
25/08/2015
Rating: 5 of 5!
Robuste und zuverlässige Lager, ideal für die härtere Gangart.
Ronny W. (Sülzetal)
22/06/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvät laakerit.
Esa-Pekka Salonen (Tampere)
10/06/2015
Rating: 4 of 5!
Super Lager... die drehen sich und drehen sich und drehen sich. Jederzeit wieder.
Uwe Borrmann (Dallgow-Döberitz)
18/10/2014
Rating: 5 of 5!
Precis som jag förväntat, ingen fel på dem. Jag rullar som en skott.
Zsombor Zoltai (Göteborg)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
Fijne lagers, rijden soepel, prijs/kwaliteit is goed.
Henk Bergsma (HELMOND)
29/06/2014
Rating: 4 of 5!
Helt ok!
Mattias Wickenberg
10/02/2014
Rating: 3 of 5!
Fungerer super
Henrik Kronborg (Nakskov)
20/01/2014
Rating: 5 of 5!
Ik ben zeer tevreden met mijn product die ik bij jullie heb gekocht en ook over de levering in de toekomst zal ik zeker nog bij jullie bestellen
Ronny Deman (Lembeke)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Er ikke ligefrem proff, men lejerne lever fint op til mine forventninger - og alt omkring bestillingen fungerede fint.
Tom Borgmann (Karrebæksminde)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
Inte så jätte bra men helt okej
albin moberg (Mölndal)
03/01/2014
Rating: 2 of 5!
Helt OK!
Anders Jonsson (Lier)
03/10/2013
Rating: 4 of 5!
Fejl køb fra min side af. gik ned fra bedre lejer til disse, så det var ikke en god oplevelse. Men hurtig levering som altid :o)
Ulla Lademann (Roskilde)
18/09/2013
Rating: 2 of 5!
Helt ok
Kai Jørgensen (Brovst)
16/09/2013
Rating: 5 of 5!
ihan ok peruslaakeri
jouni jylhä (Vesilahti)
10/09/2013
Rating: 2 of 5!
Greie forhold til pris. Men 2 lagre har røket etter kun 4 mil
Frank Bergvatn (Torp)
01/08/2013
Rating: 3 of 5!
Tyst och lättrullat
Stefan Skoog (Eskilstuna)
31/07/2013
Rating: 5 of 5!
Fungerar kanon! Bra pris och bra lager!
Jessica Höglund (Gävle)
31/07/2013
Rating: 5 of 5!
Abec5-lejer + billige hjul. Efter en Night skate Malmø: Jeg er ganske tilfreds. det virker, det passer og jeg havde en god tur.
Sebastian Høstgaard-Brene (Kongens Lyngby)
30/07/2013
Rating: 5 of 5!
Samen met geadviseerde wielen een uitstekende keuze. Ik was alleen de afstand bussen vergeten, die moeten er wel bij.
Marinus van der Wal (Kollumerzwaag (Kollumersweach))
23/07/2013
Rating: 5 of 5!
Superba kvalité !!! Nu rullar jag fram som en kung !!!
Therese Hedman (SliteSlite)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!
är mycket nöjd med kullagren, blev bra med rull!
Sofie Gunnarsson (Gävle)
23/06/2013
Rating: 5 of 5!
Fine lejer, ruller let.
Karsten Trabjerg (Hals)
19/06/2013
Rating: 5 of 5!
De fungerar precis som tänkt, dvs bra. Att de dessutom var prisvärda gör saken ännu bättre. Rekommenderas!
Patrik Svensson
10/06/2013
Rating: 4 of 5!
Super service og en meget god rådgivning. :-)
Brian Jensen (Bindslev)
06/06/2013
Rating: 5 of 5!
Hele fijne lagers. Veel beter dan de standaard Roces Abec 3 lagers in de Roces Munich. Deze rijden soepel en vlot en vrijwel geruisloos. Met minder inspanning bereik ik een hogere snelheid en dat is lekker.
Nico Kleijnen
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super service!
Johannes Nøhr Foss (Vodskov)
29/08/2012
Rating: 5 of 5!
Er godt fornøyd jeg! Ser ingenting å klage på.
Marie Botilsrud (Oslo)
07/08/2012
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode. Kræver dog en del fingerkræfter at sætte i :-)
Tina Nielsen
17/05/2012
Rating: 4 of 5!
Jeg købte BSB Abec9 lejer for et lille år siden nu og har været fuldt ud tilfreds. Jeg har kørt 2xBerlin marathon, LeMans 24h, Varberg 12h og en hel sæson FNS på dem. Jeg har kun renset dem 2-3 gange og de kører stadig uden mislyde.
Lars Korsby (KBH SV)
26/09/2011
Rating: 5 of 5!
Det hurtige svar,BSB Abec5 Det er noget lort. Støjer fra 1 minut, tjekker og vender og drejer dem, støj. De passer IKKE!! jeg kan trykke lejerne frem og tilbage inde i hjulene, vender og drejer kan stadig flytte med lejerne, og når de er på kan jeg rokke med hjulene,. Så sætter jeg mine gamle K2 lejer i igen. De sidder bare så total præcist og tight. Overvejer og rense mine ældgamle K2 lejer og sætte dem i igen. Har tidligere sat mine K2 lejer i nogle Andre hjul uden problemer. Hjulene var så bare for glatte, De var gennemsigtige, måske det betyder noget for. gummi kvalitet, men glatte hjul det dur ikke. de gamle er sorte. Jeg har kørt med de gamle Twincam K2, ABEC 1, lejer i 17år og de samme hjul. Det dur sgu da. Og en ting mere, var der oppe til personlig betjening, spørger hvad er forskellen på de forskellige mærker af lejer. Det kunne ingen af de to ekspedienter svare på. Det eneste de ku sige var , abec 9 er mere præcist end abec 1, det ved enhver knold. Man sku jo lige tro at de var en lille smule "skatePRO". Og så er det jo vældigt at de her lejer kan få så fantastiske anmeldelser hele vejen igennem,,, de er bare så gode og køre bare så godt. Det lugter lidt eller?? Kan desværre ikke finde kvittering, så jeg kan ikke svare på hvordan deres reaktion er på en klage. Mvh Karsten, Har rullet i 30 år
kakke lak
06/07/2011
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Tak for din feedback. BSB lejer er normalt højpræcisionskuglelejer og derfor oplever vi aldrig at de har forkerte mål. Det er vigtigt at du benytter spacere med de nye kuglelejer og det skal gerbe være de originale spacere, da der kan være forskel på størrelsen af spacere (og på præcisionen i hjulene).

Beklager den dårlige oplevelse du har haft med betjeningen i butikken. Rent faktisk er der mange der ikke ved hvad ABEC-tallene står for - og når det er sagt, så er der ikke så stor forskel på kuglelejerne. Hvor gode de er afhænger nemlig rigtig meget af stålkvaliteten og det er der desværre ikke noget kuglelejeproducenterne har en skala for... så derfor er det svært at udtale sig specifikt om.

Du er velkommen i vores butik (vi kan nok finde dit køb hvis du kan huske hvilken dag du var inde i vores butik) og så kan vi hjælpe med at tjekke om der noget galt med monteringen af de nye kuglelejer eller hvor problemet er med de nye kuglelejer du har fået.
hurtig forsendelse. kuglelejerne passer perfekt og skøjterne kører godt siger min søn
Pia Becker (Hvidovre)
03/05/2011
Rating: 5 of 5!
Går att rengöra själv ganska enkelt :) Annars har jag bara åkt några km på dem...
Mikael Myrsell (Kiruna)
01/10/2010
Rating: 5 of 5!
Leveransen gick snabbt och bra och jag är hittills jättenöjd med produkten. Har åkt ca 20 mil på dessa kullager är bra kvalitet på dessa . Skit nöjd.. Övar förväntan..
Örjan Bruce
10/07/2010
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode lejer, godt produkt som bare virker..
Jenni Schultz (Næstved)
31/05/2010
Rating: 5 of 5!
Jeg er glade for dem kørte med samme lejer før også så de må jo være gode :D siden jeg ikke er gået væk fra dem.
Nikolaj Sønderbek (Viby J)
29/04/2010
Rating: 5 of 5!
Har kun kørt omkring 20 km på disse lejer men indtil videre virker de som nogle gode lejer med en god hastighed.
Silas Eriksen (Jelling)
26/04/2010
Rating: 5 of 5!
Mycket god kvalitet!
Rolf Enkel (Trelleborg)
23/04/2010
Rating: 5 of 5!
Disse kulelagerne sammen med GYRO Alice gav en helt ny følelse av en annen verden. Jeg er vant til ABEC5 med grus i, så dette var en drøm. Har vært ute 3-4 ganger med disse nå og det er ikke antydning til gnissing. GYRO Alice med disse må bare prøvves hvis du vil ha mere fart. Pulsen gikk noe ned merket jeg, men henger med treningskameratene bedre
Åge Sundbeck
02/11/2009
Rating: 5 of 5!
Jeg har kun kørt lidt på mine nye lejer - de virker meget gode !
Leif Vejbæk (Køge)
05/10/2009
Rating: 5 of 5!
funkar utmärkt! leveranstid: helt ok med tanke på att vissa av mina produkter va slut på lager. skit bra jobbat ni på skate pro!!!
Staffan Bohlin
30/08/2009
Rating: 5 of 5!
Jeg købte et sæt BSB abec9 lejer, men efter en enkelt tur på 21 km, raslede 11 ud af 16 lejer. SkatePro tjekkede 2 af lejerne og sendte derefter et nyt sæt lejer, som fungerer perfekt. Super lejer - super service.
susanne jørgensen (køge)
30/08/2009
Rating: 5 of 5!
Jeg har kørt et åar ture med disse, ind til byen.. og blev positiv overasket.. Rigtige gode lejere til en billigt pris.. - Mine skøjter er nok lidt gamle, da hvis jeg strammer dem ordenlig til, så ruller det lige 1 sec.. Men Ordenli' God' Lejere!! :D
Rasmus Alexandersen
24/08/2009
Rating: 4 of 5!
Dessa lager är bra och tåliga till en rimlig peng, Efter lagerbytet blev inlinesen som nya igen.
Niclas Kolbert (Surahammar)
09/08/2009
Rating: 4 of 5!
fint om dere hadde skruver også
eduard grieg (Oslo)
04/05/2009
Rating: 4 of 5!
Købte et sæt Abec 5 køre rigtig godt, dejlig lydløse. Nemme at rengøre
Bent Guldager (Ølgod)
16/04/2009
Rating: 5 of 5!
Købte en pakke abec 9 lejer og er super tilfreds. de ruller super lækkert og er nemme at gøre rene
Thomas Rasmussen (Ikast)
19/02/2009
Rating: 5 of 5!
Er veldig fornøyd med produktet
Trond-Vidar Olasveen (Tønsberg)
15/09/2008
Rating: 5 of 5!
Kan inte göra en rättvis bedömning av mina nya Abec 9 då hjulen jag köpte var skräp. Men dom borde vara bra. Åtminstone prisvärda.
Norbert Wesolowski
22/07/2008
Rating: 3 of 5!
gode lejer til prisen. dejligt billigt
Michael Larsen
15/07/2008
Rating: 4 of 5!
Fungerar mycket bra! Jättefina lager som är lätta att serva och ger mkt bra rull.
Carl-David Andersson
23/06/2008
Rating: 5 of 5!
Har ikke kørt dem til endnu. Men de virker fine. Og så passer prisen til ine forholdsvise gamle rulleskøjter... Godt tilfreds.
Hanne Lauritsen
20/06/2008
Rating: 5 of 5!
(abec 9) de glider rundt og er meget lydløse når man først har kørt dem til går det ikke ligefrem langsomt det er pragtfuldt med dem på da du susser afsted.
mathias pedersen (slagelse)
10/06/2008
Rating: 5 of 5!
Rigtig god rådgivning forud for købet, hurtig leverance - og kuglelejerne er perfekte! Tak og på gensyn
Helle-Berit Iversen (Sønderborg)
03/06/2008
Rating: 5 of 5!
De gjorde en helt klar forskel :o) Gode og lydløse, nemme at skifte. Super betjening og hurtig leverence.
Tanja Kreutzfeld
22/05/2008
Rating: 5 of 5!
Supre lager. Bra speed på skøytene. Triller ifra min treningskamerat.
Pål Rogne-Renna
18/05/2008
Rating: 4 of 5!
De kører helt fint og lydløse. En god og billig løsning.
Jakob Zagrobelny
15/05/2008
Rating: 5 of 5!
Nogle af de bedre lejer til prisen.
Lars Moosdorf (Helsingør)
03/05/2008
Rating: 4 of 5!
Det var dejligt at alt kom som sagt og til tiden.Min søn er meget glad for lejerene og de køger godt.
Christian Gross
11/04/2008
Rating: 5 of 5!
BSB är toppen! Bra produkt.
Tomas Prucha
24/03/2008
Rating: 5 of 5!
til de penge er de rigtig gode.. selve handlen har foløbet lige efter bogen..
michael jensen
21/03/2008
Rating: 5 of 5!
de er vært penga, og er lydløse!
Hans Marius Johansen (Tønsberg)
14/01/2008
Rating: 5 of 5!
Selve forløbet med indkøbet af lejerne forløb perfekt hos Skate Pro. Montering af lejerne er promblemløs. Lejerne har nu været i brug over 3 træningspas i klubben og virker helt efter hensigten.
michael sennewald
11/01/2008
Rating: 5 of 5!
til alnindelig brug er jeg godt tilfreds med dem, de køre fint. det er nogle udemærket kuglelejer til prisen.
Mikkel Hansen (Fakse Ladeplads)
08/12/2007
Rating: 3 of 5!
Rigtig gode lejer - lydløse og nemme at skille.
Bettina Jespersen
24/11/2007
Rating: 5 of 5!
ok kule lager har bare prøvd abec3 men de er gode og triller bra:)
Simen Nygård (Drammen)
09/11/2007
Rating: 4 of 5!
de er ok men holder ikke så længe
michael larsen
04/11/2007
Rating: 3 of 5!
Rigtig gode kuglelejer, med god fart på.. helt klart pengene værd..
Kim Worsøe (Aars)
01/11/2007
Rating: 5 of 5!
Hjullagrene fungerer perfekt, og det var en meget rask leveranse. Jeg er svært fornøyd!
Helge Skjeggerud (Noresund)
03/10/2007
Rating: 5 of 5!
Dejlig letløbene og lydløs.
Jürgen Ander (Ringsted)
29/08/2007
Rating: 4 of 5!
Tak før fin produkt OK!!!!!
Zlatko Kramaric
08/08/2007
Rating: 5 of 5!
de er gode
fdf lolæp
28/03/2007
Rating: 5 of 5!
Gode standard kuglelejer. Har kun prøvet dem få gange, men de virker som forventet.
Linda Kingo Jensen
18/02/2007
Rating: 4 of 5!
Udemærket leje... Man kan måle små uligheder, men ikke nogle af betydning. Rigtig godt leje til prisen.
Peter Christensen (Frederikshavn)
07/07/2006
Rating: 4 of 5!
Jeg er i bund og grund rigtig tilfreds med mine lejer. :D De er supernemme at skifte, lige til at gå til. Selv for mig.. ;P
Rie Wergeland (Nyk. F.)
22/05/2006
Rating: 5 of 5!