MENU
Back |

Spitfire Burners Bearings 8-Pack

EUR 26,55
Spitfire
Zoom
Save for later
 set

Description

High speed bearings with 7 steel balls in a lightweight nylon cage, greased with high speed oil for optimal speed. Rubber shield for easy maintenance.

Specifications

Pieces per pack:
8
Bearing type:
Closed
Bearing size:
608
Rubber shield:
Yes
Spacers:
Not included
Axle diameter:
8mm

Reviews

Smooth, good looking and fast, I'd write more but i made a vow not to talk too much about bearings.
Bartlomiej G. (Kobenhavn)
30/08/2017
Rating: 4 of 5!
oikein hyvät laakerit
Roope Saloniemi (Oulu)
27/08/2017
Rating: 5 of 5!
Var nog det sämsta köpet. Redan efter någon vecka rullar dessa dåligt och låter illa.
Rickard Häggström (Stockhom)
31/08/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var tråkigt att höra, skulle du kunna kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070 så ska vi se på detta och försöka hitta en lösning.
Har ikke lige skiftet de andre kuglelejer endnu men jeg har købt dem før og de er meget gode
Rasmus Christensen
03/02/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg har købt flere produkter hos SkatePro igenenm tiden, hhv. til gaver og mig selv, jeg har altid været super tilfreds med produkterne, servicen i det hele taget. Ved tvivl har jeg kontaktet SkatePro og også fået super service. Jeg kan klart anbefale SkatePro.
Connie Andersen (Rødkærsbro)
01/05/2014
Rating: 5 of 5!
Et af mine hjul køre ikke så godt som de andre, så ikke perfekt, men stadigvæk meget gode
Kasper kowalski (nibe)
15/04/2014
Rating: 4 of 5!
Snurret bra men etter en dags fint bruk uten rein og fukt ble de plutselig ødelagte og spinner ikke lenger håper på reklamasjon kulelager fra skatepro
erik haglund
26/03/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var ikke bra. Hvis du skriver til kundeservice og tilføyer noen bilder skal vi nok se på saken:)
mega gode kan klart anbefale dem
frederik elneff (Fredericia)
30/12/2013
Rating: 5 of 5!