MENU
Back |

Globe Bantam Graphic ST Cruiser Board

EUR 89,95
Globe skateboards
Zoom
Please select colour 
Grey/Green
Flower
Dotted
Black/Orange
Green/Red
Multi
Breakfast
Grey
Outback
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool (Black)
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95
Save for later
 pcs

Description

ST is a slightly shorter version of the Bantam. Designed with a fishtail, S-Trac grip and slick graphics. Coming with the recognised Globe "Slant" trucks for easy perfect control of the board.

Specifications

Deck material:
Nylon injection
Deck length:
23" (58.4cm)
Deck width:
6" (15.2cm)
Wheel diameter:
59mm
Weight:
1800g
Deck features:
Kicktail
Wheel hardness:
83A
Bearing precision:
ABEC-7
Truck size:
89mm (3.5")

Reviews

First english review! Really good company to buy from! paid for sunday night and dispatched on monday! The breakkie board itself is really well made and the prints look really nice. It is heavier than i thought it would be but still very light. nice firm wheels and the wheels spin for ages with the abec7s!! would recommend it anyone! thanks skatepro!
Andrew Mckee (Manchester)
15/04/2016
Rating: 5 of 5!
Min søn er yderst tilfreds med sit board. Hurtig levering.
Jette Grønning
31/08/2017
Rating: 5 of 5!
Polecam w pełni 100/ 10
Miłosz Sobieski zu Schwarzenberg (Olsztyn)
31/05/2017
Rating: 5 of 5!
En uiteraard het product is ook prima!
A. Bashir (Almere)
15/05/2017
Rating: 4 of 5!
Perfect. Prachtig board. Prima en tijdige levering. Dochterlief superblij met haar verjaardagscadeau!
Guy Van den Broeck (Antwerpen - Berchem)
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko w porządku zgonie z zamówieniem, najważniejsze.ze, że synowi się podoba
Łukasz Pawlak (Łódź)
06/04/2017
Rating: 5 of 5!
Erg fijn wendbaar skateboard. Rijdt zeer gemakkelijk en vlot. Mooie graphics, die wel snel van de witte onderlaag slijten.
Martijn B. (Maastricht)
08/02/2017
Rating: 5 of 5!
Super leuk cruise board. Rijdt ook lekker en vooral de lampjes in de wieltjes - helemaal top
sara pradella (GORINCHEM)
02/02/2017
Rating: 5 of 5!
Nous sommes jusque là très satisfaits du skate. Néanmoins la récupération du colis a été laborieuse car il a été déposé dans un point relais assez éloigné et difficile à trouver avec le peu d'information communiquée (en particulier au niveau de l'adresse).
FAVARD C. (CHARLY)
15/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Nous sommes désolés de ce mécontentement. Nous avons maintenant ajouter aussi une possibilité de faire la livraison par UPS pour essayer d'améliorer le service pour nos clients français :-) Cordialement /Soraya
Muy buena calidad de los graficos, buena material de la tabla y los ejes muy buenos. Llevo usándolo 2 meses y no me ha dado ningun problema. Muy buena calidad y precio, lo prefiero antes que Penny.
Carles Motes (Manises)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd. Snabb och smidig leverans!
Johan S. (Rimforsa)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super godt board :)
Leni Allure (København K)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Very durable deck - bearings with very low friction resulting in high speed and fast acceleration. Kindly communication and fast delivery. Really good company to buy from!
Dr. Suren Felekyan (Düsseldorf)
11/10/2016
Rating: 5 of 5!
Super goed!
Hidde Gorseman
07/10/2016
Rating: 5 of 5!
Nickel
p. dominique (lencloitre)
05/10/2016
Rating: 5 of 5!
Super uitvoering cruiser board Onze dochter is onwijs blij mee
André Jans (Schagen)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Pros: - very durable deck - bearings with very low friction resulting in high speed and fast acceleration - wheels soft enough not to strike teeth on pavement tiles but at the same time ride stable and quickly Cons: - overprint easily rubs off revealing an ordinary white deck below - deck bends too much for people weighing over 70 kg
Norbert Mieczkowski (Kraków)
02/07/2016
Rating: 4 of 5!
Szybka wysyłka i produkt zgodny z zamówieniem :)
Kamil K. (Wiązów)
26/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fijn skateboard, Lekker klein, past zelfs in mijn kluisje op school! Niet te klein, hij rijd nog steeds lekker, al vele kilometers op gereden! Ook heeft hij een mooie, luxe uitstraling, en hij buigt niet zo ver door als veel andere plastic cruiser. Zeer tevreden!
Max V. (Nijmegen)
06/06/2016
Rating: 4 of 5!
miła i profesjonalna obsługa, deskorolka ok
A. KIJAK (PAJĘCZNO)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
Toimii hyvin, mutta nopeasti väri meni pois cruizerin laidoista. Kiitos. Ystävällisin terveisin, Natalia.
Kurdina Natalia (Kouvola)
13/05/2016
Rating: 4 of 5!
Все супер!!! Рекомендую даний магазин, все прийшло вчасно, магазин працює професійно
Stanisław Fryz (Czarnków)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  спасибі
/Katarzyna
snelle levering, super!
Bart Verhaegen (Herentals Morkhoven)
04/03/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg købte dette board ca halvanden uge siden, og 2 dage siden fandt jeg en kæmpe revne, der gik ned fra toppen af boardet, til midten. Jeg sparede mine julepenge sammen for at købe det her og nu er det spild. Jeg har også sendt en mail til jer, hvor der står ordre nummeret, billeder og alt det i sagde der skulle være der i. der er nu gået 48 timer uden svar. jeg er ret skuffet
michael friel
14/01/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er selvfølgelig en skam at boardet er gået i stykker så hurtigt. Så snart man oplever at en vare ikke lever op til ens forventninger må man meget gerne kontakte os på tlf: 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk med nogle billeder eller en beskrivelse af problemet samt ordrenummeret for købet. - Fuldstændig som du skriver du har gjort. Vi skal selvfølgelig nok se på det så hurtigt som muligt for at finde en løsning. /Martin
August tycker den är super! Leverans o betalning fungerade perfekt!
Emma Fritz (Falkenberg)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Toppenprodukt snabb leverans
Susanne Barenius (Stockholm)
03/11/2015
Rating: 4 of 5!
En mycket bra produkt - men den här gången tog leveransen längre tid än det brukar.
Victoria Palmqvist (Visby)
01/10/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var tråkigt att höra med leveransen. Vi har en normal leveranstid på 1-4 arbetsdagar, men i bland kan tyvärr förseningar uppstå i leveransen. /Martina
rewelacja, towar błyskawicznie wysłany i dostarczony, zgodny z opisem i wspaniałej jakości, polecam!!!
Tola Wegner u Agata Sobkowiak (Poznań)
26/08/2015
Rating: 5 of 5!
Bra board, färgen lossnar lätt, men annars toppen!
Daniel Kotka (Turku)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
Meget fornøyd
Knut Gerhard Granat (Gamle Fredrikstad)
03/06/2015
Rating: 5 of 5!
Kanon
Pauli R. (Lappeenranta)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super god og let board :-) hurtig levering :)
Betina Christensen (Esbjerg)
07/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super godt løbehjul og imponerende leveringstid
Mette Ravn (Ballerup)
07/05/2015
Rating: 5 of 5!
Godt tilfreds
Tina Butzback Jensen (Solrød Strand)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt board - helt tilfreds
Pernille Laursen (Esbjerg V)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Kanon godt, penny board. Købte den til min søn i fødselsdags gave. Han er rigtig meget tilfreds med dette board. Rigtig gode hjul. Den kører og drejer rigtig godt. Hvis jeg skal sige lidt negativt. Så kan man se at malingen slides hurtig af. Men det er vel ikke være end man på et tidspunkt, selv kan spray male den i en anden farve. Kan klart anbefale dette penny board!
Jesper Nielsen (Hurup Thy)
08/12/2014
Rating: 5 of 5!
Toimitus oli erittäin nopea. Kiitos teille.
Juha Nyberg (Järvenpää)
10/10/2014
Rating: 5 of 5!
Det er godt board gode hjul dejligt at køre på
Jeppe Nissen (Esbjerg V)
20/09/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig god kvalitet i køreevnen men så snart at du har kørt på det to eller tre gange bemærker man at malingen er rigtig dårlig og boardet ser meget slidt ud og hjulene er gode at køre på men jeg ramte en sten og det flækkede kanten af hjulet så det er lidt skuffende men ellers rigtig god kvalitet :).
Alexander Blavnsfeldt
18/08/2014
Rating: 4 of 5!
køre fint dårlig kvalitet i maling men det er fint.
Nikolaj n
28/07/2014
Rating: 4 of 5!
Super board, undrer mig dog lidt over hvorfor i ikke har lavet boardet samme farve som belægningen... - Det ser nemlig meget slidt og ødelagt ud efter en dag pga. Boardet er Hvidt og belægningen er sort.
Anders Lemminger Gissel (Bryrup)
14/07/2014
Rating: 4 of 5!
drejer det godt
thor voss
27/06/2014
Rating: 5 of 5!
meget tilfreds
Gry Nielsen (Hundested)
04/06/2014
Rating: 5 of 5!
Køre perfekt intet der. Syntes dog det er dårligt efter få timers brug, malingen skaller af på toppen,bare af at man står på det. og så er det Hvidt..... Burde nok ha været gennemfarvet sort, så ville det ikke være så tydeligt. Så køre mæssigt lever det fuldt op, kvalitet af malingen dårlig og 1 stk lidt skuffet knægt efter det skinner Hvidt igennem..
Kathrine Borup (Kalundborg)
23/05/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg købte det til min datter i julegave, og hun elsker det!
Frank Silla (Karlslunde)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt og var some bestilt
Kirk Schnorr (Holte)
09/01/2014
Rating: 4 of 5!
Super
Anne Dorte Rye (JuelsmindeJuelsminde)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Kanon
Bo Søholm Larsen (Kalundborg)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!