MENU
Back |

Choke JuicySusi Cruiser Board

EUR 55,95
EUR 69,95 SAVE EUR 14,00
Zoom
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool (Black)
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95
Save for later
 pcs

Description

Juicy Susi - Vinyl boards are designed as in the 70`s . A smart skateboard with metal trucks, easy to fit in most bags due to the small size, the small size also makes it an easy and fun skating experience.

Notice: Not built for tricks or grinds.

Specifications

Deck material:
Nylon injection
Deck length:
22.5" (57.2cm)
Deck width:
6" (15.2cm)
Wheel diameter:
60mm
Weight:
1790g
Deck features:
Kicktail
Wheel width:
45mm
Wheel hardness:
78A
Wheel material:
PU casted, SHR
Bearing precision:
ABEC-5
Truck type:
Standard kingpin
Truck size:
89mm (3.5")
Max rider weight:
80kg

Reviews

Helt okej bräda.
Joel Ekman (Ånäset)
14/06/2016
Rating: 4 of 5!
Heel leuk en fijn penny board voor mijn 6 jarige dochter. En een snelle levering van skate pro!
Liesbeth Los (Middelharnis)
28/03/2016
Rating: 4 of 5!
ok bräda, snabb leverans men dåligt rullmotstånd
I. Nenic (Perstorp)
15/03/2016
Rating: 3 of 5!
produkt jest super dostawa szybka i co ważne NA CZAS
Mariusz Wawrzyniak (Kalisz)
24/02/2016
Rating: 5 of 5!
Wszystko ok i dużo radości dla dziecka.
Jarosław Wilczyński (Gryfino)
11/02/2016
Rating: 5 of 5!
Alles Top ...und schnelle Lieferung
Axel Casper (Saarbrücken)
20/01/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig god og overskuelig hjemmeside og god vejledning. Super hurtig forsendelse og meget glad datter :-) Kan klart anbefale SkatePro.
John W. Levin
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering af korrekt produkt
Søren Tonnesen Lodahl (Viby Sjælland)
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
Jättefin bräda som blev en uppskattad present! Bra med snabb leverans!
R. Holmgren (Gnosjö)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Supert brett. Mottaker ble veldig fornøyd. Kjapp levering.
Ivar Ihle (Drammen)
03/01/2016
Rating: 5 of 5!
Julklapp som blev lyckad. Kan ännu inte om brädan är använd. Färg o form var till belåtenhet.
Malin Nilsson (Vimmerby)
01/01/2016
Rating: 4 of 5!
Superfin bräda och snabb leverans! Väldigt nöjd 10-åring här hemma!
Therese Nordensson (Åkersberga)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Schnelle Lieferung. Mein Sohn ist sehr zufrieden mit dem Board. Kauf auf Rechnung, ohne Vorkasse. SEHR GUT !!! Ohne Papierkram. Kann nur weiter empfehlen. MACHT WEITER SO !!!
Tilo K. (Nürnberg)
09/12/2015
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering, god service og sejt board.
Signe V. J.
18/10/2015
Rating: 5 of 5!
Jestem zachwycona zarówno produktem jak i szybką dostawą. Szczerze polecam ;)
Weronika Głowacz (Piekary Śląskie)
15/10/2015
Rating: 5 of 5!
Supert skateboard!
May Britt Aure (Fagernes)
07/10/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket fin bräda som används dagligen! Otroligt nöjd unge just nu
Katarina Pettersson (Burträsk)
07/10/2015
Rating: 4 of 5!
ben er echt heel tevreden over. raad hem aan iedereen aan
Fenna van der List (Schiedam)
26/09/2015
Rating: 5 of 5!
:)!
Sasja Alders (Santpoort-Noord)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg er så tilfreds men Det var ikke det mærke jeg bestilte der kom
Emilia b.
15/09/2015
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Dejligt at høre du er tilfreds med boardet. Hvis man modtager en forkert vare, eller en rigtig vare i forkert farve, er man velkommen til at kontakte os med et ordrenr. og billede af det forkerte produkt, så ser vi på sagen. Vi kan kontaktes på tlf.: 86 76 36 96 eller på email@skatepro.dk
/Mads
Wir sind zufrieden damit
Yesim Yermanoglu (Biedermannsdorf)
09/09/2015
Rating: 5 of 5!
Polecam - szybko, sprawnie towar zgodny z opisem!
Ewa Kozub (Wielowieś)
09/09/2015
Rating: 5 of 5!
Przesyłka dotarła bez problemu z Danii, przez Niemcy do Polski. Od zamówienia do otrzymania paczki upłynęły trzy doby. Towar porządnie zapakowany i zgodny z opisem. Polecam.
J. Ćwik (Paczków)
08/09/2015
Rating: 5 of 5!
God kvalitet. Knægten er også tilfreds
Britt Krogsdal
03/09/2015
Rating: 5 of 5!
sehr gutes Board, rollt sehr gleichmässig ohne seitlichen Drall, stabil
Stephanie Mehlig (Mainz)
02/09/2015
Rating: 5 of 5!
Super board i god kvalitet til min 8-årige søn, der suser rundt i kvarteret på det:-)
Anne Balleby Hansen (Haderslev)
02/09/2015
Rating: 5 of 5!
Szybka przesyłka,produkt idealny ,zgodny z opisem ,warto wybierać wasze produkty - pozdrawiam Rafał
RAFAŁ BIJOŚ (RZESZÓW)
12/08/2015
Rating: 5 of 5!
Mooi board. Kind helemaal blij!
Mariska B. v. G. (Den Haag)
12/08/2015
Rating: 4 of 5!
Lauta kääntyy helposti kevyen tytönkin alla.
Ville Haapala (Mikkeli)
04/08/2015
Rating: 5 of 5!
Das Board ist für meinen Sohn u. der ist voll u. ganz zufrieden damit!
Birgit Koller (Parsberg)
21/07/2015
Rating: 5 of 5!
Erittäin toimiva cruiseri rullailuun. Ei mitään moitittavaa, ja kaiken hyvän lisäksi, mukavan nopea toimitus.
Essi A. (Oulu)
12/07/2015
Rating: 5 of 5!
Tuote oli erittäin hyvä ja toimiva. 12 vuotias poikani on erittäin tyytyväinen kulkupeliinsä.
Johanna Välimäki (honkajoki)
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
Tyttäreni tyytyväinen kruiseriin. Ja mikä parasta...se toimitettiin todella nopeasti. Thanks!
Johanna Breilin-Huoponen (Perniö)
02/07/2015
Rating: 5 of 5!
het is echt een goeie cruiser en hij stuurt ook nog fijn echt een aanrader :)
erika verkaik (Goes)
01/07/2015
Rating: 4 of 5!
Tyttö on mielissään. Ehkäpä vähän laadukkaampi on tämä lauta kuin kavereiden "marketti-versiot"... Nopea ja asiakaslähtöinen palvelu.
Niko Väisänen (Kajaani)
25/06/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä ostos, värivaihtoehtoja tarpeeksi, kulkee hyvin,siistin näköinen,äiti ja poika tyytyväisiä !
Sari hellman (turku)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
Äidin ja lapsi ovat tyytyväisiä, hyvä ostos. Näyttää samalta kuin halpikset, mutta kallistelee ja rullaa paremmin. Vertailtu useampaan markettilautaan.
Niina A. (Ikkala)
22/06/2015
Rating: 5 of 5!
Bra bräda!
izabell roos (örebro)
17/06/2015
Rating: 5 of 5!
Loisto-ostos niin äidin kuin tyttärenkin mielestä. Toimitettiin luvatussa ajassa.
Heidi S. (Oulu)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
Toimii hyvin, kiva ajaa, kivan värinen.
Markus M. (Espoo)
11/06/2015
Rating: 5 of 5!
This is my first board and im very happy with it. Easy to carry around en good to learn the basics on.
Juan Carlos Ospina Gonzalez (Amsterdam)
11/06/2015
Rating: 4 of 5!
Poika on tykännyt ja on parempi kuin halpistuotteet.
mikko honkanen (Savonlinna)
11/06/2015
Rating: 5 of 5!
Toimii hyvin. Laadukas.
Pasi P. (Palokka)
04/06/2015
Rating: 5 of 5!
Upea ja hyvin rullaava
Maria V. (Kempele)
03/06/2015
Rating: 5 of 5!
Alles so wie es seien soll sehr zufrieden kann mann nur Empfehlen
David Riedel (Delligsen)
02/06/2015
Rating: 5 of 5!
Lauta muuten ihan ok. Mutta tyttöä häiritsee kun lauta natisee kallistaessa. Ilmeisesti "nivelkumit" laudan alla narskuu.
Vesa H. (Muonio)
27/05/2015
Rating: 4 of 5!
Kruiseri on kivan värinen ja toimii oikein hyvin,sitä on helppo kantaa mukana.
Matti Vesikko (Kyrö)
23/05/2015
Rating: 4 of 5!
Hyvä kruiseri, kivan pirteä väri! (keltainen)
Mari P. (Kyyjärvi)
20/05/2015
Rating: 4 of 5!
Virker godt. På sigt må vi se om det stadig holder til drengen! :-))
Lene F. Hansen (Nivå)
06/05/2015
Rating: 4 of 5!
Eine super Qualität. Das Deck ist ausgesprochen stabil, die Lenkung leichter und zuverlässiger als bei allen Boards, die wir bislang hatten. Also: spitze!
Jens Blume (Großefehn / GT Timmel)
06/05/2015
Rating: 5 of 5!
Nöjd hittills. Fin bräda.
Louice Karlsson (KALIX)
05/05/2015
Rating: 5 of 5!
Laudan rullaavuus on huono
Olli Ainasvuori (Lempäälä)
23/04/2015
Rating: 2 of 5!
Tyttö tykkäsi paljon - sanoi että rullaa hyvin!
Mikko S. (Orimattila)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Kuulema hyvä, toimiva lauta
Krista Metsälä (Vihti)
02/04/2015
Rating: 5 of 5!
Poika sanoi,että aivan erinomainen tuote!!!!!
Tapio Rutanen (Helsinki)
18/03/2015
Rating: 5 of 5!
Toimi ihan hyvin.
Tähti Tuula (Kellokoski)
18/03/2015
Rating: 5 of 5!
Lige som man forventer - super kvalitet :)
Julie Mia Brund-Andersen (Vejle)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvä tuote oli ja kovasti käytössä... :)
erja viitaniemi (Kilvakkala)
08/08/2014
Rating: 4 of 5!
Aivan loistava lauta.helppo oppia ja sopii aloittelijallekin.meni heti käyttöön.tilattiin12-vuotiaalle tytölle ja sanoi että toimii loistavasti.kestävän oloinen lauta.
Jari Jaakkola (Lammi)
31/07/2014
Rating: 5 of 5!
Tyylikäs ja laadukkaan oloinen lauta!
Kimmo Heikkilä (Kangasala)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
d(^-^)b
andre vermeij (Rotterdam)
28/07/2014
Rating: 5 of 5!
Helemaal goed!
Angelique Franssen (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
24/07/2014
Rating: 4 of 5!
Blij mee! Goed board, gaat overal mee naar toe!
Loïs Nieuweboer (Zandvoort)
24/07/2014
Rating: 5 of 5!
Super goed! Het enige nadeel is dat ik er geem sticker bij kreeg, maar dat is natuurlijk geen groot probleem.
Saskia Scholtes (Franeker)
23/07/2014
Rating: 5 of 5!
Doet het goed. Stuurt lekker.
Donné Nieuwenhuizen (Almere)
23/07/2014
Rating: 4 of 5!
Het product voldoet integraal aan de verwachtingen
Brigitte speleers (Kruibeke Bazel)
22/07/2014
Rating: 5 of 5!
enkelt og let
Christina Justsen (Odder)
17/07/2014
Rating: 4 of 5!
Tytöillä, 10 ja 13 vee laudat mieluisat ja kovassa käytössä ovat joka päivä.
Tuula H. (Voltti)
16/07/2014
Rating: 5 of 5!
een goed board om mee te beginnen ,draait gemakkelijker in bochten dan verwacht!
Nick rener (Molenstede)
15/07/2014
Rating: 5 of 5!
Goed board, erg flexibel en makkelijk mee te nemen. Ook erg leuke kleuren.
Daniel Libregts (Barendrecht)
14/07/2014
Rating: 5 of 5!
Tuntuu olevan käyttäjä tyytyväinen :-)
Isto Tuomisto (Nummela)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!
Ihan jees, toimiva kruiseri.
Tiina N. (Turku)
09/07/2014
Rating: 4 of 5!
Min søn er tilfreds og positiv.
Gustavo Cossa (Rødovre)
03/07/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering, godt produkt. Kan anbefales!
Christina E. (København NV)
02/07/2014
Rating: 5 of 5!
Een heel leuk skateboard, bolt super en dan nog in zo'n toffe kleuren. top!
Jole Louwagie (Aalter)
01/07/2014
Rating: 5 of 5!
Ei nimensä veroinen... (Susi), vaan ihan toimiva peli!
Tapio Hujala (Lahti)
01/07/2014
Rating: 4 of 5!
Levering som lovet, og ingen problemer overhovedet. Datteren ønskede sig dette board, da hun havde prøvet lillebroderens. Har nu 2 køreglade børn på boards, som bare du'r!
Tejs Lindberg Rooks (Esbjerg N)
26/06/2014
Rating: 5 of 5!
hyvä ja käyttökelpoinen tuote. Meni välittömästi käyttöön
Pirjo T. (Siilinjärvi)
26/06/2014
Rating: 5 of 5!
10-vuotias tyttö: Tosi hyvä, helppo oppia, kääntyy helposti :)
Sanna Saastamoinen (Joensuu)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
Er glad for dette board. Men har problemet med at løsne det siden mine bolte er lidt for stramme. Men ellers et super board. Ville være glad for at få et tip til at løsne min bolte.
Nicolaj Orluff Lauridsen (Give)
20/06/2014
Rating: 4 of 5!
Overraskende hurtig levering lige som aftalt - vores barnebarn som skulle have det i fødselsdagsgave blev meget glad, og er hurtigt kommet efter at "stå" på det.
Unna jespersen (Galten)
19/06/2014
Rating: 5 of 5!
Dit Penny board is erg fijn en stuurt goed. Ook de kleuren zijn mooi, hoewel de wieltjes in het wit snel vies worden.
Maaike Smaling (Woerden)
19/06/2014
Rating: 4 of 5!
Tosi hyvä! Molemmat tytöt tyytyväisiä, 11 ja 8 v.
Mia Saarela (Kokkola)
18/06/2014
Rating: 5 of 5!
Mooi bord, ik ben er blij mee
Lucas de Bruijn (Rotterdam)
18/06/2014
Rating: 4 of 5!
Kan ik nog niet beoordelen. Net vandaag gekregen
Aneela Parauti (Zutphen)
13/06/2014
Rating: 4 of 5!
Super tilfreds, er så glad for det
Jane Lange (Rønde)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
hyvä, vastasi odotuksia
aaro järvinen (Vantaa)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt board- kører super
P. Frandsen (Vejle)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Bra!!!!
Mette Ramdahl (fredrikstad)
04/06/2014
Rating: 4 of 5!
Hyvä lauta. 11v pojalla käytössä joka päivä. Pitää varmaan ostaa itsellenikin samanlainen ;)
Samuel R. (Järvenpää)
04/06/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg har ikke helt lært det endu det virker fint synes jeg Jeg har prøvet at hoppe på det, det flækker ikke Men det kunne have været bedre grib
Clara Mathilde Nørgaard (Ans By)
04/06/2014
Rating: 4 of 5!
Min sønnesøn siger OK og er glad for det.
Anni Bjerregaard (Gesten)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Loistava vaihtoehto Pennyn vastaavalle ja toimii hienosti ainakin aloittelevalla kruisailijalla!
Ville Rantanen (Helsinki)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvä lauta. Poika menee sillä joka päivä :-)
Timo Mononen (Vantaa)
28/05/2014
Rating: 5 of 5!
Vi er meget glade for boardet, det lever fuldt op til forventningerne.
Emil stilling (Rude)
27/05/2014
Rating: 4 of 5!
Kruiseri ostettiin 14v tyttärelle ja on ollut ihan jokapäiväisessä käytössä. Tytär sanoi että 10+ pitää tänne kirjoittaa :)
Taina Koskinen (Karjaa)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
11 v.tytär tykkää kovasti.Tuntuu kestävältä ja helpolta sekä vakaalta käyttää.
Päivi puotiniemi (Villähde)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt bord
christian nielsen
25/05/2014
Rating: 5 of 5!
Lauta oli tyttärelleni 13 v. : erittäin hieno, hyvin rullaava, laatulauta.
Ari Turkia (Hämeenkyrö)
22/05/2014
Rating: 5 of 5!
Mine bedste anbefalinger! Hurtig levering, nem måde at bestille på, overskuelig hjemmeside. Alt i alt et sted jeg absolut vil handle ved igen! Mange hilsner Anne
Rasmus L. (Viborg)
21/05/2014
Rating: 5 of 5!
Super Board , wij hebben de zilveren met blauwe wieltjes alleen jammer dat de laagje zilver zogauw loslaat.Verder een mooie Board!
Jay Cline (Tilburg)
20/05/2014
Rating: 3 of 5!
Tosi hyvä ja kestävältä vaikuttava lauta:) Helposti rullattava!
Jenny Viitanen (Vuorentausta)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering - varer som beskrevet. Meget tilfreds.
Finn Andersen (Odense NV)
12/05/2014
Rating: 5 of 5!
et flot og lækkert board. kører som en drøm og drejer fantastisk. vi har også et penny og trods prisforskellen virker de to bords super begge 2. kan anbefales!Hurtigt og nemt! fantisk leveringstid. alt i alt en god oplevelse.
Berit Skov Thaysen (Odense SØ)
10/05/2014
Rating: 5 of 5!
Top!
Popelier Ward (Nazareth)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig kjapp levering - 10 år gammel jente ble superfornøyd :
T. Sandal (Paradis)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Endnu engang hurtig levering og produktet er som forventet; solid og af god kvalitet. Er meget tilfreds!
Karsten Navntoft (Viborg)
09/04/2014
Rating: 5 of 5!
Super service og super produkt!
Ulla lena (Vanløse)
03/04/2014
Rating: 5 of 5!
Jätte bra bräda, rullar tyst o fint, kan skramla lite i den ibland men då är det bara till att spänna den lite så blir den tyst igen, färgen var precis lika fin som jag förväntat mig :)
Helene Rosenqvist Jörgensen (Hässleholm)
01/04/2014
Rating: 4 of 5!
Det ene hjul kører ikke lige så godt som de andre ellers godt tilfreds!! Super hurtig levering!!
Sussie Louise Petersen (Jyllinge)
25/03/2014
Rating: 4 of 5!
Min datter siger at det køre super godt , så hun er super glad for det . perfekt
jesper andreasen (Vissenbjerg)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Drejer som en drøm hvis du løsner dine trucks. Hjulene er fine men kunne være bedre, de bliver hurtigt grønne hvis man ikke vasker dem. Kuglelejerne er fine men de ruster hurtigt og det er dårligt. Men gør et godt køb og spar penge ved at købe dette board istedet for et penny og så køb bones reds kuglelejer ved siden af og put dem i! :)
Alexander Ring Andersen (Viborg)
16/01/2014
Rating: 4 of 5!
Købte 3 stk som julegaver - succes :-)
Birgitte Dahl Nissen (Løgumkloster)
16/01/2014
Rating: 5 of 5!
Min søn er rigtig glad for det. Det kører godt, er let og smidigt.
Margrethe Brandt (Aalborg SV)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Boardet var julegave til mit barnebarn, og hun er meget glad og tilfreds, lige hvad hun ønskede sig.
Helena Rasmussen (København S)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Min datter og veninder er meget glade for deres boards.
Helle Nørskov (Skive)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Det var en julegave til vores barnebarn, som havde ønsket sig dette. Så jeg håber, at det var tilfredsstillende.
Merete Pedersen (Væggerløse)
11/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super
Anne Dorte Rye (JuelsmindeJuelsminde)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
God kvalitet og god service
Maj Britt Jensen (Gredstedbro)
09/01/2014
Rating: 4 of 5!
Super god vejledning og et perfekt skateboard til min datter på 5 år. Med godt med sikkerhedsudstyr begav vi os ud på skateboard og med det sammen kørte hun rundt alene og ELSKER DET!
Erik B. Jørgensen (Lyngby)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
min datter er rigtig glad for det - god kvalitet.
jeanette rose nøhr (Vadum)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super fin kavlitet, lige som vi havde ønsket os.
Jakob Skov Martinussen (Assens)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
barnebarnet er blevet rigtig glad for det, og det er ikke større, end det må komme med i skole.
Jette Monberg (Kalundborg)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Vores dreng er super glad for dette skateboard.
Hanne Gaarde (Fredericia)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Godt board, men synes at det er lidt glat at stå på, hvis man nu skynder sig lidt af sted. Men ellers et rigtig fedt (begynder) board. Hvis man er lidt mere trænet i skateboarding, foreslår jeg, at man køber storebroren, alså Penny modellerne:)
max petersen (Haslev)
04/01/2014
Rating: 4 of 5!
Min søn er rigtig glad for det!
Anne Møller Hermann (Odense NV)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super god og hurtig service, og det bedste er, at vores søn er vild glad for sit nye board.
Torben Ibsen (Herning)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
juicy susi board er noget af det bedste jeg har købt længe. Jeg bruger det hver dag til skole og man bliver aldrig træt af det. Så jeg kan virkelig anbefale det
kristian sparle
14/11/2013
Rating: 5 of 5!
Superfornøyd!!
Trine Green Bjerg (Tønsberg)
18/10/2013
Rating: 5 of 5!
Sønnen min er fornøyd med brettet. Kan ikke sammenligne med Penny, for det har han ikke prøvd. Han var skuffet over at det ikke fulgte med klistremerke, som ble lovet da vi bestilte.
Astrid Gundersen (Oslo)
17/10/2013
Rating: 4 of 5!
Fint, lille cruiserboard. Kørte lidt til venstre og skulle justeres, da vi modtog det, men har fungeret upåklageligt siden, og min søn er glad for det, når han skal transportere sig fra ét sted til et andet. Det er et fint board til prisen. Sammen med longboard og almindelig board, er han ved at være dækket ind :-) Har købt flere gange hos Skatepro, og levering har hver gang været problemfri og hurtig.
Mai-Brit Moeslund (Ebeltoft)
15/10/2013
Rating: 5 of 5!
Min sønn er superfornøyd han:-)
Rune Stenhård (Randaberg)
14/10/2013
Rating: 5 of 5!
jeg har lige købt dette board igår, der stod dag til dag levering, men den er ikke kommet. og klokken er 19:00
yasmin dordoy (Helsinge)
11/10/2013
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Husk at man skal bestille inden klokken 16.30 for at varen kan nå at forlade vores lager samme dag. Jeg kan se at du bestilte senere end det, så pakken blev sendt afsted fra os dagen efter.
Vi håber du bliver glad for boardet!
/Milena
Jeg kjøpte et juicy Susi Vinyl board for datteren min. Hun er kjempe fornøyd :) Rask levering, og flott kvalitet :)
Sigridur Marta Valsdottir (Arnatveit)
11/10/2013
Rating: 4 of 5!
disse suger dårlig kvalitet de ruller dårlig og svinger dårlig! :( ikke kjøp!!!! :( kjøp penny!
Ivo Augustin Rød (Kolbotn)
05/10/2013
Rating: 1 of 5!
Sønnen min var topp fornøyd med brettet!
Øyvind Slettedal (Molde)
02/10/2013
Rating: 4 of 5!
Snygg och säker produkt.
Fredrik Rönneke (Bankeryd)
30/09/2013
Rating: 4 of 5!
Rasmus blev rigtig glad på sin 12 års fødselsdag og kører lystigt på boardet. Hurtig levering med løbende Info.
Lonnie Leisten (Helsingør)
28/09/2013
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering og en meget glad Lasse på 11.
tina andersen (lem)
25/09/2013
Rating: 5 of 5!
Hurtig afsendelse, god var. Jeg er helt tilfreds :-)
Palle Grandt Petersen (Gørding)
24/09/2013
Rating: 5 of 5!
Flott levert og brette var som forventet Løp å kjøp
Mona Johannesen (Larvik)
24/09/2013
Rating: 5 of 5!
Veldig bra. Marius 10 år
Tormod Søland (Borgen)
23/09/2013
Rating: 5 of 5!
Herlig hurtig levering med løbende information om status på varen. God kvalitet til prisen og en glad dreng på 12 år.
Jette Toft Borner (Virum)
23/09/2013
Rating: 5 of 5!
Super board!!
Anette Saatterup Pedersen (Gørding)
23/09/2013
Rating: 5 of 5!
Sønnike elsker sit board.
Joanna Maria Lewkowicz (Hellerup)
21/09/2013
Rating: 5 of 5!
Kan ikke bruges til tricks AD!! :-/
Mikkel Quaade
20/09/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er nemlig rigtigt. Det er et cruiser board, som er lavet til street og cruising, og det er den rigtig fin til :)
/Milena
Super bra! Dattern min lærte det på en to tre!
KE JUN JIN (Hønefoss)
16/09/2013
Rating: 5 of 5!
Hurtig lev. Knægten er super tilfreds
Ole Degn (Hobro)
05/09/2013
Rating: 5 of 5!
Et utrolig bra board til en billig penge. Rask levering. er superfornøyd :)
Alfred I. Berteussen (Horten)
04/09/2013
Rating: 5 of 5!
Det er dårligt og man kan ikke køre særlig hurtigt på det
Magnus sander (Farsø)
02/09/2013
Rating: 2 of 5!
Super fedt board med lynhurtig levering, alle pengene værd :)
Tobias Lauridsen
26/08/2013
Rating: 5 of 5!
Har lige købt en for et par dage siden. Super godt board bruger det til at køre i skole på. Jeg er super glad for jeg købte det! :)
Nikolaj Løvbjerg
20/08/2013
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds med købet, som gjorde stor glæde hos min søn på 10 år. Den umiddelbare respons var "skide godt board, kan jeg også få et i grønt"
Anne Mette Haverberg (Næstved)
19/08/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg har købt skate boardet til min søn da han blev 12 år. Han er rigtig glad for det. Godt køb tror jeg.
Charlotte Nørgaard (Havndal)
17/08/2013
Rating: 5 of 5!
Vildt godt board!
Malene Ohrt (Kolding)
16/08/2013
Rating: 5 of 5!
Vi har nu købt 3 boards til familien, og vi er 100% tilfreds!
Johannes Paustian (Ringkøbing)
08/08/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg synes virkelig at dette board er så fantastisk, jeg lærte det på kun 10 minutter. Alle kan bruge det, lige meget hvor gamle de er! Det er så fleksibelt, at det overrasker mig!
Mathias Bach Frederiksen
06/08/2013
Rating: 5 of 5!
Rask levering og bra produkt.
Elinn Thorsen (Rasta)
05/08/2013
Rating: 5 of 5!
fantastisk skateboard får virklig meget får pengene kan klart anbefale det
mads. skødt
02/08/2013
Rating: 5 of 5!
Varen er som forventet, og handlen forløb godt
Jan Ingegaard Henriksen (Ringsted)
31/07/2013
Rating: 5 of 5!
Super board som junior er meget glad for! Det ser sejt ud med den gennemsigtige grønne farve. Det er en smule tungt, men solidt og godt til vores formål.
Charlotte Mathiesen (Allerød)
25/07/2013
Rating: 5 of 5!
Super
Jesper Nicolaisen (Kolding)
22/07/2013
Rating: 5 of 5!
Mycket uppskattad, men färgerna stämde inte riktigt, hjulen är oranga inte röda som jag trodde först och den gröna färgen lite mörkare än jag trott... Men den var riktigt snygg ändå.
Anna Persson (Motala)
16/07/2013
Rating: 5 of 5!
Fantastisk board, man får virkelig noget for pengene.
Kristoffer Friis (Varde)
15/07/2013
Rating: 5 of 5!
Har lige købt dette board. Jeg må sige at det er et mega godt penny board. Til meget lav pris. Kan kun anbefale det. Tusinde tak skatepro. Mvh Tobias Madsen
to bi (Solrød Strand)
10/07/2013
Rating: 5 of 5!
Sønnen har været meget tilfreds
Thomas Sørensen (Roslev)
05/07/2013
Rating: 5 of 5!
Min søn har brugt den siden ankomsten... vi nåede ikke engang hjem før den var pakket op og i brug... Så den er blevet meget brugt....og som han selv siger: "den bedste investering jeg har gjort længe" Så kun tilfredshed her fra :)
Susanne Jensen
23/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super hurtig levering (dagen efter jeg bestilte) Mit første board i mange år. Virker super lækkert :-)
Christian Buhl-Iversen (Sønderborg)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
Hurtigste levering nogensinde!
william Brændekilde
29/05/2013
Rating: 5 of 5!
I'm loving the board. But i thought there was gonna be more stickers lol. I just wanted to say thanks for providing these cruisers, so much fun to ride
Hamza Ibrahim Mahamed (Brh)
24/04/2013
Rating: 5 of 5!
Til Benni; Giver dig fuldstændig ret Benni ;)
Nikolaj Krog-Mortensen
04/04/2013
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Nikolaj, vi håber du giver Benjamin ret i at boardet er godt, eller mangler du desværre også plakaten? Gør du det, så tag endelig fat i os, det skal du selvfølgelig få med! Bare send os en email med dit ordrernummer :)

Mange hilsner,

Milena
SkatePro
Fantastisk Board:D Elsker det. Men jeg er meget ked af det over jeg ikke fik plakaten med som lovet :(
Benjamin Hjordt Pedersen
08/11/2012
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Benjamin, du skal selvfølgelig have et plakat! Vil du ikke sende os en email til email@skatepro.dk med dit ordrernummer, så at vi kan eftersende plakaten?