MENU
×

Tempish Buffy Sweet Cruiser Board

EUR 54,95
Tempish
Zoom
Please select colour 
Pink
Purple/Green
Show similar products

Description

Buffy Sweet nylon skateboard from Tempish is a good entry-level skateboard, for children who wants to give skateboarding a go and see if it is something you want to take up. With wide and soft cruiser wheels.

Specifications

Deck material:
Nylon injection
Deck length:
22.5" (57.2cm)
Deck width:
6" (15.2cm)
Wheel diameter:
60mm
Deck features:
Kicktail
Concave:
Flat
Wheel width:
45mm
Wheel hardness:
78A
Wheel material:
PU casted, SHR
Bearing precision:
ABEC-7
Truck type:
Standard kingpin, Standard hanger
Hanger width:
89mm (3.5")
Cushioning:
SHR
Max rider weight:
100kg
Riding Style:
Cruise

Reviews

Fik leveret den rigtige vare meget hurtigt.
Helle J.
16/10/2017
Rating: 5 of 5!
Parfait, produit conforme et délai de livraison super rapide
Véronique DUBOST (DOLE)
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
Deska zgodna z opisem, szybka wysyłka. Polecam.
Elżbieta Świątek (Lipowa)
08/04/2017
Rating: 5 of 5!
Deska świetna, porządnie wykonana, używana codziennie. Córka bardzo zadowolona. Myślę,że to nie są nasze ostatnie zakupy w SkatePro:-)
Swietłana G. (Lipinki Łużyckie)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
witam serdecznie. deskorolka bardzo się córce podoba. jest zachwycona. paczka dotarła na czas i wszystko było w porządku. dziękujemy serdecznie.
Anna Fijałkowskia (Swarzędz)
16/07/2016
Rating: 5 of 5!
super sklep super rowniez
Maciej Czop (Łódź)
06/07/2016
Rating: 5 of 5!
Deskorolka świetna, ale w opisie widzę błąd. Ten model posiada łożyska ABEC - 7 Chrom.
Wiktoria Michalik
30/06/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Dziękujemy za opinię i informację Wiktoria! Sprawdzimy to jak najszybciej i uaktualnimy stronę ;) /Paweł
Deska ok. Ładny kolor i dobre wykonanie z wyjątkiem... niestety po dwóch przewruceniach deska już się ściera. I.. kupiłam tą deskę w weekend a potem okazało się że 3 dni robocze zaczynają się od wtorku.
Karina Gajewska (Skierniewice)
23/06/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Dziękuję za komentarz. Przykro mi z powodu opóźnienia, byliśmy w tych dniach wyjątkowo zajęci i nie udało nam sie wysłać wszystkich paczek w poniedziałek. Dziękuję za wyrozumiałość ;) /Paweł
Córka jest bardzo zadowolona z produktu.
Katarzyna Dombka (Poznań)
08/06/2016
Rating: 5 of 5!
Gavemodtageren blev meget glad, blev straks taget i brug. Virker som en god kvalitet
Knud Jørgen Hansen
08/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fajna, solidna fishka, bardzo ładna różowa, lecz na zdjęciu była bardziej fioletowa.
Marta Z. (Tomaszowice)
02/06/2016
Rating: 5 of 5!
POLECAM!!!!! Produkt z zgodny z opisem .
Krzysztof Nowakowski (Twardogóra)
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
Dottern vart överlycklig och nöjd. Den såg bättre ut i verkligheten än på bilden. Bra rull i hjulen och lätt att svänga med. Snabb leverans också
Ivan K. (Knivsta)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg har aldri eid eller brukt noen form for skateboard tidligere før, så det er vanskelig å sammenlikne dette med noe annet. Men som totalt nybegynner har jeg kommet fort i "skatemodus" og håndterer det greit. Derfor vil jeg påstå at brettet er bra for nybegynnere! Rimelig stabilt og veldig hendig.
Siri Emilie Kirsebom Strandman (Oslo)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Vad ska jag säga, min dotter blev helnöjd med sin födelsedagspresent
Camilla Barros (Väderstad)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!