MENU
Back |

Tempish Buffy Sweet Cruiser Board

EUR 44,95
EUR 54,95 SAVE EUR 10,00
Tempish
Zoom
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool (Black)
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95
Save for later
 pcs

Description

Buffy Sweet nylon skateboard from Tempish is a good entry-level skateboard, for children who wants to give skateboarding a go and see if it is something you want to take up. With wide and soft cruiser wheels.

Specifications

Deck material:
Nylon injection
Deck length:
22.5" (57.2cm)
Deck width:
6" (15.2cm)
Wheel diameter:
60mm
Deck features:
Kicktail
Concave:
Flat
Wheel width:
45mm
Wheel hardness:
78A
Wheel material:
PU casted, SHR
Bearing precision:
ABEC-7
Truck type:
Standard kingpin, Standard hanger
Truck size:
89mm (3.5")
Cushioning:
SHR
Max rider weight:
100kg
Recommended for:
Cruise

Reviews

Fik leveret den rigtige vare meget hurtigt.
Helle J.
16/10/2017
Rating: 5 of 5!
Parfait, produit conforme et délai de livraison super rapide
Véronique DUBOST (DOLE)
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
Deska zgodna z opisem, szybka wysyłka. Polecam.
Elżbieta Świątek (Lipowa)
08/04/2017
Rating: 5 of 5!
Deska świetna, porządnie wykonana, używana codziennie. Córka bardzo zadowolona. Myślę,że to nie są nasze ostatnie zakupy w SkatePro:-)
Swietłana G. (Lipinki Łużyckie)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
witam serdecznie. deskorolka bardzo się córce podoba. jest zachwycona. paczka dotarła na czas i wszystko było w porządku. dziękujemy serdecznie.
Anna Fijałkowskia (Swarzędz)
16/07/2016
Rating: 5 of 5!
super sklep super rowniez
Maciej Czop (Łódź)
06/07/2016
Rating: 5 of 5!
Deskorolka świetna, ale w opisie widzę błąd. Ten model posiada łożyska ABEC - 7 Chrom.
Wiktoria Michalik
30/06/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Dziękujemy za opinię i informację Wiktoria! Sprawdzimy to jak najszybciej i uaktualnimy stronę ;) /Paweł
Deska ok. Ładny kolor i dobre wykonanie z wyjątkiem... niestety po dwóch przewruceniach deska już się ściera. I.. kupiłam tą deskę w weekend a potem okazało się że 3 dni robocze zaczynają się od wtorku.
Karina Gajewska (Skierniewice)
23/06/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Dziękuję za komentarz. Przykro mi z powodu opóźnienia, byliśmy w tych dniach wyjątkowo zajęci i nie udało nam sie wysłać wszystkich paczek w poniedziałek. Dziękuję za wyrozumiałość ;) /Paweł
Córka jest bardzo zadowolona z produktu.
Katarzyna Dombka (Poznań)
08/06/2016
Rating: 5 of 5!
Gavemodtageren blev meget glad, blev straks taget i brug. Virker som en god kvalitet
Knud Jørgen Hansen
08/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fajna, solidna fishka, bardzo ładna różowa, lecz na zdjęciu była bardziej fioletowa.
Marta Z. (Tomaszowice)
02/06/2016
Rating: 5 of 5!
POLECAM!!!!! Produkt z zgodny z opisem .
Krzysztof Nowakowski (Twardogóra)
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
Dottern vart överlycklig och nöjd. Den såg bättre ut i verkligheten än på bilden. Bra rull i hjulen och lätt att svänga med. Snabb leverans också
Ivan K. (Knivsta)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg har aldri eid eller brukt noen form for skateboard tidligere før, så det er vanskelig å sammenlikne dette med noe annet. Men som totalt nybegynner har jeg kommet fort i "skatemodus" og håndterer det greit. Derfor vil jeg påstå at brettet er bra for nybegynnere! Rimelig stabilt og veldig hendig.
Siri Emilie Kirsebom Strandman (Oslo)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Vad ska jag säga, min dotter blev helnöjd med sin födelsedagspresent
Camilla Barros (Väderstad)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!