MENU
×
Back |

D-Street Polyprop V3 Vinyl Cruiser Board

EUR 49,95
EUR 54,95 SAVE EUR 5,00
D-street
Zoom
Please select length + colour 
White
Black
Red
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool (Black)
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95
 pcs
  Save for later

Description

Complete Polyprop vinyl cruiser board with a responsive deck, compact design and high quality urethane wheels.

Notice: Can be skated by everyone, but is not built for grind trick and alike.

Specifications

Deck material:
Nylon injection
Deck length:
22.5" (57.2cm)
Deck width:
6" (15.2cm)
Wheel diameter:
59mm
Weight:
1860g
Wheel hardness:
78A
Bearing precision:
ABEC-5
Truck size:
76mm (3")
Max rider weight:
90kg
Recommended for:
Cruise
Recommended from:
5 years

Reviews

Lækre varer
Tina Kjær
20/07/2017
Rating: 5 of 5!
Stuurt heel erg fijn en goed bezorgd en ingepakt
Luna Niks (Gouda)
13/06/2017
Rating: 5 of 5!
Produkt godny uwagi, polecam
Dariusz Kitkowski (Iława)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Super seje boards!
Adriana Pedersen
11/05/2017
Rating: 5 of 5!
god service og hurtigt levering
Ruth Klarksov Andersen
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
Materiaal en levering OK !!
Bart Saesen (Gistel Moere)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
bezorging was goed het board is ook goed in begin beetje stroef maar dat hoor zo.
Timothy Adema (Zwolle)
23/11/2016
Rating: 5 of 5!
Super board. Min søn elsker det. Super hurtig levering.
Jimmy Hørdum
09/11/2016
Rating: 5 of 5!
Produkt godny polecenia. Dostawa bardzo szybka. Jestem zadowolona
Edyta R. (Bolesławiec)
07/10/2016
Rating: 5 of 5!
Super :) syn zadowolony :)
Kinga Lewandowska Urząd Miejski pokoj (Brodnica)
05/10/2016
Rating: 5 of 5!
Towar zgodny z opisem , szybka przesyłka. Polecam !
Joanna S. (Babimost)
04/10/2016
Rating: 5 of 5!
Deska zgodna z oczekiwaniem.Troszkę długie oczekiwanie na produkt.
Anna S. (Tychy)
04/10/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Miło słyszeć, że deska spełnia wymagania! :) Wszystkie paczki wysyłane są z naszego magazynu w Danii, dlatego też czas oczekiwania na przesyłkę wynosi 3 dni robocze :) / Paulina
Deskorolka spełnia wymagania córki (10 lat), zgodna z opisem. Solidnie zapakowany i szybko dostarczony towar. Polecam sklep i deskorolkę.
Edyta H. (Bogatynia)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Deze Cruiser Board is klein, maar groter dan verwacht, en erg fijn om mee te skaten.
Chantal Arendsen ('s-Heerenberg)
07/09/2016
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds
Fahimeh Jalilnetaj
01/09/2016
Rating: 5 of 5!
vrij snelle levering. Product voldoet aan de eisen van onze zoon. Bedankt SkatePro !
F. Hillen (Vorselaar)
23/08/2016
Rating: 4 of 5!
Produkt zdecydowanie wart swojej ceny, polecam!
Michał P. (Góra Kalwaria)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Doskonała deska, super szybka dostawa, pelna informacja o przebiegu realizacji zamówienia i jej transportu. Pakowanie ok. Serdecznie polecam
Katarzyna Glapa (Granowo)
21/07/2016
Rating: 4 of 5!
Det er et fedt boad det bøjer dog lidt meget
mathias johansen (Kalundborg)
07/07/2016
Rating: 3 of 5!
Przesyłka dotarła błyskawicznie. Produkt sprawuje się bez zarzutu. Natomiast sposób pakowania był beznadziejny. Opisałem to zresztą w mailu wysłanym do sklepu.
GRZEGORZ RZESZUTEK (Warszawa)
05/07/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Jeszcze raz dziękuję za komentarz i sugestię. Deska nie powinna do Pana dotrzeć zapakowana w ten sposób. Przekazałem informację do magazynu i więcej to się nie powtórzy. Dziękuję za wyrozumiałość /Paweł
Wszystko ok
Karolina Jedynak (Wejherowo)
05/07/2016
Rating: 5 of 5!
Bra og fast levering!
Mohammad Zaki Darvishian (Bø I Telemark)
29/06/2016
Rating: 5 of 5!
Wszystko zgodne z opisem. Bardzo szybka dostawa. Polecam !!!
P. JULIA (Warszawa)
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
Deskorolka super. Bardzo szybka dostawa. Firma ekstra godna polecenia. Wszystko zgodne z opisem na stronie.
Edyta Struska (Myszków)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Rzetelnie, szybko i sprawnie!!! Córka zadowolona z deskorolki!!! Polecam zakupy w SkatePro!!!
Adam Moszoński (Malbork)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr coole Farbkombinationen!
Vitaly G. (Jena)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Kanon god service fra jer. Kanon Penny board og rygsæk, der er en der er ovenud tilfreds.
Ellen Thomsen
21/04/2016
Rating: 5 of 5!
tak jak miało być , dziecię zadowolone
Justyna Daszkowska (Gdynia)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
Lite för liten för min smak men rullar bra
Viktor Sturesson (Karlskrona)
15/03/2016
Rating: 5 of 5!
Fett najs pennyboard! YOLO!
Fredric Welander (Örebro)
27/02/2016
Rating: 5 of 5!
Deska świetna. ..polecam;)
J. MARIA (Kamienica)
24/02/2016
Rating: 5 of 5!
Klein maar fijn!
Luk Arnalsteen (Meerbeek)
26/01/2016
Rating: 4 of 5!
Sonen är riktigt nöjd. Den rullar dagligen :)
Anette M. (Gottby, Åland)
20/01/2016
Rating: 5 of 5!
Deska super!!Dobre wykonanie i śmiga sie ok.
Tomasz S. (Warszawa)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Heel mooi skateboard. In het begin wat stug, waardoor hij nog niet zo behendig is. Maar na een tijdje gebruik is hij een stuk soepeler!
Wieke L. (Doetinchem)
07/01/2016
Rating: 4 of 5!
Lækker kvalitet og min søn på 8 blev super glad for sit nye penny board. Hurtig levering og ingen problemer
Maria K. P. (Ringe)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg er på ALLE måder MEGET tilfreds med at handle hos jer. ALTID professionel betjening, og professionelle produkt. Har købt flere ting hos jer, og ALTID tilfreds. Anbefaler jer ALTID varmt, til andre. Mit barnebarn er vild med sit board (pige på 8 år).
Linda Thrane Nielsen (Østbirk)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Vårt barnbarn blev mycket glad över julklappen. Precis vad hon önskade.
Ann-Christin Möller (Beddingestrand)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super godt penny board hurtig levering og en glad datter
Flemming A.
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn zoon van veertien is heel tevreden over dit board, hij is niet te zwaar, hij maakt hem aan zijn rugzak vast, gaat overal mee. Goede uitstraling met dat zwart en rood. Levering door Skate Pro was ook prima.
Inge L. (Nijmegen)
02/01/2016
Rating: 5 of 5!
Vår dotter älskar den. Hon fick den i julklapp och är mer än nöjd!!
Susanne A. (Kungälv)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Tyttö oli erittäin tyytyväinen saamaansa joululahjaan. Väri oli juuri sellainen kuin pitikin. Skeittilautaa kokeiltu vasta sisätiloissa, mutta hyvältä tuntui.
Terttu S. (Naantali)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Snygg, rejäl och rullar bra!
Lisa Källström (Kristianstad)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Penny Boardet er bra. Transporten var veldig bra også, kom etter to dager.
M. Lind (Oslo)
04/11/2015
Rating: 5 of 5!
Vi är mycket nöjda. Snabb leverans. /Peter
Peter Lindell (Bjärred)
02/11/2015
Rating: 5 of 5!
Supernöjd
Veronica Augustsson (Arvika)
13/10/2015
Rating: 5 of 5!
Deskę oceniam na 6! jest bardzo ładna,idealnie sprawuje się podczas jazdy,solidnie wykonana.Polecam!
Sylwia G. (Myszków)
08/10/2015
Rating: 5 of 5!
Deska jest super ! Jest piękna i bardzo wytrzymała! W dwa dni nauczyłam się jeździć :) ! Super sprzęt na początek zabawy z deskami.
Kaja K. (Szczecin)
01/10/2015
Rating: 5 of 5!
Dziecko zadowolone I rodzic zodowolony! Dobry product w rozsadnej cenie.
Slawomir Z. (Pogorze - Kosakowo)
30/09/2015
Rating: 5 of 5!
Jättenöjd
Maria Karlsson (Säffle)
15/09/2015
Rating: 5 of 5!
najlepsza :)
Urszula Nassalska (Kielce)
15/09/2015
Rating: 5 of 5!