MENU
×
Back |

Powerslide Skater Finger Bell

EUR 5,95
Powerslide skates

Good to know

Zoom

Description

Compact bell for mounting on the finger, scooter bar or even a bicycle bar.
Fits all fingers, easy to use with quick-snap.

Good to know

Reviews

It's a bell so not much to review, but it fits my grandsons balance bike and easy enough for a two year old to use
Claire uzzell (Leigh on sea)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
utile e anche divertente non solo per il pattinaggio
Fabio Camilli (Sanremo (IM))
16/05/2006
Rating: 5 of 5!
Perfekt!
Mårten Karlson (Åkersberga)
16/08/2017
Rating: 5 of 5!
Prima bel. Gemaakt van degelijk materiaal en gaat lang mee.
Willy Bemelman (Delft)
29/05/2017
Rating: 4 of 5!
Voor mijn verjaardag gekregen van de kids. Makkelijk om te doen. Doet wat hij moet doen. Horne ze me eindelijk aankomen.
M.C. Monderen (Houten)
04/05/2017
Rating: 5 of 5!
Lissa Sigren (Visby)
01/11/2016
Rating: 3 of 5!
Aningen dåligt\stumt "kling" i klockan, men ok ändå. Har hört klocker som ljuder högre och tydligare.
Anders Zetterberg (Trelleborg)
10/08/2016
Rating: 4 of 5!
Ringklockan i sig är ok, men den är nästan omöjlig att sätta fast på en cykel eller sparkcykel eftersom gummibandet är alldeles för kort
Anna Erson Ingerloo (Haninge)
19/04/2016
Rating: 2 of 5!
Een oke ding, hij echoot niet heel lekker door. 1 rinkeltje en dan is het klaar.
Ulas T. (Rotterdam)
16/07/2015
Rating: 3 of 5!
Handig ding. Alleen riempje is een beetje aan de korte kant. Of is mijn vinger iets te dik
peter posthuma (AMSTERDAM)
15/07/2015
Rating: 4 of 5!
Starkt pling, mycket bra!
Jonas Haglund (Stockholm)
25/06/2015
Rating: 5 of 5!
Ja deze is gewoon zo leuk. Handig en snel om te doen en makkelijk onderweg. Tring tring, hier kom ik aan!!!
A. Linders (Houten)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
väldigt rolig och användbar sak
Adrian Kasperczyk (Lund)
08/05/2015
Rating: 5 of 5!
Leuk ding. Handig! Wielrenners roepen, ik doe liever even een belletje.
Inge de Groot (Groningen)
03/07/2014
Rating: 5 of 5!
Fin ide men knap så godt udført. Den har en lidt tynd lyd og ikke nær så godt ring og vibration som en almindelig klokke, men det er, hvad der kan forventes, når den sidder på fingeren. God at bruge, når man ruller alene og ikke bliver hørt/set.
Ida Brams Jensen (Kolding)
19/05/2014
Rating: 3 of 5!
ikke meget lyd
Tommy Lorenzen (Herlev)
07/05/2014
Rating: 2 of 5!
Uitvinding van de eeuw! Niet alleen handig tijdens skaten, maar ook bevestig je deze bel vlot op je fiets, step of kinderfiets. Door het elastiek is de bel verstelbaar. Er zijn ook mensen die zeggen dat deze bel gevaarlijk is omdat je je vinger kunt bezeren wanneer je valt. True, maar ik skate niet meer zonder deze bel!
Amanda van Marion (Tinte)
09/04/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Simon Helander (Malmö)
05/03/2014
Rating: 5 of 5!
Fungerer fint i trafikken.
Henrik Kronborg (Nakskov)
26/02/2014
Rating: 5 of 5!
Super ding, wat een simpel idee, maar het werkt enorm goed!
Sietse van der Bij (Veenendaal)
31/08/2013
Rating: 5 of 5!
😃😃😃
Thomas Jacobsen (Kastrup)
19/08/2013
Rating: 5 of 5!
My bell is muffled. Does not ring! A dull "tonk" rather than a bright "TING!" It could be good if it worked properly :-(
Paul Allan (Torremolinos)
29/07/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  We are sorry to hear that! It seems that your bell is faulty and in that case you can of course get a new one from us. Could you send us an email with your order number and possibly a quick video of the bell, so that we can send a new one to you?
/Milena
Näppärä säikäytellä.. hyvä apu.
Henry Säisä (Lahti)
24/06/2013
Rating: 3 of 5!
Gick sönder andra dagen, så den kunde jag hoppat över.
Martin Dennås (Torslanda)
23/05/2013
Rating: 1 of 5!
snelle levering (zaterdag besteld, woensdag geleverd) dit is de beste uitvinding ooit! Mensen op de weg waarschuwen is superbelangrijk, zeker bij hoge snelheden en met kinderen in de buurt...
tom van beneden (Oudenaarde Melden)
06/05/2013
Rating: 5 of 5!
Dårligt produkt. Syningen, hvor plastklokken sidder i læderet, gik op allerede ved monteringen på løbehjulet, så det produkt kan ikke anbefales, er nu udskiftet med klokke fra cykelhandleren.
Stefan Stürup
08/01/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Stefan, tak for din tilbagemelding. Det lyder umiddelbart som om der var en fejl på den ringeklokke du modtog, da vi ellers ikke har hørt om dette problem af andre kunder. Det er selvfølgelig ikke sådan det skal være, så du må meget gerne sende os en email med dit ordrernummer og billeder, så at vi kan finde en løsning til dig.
Pling! Obligatorisk på fortau/gangveg/sykkelsti!
Morten Borgen (Gjøvik)
05/09/2012
Rating: 5 of 5!
Fungerer godt, men men... Skal det gå stærk er en dommerfløjte værd at foretrække... Folk når ikke at reagere på ringeklokken!
Andreas Nielsen
05/05/2012
Rating: 4 of 5!
Genialt lite produkt!
Eirik fossmark (Stavanger)
27/09/2011
Rating: 5 of 5!
Powerslide skater ringeklokke er blevet en absolut nødvendig del af mit rulleudstyr. Den sidder fint på min højre "langefinger" - jeg ringer på den med min venstre langefinger - en fin høj ringetone, som cyklister og fodgængere reagerer på med det samme - jeg ringer også, når jeg nærmer mig et kryds eller et hjørne på cykelstien. Jeg synes faktisk, ringeklokken bør være obligatorisk udstyr for rullere.
Eva bjørn (Esbjerg V)
28/08/2011
Rating: 5 of 5!
Da jeg ruller en del i byen, er jeg blevet meget afhængig af den lille fingerklokke - sidst jeg brugte den, kom jeg rullende bagfra ca. 3 meter fra et gående ældre par i samme retning som jeg - de nåede at undvige (hørte klokken meget sent), hvorefter manden venligt sagde: "Du burde have en ringeklokke!" - så måske findes der et produkt med lidt mere lyd i?
Morten Hansen (Aalborg)
10/10/2010
Rating: 3 of 5!
Et smart produkt, der gør det nemmere og frem for alt sikrere at rulle i trafikken. Køb en og slip for at køre bag langsomme cyklister og/eller andre, der ikke forstår at flytte sig.
Filip Adamsen
22/04/2009
Rating: 5 of 5!
Veldig nice! Løp og kjøp! +++++ :-)
Karl Elias Eliassen (Ålesund)
11/06/2008
Rating: 5 of 5!
Genialt produkt, selv med mine feite fingre så går den lett på uten å stramme ubehagelig.
Ole Martin Davidsen (Øvre Eidfjord)
27/09/2007
Rating: 5 of 5!
Fungerar mkt bra. Bättre än att hojta, vissla eller harkla sig. Folk fattar att nu kommer något rullande ifatt. Verkligen prisvärd. Kommer att användas på isen i vinter också. Får folk att le.
Lars Pettersson
21/08/2007
Rating: 5 of 5!
Nem at tage af og på, og kan benyttes med en hånd. Perfekt hvis man skal have fodgængere til at flytte sig
Ulrik Madsen (København Ø)
04/04/2006
Rating: 5 of 5!
Min finger-ringeklokke til rulleskøjter fungerer tilfredsstillende. Det burde værer standard udstyr til alle der løber udendørs. Hilsen en sikker udendørs løber.
marianne sønderup (næstved)
13/09/2005
Rating: 5 of 5!